NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 482 — Patriots fan
Mbuemo mekkora igazolás volt😎
Imádtam Brentfordban is nagyon patika játékos

2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 612
Keviiiiiiin
remontada
Nem sok esszel aldotta meg az Isten sajnos
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 420
Keviiiiiiin
2 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 482 — Patriots fan
Ettől függetlenül ez egy roppant erős félidő volt.
dugo93
Így van végre egészen összeállós játéknak mutatkozik ez a mai. Remélem Sesko a kövit azért bevágja és Mainoo is több percet kaphat ma

Szerkesztette: manuszka86

2 hónapja
Taylor és a VAR is elhúzhat a picsába. Simán befújható lett volna mindkét tizi, de az egyiket 100%ig be kellett volna...
dugo93
így van. Szerencse nem ezen múlott
2 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 504
Taylor és a VAR is elhúzhat a picsába. Simán befújható lett volna mindkét tizi, de az egyiket 100%ig be kellett volna...

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 213 — Kinek mit intézett a kormánya
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/10/25/nevetseges-az-mlsz-tol-kert-telefonos-segitseget-a-puskas-kispadja-meccs-kozben/?fbclid=IwdGRjcANp4axjbGNrA2nhZGV4dG4DYWVtAjExAAEew1hNwfiFdTPETL9-hiSNUiO4M5fj7lgoh1jshUJr0TVqrqnPbseD3YGmkbc_aem_Kah091y7cB1S_mzLWa019Q

Kibaszott zseniális.

Poloska vagyok.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 213 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezt a Dió W-t nem láttam jönni.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 054 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kedvenc izlandi csapatom a Vestri kiesett az első osztályból, viszont megnyerték a kupát, úgyhogy jövő nyáron a másodosztályból mennek az Európa Ligába 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 415 — Omar's Coming Yo!
Mondjuk nem csodalom, ha ebbol valaki nem ker.

www.facebook.com/share/r/17Fy2FVtGo/
Stez
ilyen egy túra, a válogatott vonatos túrái pont ugyanilyenek.
Kenny
Igen, pont ezért vicces. Amikor a válogatott meccsre indul így a nép, akkor napokig attól zeng a net, hogy micsoda fantasztikus hangulatban indultak el a szurkolók, parádé. Most meg legalja csürhe, mert Fradi. 😀

(Azt pedig rohadt halkan teszem csak hozzá, hogy állítólag semmi baja nem lett a vonatnak, de sebaj)
Bálesz
Csak halkan kérdezem h mikor volt az utolsó ilyen vonat túra a válogatottnak? Gondolom nem Portugália, Írország sem, Azerbajdzsán sem. Ahigy visszamegyek mondjuk egy éve Zenica lehetett de ne vegyük alapul h ami a balkáni szint az ugyanaz mint Ausztria.
Azért olyan rengeteg vonat túra nem lehetett válogatottnak így ránézésre kb 2023 óta max 3-4 összesen és akkor jóindulatú vagyok. Ráadásul meglepődnek ha ennyi fo ment volna akkor egyszerre külön vonaton.
csebi
ott voltam a bukaresti vonaton, ez ahhoz kepest kutya fasza volt, de bezzeg amikor kozapor zudult a vonatra akkor a csendorok sehol nem voltak, meg a cikkek.
amugy a tegnapi vezeto allitolag egy regi Fradista csoport tagja volt es O tovabbvitte volna a vonatot, de ugye bar leszoltak Becsbol, hogy nem.

