NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 271
A picsába. Kikaptam az albán bajnokságban a sík utolsó Kukesitől. Kiesés szele nagyon fújogat.
Sixo
Sok van még (ismerős, leszkandereztek)
warr_b
A laciék
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A picsába. Kikaptam az albán bajnokságban a sík utolsó Kukesitől. Kiesés szele nagyon fújogat.
Sixo
Sok van még (ismerős, leszkandereztek)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
Majd lessétek meg a Budafok mindhárom gólját, amit a Szparikának rúgott, nem csúnya egyik sem!

Sajnos csak face linkem van:  www.facebook.com/share/v/EPZ6RFNYJSaPaXLs/
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 448 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Hagyjuk ezt a témát, ezt Pool fanként mondom, hogy nem szabad megadni, ahogy az eset után közvetlenül is írtam. Nyilván lehet részrehajlónak lenni, ha valaki szurkol egy csapatnak, de a realitás azért még legyen realitás. Azzal mondjuk pont nem értek egyet, hogy ne nyúljon bele a meccsbe egy bíró azzal, hogy megad egy 11-est a végén, mert ha teljesen jogos, akkor nyilván adja meg, nem számít a meccs hogy áll, és mennyi van még hátra. De ez itt nem volt büntető, és kész, pasz, slussz.
shagi0206
Akkor mindenkit nyugodtan mellkason lehet rúgdalni mert szabályos....aha értem
ThundersNFL a Paraszt
Dehogy. De Jong sárgát kapott, pedig Alonso kivételesen alattomosan ment neki a stoplijainak...
Matthew99
Szegény stoplik sikolyát még a Holdon is hallották....mai napig nem értem az miért nem volt élből piros....
ThundersNFL a Paraszt
Mert nem akarta a bíró így eldönteni a meccset. Angolvót, élből hülye.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 452 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hagyjuk ezt a témát, ezt Pool fanként mondom, hogy nem szabad megadni, ahogy az eset után közvetlenül is írtam. Nyilván lehet részrehajlónak lenni, ha valaki szurkol egy csapatnak, de a realitás azért még legyen realitás. Azzal mondjuk pont nem értek egyet, hogy ne nyúljon bele a meccsbe egy bíró azzal, hogy megad egy 11-est a végén, mert ha teljesen jogos, akkor nyilván adja meg, nem számít a meccs hogy áll, és mennyi van még hátra. De ez itt nem volt büntető, és kész, pasz, slussz.
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Dehogy. De Jong sárgát kapott, pedig Alonso kivételesen alattomosan ment neki a stoplijainak...
Matthew99
Szegény stoplik sikolyát még a Holdon is hallották....mai napig nem értem az miért nem volt élből piros....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416
 www.youtube.com/watch?v=XSymgb21c-E
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 452 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
shagi0206

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 271
| | Amúgy is ki akarták rúgni, hogy ne essenek ki /úgy feljöttek a riválisok, még kapóra is jött a vezetőknek ez.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948

Sixo
focista 😊
én értem, hogy lefejelnek, de miért kell rögtön dobnia magát? 😊
NB2
Mondjuk, ha 5-6 mp között megállítod a felvételt, akkor látszik, hogy elég jól eltalálta és a focista el is rántja a fejét a hirtelen fájdalomtól. Az arc tele van idegekkel, próbál meg, hogy lefejelsz egy ajtófélfát. 😊
Elesni persze felesleges volt, csak akkor meg nem biztos, hogy észreveszik a hülye edző pályára nem való hülye tettét, ezért így volt igazságos.
Egyébként Henry-t utána kiállította a spori a reklamálásért....
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 507 — nabege2@yahoo.com

Sixo
focista 😊
én értem, hogy lefejelnek, de miért kell rögtön dobnia magát? 😊
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Sixo
Labdavót!

Liverpool Fc
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=4lmB1qDdOsY
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416
Inkabn pletyizzunk arrol h a spilernek volt kint stabja es szobi nem adott interjut.
Tenyleg az m4 interju megagaz lett a bekerdezessel?
YoungZeeZee
Nem láttad? Én égtem a csávó helyett..
petey
mi volt?
NB2
 www.goal.com/hu/hírek/szoboszlai-dominik-fakepnel-hagyta-az-m4-sport-riporteret-a-kellemetlen-kerdes-utan-video/blt4b7da3fa30ba40dc
petey
faszkalapok
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 696 — Csodabogár
Inkabn pletyizzunk arrol h a spilernek volt kint stabja es szobi nem adott interjut.
YoungZeeZee
petey
mi volt?
NB2
 www.goal.com/hu/hírek/szoboszlai-dominik-fakepnel-hagyta-az-m4-sport-riporteret-a-kellemetlen-kerdes-utan-video/blt4b7da3fa30ba40dc

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Real - Celta meccsen mind2 csapat 2-2 gólt rúgott.

több mint 1 éve
Én beszarok ezen a De Rossin. Ennyi mákot, mint amennyit eddig összeszedett. Örülök neki, mert így sokkal rosszabbnak néz ki a Józsi időszak. De aki csak a pontokat nézi, azt hiszi, hogy itt van a következő Pep.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 507 — nabege2@yahoo.com
YoungZeeZee
petey
mi volt?
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 696 — Csodabogár
YoungZeeZee

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Ezért nem adnék büntetőt. Azért Mac eléggé rájátszik, noha volt kontakt, de nem ekkora
shagi0206
Igen, a látványos halálokat nem szeretik a bírók.
Kampman
sokkal jobb ha hasba rúgják a játékosok egymást 😀
Negritis, a vajda
Nyilván nem, de a halálsikoly és a fél perces fetrengés nem volt reális.
Kampman
igen, maximálisan indokolatlan volt a lazovicsing, már csak ezért sem ítélnék soha ilyenért 11-est.
gabokocka
Lazovicsiggal egyetértek ettől függetlenül létalpalta magaslabbal 16-oson belül.
Ezt mezőnyben 100bol 100 x fújják.
Ha csak nincs valami szabály aminél van olyan, hogy
16-oson belül ez szabályosabb vagy ha a másik játékos fetreng akkor az annulalja a faltot ez bizony tizi volt.
Nem meglepő hogy nem fújták be és valószínűleg forditva se tették volna de ettől meg szabálytalan volt.
Toca
Pont ezaz, hogy nem talpalta le.
Felemelte a lábát, de a talpa elment a teste előtt es a lábszára hozzáért a mellkashoz, vállhoz.
Minden kontakt nem szabálytalan.
Ha megrúgja, letalpalja 11es. Ez a minimális kontakt sztem nem ér lófaszt se. Mezőnyben se, 16oson belül se.
Csomó olyan labdaszerzés volt a meccsen, ahol volt testi kontakt, még ennél nagyobb is, és nem fújt semmit a bíró.
Sztem nagyon jól vezette. Konzekvens volt, nem lett főszereplő.
gabokocka
Moto GP-t néztem és pont erre a szitura kapcsoltam át: nem úgy volt, h elpöccintette a labdát Doku, majd a továbblendülő lábàvsl megvolt a kontakt az argo mellkasával, aki szívrohamot kapott?
Szerintem előbb labda volt, utána meg csak akkor tizi, ha túlzott erőbevetés.
Willie Parker
Erre mindig az a megfelelő lakmuszteszt, hogy ha mondjuk Martinelli vagy Saka ellen csinálják, akkor is "inkább nem tizi"-nek mondanád-e, ha ezzel három pont swinget buksz az egyik legnagyobb vetélytárssal szemben?
slowmotion
Igen.
De tegnap pl sztem a Gabriel elleni visszahúzás és anno a Pool- Arsenalon Ødegaard kezezése tizi volt.
Willie Parker
Ha értelmesek lennének a szabályok, egyikért se járna 80 százalékos gólszerzési esély, meg azért se, amit Doku csinált.
Valami nagyon nem jól működik a soccerrel, ha nagy meccsek után mindig az a téma, hogy miért nem kapott ingyengólt a kb semmire egy csapat.
Cubehor
Akárhogy is fázol a tizegyesektől, kell valami szabály, ami nagyjából kétséget kizáróan lerendezi, higy miért lehet tizenegyest kapni, viszont annak következetesnek kell lennie.
Sajnos a nyilvánvaló gólhelyzet intézménye nem elégséges, mivel (1) sokszor a bíró megítélésen múlik, (2) még a legnyilvánvalóbb gólhelyzet sem nyilvánvaló gólhelyzet, mivel két méterről üres kapura is ki lehet hagyni a helyzetet (csak a Liverpool két ilyet mutatott idén, illetve azok az ötösön voltak). Szóval adnak egy büntetőt, 80 százalék esély, az nem feltétlenül megy be.
Viszont evvel minden egyes csapat tisztában van, ezért nem rúgdosnak oda a támadónak, csak próbálják fedezni a kaput.

DE, még egyszer mondom, ez az a szabályozás, amit elvileg vita nélkül lehet alkalmazni. Tizenhatoson belül, és közvetlen szabadrúgást érő szabálytalanság.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416