NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 647
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nyilván nem számít ennyit, hogy sorozatban 4-5 L csak miatta, mert vannak még onnan kiesők, Haalandnak sem megy annyira, mint amennyit októberig felülteljesített, hullámvölgy, de azért sokat számít.A Rodri mennyire fontos játékos vitakört megnyissuk újra?Ha ennyit számít, akkor konkrétan ő a GOAT.
alatriste
Jughead
Nyissuk, de akkor a Pep megaszuper No1. vitát isEz amúgy szerintem sose volt lezárva, mindig ott volt az a de
eaglesmcnabb
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Rodri mennyire fontos játékos vitakört megnyissuk újra?Ha ennyit számít, akkor konkrétan ő a GOAT.
alatriste
több mint 1 éve
A Rodri mennyire fontos játékos vitakört megnyissuk újra?Nyissuk, de akkor a Pep megaszuper No1. vitát is, egy ember kiesik oszt meghal a játék?
alatriste
Amúgy sem szarabb nélküle a City mint a Madrid Carvajal vagy Kroos nélkül 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nem értem miért játszották le Milan-Juvét. Mindkét csapat 0-0 akart. Mindent megtettek érte és végül összejött.
több mint 1 éve
A Rodri mennyire fontos játékos vitakört megnyissuk újra?Döglött akta....hagyjuk
alatriste
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Pep mágia kialudt vagy Rodri ennyire pótolhatatlan?Is? Klopp utolsó egy- két szezonjában is már ez volt részben a probléma. Szerencsére érezte hogy mikor kell véglet arrébb állnia, bármennyire is nem szeretne.
ThundersNFL a Paraszt
Aztán persze lehet hogy csak egy szerű hullámvölgy ez most a Citytől, és pár meccs múlva kimásznak belőle.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A Rodri mennyire fontos játékos vitakört megnyissuk újra?

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Pep mágia kialudt vagy Rodri ennyire pótolhatatlan?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Szóval a City ég hazai pályán mint a Reichstag, holnap akár már 8 pont is lehet az előny, ha sikerült a tökutolsó utolsó So'ton otthonában nyerni. Nyilván az ilyen meccsek szoktak a legnehezebbek lenni.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Kiégett a Pep mint a Brédi 😊Sima W, mostmár csak a másik két csapatnak kéne pontokat buknia valahogyMost légy Sp*rs szurker 😀
Heisman nádor
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ne feledjétek, hétfőn ünnepeljük a 6-3-at! (Vicc, b+. Vagy inkább: szánalmas.)
több mint 1 éve
65 perc szépítés, majd 90 + 93 perces Man city gól!Na hogy omlik majd össze ez a meccs?Sima W, mostmár csak a másik két csapatnak kéne pontokat buknia valahogyMost légy Sp*rs szurker 😀
Heisman nádor
zacknorb
Toca
több mint 1 éve
Sehogy, spanjaimnak már csak a City kell a mixhez, fix nem nyernek.Na hogy omlik majd össze ez a meccs?Sima W, mostmár csak a másik két csapatnak kéne pontokat buknia valahogyMost légy Sp*rs szurker 😀
Heisman nádor
zacknorb
Toca
Najó, lehet X is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na hogy omlik majd össze ez a meccs?Sima W, mostmár csak a másik két csapatnak kéne pontokat buknia valahogyMost légy Sp*rs szurker 😀
Heisman nádor
zacknorb
több mint 1 éve
Sima W, mostmár csak a másik két csapatnak kéne pontokat buknia valahogyMost légy Sp*rs szurker 😀
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sima W, mostmár csak a másik két csapatnak kéne pontokat buknia valahogy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Shaw meg Malacia, de egyik halotabb mint a másik.📰🇭🇺| Az olasz transzferguru Fabrizio Romano YouTube csatornáján hivatalosan is megerősítette, hogy a Liverpool és a Manchester United egyaránt figyeli Kerkez Milost.Szárny védő lenne Amorimnál. De kell is, mert pl most nincs bal oldali szárnyvédő. Malacia ha felépül?
A Vörös Ördögöknél nem csak Kerkez számít opciónak a balhátvéd pozíció megerősítésére, hanem a Bayern München kanadai válogatott játékosa, Alphonso Davies is.
ozibozi
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kemény program lesz ma arénán. Milan-Juve után meg egy Bundás 2es Hamburg Schalke, 6-10ig. 10től meg South Carolina meccs kalóz streamen. Erős este.
több mint 1 éve
📰🇭🇺| Az olasz transzferguru Fabrizio Romano YouTube csatornáján hivatalosan is megerősítette, hogy a Liverpool és a Manchester United egyaránt figyeli Kerkez Milost.Szárny védő lenne Amorimnál. De kell is, mert pl most nincs bal oldali szárnyvédő. Malacia ha felépül?
A Vörös Ördögöknél nem csak Kerkez számít opciónak a balhátvéd pozíció megerősítésére, hanem a Bayern München kanadai válogatott játékosa, Alphonso Davies is.
ozibozi
több mint 1 éve
Schön Szabi 90+4-ben ad győztes gólpasszt.Orbán is betalált
zacknorb
több mint 1 éve
Düsseldorf is mi a fenét csinál? Tök jól kezdtek, aztán az utolsó négy meccsen egyetlen pont...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
cselszki sosem tud simán bajnoki meccset nyerni, mindig kell valami izgulás a végéreMondjuk egy emelettel feljebb játszottunk ma.
Löfli
Ponty arc csapata rugdosódott, főleg a lábakat, kapura akcióból egyet sem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
cselszki sosem tud simán bajnoki meccset nyerni, mindig kell valami izgulás a végére

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Schön Szabi 90+4-ben ad győztes gólpasszt.
Poloska vagyok.