NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Balogh Botond kezd a Parmaban!
több mint 1 éve
Starboy! 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Saka elrúgja az sárga, amit az idióta csinált az meg semmi 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Ez miért nem piros?Nem gond ez, ugyanezt innentől minden ellenfél csatárával mi is megcsinálhatjuk.
Sebii
több mint 1 éve
Ez miért nem piros?
több mint 1 éve
Nyakra megy a Mosquera 😀
több mint 1 éve
Raya mit fogott

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Csak kérni kellett 😀Végre befejelte és nem büntetőt akart kiharcolni 😊
több mint 1 éve
Kibaszott Havertz az Emirates stadionban miért akar mindig összeesni mint egy zsák krumpli majd reklamálni...Krumpliért
Heisman nádor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kibaszott Havertz az Emirates stadionban miért akar mindig összeesni mint egy zsák krumpli majd reklamálni...
több mint 1 éve
A cikkben is inkább fantáziálások vannakKonkrétan a Jóska azt mondta nekem anno hogy ez egy faszság, soha fel sem merült. 😎Elvileg edzőtáborozott csak Nyíregyen a Dinamo Kijev, viszont a Stadler tényleg puhatolózott, de inkább Nyicsenkót választottákCsak véletlenül szaladtam bele ebbe a tweetbe, de nahhhh, ez elég durvaaaa magyar tehetségmegfigyelés, anno Shevchenko-t eltanácsolta a Szpari utánpótlása, hogy nem elég tehetséges
Evanilson karrierútja is érdekes
— Szabó Bence (@bencee0418) August 15, 2024
Pár éve idehozták a Dunaszerdahely fiokcsapatába Somorjára, 3 meccs után hazaküldték Brazíliába, hogy nem lesz soha elég jó a DAC-hoz, éppen 47 millióért tart Bournemouthba Portobol 😃
Tony Adams
Sebii
www.blikk.hu/sport/sevcsenko-15-millioert-sem-kellett/bvqw9mh
Willie Parker
ozibozi
több mint 1 éve
Fantasy megadta, az a lényeg20 perce verremeno vitaban vagyok egy haveromnal azon hogy ez assist vagy nem. 😀Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpasszSajnos beleért egy ipswischui is de bőven adható Szobinak.
shagi0206
Majd kiderül mi lesz a statt lapon
ThundersNFL a Paraszt
JéBé
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hivatalosan eddig úgy tűnik nem az. Majd lehet módosítják.20 perce verremeno vitaban vagyok egy haveromnal azon hogy ez assist vagy nem. 😀Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpasszSajnos beleért egy ipswischui is de bőven adható Szobinak.
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
JéBé
több mint 1 éve
20 perce verremeno vitaban vagyok egy haveromnal azon hogy ez assist vagy nem. 😀Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpasszSajnos beleért egy ipswischui is de bőven adható Szobinak.
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Most már remélem a unitedet is megcsapják több góllal, és nem chokerkednek mint tavaly az Old Traffordon.
több mint 1 éve
Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpasszSajnos beleért egy ipswischui is de bőven adható Szobinak.
shagi0206
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpassz
több mint 1 éve
Szalah nem volt lesen a kiugratásnál?Nem tűnt annak, én is azért vártam meg az ismétlést
törölt kristof
több mint 1 éve
Szalah nem volt lesen a kiugratásnál?
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Salah lehet tényleg megváltozott, és nem csak a haja. Tavalyig ezeket simán rálőtte.
több mint 1 éve
Itt a 2. félidőben Dominak azért már volt pár szép húzása.
több mint 1 éve
Az keresztlabda volt, Döme csinált ilyeneket ilyen könnyedén
több mint 1 éve
3 perc alatt lüktetőbb a Pool játéka, mint az egész 1. félidőben volt.