NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 201 — Így remélem megfelelek nektek.....
Èn már teljesen elvesztettem a fonalat ki mikor hogyan merre, mire,😁 majd lesz ahogy lesz 😏😊😛
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 570
Az álmom

Spanyol
Magyar
Skot
Litván
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 901 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben kiderült, hogy fix 4 csapatos csoportban leszünk a vb selejtezőn.
Az első kalaposok közül pedig ha lehetséges, senki nem játszik márciusban.
zacknorb
Ez hol van?
gabokocka
Twitteren olvastam több helyen (pl Football meets data)
meg Wikipedián

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb
Ez hol van?

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 901 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
Azért +60e embernél a nagy számok törvénye alapján simán kijöhet, hogy akár ezer ember nem tud elmenni és akkor ehhez jönnek még a repijegyek. Két dolog lehetséges:
1. MLSZ-nél kéne tüntikézni, de ugye azt nem lehet, mert a hatalmat mostanában a stadionokban senki nem meri szidni.
2. Valahogy ráhatni a szponzorokra, hogy ha esetleg odaadják a jegyet valakinek, akkor tényleg olyan kapja aki biztosan kimegy
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 459 — Amerikai sportok rajongója
Az összes őszi meccsen ez volt.
gabokocka
Hát fura akkor, azelőtt nem volt ilyen, reméljük nem is lesz ez rendszeres.
több mint 1 éve
Az összes őszi meccsen ez volt.

több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 459 — Amerikai sportok rajongója
Erre kéne vmi megoldás, mert kb 10x a túljelentkezés a jegyekért, közben pedig a staduon 20%a üres...
gabokocka
azért eddig full tele volt évek óta ahogy láttam, szóval ez nem folyamatos probléma szerintem.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 589 — Saturday Night Lights
Erre kéne vmi megoldás, mert kb 10x a túljelentkezés a jegyekért, közben pedig a staduon 20%a üres...
gabokocka
Szabályozott másodlagos piac a bérleteseknek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Plusz tudok jópár bérletesről, akik erre a meccsre egyéb dolgok meg a rossz idő miatt nem mentek ki, meg látták a németeket eleget már.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 187 — #NoStress
Amit nem értek, megint 53ezer néző a 68ezres stadionban, miközben hetekkel korábban elkelt minden jegy...
gabokocka
Fidelitas ingyen jàr, /eladják +1500 Ft az átiratás/
de még a görkoris szövetség is kap 10 -20 jegyet
ozibozi
Igen, sok a repijegy, amit nem használ fel aki kapja. Cég, szervezet, egyesület, akárki.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
Amit nem értek, megint 53ezer néző a 68ezres stadionban, miközben hetekkel korábban elkelt minden jegy...
gabokocka
Fidelitas ingyen jàr, /eladják +1500 Ft az átiratás/
de még a görkoris szövetség is kap 10 -20 jegyet + a sponzorok akik annak adják tovább aki pont leszarja és még ingyé’ se megy ki
#fontosaszurkolo

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 441 — LIGHTS OUT!
Most veszem észre, hogy Mepay a Corinthiansban játszik 😮

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 250 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/BlackMythWukong/s/HleBhF9ZEi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Jaja, nem volt példa hogy a tótok megaláznak itthon.. sose bocsájtom meg neki. Vesszen Trianon!!!444!!
- JC6
Kibaszott kellemetlen amit tolsz itt 3 napja. Minden ok tesóm?
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 570
Jaja, nem volt példa hogy a tótok megaláznak itthon.. sose bocsájtom meg neki. Vesszen Trianon!!!444!!
több mint 1 éve
Viszont ami a korábbiakkal ellentétben egyértelműen nagy eredmény, hogy olyan mennyiségű bravúrt szállított, amit sztem az elmúlt 30 évben együtt nem sikerült produkálni.
Németek elleni 5 tétmeccs, 1-3-1
Angolok ellen 2 tétmeccs, 2-0-0

