Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
kivancsi vagyok mikor kezd el csamcsogni a media azon, hogy Dominik mellett testor van.
2 hónapja
*Szorakozasat es ...fogyasztasat 🤣Lisztes nyomott egy gol + serules + lecsereles kombot igy fel oranyi jatek utan. Birjak az izmai. Xdoriasi vicc, hogy visszahoztuk es fizetjuk a korhazi szamlait.
Stez
Kenny
2 hónapja
Lisztes nyomott egy gol + serules + lecsereles kombot igy fel oranyi jatek utan. Birjak az izmai. Xdoriasi vicc, hogy visszahoztuk es fizetjuk a korhazi szamlait.
Stez
2 hónapja
Lisztes nyomott egy gol + serules + lecsereles kombot igy fel oranyi jatek utan. Birjak az izmai. Xd
2 hónapja
Pedig ez a megoldás.Nem hiszem, révén Bank Szilárd a lányom osztálytársa és hét éves.MLSZ:Feloldom a látszólagos ellentmondást:
"Nagy öröm számunkra, hogy a magyar felmenőkkel rendelkező, Argentínában játszó Bodnar Simón bemutatkozhatott az U19-es válogatottban, ami a nemzetközi játékosmegfigyelői részlegünk munkájának is fontos elismerése."
Valóság:
Bodnart valójában egy Football Manager-játékos, Bank Szilárd fedezte fel a számítógépes játék adatbázisában, majd azért ajánlotta be az MLSZ-nek, mert feltűnt neki, hogy a játékos neve erősen magyarosan hangzik."
ez sem rossz, ha igaz 😀
peach
Nemzetközi játékosmegfigyelői részleg = Bank Szilárd.
Ilyen egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Kis ország, kis foci, kis nemzetközi játékosmegfigyelő részleg.
2 hónapja
Nem hiszem, révén Bank Szilárd a lányom osztálytársa és hét éves.MLSZ:Feloldom a látszólagos ellentmondást:
"Nagy öröm számunkra, hogy a magyar felmenőkkel rendelkező, Argentínában játszó Bodnar Simón bemutatkozhatott az U19-es válogatottban, ami a nemzetközi játékosmegfigyelői részlegünk munkájának is fontos elismerése."
Valóság:
Bodnart valójában egy Football Manager-játékos, Bank Szilárd fedezte fel a számítógépes játék adatbázisában, majd azért ajánlotta be az MLSZ-nek, mert feltűnt neki, hogy a játékos neve erősen magyarosan hangzik."
ez sem rossz, ha igaz 😀
peach
Ilyen egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
MLSZ:Feloldom a látszólagos ellentmondást:
Valóság:
ez sem rossz, ha igaz 😀
peach
Ilyen egyszerű.
2 hónapja
MLSZ:"Nagy öröm számunkra, hogy a magyar felmenőkkel rendelkező, Argentínában játszó Bodnar Simón bemutatkozhatott az U19-es válogatottban, ami a nemzetközi játékosmegfigyelői részlegünk munkájának is fontos elismerése."
Valóság:
ez sem rossz, ha igaz 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Fel lesz téve ma a fényes, helyesen.Ilyet még úgysem láttam, szándékos sárgára hajtás!
Aztán jöhet a Szalai, Styles, Szoboszlai sárga, hogy le legyen töltve az eltiltás. Akár Dibusznál is.
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Egyes hírek szerint Vini ultimátumot adott Pereznek, hogy nem írja alá a szerződéshosszabbítást amíg Alonso marad az edző.Hisztis kis majom....
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Fel lesz téve ma a fényes, helyesen.Aztán jöhet a Szalai, Styles, Szoboszlai sárga, hogy le legyen töltve az eltiltás. Akár Dibusznál is.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Fontos, izgi mai VB-selejtezők: 17:00 Nigéria-Gabon
20:00 Kamerun-Kongói DK
17:00 Egyesült Arab Emirátusok-Irak
01:00 Bermuda-Curacao
01:00 Trinidad és Tobago-Jamaika
03:00 Guatemala-Panama
03:00 Haiti-Costa Rica

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
isten ments. ha mar Real akkor Rodrygo kellene, de sztem o nem akar jonni.Tőlem mehet a deal 😁Egyes hírek szerint Vini ultimátumot adott Pereznek, hogy nem írja alá a szerződéshosszabbítást amíg Alonso marad az edző.allitolag hozzank is beajanlottak Vinnit ...
