NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Na, Domi - most már jó lenne, ha elcsitítanád a károgó köcsögöket, és oroszlánrészt vállalnál egy fordításban.
több mint 2 éve
hu b+ a match4 studója a spílert is alulmúljapont írni akartam, hogy ezek a szakértők? Hát odatehetném a 90 éves nagyanyámat is, a színvonal nem csökkenne.
pedig ott Sanyi van
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
hu b+ a match4 studója a spílert is alulmúljapedig ott Sanyi van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok hány helyzet kell megint az 1. gólunkhoz (már ha lesz olyan).
több mint 2 éve
Konaté nagyon nincs még itt fejben
több mint 2 éve
Hoppá
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
1,87-ért ajándéknak tűnik a BTTS+2,5 over
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
faszom
több mint 2 éve
Dominik a padon
kiváncsi vagyok hogy basic rotáció, készülés Bergamo-ra vagy üzenet a csütörtökért
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Dominik a padonkiváncsi vagyok hogy basic rotáció, készülés Bergamo-ra vagy üzenet a csütörtökért
több mint 2 éve
ezt a pöcsömöccse Nápolyt, de szépen vitte a mixemet 😕
több mint 2 éve
Minden Vidi ellenfélre ezt írjaMekkora egy gusztustalan szarrágók ezek a paksiakHogy mondhatsz ilyet amagyarcsapatrol??
petey
Szimpatikus az edzojuk, nezheto focit jatszanak es ugye nem bundazzak vegig a tavaszt minden evben.
Kenny
több mint 2 éve
Legalább most voltak helyzetek 😊Még 0-1-nél írtam és nagyon meleg volt a pite. Ennyi kihagyott helyzetet, közben meg hátul ezek a bizonytalanságok…kemény basszushű..ez a Bayern...??
Klaci79
Amúgy Coman újra le sérült, 5-6 hét szóval a szezonban már nem lép pályára.
Játszott az előző sérülése utan két meccset? Mondjuk érthető, karrierjében az első év lesz mikor nem lett bajnok
csebi
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Még 0-1-nél írtam és nagyon meleg volt a pite. Ennyi kihagyott helyzetet, közben meg hátul ezek a bizonytalanságok…kemény basszushű..ez a Bayern...??
Klaci79
Amúgy Coman újra le sérült, 5-6 hét szóval a szezonban már nem lép pályára.
Játszott az előző sérülése utan két meccset? Mondjuk érthető, karrierjében az első év lesz mikor nem lett bajnok
csebi
több mint 2 éve
Attól még, hogy milyen formában van a csapat, a sorsolás objektívan jóval könnyebb.Igen, egy jó csapatnak ez egy jobb sorsolás lenne. A mostani MU ebből 1 meccset nem fog nyerni. Hány meccsüket lattad mostanában?!Miért neked a Newcastle,City,Arsenal,Chelsea,Poolhoz képest mi a Bournemouth, Sheffield, Burnley, Crystal Palace, Arsenal?Spurs egyetlen esélye a jövő évi BL-re ha a többiek kiharcolják az 5 Pl csapatot és a MU elbohóckodja a szezon hátralévő részét. Kövi 4 meccs City, Arsenal, Chelsea, Pool. Ebből pont nem lesz. MUnak meg könnyű a sorsolása.Wait, WHAT?!
Sixo
davemayer
Sixo
davemayer
több mint 2 éve
Kretén, összehozza ezt a szituációt de a felelősséget nem vállalja érte. Már rég el kellett volna takarodnia a faszba.🚨 Erik ten Hag walks out of press conference when asked about Man United's worst Premier League finish in history.@BeanymanSports 🎥pic.twitter.com/o7dvJ5pufk
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 13, 2024
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Igen, egy jó csapatnak ez egy jobb sorsolás lenne. A mostani MU ebből 1 meccset nem fog nyerni. Hány meccsüket lattad mostanában?!Miért neked a Newcastle,City,Arsenal,Chelsea,Poolhoz képest mi a Bournemouth, Sheffield, Burnley, Crystal Palace, Arsenal?Spurs egyetlen esélye a jövő évi BL-re ha a többiek kiharcolják az 5 Pl csapatot és a MU elbohóckodja a szezon hátralévő részét. Kövi 4 meccs City, Arsenal, Chelsea, Pool. Ebből pont nem lesz. MUnak meg könnyű a sorsolása.Wait, WHAT?!
Sixo
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
🚨 Erik ten Hag walks out of press conference when asked about Man United's worst Premier League finish in history.@BeanymanSports 🎥pic.twitter.com/o7dvJ5pufk
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 13, 2024
több mint 2 éve
Miért neked a Newcastle,City,Arsenal,Chelsea,Poolhoz képest mi a Bournemouth, Sheffield, Burnley, Crystal Palace, Arsenal?Spurs egyetlen esélye a jövő évi BL-re ha a többiek kiharcolják az 5 Pl csapatot és a MU elbohóckodja a szezon hátralévő részét. Kövi 4 meccs City, Arsenal, Chelsea, Pool. Ebből pont nem lesz. MUnak meg könnyű a sorsolása.Wait, WHAT?!
Sixo
davemayer
több mint 2 éve
Spurs egyetlen esélye a jövő évi BL-re ha a többiek kiharcolják az 5 Pl csapatot és a MU elbohóckodja a szezon hátralévő részét. Kövi 4 meccs City, Arsenal, Chelsea, Pool. Ebből pont nem lesz. MUnak meg könnyű a sorsolása.Wait, WHAT?!
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal