Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Oké, a Lokis koeff pontok nem értek semmit a Rapid ellen?hat azert azok a koeff pontok amiket gyujtogettunk az utobbi evekben, az nem csak nekunk jo. nem mondom, hogy ezert nekunk kell szurkolni, de na.Nemá 😀1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
Jó kis este lesz, éreztem én, hogy erre a meccsre ki kell menni 😀
Kenny
dande2
Nyáron is röhögtem csak, amikor a Rapid-Loki miatt ment a háborgás.
Miért kéne a Fradinak szurkolniuk? Egy centivel nem lesz előrébb a magyar foci, ha jól alakul a holnap. Esetleg egy döntőn.
csipkelli
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
😀Mese. Ha jó vagy, haladsz anélkül is. Feröeren nem rúgtak gólt a pontok.hat azert azok a koeff pontok amiket gyujtogettunk az utobbi evekben, az nem csak nekunk jo. nem mondom, hogy ezert nekunk kell szurkolni, de na.Nemá 😀1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
Kenny
dande2
Miért kéne a Fradinak szurkolniuk? Egy centivel nem lesz előrébb a magyar foci, ha jól alakul a holnap. Esetleg egy döntőn.
csipkelli
Kenny
csipkelli
több mint 2 éve
Ha valóban poenrol, just for fun lenne szó azt mondanám ok de sajnos nem ez van mögötte, hanem dögöljön meg a szomszèd tehene is. Mondom, oda vissza... egyébként ja, röhögsèges 🙂hat azert azok a koeff pontok amiket gyujtogettunk az utobbi evekben, az nem csak nekunk jo. nem mondom, hogy ezert nekunk kell szurkolni, de na.Nemá 😀1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
Kenny
dande2
csipkelli
Kenny
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Mese. Ha jó vagy, haladsz anélkül is. Feröeren nem rúgtak gólt a pontok.hat azert azok a koeff pontok amiket gyujtogettunk az utobbi evekben, az nem csak nekunk jo. nem mondom, hogy ezert nekunk kell szurkolni, de na.Nemá 😀1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
Kenny
dande2
csipkelli
Kenny
több mint 2 éve
hat azert azok a koeff pontok amiket gyujtogettunk az utobbi evekben, az nem csak nekunk jo. nem mondom, hogy ezert nekunk kell szurkolni, de na.Nemá 😀1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
Kenny
dande2
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Nemá 😀1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
Kenny
dande2
több mint 2 éve
Mostanában szokásos jó kezdès 😏
több mint 2 éve
1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
Kenny
több mint 2 éve
1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.Jó kis este lesz, éreztem én, hogy erre a meccsre ki kell menni 😀
több mint 2 éve
www.nyugat.hu/cikk/haladas_homlok_zsolt_csod_fizetes_jatekosokm.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735Érdemes megfigyelni, hogy ahogy elfogytak az uniós pénzek és az állami beruházások is leálltak, rögtön elkezdett fogyni a NER pénze és a különböző csapatokhoz rendelt tulajdonosok egyből szarban vannak. Hát ennyire stabil a magyar foci finanszírozása. Lásd még Haladás.
RIP Iktriad
warr_b
Szokol
Homlok egyébként most gyógyfürdőfejlesztésben nyomul (Bük, Parádsasvár, Güssing Gleichenberg etc) és sosem érdekelte a foci
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735Érdemes megfigyelni, hogy ahogy elfogytak az uniós pénzek és az állami beruházások is leálltak, rögtön elkezdett fogyni a NER pénze és a különböző csapatokhoz rendelt tulajdonosok egyből szarban vannak. Hát ennyire stabil a magyar foci finanszírozása. Lásd még Haladás.
RIP Iktriad
warr_b
több mint 2 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2023/12/12/budapest-honved-atigazolasok-kizaras-nb-ii/?_gl=1*1iebg20*_gcl_au*OTkxMTQ2NTUuMTcwMDQ2ODM4NQ..

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/jatekossors-visszavonult-giorgio-chiellini-sajtohir-2993635A valahol volt legnagyobb védő !
zacknorb
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
az nb2-ben lehet az 😊ezzel azt akarod mondani ,hogy a honvéd nem nagy csapat?pedig nem ugy van, hogy tartozni szabad? vagy csak a nagy csapatoknak?m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735🤣
RIP Iktriad
warr_b
peach
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ezzel azt akarod mondani ,hogy a honvéd nem nagy csapat?pedig nem ugy van, hogy tartozni szabad? vagy csak a nagy csapatoknak?m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735🤣
RIP Iktriad
warr_b
peach
csebi
több mint 2 éve
pedig nem ugy van, hogy tartozni szabad? vagy csak a nagy csapatoknak?m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735🤣
RIP Iktriad
warr_b
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735🤣
RIP Iktriad
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735RIP Iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
igen azt en is neztem Onanatol, hogy meglepoen gyokerezett a laba, kb mintha Dibuszra jonne beiveles.Onana ilyenkor miért menekül mindig a gólvonal mögé, ahelyett, hogy kirontana a támadóra és próbálná picit szűkíteni a szöget / megzavarni a támadót? Ez már nem az első, de nem is második ilyen eset nála...Ha most nem, akkor a hétvége után amikor a pool legyalázza őket remèlem kiteszik végre.
Nah, mind1...
bogjosi
Aztán az új edző takarítsa ki az öltözőt, kezdve pl vele meg a balhéscigány brazil villámszélsővel pl. Ten Hag megkapta a bizonyításra a kellő pénzmennyiséget, de egy szar keretből szarabbat csinált - művész.
davemayer
oszinten szolva bealudtam ebbe a meccsbe, sok minden nem tortent, remelem Coman nem serult sulyosan. alapvetoen a jatek kepere nem tudtam haragudni Unitedtol, mert rengeteg serultjuk van, bar felmerul bennem, hogy pl elol ez a Fernandes-Garnacho-Anthony-Hjolund negyes lenne az alap kezdo is vagy mondjuk Rashford bekerul?
ami erthetetlen volt, hogy a 2. felido elejen egy tok jo tamadas variaco volt, hogy szelen megbontottak a vedoket, es Fernandes tok uresen erkezett 16 meteren (Kimmich talan ellazaskodta a dolgot, es nem ment vele), viszonylag jo lovo helyzet is volt. na, hogy ilyenek utana miert nem voltak?
tovabbra sem latom, hogy ehhez a Bayern jatekhoz hogyan ad pluszt a Tuchel. ugye vmi elkepeszto rekorddal zartuk be a BL csoportkort (40 veretlen merkozes, sztem az Ancelotti buktato parizs meccs ota nem volt vereseg), de azert ez a 6 meccs minden volt csak erodemonstracio nem:
elso meccsen United ellen gyakorlo meccs jellege volt, ket Galata ellen sem erdemeltunt 6 pontot (egyik meccsen mintha dupla xg-t lottek volna a torokok) es Koppenhaga ellen X meg egy nem tul fenyes gyozelem. legalabb korabbi evekben mindig volt legalabb egy plusz gala meccse.
több mint 2 éve
Gondoltam, még ide is beírtam, nem fogják sokáig nézni a Cselszki 7-8 éves szerzõdéseit. Határozott ajánlás, és aztán feléjük kimondott kérés volt a max 5 év. Letojták, mert nincs ilyen szabály.Pedig ez volt a specialitásunk, a kézzelfogható eredmény látható.
Most van. Megszavazták a PL csapatok, miszerint a transfer fee max 5 évben határozható meg.
ulpianus
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Onana ilyenkor miért menekül mindig a gólvonal mögé, ahelyett, hogy kirontana a támadóra és próbálná picit szűkíteni a szöget / megzavarni a támadót? Ez már nem az első, de nem is második ilyen eset nála...Ha most nem, akkor a hétvége után amikor a pool legyalázza őket remèlem kiteszik végre.
Nah, mind1...
bogjosi
Aztán az új edző takarítsa ki az öltözőt, kezdve pl vele meg a balhéscigány brazil villámszélsővel pl. Ten Hag megkapta a bizonyításra a kellő pénzmennyiséget, de egy szar keretből szarabbat csinált - művész.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A Sevillan kívül valszeg minden spanyol csoportelső lesz.És a Milanon múlik, de lehet minden olasz csoportmásodik.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Onana ilyenkor miért menekül mindig a gólvonal mögé, ahelyett, hogy kirontana a támadóra és próbálná picit szűkíteni a szöget / megzavarni a támadót? Ez már nem az első, de nem is második ilyen eset nála...Nah, mind1...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
ez is mi fordítás volt www.youtube.com/watch?v=V5m-sHhe1UE

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ha így esik a játékos kezére a labda, az nem szabálytalan? (Bayern)Le volt az szorítva 😊
JC6 - a zsidó
Amúgy megfelelő ellenfél ellen még foci csapatnak is tűnik ez a Tuchel féle Bayern