NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
421
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
- JC6
6 998
Rég vissza kellett volna volnulnia
3 hónapja
- JC6
6 998
Annyira tudtam hogy Szolnoki kihagyja
3 hónapja
Takarodj a jó édes anyádba te belga buziNincs baj
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Rommers is 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
- JC6
6 998
Takarodj a jó édes anyádba te belga buzi
3 hónapja
Sergio Ramos 2.0
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Borát 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
ozibozi
17 209
De az olaszok csak kilencen vannak, utána kiesnek, nincs kinek lőni 😊
3 hónapja
- JC6
6 998
Lol
3 hónapja
Én már mindent bevallottam a Fradi meccset nézve, pedig csak 25 percet láttam belőle…Látod, ezért akar a Gazprom beszállni oda. Ismerősek ezek a módszerek nekik. 😀
somoskovig
3 hónapja
vicces hogy simán gól ez a középre küldött 11espedig Bernardo Silva mit kapott érte hogy oda nem szabad 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Én már mindent bevallottam a Fradi meccset nézve, pedig csak 25 percet láttam belőle…
3 hónapja
- JC6
6 998
Favorov azanyáddal szorakozz
3 hónapja
Én Békés vagyok, mint Csaba.Szeva Ik, hol voltál?Ő szedte szét a kerítést Boszniában. Már az orszobarol ír
- JC6
csebi
3 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Szerintem ez a Pécsi kiccsávó ma a mennybe megy. Láttam a szemein, a deheát meg megvuduzta.
3 hónapja
- JC6
6 998
Aszittem csúton van, ott nagyon nincs net a stadionbanSzeva Ik, hol voltál?Ő szedte szét a kerítést Boszniában. Már az orszobarol ír
- JC6
csebi
3 hónapja
Szeva Ik, hol voltál?Kompetens tulajt, GM-t és HC-t néztem a Honvédnak. 😀
- JC6
3 hónapja
Annyi kulonbseggel, hogy a Felcsut padjan ult egy darab Colley es 8 db magyar.Szóval fullra mint a fradi, remek, nagy magyar siker ez!Pécsi ÁrminVan még rajta kívül magyar az akadémiában?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
amúgy Nagy Zsoltot elvihetné vmi holland-francia csapat
Negritis, a vajda
r.baggio
És ő 18-19
zacknorb
r.baggio
3 hónapja
Szeva Ik, hol voltál?Ő szedte szét a kerítést Boszniában. Már az orszobarol ír
- JC6
3 hónapja
Zach, te fafejú (nem falábú, mert ugye fejelt)
3 hónapja
- JC6
6 998
Szeva Ik, hol voltál?
3 hónapja
jön a dráma?
3 hónapja
Puskás, de ő is csak kölcsönben a csapat nevében. Ugye? UGYE?Van még rajta kívül magyar az akadémiában?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
amúgy Nagy Zsoltot elvihetné vmi holland-francia csapat
Negritis, a vajda
r.baggio