NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
2
2
2:00, Net4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk le a kalappal előttem, h még nem alszom
több mint 1 éve
Látom Ahogy mindent egy lapra feltéve rohamozunk a Böde-Ádám duóval.Remélem még jön a vikingünk is, csak hogy vidáman fejeződjön beMondjuk ennyi erővel még most is játszhazna Böde, abban lenne legalább katasztrófaturizmus
ozibozi
Willie Parker
Unibeten meg fogadható lenne melyikük kap előbb infarktust
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Az a célunk, h minden ír sárgát kapjon
több mint 1 éve
Remélem még jön a vikingünk is, csak hogy vidáman fejeződjön beMondjuk ennyi erővel még most is játszhazna Böde, abban lenne legalább katasztrófaturizmus
ozibozi
több mint 1 éve
ha humoros akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy mi itt fejjel nem rúgunk labdába 😊
több mint 1 éve
az igazság néha fáj :/céges játékban már tippeltem a svájci győzelmet. a kérdés csak az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz Svájcnak ellenünk...Ezért már most megköveznek az EB győzelem hívők
Toto21
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ez egy langyos híg fos ami semmire sem jóNem jár érte pont
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Remélem még jön a vikingünk is, csak hogy vidáman fejeződjön be
több mint 1 éve
Hát nem a támadó foci ünnepét látjuk, hogy ilyen finoman fogalmazzak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Lidl lasagne sütésében több izgalom van
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez egy langyos híg fos ami semmire sem jó
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 1 éve
Varga játszott, fel se tünt idáigNekem az volt újdons!g, h John O'Shea az írek szöv kapja, aki a MU-ban a cipőjét nem tudta rendesen bekötni
ozibozi
több mint 1 éve
céges játékban már tippeltem a svájci győzelmet. a kérdés csak az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz Svájcnak ellenünk...Kovács Kálmán is rájuk tippelt
Toto21
több mint 1 éve
Varga játszott, fel se tünt idáig
több mint 1 éve
céges játékban már tippeltem a svájci győzelmet. a kérdés csak az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz Svájcnak ellenünk...Ezért már most megköveznek az EB győzelem hívők
Toto21
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 1 éve
céges játékban már tippeltem a svájci győzelmet. a kérdés csak az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz Svájcnak ellenünk...
több mint 1 éve
Szobo eddig hozza a Liverpooli formáját 😕 sok a rossz passzAnnyira semmit nem csinál a csapat, hogy vagy semerre nem haladnak, vagy hosszú passzokat kell adni, az meg nem mindig jön be.
Nomac
Plusz igazából ebből a válogatottból viszonylag kevesen látják úgy a dolgokat, mint ő (megjegyzem, a Liverpoolban is). Az előbb is volt egy szép megoldása, meg egy visszapassz Langnak, ahol utóbbi nem figyelt, pedig azt neki kellett volna átvennie, és áttörni a védővonalat.
Szoboszlainak olyan csapat kellene, amelyik ki tudja használni a váratlan megoldásokat, nem pedig csak a kockázatmenteset tudja és akarja végrehajtani.
több mint 1 éve
Na, én elmentem aludni, 2. félidőt meghagyom nektek 😊Puhány😊😊😊
Lúdas Solymi
Draft

több mint 1 éve
Na, én elmentem aludni, 2. félidőt meghagyom nektek 😊
több mint 1 éve
Cserpes Laurának egyszer eskü küldök egy óriási nádudvari kolbászt - a reklám utánTövig nyomnám majonézzel 😁😁😁
Willie Parker
Draft

több mint 1 éve
Istenem ezek az 1 perces agymosások...még jó h le van némítva és csak véletlenül néztem oda.Atommal fenyegetnek már...
több mint 1 éve
Cserpes Laurának egyszer eskü küldök egy óriási nádudvari kolbászt - a reklám utánNeki minden nap küldenék
Willie Parker
Kétszer
Minimum
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Másik kettő lesen volt de nem zavartak a gólnál.akkor ketten is...Orbán lesen volt Szoboszlai lövésénélNem volt
zinedine5
Toca
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Cserpes Laurának egyszer eskü küldök egy óriási nádudvari kolbászt - a reklám után
több mint 1 éve
Melyik védő hányt? 😁😁😁Széles, nem jó FGTaccs bekk
zacknorb
Willie Parker
Draft