2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 415 — Omar's Coming Yo!
"„Hívtuk az MLSZ-t, nem tudom, hogy Csányi urat vagy egy alattasát, mondták: a kiállított játékosnak érvényes a 90 perce. Ezek milyen szabályok? Ki hozta ezeket? Hát aki öt percet játszik, az nem 90. Egy edzőt olyan helyzetbe hoznak, hogy meccs közben kell telefonálgatni, hát ez nevetséges! Persze én nem nevetek ezen, mert az edzőkollégák biztosan értik, miről beszélek. Remélem, ez el lesz magyarázva a kluboknak, hihetetlen, hogy mindezt telefonon kell elintézni”

zseniális a Badár. akkor lehet mégis elmaradt a tájékoztatás ? 😀

2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 498 — LIGHTS OUT!
És be is húzta a Sunderland a végén.
Megérdemelték, szrul és ötlettelenül játszottunk.
Dzsokijuing
Fel is ugrottak a PL 2. helyére, pedig mindenki, hogy mondja, hogy PLben az újonnan feljutóknak fix a kiesés.

2 hónapja
Dzsokijuing
En örültem a golnak, mert 2.5 overt tettem, de igen nagyon kilatastalan volt az egesz. Egyedul a közeppalya közepe elit a többi mind gyenge.
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 731 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 498 — LIGHTS OUT!
Dárdai megkapta az első perceit az idei bundásban, 34et a Hamburg ellen.

2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 783
Ez a játékvezető legalább nem elfogult...szimplán idióta
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 326
A Gyakadémiát nem tántorítja el az emberhátrány.

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 038 — The Mathematician

Stez
Am ezeknek a piro cuccoknak a hasznalata alapbol engedelyezett?
Beki
nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 783
Gyorsan kiszórtak egy játékost a Felcsútból, pedig ez egy nagyon ártalmatlan szabálytalanság volt, messze nem piros.
Kampman
MTK szurkolóként teljesen egyetértenék...ennek ellenére eléggé visszanézte a VAR, ha tényleg nem volt semmi, vajon érvénybe hagyták volna?
Mindenesetre amit láttam az alapján baromi furcsa ilyenért pirosat adni...
2 hónapja
Beki New York Jets 2 200

Stez
Am ezeknek a piro cuccoknak a hasznalata alapbol engedelyezett?
2 hónapja
Meg a szabalytalansagot se lattam, de ezert piros? Kicsit tulzas
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 326
Gyorsan kiszórtak egy játékost a Felcsútból, pedig ez egy nagyon ártalmatlan szabálytalanság volt, messze nem piros.

2 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló

Stez
Kenny
Igen, pont ezért vicces. Amikor a válogatott meccsre indul így a nép, akkor napokig attól zeng a net, hogy micsoda fantasztikus hangulatban indultak el a szurkolók, parádé. Most meg legalja csürhe, mert Fradi. 😀

(Azt pedig rohadt halkan teszem csak hozzá, hogy állítólag semmi baja nem lett a vonatnak, de sebaj)
Bálesz
Csak halkan kérdezem h mikor volt az utolsó ilyen vonat túra a válogatottnak? Gondolom nem Portugália, Írország sem, Azerbajdzsán sem. Ahigy visszamegyek mondjuk egy éve Zenica lehetett de ne vegyük alapul h ami a balkáni szint az ugyanaz mint Ausztria.
Azért olyan rengeteg vonat túra nem lehetett válogatottnak így ránézésre kb 2023 óta max 3-4 összesen és akkor jóindulatú vagyok. Ráadásul meglepődnek ha ennyi fo ment volna akkor egyszerre külön vonaton.
csebi
Miért lényeges, hogy mikor? (Vagy a tíz évvel ezelőtti görögtűz más volt?) A bukaresti túra pl. anno pont ugyanígy indult (sőt), az nso meg a többi portál csöpögő nyállal dobálta ki a videókat a füstölő/görögtüzező szurkolókról. (És de, arra a meccsre pl a mostani bécsi túránál jóval többen mentek vonattal.)
Bálesz
Továbbra is mondom h ami mondjuk a Balkánon, romaniaban elfogadott/elviselt színvonal azt ne vegyük alapnak h Ausztriában is. Főleg ha itt közel 10 éves dolgokra mutatunk.
Én nem csopogtem akkor sem. Simán el tudom képzelni h ez tud baleset veszélyes lenni.
csebi
Még mindig nem értem, hogy mi szerepe van a történetben az úticélnak. Mindkét vonat pestről indult, ott készültek a füstözős/tüzezős felvételek. Nem tök mindegy, hogy az a vonat Vlagyivosztokba, vagy Párizsba indult-e?
Ahogy Kenny is írta, ez velejárója egy vonatos túrának, és ezzel szerintem semmi baj nincs (amig nem veszélyeztet másokat, természetesen)
És nem felmenteni akarom a Fradi-szurkolókat, mert ha valóban volt rongálás, akkor érthető a végkifejlet, de mint mondtam, ennek egyelőre az ellenkezőjéről hallani.
Bálesz
De miért kell feltétlen relativizálni azt, hogy mások mit tartanak aggályosnak? Jön egy vonatnyi vadbarom náci alkoholista, hadd döntsem már el én mint fogadó ország, hogy bejöhetnek vagy sem.
Amúgy az a "taktika", hogy bebújunk a néhány normális, konszolidált szurkoló mögé jól elrejtve a söpredéket és a lepedéket pont olyan erkölcsi szint, amit például a Hamasz is csinál a sulik és kórházak alá felhúzott terrorista fészkekkel.
FLZOLI
De pont ez az, hogy még mindig nem lehet tudni, hogy ki mondta azt, hogy "nem". A labancok a magyarokra mutogatnak, és fordítva. Magyar rendőr, osztrák rendőr. Magyar mozdonyvezető, osztrák mozdonyvezető. Kb ahány hír jön, mind mást mond.

2 hónapja
gyurczi New York Giants 2 563 — Giants fan
Egy következmények nélküli országban meglepődnek az pógárok, hogy máshol mé nem lehet...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 640 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Stez
Kenny

Bálesz
csebi
Miért lényeges, hogy mikor? (Vagy a tíz évvel ezelőtti görögtűz más volt?) A bukaresti túra pl. anno pont ugyanígy indult (sőt), az nso meg a többi portál csöpögő nyállal dobálta ki a videókat a füstölő/görögtüzező szurkolókról. (És de, arra a meccsre pl a mostani bécsi túránál jóval többen mentek vonattal.)
Bálesz
Továbbra is mondom h ami mondjuk a Balkánon, romaniaban elfogadott/elviselt színvonal azt ne vegyük alapnak h Ausztriában is. Főleg ha itt közel 10 éves dolgokra mutatunk.
Én nem csopogtem akkor sem. Simán el tudom képzelni h ez tud baleset veszélyes lenni.
csebi
Még mindig nem értem, hogy mi szerepe van a történetben az úticélnak. Mindkét vonat pestről indult, ott készültek a füstözős/tüzezős felvételek. Nem tök mindegy, hogy az a vonat Vlagyivosztokba, vagy Párizsba indult-e?
Ahogy Kenny is írta, ez velejárója egy vonatos túrának, és ezzel szerintem semmi baj nincs (amig nem veszélyeztet másokat, természetesen)
És nem felmenteni akarom a Fradi-szurkolókat, mert ha valóban volt rongálás, akkor érthető a végkifejlet, de mint mondtam, ennek egyelőre az ellenkezőjéről hallani.
Bálesz
De miért kell feltétlen relativizálni azt, hogy mások mit tartanak aggályosnak? Jön egy vonatnyi vadbarom náci alkoholista, hadd döntsem már el én mint fogadó ország, hogy bejöhetnek vagy sem.
Amúgy az a "taktika", hogy bebújunk a néhány normális, konszolidált szurkoló mögé jól elrejtve a söpredéket és a lepedéket pont olyan erkölcsi szint, amit például a Hamasz is csinál a sulik és kórházak alá felhúzott terrorista fészkekkel.