Szerbek ellen 4 tétmeccs 3-1-0
Törökök ellen 3 meccs 3 győzelem ebből két tétmeccs.
Franciák ellen X, hollandok ellen X, ezek olyan eredmények, amelyekre korábban nem volt precedens.
gabokocka
Az a 0-4 akkor smafu, meg az idegenbeli 1-1?
Németekkel is minimum 6 meccs volt, 2 EB, 4 NL (1W 4D 1L)
Voltak bravúrok szép számmal, de azért ne csak az utóbbi 3 évet nézzük, játszottunk előtte is.
Portugália és Svájc 3 vereség pl. Olaszország 2
De vertünk pl itthon vb ezüstös horvátokat tétmeccsen Pátkai góllal (igaz kint vereség)
zacknorb
Jogos, ezeket csak fejből írtam, amire emlékeztem, németektől 2 sitt, miert 1 EB, 1 NL.
Innen is látszik, felsorolni nem tudjuk, mennyi olyan meccs, volt amire korábban nem volt példa.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Csak én érzem úgy, hogy Rossi a nyilatkozataival próbálja magát kevésbé szimpatikussá tenni? " előttem feröerrel meg lettországgal játszottatok "
Vagy tényleg ennyire biztosan ül ott ahol, hogy bármit mondhat.
Kenny
Mondjuk igaza van.
Dzsokijuing
mondjuk nincs, több okból sem.

egyrészt hiába a C csoportban kezdtük anno a Nemzetek Libáját, akkor még 12-12 csapat volt az A és B ligákban, ha akkor is a mai szisztéma szerint sorsolnak, akkor eleve a B-ben kezdünk.
másrészt Feröer meg Lettország pont nem ilyen meccs volt, hanem vb-selejtező, és ilyen csapatokat legközelebb is simán kaphatunk. akkor nem kaphatnánk, ha annyira szarok lennénk, hogy egy kalapból sorsolnak minket.
slowmotion
Nálam az alapvető különbség a Rossi-éra és az 1986-2016 közötti időszak között, hogy nála három darab olyan tétmérkőzés volt eddig összesen, ami az erőviszonyok alapján nyerhető volt és kikaptunk (albán vb selejtező oda-vissza és most az EB-n Svájc).
Szintet emelt és folyamatosan a legerősebb ligában játszat, hogy kijussunk a vébére.
Lehet, hogy unszimpi és nagyarcú a stílusa, de pont nem érdekel, amíg A csoport és esély van a vébére.
Dzsokijuing
+2 szlovak meccs es Wales?
csebi
Kaptunk ki a finnektől is, észtekkel is volt X tán az első nemzetek ligája körben, illetve a tavalyi litván és bolgár selejtező sem volt fáklyásmenet idegenben, szóval akadtak döccenők.
gabokocka
Nemzetek Ligajat nem vettem be a 'tetmerkozesek' koze, azert nem irtam ezeket. azokra gondoltam csak, amik tenyleg selejtezo meccsek voltak vagy csoportmeccsek.
raadasul talan az a nemzetek ligaja kor volt az elso Rossinak a csapattal. ott azert meg elegge docogott a gepezet, es probalt o alkalmazkodni. aztan jott a walesi meccs, es azota mkinek hozza kell alkalmazkodnia. tobbi meg tortenelem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 414
Viszont ami a korábbiakkal ellentétben egyértelműen nagy eredmény, hogy olyan mennyiségű bravúrt szállított, amit sztem az elmúlt 30 évben együtt nem sikerült produkálni.

Franciák ellen X, hollandok ellen X, ezek olyan eredmények, amelyekre korábban nem volt precedens.
gabokocka
Voltak bravúrok szép számmal, de azért ne csak az utóbbi 3 évet nézzük, játszottunk előtte is.
De vertünk pl itthon vb ezüstös horvátokat tétmeccsen Pátkai góllal (igaz kint vereség)
zacknorb
az angolok elpicsaztak 4-0ra otthon nem?majd naluk 1-1 vmi vb selejtezon. szoval 2-1-1
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 268
Azért is jó lenne ha Rossi maradna minimum a VB selejtezők végéig,
mert ismerve a szurkolói mainstream gondolkodást, évtizedekig azt mantrázzák majd, hogy Rossival biztos sikerült volna.
Jusson csak ki, vagy ne, de csinálja rendesen végig.
több mint 1 éve

gabokocka

Poloska vagyok.