KeyG
csebi
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Tőlem mehet a deal 😁Egyes hírek szerint Vini ultimátumot adott Pereznek, hogy nem írja alá a szerződéshosszabbítást amíg Alonso marad az edző.allitolag hozzank is beajanlottak Vinnit ...
KeyG
csebi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Egyes hírek szerint Vini ultimátumot adott Pereznek, hogy nem írja alá a szerződéshosszabbítást amíg Alonso marad az edző.allitolag hozzank is beajanlottak Vinnit ...
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Egyes hírek szerint Vini ultimátumot adott Pereznek, hogy nem írja alá a szerződéshosszabbítást amíg Alonso marad az edző.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Tipikus fidesznyik hozzáállás: aki nem fagyi drukker az lipsi-balos-hazaáruló,És ne feledd, hogy voltak náci fszszopók is, a Hosszú Kések Éjszakája után kicsit kevesebben.Köszi elég volt ennyi😊 Egyből az egyik szerint náci lettem mert járok Fradi meccsre, a másik szerint faszszopó vagyok és pártpropagandát nyomok😊 Nem az én világom ez a lipsi balos fertő, tisztelet a kivételnek.Tudtam , hogy kár volt újra írni😊 A legjobb kétrudasunkkal búcsúzom: "Gyűlölünk mindenkit"😊egyaltalan nem volt kar. szivesen olvasok mas velemenyt is, igy jobban at tudom gondolni a dolgokat, es mas szemszogbol is lehet ertelmezni a dolgokat. nem ertunk egyet van ilyen, nem nagy dolog sztem.
pfefe8
csebi
pfefe8
Dzsokijuing
Annyira jellemző ez, ismerős lehet onnan, hogy aki nem azorbánra szavaz, az egyértelműen csak Tiszás ballipsi hazaáruló. Nincs más alternatíva
Tipikus
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
en is voltam mar itt naci akkor egy okkal tobb, hogy miert is vagyok meg pluszban az, mert ha ugy van en is kimegyek Fradi meccsre. raadasul a kapu moge ...Köszi elég volt ennyi😊 Egyből az egyik szerint náci lettem mert járok Fradi meccsre, a másik szerint faszszopó vagyok és pártpropagandát nyomok😊 Nem az én világom ez a lipsi balos fertő, tisztelet a kivételnek.Tudtam , hogy kár volt újra írni😊 A legjobb kétrudasunkkal búcsúzom: "Gyűlölünk mindenkit"😊egyaltalan nem volt kar. szivesen olvasok mas velemenyt is, igy jobban at tudom gondolni a dolgokat, es mas szemszogbol is lehet ertelmezni a dolgokat. nem ertunk egyet van ilyen, nem nagy dolog sztem.
pfefe8
csebi
pfefe8
2 hónapja
És ne feledd, hogy voltak náci fszszopók is, a Hosszú Kések Éjszakája után kicsit kevesebben.Köszi elég volt ennyi😊 Egyből az egyik szerint náci lettem mert járok Fradi meccsre, a másik szerint faszszopó vagyok és pártpropagandát nyomok😊 Nem az én világom ez a lipsi balos fertő, tisztelet a kivételnek.Tudtam , hogy kár volt újra írni😊 A legjobb kétrudasunkkal búcsúzom: "Gyűlölünk mindenkit"😊egyaltalan nem volt kar. szivesen olvasok mas velemenyt is, igy jobban at tudom gondolni a dolgokat, es mas szemszogbol is lehet ertelmezni a dolgokat. nem ertunk egyet van ilyen, nem nagy dolog sztem.
