NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
371
43
19-től, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
szerintem nem kell annyit költeniépp ez az, mondtátok szezon előtt, hogy vékony lesz a keret. Most jönnek ezek mind elő. Nem tudja a formán kívüli játékosokat leültetni, mert nincs senki helyettük / mögöttük.Konaté helyén nincs senkijó de Amorim ha kellett rotált amíg össze nem állt az egész. Nálatok mikor került ki Salah és Konaté? Ja hogy nincs igazán senki a helyükre? Ez a gondDe a legnagyobb ludas Slot, nem működik hetek óta amit idénre kitalált, lehet át kéne szerveznie az egészet.mondjuk Amorim se változtatott aztán elkezdett működni az utóbbi időben
Toto21
és azért a fél keret más, tele vagyunk sérülés miatti formán kívüli játékosokkal is
meg olyanokkal akiknél fingom sincs miért nem megy nekik
Negritis, a vajda
Az egész csapat diszfunkcionális, egyéni megmozdulásokból jöttek a gólok sokszor.
Toto21
de Salah helyén lenne és ugye ki is került pl szerdán a keretből, de sokáig nem történik meg sajnos
de igazából sztem ma nem nagyon van más megoldás mer Gravenberch, Isak, Macca is sérüléssel bajlódik
szal Szobo - Wirtz kell az effektív középpályán
Rionak nem akar még egész meccset adni sztem hogy szokja
és akkor van még 1 Chiesa akiben én pl nem bízok
nah mind1
Negritis, a vajda
Ezért kell megint 150-200M költeni, hogy mélység is legyen. Nem viccből mondtam sajnos
Toto21
bátrabban kell nyúlni Riohoz meg Trey Nyonihoz és elhozni Guéhit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
épp ez az, mondtátok szezon előtt, hogy vékony lesz a keret. Most jönnek ezek mind elő. Nem tudja a formán kívüli játékosokat leültetni, mert nincs senki helyettük / mögöttük.Konaté helyén nincs senkijó de Amorim ha kellett rotált amíg össze nem állt az egész. Nálatok mikor került ki Salah és Konaté? Ja hogy nincs igazán senki a helyükre? Ez a gondDe a legnagyobb ludas Slot, nem működik hetek óta amit idénre kitalált, lehet át kéne szerveznie az egészet.mondjuk Amorim se változtatott aztán elkezdett működni az utóbbi időben
Toto21
és azért a fél keret más, tele vagyunk sérülés miatti formán kívüli játékosokkal is
Negritis, a vajda
Az egész csapat diszfunkcionális, egyéni megmozdulásokból jöttek a gólok sokszor.
Toto21
de Salah helyén lenne és ugye ki is került pl szerdán a keretből, de sokáig nem történik meg sajnos
de igazából sztem ma nem nagyon van más megoldás mer Gravenberch, Isak, Macca is sérüléssel bajlódik
nah mind1
Negritis, a vajda
Ezért kell megint 150-200M költeni, hogy mélység is legyen. Nem viccből mondtam sajnos
2 hónapja
most a félidőben láttam rendesen, ez az voltGólnál játszották csak vissza, labdát már eltolta Gakpo, utána összekoccolta a két lábát a védő, nekem egyértelmű tiziMondjuk érdekes hogy a full egyértelmű tizit nem is videózták a gól előtt a Poolnaknemtom mennyire volt egyértelmű
kapitnono
de jó lett volna látni hogy mi történt
Negritis, a vajda
kapitnono
de mind1, mer szarok vagyunk nem ezen múlik
2 hónapja
Konaté helyén nincs senkijó de Amorim ha kellett rotált amíg össze nem állt az egész. Nálatok mikor került ki Salah és Konaté? Ja hogy nincs igazán senki a helyükre? Ez a gondDe a legnagyobb ludas Slot, nem működik hetek óta amit idénre kitalált, lehet át kéne szerveznie az egészet.mondjuk Amorim se változtatott aztán elkezdett működni az utóbbi időben
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
nah mind1
2 hónapja
Nekem azért erős kérdőjeleim vannak Mamardashvilivel kapcsolatba. Sorozatban kapja a gólokat kevés helyzetből. A grúz Di Gregorio.
2 hónapja
jó de Amorim ha kellett rotált amíg össze nem állt az egész. Nálatok mikor került ki Salah és Konaté? Ja hogy nincs igazán senki a helyükre? Ez a gondDe a legnagyobb ludas Slot, nem működik hetek óta amit idénre kitalált, lehet át kéne szerveznie az egészet.mondjuk Amorim se változtatott aztán elkezdett működni az utóbbi időben
Toto21
Negritis, a vajda
2 hónapja
De a legnagyobb ludas Slot, nem működik hetek óta amit idénre kitalált, lehet át kéne szerveznie az egészet.mondjuk Amorim se változtatott aztán elkezdett működni az utóbbi időben
Toto21
2 hónapja
Konaté fejben nincs ott. Lejár a szerződése és már nem a pool-osként képzeli el magát.nah akkor Konaté is találjon be 😊igaz ez Kerkez show ma 😊mondjuk ez most Konaté meg Kerkez "műsora" erddigEz kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
kapitnono
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Negritis, a vajda
Konaté és Salah ki kéne kerüljön a keretből. Kell egy normális vkp is. Gravenberch a tavalyi rendszerben jó volt idén meh.
De a legnagyobb ludas Slot, nem működik hetek óta amit idénre kitalált, lehet át kéne szerveznie az egészet.
2 hónapja
Gólnál játszották csak vissza, labdát már eltolta Gakpo, utána összekoccolta a két lábát a védő, nekem egyértelmű tiziMondjuk érdekes hogy a full egyértelmű tizit nem is videózták a gól előtt a Poolnaknemtom mennyire volt egyértelmű
kapitnono
Negritis, a vajda

2 hónapja
nah akkor Konaté is találjon be 😊igaz ez Kerkez show ma 😊mondjuk ez most Konaté meg Kerkez "műsora" erddigEz kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
kapitnono
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
2 hónapja
igaz ez Kerkez show ma 😊mondjuk ez most Konaté meg Kerkez "műsora" erddigEz kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
kapitnono
Toto21
Negritis, a vajda
2 hónapja
Mondjuk érdekes hogy a full egyértelmű tizit nem is videózták a gól előtt a Poolnaknemtom mennyire volt egyértelmű
kapitnono
2 hónapja
mondjuk ez most Konaté meg Kerkez "műsora" erddigEz kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
kapitnono
Toto21
2 hónapja
Mondjuk érdekes hogy a full egyértelmű tizit nem is videózták a gól előtt a Poolnak

2 hónapja
Ez kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
kapitnono
2 hónapja
Ekitike gólpasszpaszt adott
2 hónapja
Fu ez az eddigi legszarabb liverpooli 37 perc iden az biztos.
2 hónapja
Bognar egy eleg gyenge biro ebben a posvanyban ami itthon van. Tuti Spanyol biroktol tanulnak
2 hónapja
Kerkezt csúnyát leszopatta a csokibiztos Gakpo hibája volt ez is
kapitnono
2 hónapja
Telen el kene kolteni meg 150-200M-ot a Poolnal. Egy rendes vedo, jobb szelso es Baleba kene meg ide. Akkor lenne eselyuk a szezon masodik feleben.
2 hónapja
Kayode-val vettek egy 10+ gólpasszos védőt 18 milláért.