NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
11
9
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
A Bayernnél gondolkodtak már azon, hogy nem Kane sebességére kéne játszani? Nem rémlik, hogy az lenne az erőssége.Nem is arra alapoznank alapvetően, és nem is lenne nagy hülyeség amit Tuchel kitalált de így h kb egyetlen kulcspassz sem emberhez nem működik ez. Real jobb volt amúgy, de szoros ez a párharc nagyon.
shagi0206
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
benne mi?Gondoltam ránézek valahol, hogy Kane hány éves, mondom nem sok lesz neki már a tankjában. Erre látom, hogy még csak 30 éves. Hát én azt hittem legalább 35 😀nekem tegnap hummel nagyobb wtf volt
shagi0206
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
az lehetetlen. maximum a második legszarabbak lehettek.Bayern is olyan szarul kontrázik mint a pool?Még szarabbul
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
A Bayernnél gondolkodtak már azon, hogy nem Kane sebességére kéne játszani? Nem rémlik, hogy az lenne az erőssége.
több mint 1 éve
Gondoltam ránézek valahol, hogy Kane hány éves, mondom nem sok lesz neki már a tankjában. Erre látom, hogy még csak 30 éves. Hát én azt hittem legalább 35 😀nekem tegnap hummel nagyobb wtf volt
shagi0206
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Gondoltam ránézek valahol, hogy Kane hány éves, mondom nem sok lesz neki már a tankjában. Erre látom, hogy még csak 30 éves. Hát én azt hittem legalább 35 😀Ez az év minden Bayern játékosnak szurkolónak öttel ért fel.
shagi0206
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Gondoltam ránézek valahol, hogy Kane hány éves, mondom nem sok lesz neki már a tankjában. Erre látom, hogy még csak 30 éves. Hát én azt hittem legalább 35 😀
több mint 1 éve
kane mi a szart csinál?spursoskodik
peach
több mint 1 éve
kane mi a szart csinál?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=iyboM_egbwABayern is olyan szarul kontrázik mint a pool?Még szarabbul
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
A szokatlan felallassal osszezavarjuk az ellenfelet (nincs lehetoseg eleget videozni)Na fasza, borul a Tuchel tervmi?
gamerkr
Negritis, a vajda
Csak nem szoltak gnabrynak hogy ne seruljon le.
több mint 1 éve
Kane milyen passzokat ad már …
Szerkesztette: csebi
több mint 1 éve
Bayern is olyan szarul kontrázik mint a pool?Még szarabbul
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Bayern is olyan szarul kontrázik mint a pool?
több mint 1 éve
Mondjuk nem ment volna be
több mint 1 éve
Ez nem volt szép, Harry, de amúgy szép volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Na fasza, borul a Tuchel tervmi?
gamerkr
több mint 1 éve
Na fasza, borul a Tuchel terv
több mint 1 éve
Ha a szabály engedi akkor nincs vita. Csak eddig másképp tudtam.Most már úgy is lehet játszani h két labda van a pályán?Ezért jó hogy kimaradt, nincs vita...
csebi
gyurczi
több mint 1 éve
a póló felirat nem lap egy ideje?
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Voltak abban olyan vereségek is Spurs, Lyon, amit édes mindegy milyen felállásban, de nyerni kellett volna.ez annyira Pepes, ő okoskodta mindig túl a BL kieséses szakaszát ahelyett, hogy ugyanazt játszották volna, amiből húsz meccsen tizenhétszer nyernek, háromszor meg ikszelnek. nem, neki a vereség kellett.Nyilván a szezon legfontosabb meccsen Bontod meg a mostanában működő belső középpályás párodat egy olyanra akik idén sosem játszottak együtt. Ez annyira Tuchelt elképzelés.Ha nem tudod mit kellene csinálnod, akkor csinálj olyat, amire senki nem számít!
csebi
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Most már úgy is lehet játszani h két labda van a pályán?Ezért jó hogy kimaradt, nincs vita...
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Most már úgy is lehet játszani h két labda van a pályán?
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Kíváncsi lettem volna, ha gól akkor ilyenkor mi van? Elveszik vagy megadják?
több mint 1 éve
Hööj pasztmeh
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.