Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
1000 olasz mellé csapódik holnap 6-700 lila.
Jó kis este lesz, éreztem én, hogy erre a meccsre ki kell menni 😀
Kenny
Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
dande2
Nemá 😀
Nyáron is röhögtem csak, amikor a Rapid-Loki miatt ment a háborgás.
Miért kéne a Fradinak szurkolniuk? Egy centivel nem lesz előrébb a magyar foci, ha jól alakul a holnap. Esetleg egy döntőn.
csipkelli
hat azert azok a koeff pontok amiket gyujtogettunk az utobbi evekben, az nem csak nekunk jo. nem mondom, hogy ezert nekunk kell szurkolni, de na.
Kenny
Oké, a Lokis koeff pontok nem értek semmit a Rapid ellen?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Azèrt bocsánat de ez milyen nyomorèk dolog már...tudom oda vissza működik de végtelenül szomurú ès ungarischevwirtschaft...😔
dande2
Nemá 😀
Miért kéne a Fradinak szurkolniuk? Egy centivel nem lesz előrébb a magyar foci, ha jól alakul a holnap. Esetleg egy döntőn.
csipkelli
hat azert azok a koeff pontok amiket gyujtogettunk az utobbi evekben, az nem csak nekunk jo. nem mondom, hogy ezert nekunk kell szurkolni, de na.
Kenny
Mese. Ha jó vagy, haladsz anélkül is. Feröeren nem rúgtak gólt a pontok.
csipkelli
😀

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny
dande2
Nemá 😀
csipkelli
Kenny
Ha valóban poenrol, just for fun lenne szó azt mondanám ok de sajnos nem ez van mögötte, hanem dögöljön meg a szomszèd tehene is. Mondom, oda vissza... egyébként ja, röhögsèges 🙂

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Kenny
dande2
Nemá 😀
csipkelli
Kenny
Mese. Ha jó vagy, haladsz anélkül is. Feröeren nem rúgtak gólt a pontok.
több mint 2 éve
Kenny
dande2
Nemá 😀
csipkelli

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Kenny
dande2
Nemá 😀
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mostanában szokásos jó kezdès 😏
több mint 2 éve
Kenny
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735

RIP Iktriad
warr_b
Érdemes megfigyelni, hogy ahogy elfogytak az uniós pénzek és az állami beruházások is leálltak, rögtön elkezdett fogyni a NER pénze és a különböző csapatokhoz rendelt tulajdonosok egyből szarban vannak. Hát ennyire stabil a magyar foci finanszírozása. Lásd még Haladás.
Szokol
 www.nyugat.hu/cikk/haladas_homlok_zsolt_csod_fizetes_jatekosok

Homlok egyébként most gyógyfürdőfejlesztésben nyomul (Bük, Parádsasvár, Güssing Gleichenberg etc) és sosem érdekelte a foci
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-fifa-kizarta-a-budapest-honvedot-az-atigazolasokbol-2993735

RIP Iktriad
warr_b
Érdemes megfigyelni, hogy ahogy elfogytak az uniós pénzek és az állami beruházások is leálltak, rögtön elkezdett fogyni a NER pénze és a különböző csapatokhoz rendelt tulajdonosok egyből szarban vannak. Hát ennyire stabil a magyar foci finanszírozása. Lásd még Haladás.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 rangado.24.hu/magyar_foci/2023/12/12/budapest-honved-atigazolasok-kizaras-nb-ii/?_gl=1*1iebg20*_gcl_au*OTkxMTQ2NTUuMTcwMDQ2ODM4NQ..

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/jatekossors-visszavonult-giorgio-chiellini-sajtohir-2993635
zacknorb
A valahol volt legnagyobb védő !
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

RIP Iktriad
warr_b
🤣
peach
pedig nem ugy van, hogy tartozni szabad? vagy csak a nagy csapatoknak?
csebi
ezzel azt akarod mondani ,hogy a honvéd nem nagy csapat?
Sixo
az nb2-ben lehet az 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!

RIP Iktriad
warr_b
🤣
peach
csebi
ezzel azt akarod mondani ,hogy a honvéd nem nagy csapat?

több mint 2 éve

RIP Iktriad
warr_b
🤣
peach

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

RIP Iktriad
warr_b
🤣

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

RIP Iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Onana ilyenkor miért menekül mindig a gólvonal mögé, ahelyett, hogy kirontana a támadóra és próbálná picit szűkíteni a szöget / megzavarni a támadót? Ez már nem az első, de nem is második ilyen eset nála...
Nah, mind1...
bogjosi
Ha most nem, akkor a hétvége után amikor a pool legyalázza őket remèlem kiteszik végre.
Aztán az új edző takarítsa ki az öltözőt, kezdve pl vele meg a balhéscigány brazil villámszélsővel pl. Ten Hag megkapta a bizonyításra a kellő pénzmennyiséget, de egy szar keretből szarabbat csinált - művész.
davemayer
igen azt en is neztem Onanatol, hogy meglepoen gyokerezett a laba, kb mintha Dibuszra jonne beiveles.

oszinten szolva bealudtam ebbe a meccsbe, sok minden nem tortent, remelem Coman nem serult sulyosan. alapvetoen a jatek kepere nem tudtam haragudni Unitedtol, mert rengeteg serultjuk van, bar felmerul bennem, hogy pl elol ez a Fernandes-Garnacho-Anthony-Hjolund negyes lenne az alap kezdo is vagy mondjuk Rashford bekerul?
ami erthetetlen volt, hogy a 2. felido elejen egy tok jo tamadas variaco volt, hogy szelen megbontottak a vedoket, es Fernandes tok uresen erkezett 16 meteren (Kimmich talan ellazaskodta a dolgot, es nem ment vele), viszonylag jo lovo helyzet is volt. na, hogy ilyenek utana miert nem voltak?

tovabbra sem latom, hogy ehhez a Bayern jatekhoz hogyan ad pluszt a Tuchel. ugye vmi elkepeszto rekorddal zartuk be a BL csoportkort (40 veretlen merkozes, sztem az Ancelotti buktato parizs meccs ota nem volt vereseg), de azert ez a 6 meccs minden volt csak erodemonstracio nem:
elso meccsen United ellen gyakorlo meccs jellege volt, ket Galata ellen sem erdemeltunt 6 pontot (egyik meccsen mintha dupla xg-t lottek volna a torokok) es Koppenhaga ellen X meg egy nem tul fenyes gyozelem. legalabb korabbi evekben mindig volt legalabb egy plusz gala meccse.

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
Gondoltam, még ide is beírtam, nem fogják sokáig nézni a Cselszki 7-8 éves szerzõdéseit. Határozott ajánlás, és aztán feléjük kimondott kérés volt a max 5 év. Letojták, mert nincs ilyen szabály.
Most van. Megszavazták a PL csapatok, miszerint a transfer fee max 5 évben határozható meg.
ulpianus
Pedig ez volt a specialitásunk, a kézzelfogható eredmény látható.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Onana ilyenkor miért menekül mindig a gólvonal mögé, ahelyett, hogy kirontana a támadóra és próbálná picit szűkíteni a szöget / megzavarni a támadót? Ez már nem az első, de nem is második ilyen eset nála...
Nah, mind1...
bogjosi
Ha most nem, akkor a hétvége után amikor a pool legyalázza őket remèlem kiteszik végre.
Aztán az új edző takarítsa ki az öltözőt, kezdve pl vele meg a balhéscigány brazil villámszélsővel pl. Ten Hag megkapta a bizonyításra a kellő pénzmennyiséget, de egy szar keretből szarabbat csinált - művész.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
A Sevillan kívül valszeg minden spanyol csoportelső lesz.
És a Milanon múlik, de lehet minden olasz csoportmásodik.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 917
Nah, mind1...

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez is mi fordítás volt  www.youtube.com/watch?v=V5m-sHhe1UE

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ha így esik a játékos kezére a labda, az nem szabálytalan? (Bayern)
JC6 - a zsidó
Le volt az szorítva 😊
Amúgy megfelelő ellenfél ellen még foci csapatnak is tűnik ez a Tuchel féle Bayern