NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
a tolmacsok kozotti meccsben azert hendivel raknam a nenit.Ő még tanult gyorsírást.
Kenny
Ja, nem. Úgy nézem, csak kulcsszavakat ír fel.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
miért verték egymást a lilák a szektorban?allitolag valaki routexel fizetett mikor tankoltak.
csak úgy?
petey
több mint 1 éve
a tolmacsok kozotti meccsben azert hendivel raknam a nenit.
több mint 1 éve
Nem állítom, hogy a Fagyi nem érdemelte meg. De akkor is a francba...
több mint 1 éve
Piscitelli nélkül hullagyenge ez az ute, na de a lényeg, hogy 3 gyufa nekik eddig 😀
több mint 1 éve
na ez kellett a mixemnek 😉 Fáni meg megérdemli...emlékszem, amikor az MTK szurkolóknak mutogatott...izraeli válogatottként 😀
több mint 1 éve
csak Ramirez fetrengett 3 percet0-0-nal meg Pista otot a lila kapuban.
NB2
több mint 1 éve
az alsózsolcai Orsós Fáni szerintem még beadhatja a pótpótfelvételit valamelyik egyetemre. ezt az agytrösztöt bazdmeg.
több mint 1 éve
csak Ramirez fetrengett 3 percet
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Langyos meccs, sehol egy parasztlengő? Büdösbogár azért megfejtett Fani pirosát.
több mint 1 éve
na végre!!! üsd ki!!!
több mint 1 éve
Ha tippelnem kellene, az FTC mellett melyik lesz a másik kiemelt csapat, akkor: UTE.Nem tudom mi a f@szt gondoltak, de ne lepődjünk meg ha egy magyar csapat játékosai ezt csinálják...mondjuk ettől még nagyon eltalálta a srác, pedig alapból a rosszabb megoldást választotta.A Dózsa egyébként teljesen megérdemli az egyik pontot. Csak percek voltak amikor úgy tűnt, mintha a zöldeknek ez a meccs fontos lennenagyképűen nekiálltak sarkazgatni meg okoskodni, aztán ez lett. baszki még 9 perc volt 😀
Klaci79
petey
Na mindegy, kell 1-2 év mire a Dózsába is betolják a lóvét komolyabb playákra.
Klaci79
több mint 1 éve
Nem tudom mi a f@szt gondoltak, de ne lepődjünk meg ha egy magyar csapat játékosai ezt csinálják...mondjuk ettől még nagyon eltalálta a srác, pedig alapból a rosszabb megoldást választotta.A Dózsa egyébként teljesen megérdemli az egyik pontot. Csak percek voltak amikor úgy tűnt, mintha a zöldeknek ez a meccs fontos lennenagyképűen nekiálltak sarkazgatni meg okoskodni, aztán ez lett. baszki még 9 perc volt 😀
Klaci79
petey
Na mindegy, kell 1-2 év mire a Dózsába is betolják a lóvét komolyabb playákra.
több mint 1 éve
Kösz. Sokszor hallottam már, csak képtelen vagyok megjegyezni a nevét.Szöglet... Ki ez a csóka?Újvári
nagylaza, főpohárnok
petey
több mint 1 éve
A Dózsa egyébként teljesen megérdemli az egyik pontot. Csak percek voltak amikor úgy tűnt, mintha a zöldeknek ez a meccs fontos lennenagyképűen nekiálltak sarkazgatni meg okoskodni, aztán ez lett. baszki még 9 perc volt 😀
Klaci79
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jöhetnek az Újpest időhúzó cseréi. Nem rossz az a -1, kár lenne elrontani.
több mint 1 éve
Uh bazmeg, nem kis gól!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Igen.Ha Básszé vagy Civic beállna, akkor aztán lenne nemulass!mer most mulat bárki? 😀
csipkelli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ha Básszé vagy Civic beállna, akkor aztán lenne nemulass!mer most mulat bárki? 😀
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha Básszé vagy Civic beállna, akkor aztán lenne nemulass!