NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
71
16
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
wrexham
200
Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelekbármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
zacknorb
3 hónapja
Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelek
3 hónapja
A "mihez kèpest" a lènyeg 😉 termèszetesen a Fradi mostani állapotában senki nem könnyű....Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
deyell
3 hónapja
deyell
11 702
lehetett volna rosszabb, de lehetett volna jobb is. mindegyik kalapból jöhetett volna több könnyebb ellenfél. mondjuk a PAOK vagy az Olympiakos (ők is második kalaposak) sorsolását elfogadtam volna, de talán még a Maccabiét meg a Fenerét is.Anderlecht, Kijev?Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
deyell
De amúgy ahhoz képest ami lehetett volna ez nem szar
zacknorb
choose life
3 hónapja
Anderlecht, Kijev?Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
deyell
De amúgy ahhoz képest ami lehetett volna ez nem szar
3 hónapja
wrexham
200
ahhoz képest mi lehetett volna az, de összességében ez is nagyon komoly leszEnnèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
deyell
3 hónapja
wrexham
200
Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....és ez a könnyű sorsolás(tényleg az ha megnézzük kik lehettek volna) is brutálisan erős
dande2
3 hónapja
deyell
11 702
Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
choose life
3 hónapja
YeeeeeeeaaahhhSzerintem semmi szükség nincs rá, bőven elég a Grupi
Remelem a Puskásban lesz
- JC6
3 hónapja
Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....
3 hónapja
Jansenhez jön az AZ
3 hónapja
csipkelli
4 008
Álomsorsolás.
3 hónapja
Tóth Balázs az angol Blackburn Rovers FC csapatában folytatja pályafutását.De a vidi “középszerű, szar játékosokkal” is tud eredményt elérni, így könnyű a jókat Angliába passzolni.
A Vidi ontja a játékosokat az angol bajnokságba.
petey
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
Tóth Balázs az angol Blackburn Rovers FC csapatában folytatja pályafutását. A Vidi ontja a játékosokat az angol bajnokságba.
3 hónapja
azt gondolta, hogy a bab is hús. vagy lehet, hogy csak az bökte a csőrét, hogy Rebrov elég sok pénz eltett a BL díjazásból, és többet akart fogni.Hat ilyen amikor valaki az ugynokok erdekeit tartja szem elott es nem a csapatet.Megnéztem a kezdot és úgy lattam h Denest leszámítva Mki már Hajnal igazolás, Rebrov után. Szépen be lett arazva ez.Majd nemsokara amikor megint bejelentenek valakit😃Denes full ideg.Bassza szájba Hajnalt
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
Kenny
csebi
Kubatov legnagyobb hibaja volt amikor Rebrov es Hajnal kozott utobbit valasztotta.
Kenny
3 hónapja
alatriste to Blackburn hivatalos
3 hónapja
Friss transzferek:Gabriele Guarino (olasz, hv) Empoli -> Carrarese kölcsönbe
Jaidon Anthony (angol, cs) Bournemouth -> Burnley kölcsönbe
Federico Chiesa (olasz, cs) Juventus -> Liverpool FC 12 millió EUR
Joshua King (norvég, cs) Fenerbahce -> Toulouse ingyé
Miguel Ángel Morro (spanyol, kapus) Rayo Vallecano -> Vizela kölcsönbe
Malick Yalcouyé (elefántcsontparti, kp) Brighton -> Sturm Graz kölcsönbe
Romelu Lukaku (belga, cs) Chelsea FC -> Napoli 30 millió EUR
Bastien Meupiyou (francia, hv) Nantes -> Wolverhampton 5 millió EUR
