Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Gondoltuk.mindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leCsapatok feléről nem is hallottam.
The road to Wrocław is set 🤩#UECLdraw | #UECL pic.twitter.com/PzwIi42MvI
— UEFA Conference League (@Conf_League) February 21, 2025
Löfli
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
mindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leCsapatok feléről nem is hallottam.
The road to Wrocław is set 🤩#UECLdraw | #UECL pic.twitter.com/PzwIi42MvI
Löfli
több mint 1 éve
mindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leThe road to Wrocław is set 🤩#UECLdraw | #UECL pic.twitter.com/PzwIi42MvI

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
én akkor 3at értekNem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃Inkabb az az elgondolkodtato, hogy meg mindig sokaknak annyira nincs izlesuk, hogy tudjak, se nem Barca, se nem Real, hanem MILAN.
JC6 (Mr. Miele)
Szegyellje magat mindenki, aki nem ert egyet!
Stez
3-3at !!! 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Faszomat a hülye biszem baszom Real-Barca-ba, amikor kiesett tegnap a Vikingur és szó se esett róla? Szégyen…Arról meg már nem is beszélek, h meg mindig Rose a Lipcse edzője.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Azért az elmúlt 1-2 év Barcája fényévekre volt a Messi érától...még a maitól is messze le volt maradva. Azt gondoltam még az idei is gyengébb lesz...hát kellemesen meglepődtem.2020 óta 10-6 a mérlege a realnak a barca ellen, persze szarul mutatott az utolsó két meccs, de azelőtt meg 4 meccset nyert a real, annyira nem vészes a parharc mint Messi idejében.Csak pont a Barca ellen nem...Lionel Messin kivul milyen traumai vannak egy Real drukkernek? Szarra nyerik magukat 😀pont ezért, nem is kell foglalkozni az ilyen ostobaságokkal...biztos valami gyerekkori traumát akar feldolgozni ezzel...rá kell hagyni...igaza vanImadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Masrol nem tud a csapat 4 napja nyilatkozni Pereztol fogja Ancelottin at egeszen a jatekosokig, hogy mekkora csalas erte oket, mekkora csicska a spanyol biroi kar. Nem szol masrol minthogy nyomast gyakoroljanak a biroi karra, nehogy eszukbe jusson kerdeses helyzetben ellenuk donteni. Az hogy Montero csaladjat zaklatjak mer nem uti meg az ingekuszobot. Adott barki ki nyilatkozatot hogy Montero 80 eves apjat ne basztassak a templomban? Celta elleni meccsnel meg jo volt, mostmeg mindenhonnan az jon hogy jajj szegeny elnyomott real es mekkora patkany az ember 😀. Erdekes Ancelotti tavaly nagy professional volt nem foglalkozik a birokkal, egesz addig tart a nagy ereny amig a Realnak jo.
Erdekes oszi szezonban amikor meme lett a penalty for Real akkor meg minden jo volt. Vagy amikor barmelyik random spanyol kiscsapat szopik akkor hol van a nagy hos? 😀
Aztan amikor jonnek a kerdesek, hogy a Bayer munchen ellen hogy volt? Meg Celta ellen akkor egybol megy a de a Barcelona, es en amugy sem lattam 😀
Barcelona meg a Real es megeri a penzet, kozosen basszak tonkre a la Ligat es lehetetlenitik el kis csapatokat kez a kezben.
De persze csak Barcelona a betegseg. Madrid szent szuz bajnokai artatlanok 😀
Blevi
Klaci79
Blevi
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ha olasz foci csakis egy elfogadhato dolog van.Parancsolsz? azmiaz? 🤮inter milan?Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃Inkabb az az elgondolkodtato, hogy meg mindig sokaknak annyira nincs izlesuk, hogy tudjak, se nem Barca, se nem Real, hanem MILAN.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
YoungZeeZee
Stez
Vieri - Ronaldo - Recoba harmas 😍
több mint 1 éve
Parancsolsz? azmiaz? 🤮inter milan?Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃Inkabb az az elgondolkodtato, hogy meg mindig sokaknak annyira nincs izlesuk, hogy tudjak, se nem Barca, se nem Real, hanem MILAN.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Bárki lehet az ellenfél a Milannak csak, ne legyen a feje nord!Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃Inkabb az az elgondolkodtato, hogy meg mindig sokaknak annyira nincs izlesuk, hogy tudjak, se nem Barca, se nem Real, hanem MILAN.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 534
milan , inter milan?Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃Inkabb az az elgondolkodtato, hogy meg mindig sokaknak annyira nincs izlesuk, hogy tudjak, se nem Barca, se nem Real, hanem MILAN.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
több mint 1 éve
Offseason van, épp nincs miért bírauzni meg swiftizni a Chiefs meccseken, marad a soccer.Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃mindig van egy kettő bites vagy egyik vagy a másik oldalról aki itt tölti ki a frusztrációját, ma éppen egy realos volt.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
több mint 1 éve
Na, MU - Real Szoci.Akkor végre el lehet készülni arra, hogy jövőre megcsípjünk egy dobogót. A csampóban.
több mint 1 éve
hát nagy ziccer maradt most ki igen 😕Plzen-LazioKenny sztem mar ott van a nepligetben es uvoltozi, hogy fuck you Bobby, go home Bobby.
Roma-Bilbao
zacknorb
csebi
több mint 1 éve
Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃Inkabb az az elgondolkodtato, hogy meg mindig sokaknak annyira nincs izlesuk, hogy tudjak, se nem Barca, se nem Real, hanem MILAN.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Oke de otlet maga mar facepalm.Maguktol ilyen idiotak ezek. Lahoz lett a birok elnoke 😂😂Lehet, nyáron.
Blevi
zacknorb
több mint 1 éve
Maguktol ilyen idiotak ezek. Lahoz lett a birok elnoke 😂😂Lehet, nyáron.
Blevi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kemeny h a legutobbi 6 szezonbol 5szor is volt City.
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
2020 óta 10-6 a mérlege a realnak a barca ellen, persze szarul mutatott az utolsó két meccs, de azelőtt meg 4 meccset nyert a real, annyira nem vészes a parharc mint Messi idejében.Csak pont a Barca ellen nem...Lionel Messin kivul milyen traumai vannak egy Real drukkernek? Szarra nyerik magukat 😀pont ezért, nem is kell foglalkozni az ilyen ostobaságokkal...biztos valami gyerekkori traumát akar feldolgozni ezzel...rá kell hagyni...igaza vanImadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Masrol nem tud a csapat 4 napja nyilatkozni Pereztol fogja Ancelottin at egeszen a jatekosokig, hogy mekkora csalas erte oket, mekkora csicska a spanyol biroi kar. Nem szol masrol minthogy nyomast gyakoroljanak a biroi karra, nehogy eszukbe jusson kerdeses helyzetben ellenuk donteni. Az hogy Montero csaladjat zaklatjak mer nem uti meg az ingekuszobot. Adott barki ki nyilatkozatot hogy Montero 80 eves apjat ne basztassak a templomban? Celta elleni meccsnel meg jo volt, mostmeg mindenhonnan az jon hogy jajj szegeny elnyomott real es mekkora patkany az ember 😀. Erdekes Ancelotti tavaly nagy professional volt nem foglalkozik a birokkal, egesz addig tart a nagy ereny amig a Realnak jo.
Erdekes oszi szezonban amikor meme lett a penalty for Real akkor meg minden jo volt. Vagy amikor barmelyik random spanyol kiscsapat szopik akkor hol van a nagy hos? 😀
Aztan amikor jonnek a kerdesek, hogy a Bayer munchen ellen hogy volt? Meg Celta ellen akkor egybol megy a de a Barcelona, es en amugy sem lattam 😀
Barcelona meg a Real es megeri a penzet, kozosen basszak tonkre a la Ligat es lehetetlenitik el kis csapatokat kez a kezben.
Blevi
Klaci79
Blevi
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃mindig van egy kettő bites vagy egyik vagy a másik oldalról aki itt tölti ki a frusztrációját, ma éppen egy realos volt.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Maguktol ilyen idiotak ezek. Lahoz lett a birok elnoke 😂😂Mindkét oldalon megvan az okoskodó szurkoló is meg a hülye menedzsment is. Éppen most a Barcat “húzzák ki/mosdatják” a szarból, de ne kegyen kétség, hogy ezt a Reallal is megtennék.Imadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Blevi
Bírózás meg mókás dolog, az amit s Real csinál most az is, meg amit a Real ellen tolnak általában az is. Nagy számok alapján ha durva eltérések jönnének ki már elemezve lett volna.
Toca
több mint 1 éve
Szomorúvá tettél.😊*hidjHigyj amit akarsz. Mindenesetre én bocsánatot kérek!*higgy
Yamal19
eaglesmcnabb
szaba
nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodásból csináltad-e, de nagyon aggya
slowmotion
több mint 1 éve
Mindkét oldalon megvan az okoskodó szurkoló is meg a hülye menedzsment is. Éppen most a Barcat “húzzák ki/mosdatják” a szarból, de ne kegyen kétség, hogy ezt a Reallal is megtennék.Imadom amikor Real drukkerek jonnek a feher lovon a fenyes pajzsukkal es aldozatpozba vagva magukat eloadjak hogy ok a becsulet megtestesult bajnokai es mindenki oket bantja 😀A Barcelona egy betegségTudjuk igen, Barca esetében minden sátáni, csalás, negreira, a Madrid szent, miközben pár héttel korábban a spori bácsi tovább csaltak őket akkor nem sírta tele a sajtót senki hogy nekünk fújtak a Kupában majd egyszer mert ellenük fújni akkor egyből tiltsuk el🤡Első dolgom lesz magamra venni azokat amiket gondolsz. Az igazság csak az, hogy jöttem trollkodni, de minden vicc fele igaz a Bőrszalonna esetében több mint a fele. 😉Nem fizettek időbe? Szánalmas, de hogy nem miattuk ment csődbe az is biztos. Elég nyomorúságos lehet a mindennapod, ha ilyenekkel boldogítod magad.Olvass utánnaIgen, a Barca miatt ment csődbe egy csapat te szerencsétlen.😁Negyedik ligában kellene lennetek amit a Bordeaux-val tett az UEFAlonaUEFAlona🤡🤡🤡
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Yamal19
KeyG
Blevi
Bírózás meg mókás dolog, az amit s Real csinál most az is, meg amit a Real ellen tolnak általában az is. Nagy számok alapján ha durva eltérések jönnének ki már elemezve lett volna.