NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
De Gea tartja meccsben őket....beszarás
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Felcsuton ketto perc alatt tobbet futottak, mint a Fradi meccsen osszesen
3 hónapja
ozibozi
17 218
Átállnak 3-3-2-re a digók
3 hónapja
- JC6
6 999
Mi a pocsom ért nem passzolta le a sorfal melletti gyereknek? Tiszta zoccer
3 hónapja
Klaci79
22 221
Okos ez a fio, két belső védő, sárgával a pályán marad, a csoki mindkettőt kiállítottatta
3 hónapja
Igen Fradi meccsen is adtak egybőlna ez hol sárga?mezhúzásért automatikusan jár, úgy tudom
petey
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Ott igen talán, de a Fradinál nem kéne (a többieknél sem)Sztem a mennyeiben azSzékely Dávid szerint a Fradinál olyan szintű preparation ment a meccs előtt, hogy megvan nekik, hogy a büntetőpárbajnál ki hova fogja rúgni az ellenfél részétől.Ebben semmi extra nincs már
Én azért magyar csapattól ilyen szintű belemélyedést az ellenfélbe finoman szólva nem tartok valószínűnek, bár kétségkívül nagyon profinak hangzik.
Kampman
zacknorb
csebi
3 hónapja
Vészkapus lesz lassanlassan diszkvalifikáció
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
- JC6
6 999
Istenem, a holnapi olasz lapokra de kiváncsi leszek😃😃😃
3 hónapja
na ez hol sárga?ezek szerint portugáliában
petey
3 hónapja
ozibozi
17 218
Vészkapus lesz lassan
3 hónapja
fiorentina 9 fővel 😀
3 hónapja
Kettős emberelőny
3 hónapja
Sztem a mennyeiben azSzékely Dávid szerint a Fradinál olyan szintű preparation ment a meccs előtt, hogy megvan nekik, hogy a büntetőpárbajnál ki hova fogja rúgni az ellenfél részétől.Ebben semmi extra nincs már
Én azért magyar csapattól ilyen szintű belemélyedést az ellenfélbe finoman szólva nem tartok valószínűnek, bár kétségkívül nagyon profinak hangzik.
Kampman
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Székely Dávid szerint a Fradinál olyan szintű preparation ment a meccs előtt, hogy megvan nekik, hogy a büntetőpárbajnál ki hova fogja rúgni az ellenfél részétől.Ebben semmi extra nincs már
Kampman
3 hónapja
Kampman
28 359
✅ Celje 🇸🇮Azért a meccseikkel nekik is vallatni lehetett.
✅ Olimpija 🇸🇮
Slovenia 🇸🇮 will have TWO clubs in the league stage of UEFA competitions.
Another great achievement for Slovenian football after a very good performance of their national team at EURO 2024.
Slovenian 🇸🇮 football is on the up & up.
YoungZeeZee
3 hónapja
YoungZeeZee
8 567
Mikor volt utoljára esetleg ,hogy 2 Ungarise klubcsapat van az európai kupákban a csoportkörben?utoljara?soha nem volt ilyen
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
YoungZeeZee
8 567
✅ Celje 🇸🇮✅ Olimpija 🇸🇮
Slovenia 🇸🇮 will have TWO clubs in the league stage of UEFA competitions.
Another great achievement for Slovenian football after a very good performance of their national team at EURO 2024.
Slovenian 🇸🇮 football is on the up & up.
3 hónapja
Kampman
28 359
Mikor volt utoljára esetleg ,hogy 2 Ungarise klubcsapat van az európai kupákban a csoportkörben?Amióta csoportkörök vannak (BL 1992, UEFA-kupa 2004) szerintem soha.
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Kampman
28 359
Székely Dávid szerint a Fradinál olyan szintű preparation ment a meccs előtt, hogy megvan nekik, hogy a büntetőpárbajnál ki hova fogja rúgni az ellenfél részétől.Én azért magyar csapattól ilyen szintű belemélyedést az ellenfélbe finoman szólva nem tartok valószínűnek, bár kétségkívül nagyon profinak hangzik.
3 hónapja
gólt lőtt a Real11-esbű
NB2
Draft
3 hónapja
Mikor volt utoljára esetleg ,hogy 2 Ungarise klubcsapat van az európai kupákban a csoportkörben?
Draft
3 hónapja
gólt lőtt a Real