pfefe8
csebi
pfefe8
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Köszi elég volt ennyi😊 Egyből az egyik szerint náci lettem mert járok Fradi meccsre, a másik szerint faszszopó vagyok és pártpropagandát nyomok😊 Nem az én világom ez a lipsi balos fertő, tisztelet a kivételnek.Tudtam , hogy kár volt újra írni😊 A legjobb kétrudasunkkal búcsúzom: "Gyűlölünk mindenkit"😊egyaltalan nem volt kar. szivesen olvasok mas velemenyt is, igy jobban at tudom gondolni a dolgokat, es mas szemszogbol is lehet ertelmezni a dolgokat. nem ertunk egyet van ilyen, nem nagy dolog sztem.
pfefe8
csebi
Steelers fan
2 hónapja
hát én emlékszem olyan szezonra, amikor egy 3000-en voltak a régi üllőin egy Siófok(Balaton FC) ellenin, és olyan volt a hangulat, mint egy Mezőkövesd meccsen 😀ez féligazság, mert szerintem cserébe meg ugyanennyien nem járnak, mert pártcsapat lettezt tegnap én is akartam írni, hogy a NER csinálja ezt, hogy 100x elmondja ugyanazt a végén elhiszedhát azóta sikk fradi meccsre járni, mióta van pénz meg nemzetközi. ez a sok nézi is bandwagon fan. ha nem fog menni a fradinak, el fognak tűnni.
a Fradinál is totál elhiszik, hogy a piacból él és ők ugyanolyanok mint a többi
azt viszont elismerem, hogy a legnagyobb esély a Fradinál van, hogy ha itt visszajönnének a normális viszonyok, ők megélnének valahogy a nagyszámú szurkolóikból
NB2
petey
a Fradi mindig is a legnépszerűbb klub volt az elmúlt 30 évben
NB2
Szerkesztette: petey
2 hónapja
Azért érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hogyan csinálják ezt pl a csehek.És érdemes megnézni azt a 3-4 cseh klubot, akik évről-évre az európai kupákban szerepelnek, nem is rosszul, hogy hány cseh játékos van a 26 fős keretben? Minimum a fele és mind saját nevelés..
Sok barátom gyereke játszik különböző csapatokban, az utánpótlás sok korosztályában, de csak egy dologban értenek egyet, függetlenül a gyerek tudásától. A rendszer, az a rendszer amibe korlátlanul lapátolják a pénzt rossz. Kb abban reménykednek legtöbben, hogy 16 évesen ki tudnak menni legalább Ausztriáig, hogy ott folytassa a gyerek.
Amennyi pénzt beleöltek az elmúlt 15 évben sokkal előrébb tarthatna a magyar foci (klubfutball). Még mindig jellemző, hogy szülők azért fizetnek az edzőnek, hogy az ő gyereke játsszon és továbbra is az egyetlen ami fontos az utánpótlásban az eredmény. 10-12 éves gyerekek simán vernek komoly klubok utánpótláscsapatait, majd eltelik 5-6 év és fordul a kocka.
Klaci79
Nem is folytatom, csak sóhajtozok, hogy miért nem tudjuk átvenni a szisztémát? Nem kell lemenni kutyába, mert ismerjük a magyar virtust, hogy "nekünk ne mondja meg senki", de ez azért egyre szánalmasabb, ennyi pénzből..