Marcos Paulo (portugál, cs) Atlético Madrid -> RWD Molenbeek kölcsönbe
Enzo Boyomo (kameruni, hv) Valladolid -> Osasuna 5 millió EUR
Kévin Keben (kameruni, hv) Toulouse -> Watford 1 millió EUR
Soumaila Coulibaly (francia, hv) Dortmund -> Brest kölcsönbe
Vakoun Bayo (elefántcsontparti, cs) Watford -> Udinese átigazolási ár nem nyilvános
Vakoun Bayo (elefántcsontparti, cs) Udinese -> Watford kölcsönbe
Mohamed Abdelmonem (egyiptomi, hv) Al Ahly -> OGC Nice 4.2 millió EUR
Aurélio Buta (portugál, hv) Eintracht Frankfurt -> Reims kölcsönbe
Maximiliano Caufriez (belga, hv) Grenoble Foot -> Valencia kölcsönbe
Guillermo Maripán (chilei, hv) AS Monaco -> Torino 2 millió EUR
Goncalo Esteves (portugál, hv) Udinese -> Yverdon kölcsönbe
Nunzio Lella (olasz, kp) Venezia -> Bari kölcsönbe
Aritz Arambarri (spanyol, hv) Leganés -> Eibar átigazolási ár nem nyilvános
Cenk Özkacar (török, hv) Valencia -> Valladolid kölcsönbe
Mattia De Sciglio (olasz, hv) Juventus -> Empoli kölcsönbe
Bilal El Khannouss (marokkói, kp) Genk -> Leicester City 20.5 millió EUR
Horváth Krisztofer (magyar, kp) Torino -> Újpest 1 millió EUR
Álvaro Rodríguez (uruguayi, cs) Real Madrid -> Getafe kölcsönbe
Joan Jordán (spanyol, kp) Sevilla -> Alavés kölcsönbe
Naci Ünüvar (török, cs) Ajax Amsterdam -> Espanyol kölcsönbe
Konstantinos Koulierakis (görög, hv) PAOK -> Wolfsburg 11.75 millió EUR
Sebastian Walukiewicz (lengyel, hv) Empoli -> Torino 5 millió EUR
Saba Sazonov (georgiai, hv) Torino -> Empoli kölcsönbe
Pietro Pellegri (olasz, cs) Torino -> Empoli kölcsönbe
Lorenzo Lucchesi (olasz, hv) Fiorentina -> Reggiana kölcsönbe
Carlos Fernández (spanyol, cs) Real Sociedad -> Cádiz kölcsönbe
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Hat ilyen amikor valaki az ugynokok erdekeit tartja szem elott es nem a csapatet.Megnéztem a kezdot és úgy lattam h Denest leszámítva Mki már Hajnal igazolás, Rebrov után. Szépen be lett arazva ez.Majd nemsokara amikor megint bejelentenek valakit😃Denes full ideg.Bassza szájba Hajnalt
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
Kenny
csebi
Kubatov legnagyobb hibaja volt amikor Rebrov es Hajnal kozott utobbit valasztotta.
Szerkesztette: Kenny
3 hónapja
Aki fm-ezik már tavaly láthatta milyen lesz. Az fm szimuláció egyébként tényleg izgalmas mert általában 1-2 fordulóval a vége előtt nagy csapatok a kieső mezőben vannak mert olyan sorsolást kaptak és minden meccs számít. Nincsenek alibi meccsek. Az elsőnek sem. Mert van 28 csapat akivel nem találkozol és azok közül bármelyik hozhatja az összes meccsét. Szerintem jó lesz.Mondjuk 1 éve várom ezt z új rendszert, hogy jó lesz, BL sorsolás alapján tényleg az leszTessék, nagyon egyszerű. Csak lóvé legyen.Ezt nem értem. Tudom hogy valamit változtattak, de lusta vagyok. Miért 8 és hogy jön ki?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ez 3, de kell még 5
deyell
zacknorb
- JC6
telex.hu/sport/2024/08/29/futball-bajnokok-ligaja-uj-csoportkor-lebonyolitas
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
3 hónapja
Úgy néz ki ő is inkább megy Szaúd-ba.Na, Kepa-t és Petrovics-ot is elpasszolta a Chelsea kölcsönbe, szóval a 9 kapusukbol már csak 4 van kereten erre a szezonra.Jön még oshimen nyugi 😊
Fogy a létszám. Lehet lassan befernek az öltözőbe.
rob3r7o
Negritis, a vajda
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
Sajnos csak félig volt sikeres a tegnapi nap ahogy látom.😊