2 hónapja
Azért érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hogyan csinálják ezt pl a csehek.A Fradi az egyetlen akinek van esélye , hogy saját lábon is megálljon( természetesen lebutított költségvetéssel). Az összes többi csapat megy a levesbe. Fehérvár, haladás jó példa. Az önkormányzatok nem tudják már most sem fenntartani a klubokat. A másik meg , hogy nagyon félreismered Kubatovékat: Ők biztos hogy egy fillért sem vonnak ki a klubból, hanem küzdeni fognak a lehetőségükhöz mérten. Azért nálunk a grupama aréna is termeli a pénzt, a jegyeladásokból is jön bevétel, nemzetközi kupa, sőt az mvm dome is hozza majd a pénzt.Szerintem a Fradi kapná a legnagyobbat. A tetejétől az aljáig fideszesek vannak. Kinézem belőlük, hogy a választás estéjén kihúzzák az összes pénzt a klubból, ha úgy alakulnak a dolgok. Aztán próbáljanak meg nem kiesni.Nem fenntartható és nem is kell hogy az legyen. Ha Petike nyer tavasszal, akkor a magyar foci lesz az első amelyik a legnagyobb ütést kapja. A Fradin kívül(mi is meg fogjuk szenvedni), a többiek fél éven belül összeomlanak. A stadionokat fenntartani sem tudják majd a debrecenin és a grupamán kívül.A kérdés, hogy ez fenntartható modell-e?Elhiheted, hogy leszarom az összes politikust, mert egy sincs aki értem tenne bármi jót is. Én így gondolom. Megpróbálom kizárni a politikát a sportból és a kedvenc csapatom életéből. 45 évesen már volt annyi politikus és szarházi volt a csaparom vezetőségében hogy meg sem tudom számolni. Most annyi a különbség ,hogy rend van és eredmények is vannak. Mondjuk azért lehet úgy élni ,hogy nem mindent és mindenkit a politikával összefüggésben értelmezünk.Csak eljutottál a fityiszhezMa már a Fradiról nem lehet a politika szóba hozása nélkül beszélni, így az a nonszensz, ha valaki -jelen esetben te- úgy próbál egy ilyen ügyben állástfoglalni, véleményt nyilvánítani, hogy teljesen ignorálja a kontextust, a mai sport(politikai) viszonyokat, játékosok politikai szerepvállalását, stb.
pfefe8
Ez kb. annyira nonszensz, mintha mondjuk a HitGyüliről vagy a MET-ről (Iványi egyháza) kizárólag vallási kontextusban, vagy hitelvek mentén lennél hajlandó megnyilvánulni, és figyelmen kívül hagynál mimden egyebet.
Sajna ez is az elmúlt pár évben mindenhova betüremkedő politika számlájára írható, de az a te hibád is, ha erőltetetten úgy akarsz csinálni, mintha ez nem így lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
pfefe8
Aranycsapat: rend volt és eredmények. 54, Bern. Aztán 56.
Szóval a politikavezérelt csúcsfutball, ellentétben a piacival mindig kódolt a bukásra.
Dzsokijuing
pfefe8
A Loki boardjában is fideszesek ülnek, viszont nem ők adják a tőke nagyobbik részét, plusz képben van egy angol tulajdonos jelölt.
Kérdés mennyire akar majd MP kib@szni a fideszes város vezetésekkel. Ha nagyon, a város nem nagyon akar majd a működési költségekbe beszállni.
Nemes samu09
pfefe8
Sok barátom gyereke játszik különböző csapatokban, az utánpótlás sok korosztályában, de csak egy dologban értenek egyet, függetlenül a gyerek tudásától. A rendszer, az a rendszer amibe korlátlanul lapátolják a pénzt, rossz. Kb abban reménykednek legtöbben, hogy 16 évesen ki tudnak menni legalább Ausztriáig, hogy ott folytassa a gyerek.
Amennyi pénzt beleöltek az elmúlt 15 évben sokkal előrébb tarthatna a magyar foci (klubfutball). Még mindig jellemző, hogy szülők azért fizetnek az edzőnek, hogy az ő gyereke játsszon és továbbra is az egyetlen ami fontos az utánpótlásban az eredmény. 10-12 éves gyerekek simán vernek komoly klubok utánpótláscsapatait, majd eltelik 5-6 év és fordul a kocka.
Szerkesztette: Klaci79
2 hónapja
Meglátjuk majd meddig jutunk a lebutított költségvetéssel, lehet hogy semeddig. Az viszont biztos, hogy a többieknek esélyük sem lesz. Kiderül ez áprilisban. Ha jönAdja az Isten hogy ez igy legyen. Erre a magyar foci nevezetu vergodesre mar reg nem kellene egy forintot se adni.
Peti akkor a magyar foci olyan összeomlását fogjuk látni, ami szórakoztató lesz. Kivéve azoknak akik most is a rendszerből élősködnek😊
pfefe8
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain