Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 738 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 684
Palmer és Foden elég gyenge formában fog a VB-re érkezni. Valamint Bellingham se élete formájában van. Angolok szerintem nem sokáig jutnak majd el.
2 hónapja
Jövő hétvége jó lesz:

Szombaton

ETO - FTC

Vasárnap

City - Arsenal
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 631
Gólkülönbséget is szépen javítja a Sziti
2 hónapja
Amikor látod Guehit hetente magas szinten teljesíteni, a Pool meg nem tudta megszerezni, akkor az eléggé fájhat... Főleg úgy, hogy a védelem is elég gatya
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 493 — Invisible man
Erről ennyit.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Ott is van! 😊
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Száradj ki Arteta, hogy a Chelsea-nek kell szurkolnom.
Matthew99
én a citynek szurkolok 😀
kell az 5. hely valahogy
Negritis, a vajda
Egy jó x.

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 146 — The Mathematician
Matthew99
én a citynek szurkolok 😀
kell az 5. hely valahogy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Matthew99
Eddig jol is toljak sajnos
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 757
Akkor èrik a Champo 😔🤦
dande2
Lesz egy Leeds elleni hazai meccs is a Wolwes mellett amiket ha behúznak akkor lehet vlm
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 493 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Akkor èrik a Champo 😔🤦
dande2
Nem lesz egyszeru na, de meg nincs minden veszve.

Durva ev lenne, ha az angoloknal a Spurs es a nemeteknel a Wolfsburg kiesik a masodik osztalyba
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor èrik a Champo 😔🤦

Szerkesztette: dande2
2 hónapja
itt a Kolo gyerek volt a szabálytalan nem a védő
2 hónapja
Wrexham PL álmoknak vége(idén)
remontada
Még 4 meccs van, PO-ra odaérhetnek, ott meg bármi lehet..
JC6 (Mr. Miele)
formát látva nem sok esély van rá
2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 282
remontada
Még 4 meccs van, PO-ra odaérhetnek, ott meg bármi lehet..
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 164 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát a végén megint a kurva City lesz a bajnok... szégyen
Heisman nádor
Ha cserebe az Arsenal semmit se nyer akkor aldasom ra
Toto21
nem nyerünk semmit, nézd meg hogyan játszunk. megint nem elérhető Saka meg Ødegaard, amikor ott lenne az esély, akkor is megint az játszik aki egészséges. szóval ebbe ennyi volt sajnos.
mondjuk nem tudom miért örülne mindenki az olajos címnek ismét, de ti tudjátok
Heisman nádor
Mert a City olyan jól játszik. Sok az előnye a Arsenalnak, a City meg nem fogja megnyerni a hátralévő összes meccsét, sőt.
Sixo
3 pont vesztett pontokban, majd jön az egymáselleni és vége. megint szétesett a csapat áprilisra. szomorú hogy megint csak szégyenkezhetni lehet Arsenal szurkolóként.
Heisman nádor
nekem nem tetszik az Arsenal "focija". Tegnap Declan Rice után, David Raya passzolta a legtöbbet... No comment. Arteta-nak egyértelműen mennie kell. Helyetekben elhoznám Fabregast, Pazt és mondjuk Rogers-t. Egyből szintet lépnétek
Toto21
Nem mondom hogy Arteta hibátlan, sőt. De amikor két éve minden támadó folyamatosan elérhető volt, és 3-6 gólokat rúgtunk szinte végig, akkor ez nem volt baj.
Heisman nádor
Kicsit az az erzesem van, hogy Artetanak ez a plafonja. De lehet, hogy nem latom jol, csak en akkor sem ereztem iden azt a valodi atutoerot az Arsenalban, amikor nem is nagyon volt sok serultjuk, nem lehetett erre mutogatni. De mindig jon valami, pedig evrol evre azert eleg jo erositeseket kap, mikozben Artetat meg egyre tanacstalanabbnak erzem. Valahogy nem igazan kepes o sem meglepni ezt az utolso lepcsofokot.

Es ez az Arsenal nagyon jo, es ami meg fontosabb, vastag kerettel rendelkezik.

2 hónapja
2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 054 — "Montoya por favor!"
Heisman nádor
Toto21
nem nyerünk semmit, nézd meg hogyan játszunk. megint nem elérhető Saka meg Ødegaard, amikor ott lenne az esély, akkor is megint az játszik aki egészséges. szóval ebbe ennyi volt sajnos.
Heisman nádor
Mert a City olyan jól játszik. Sok az előnye a Arsenalnak, a City meg nem fogja megnyerni a hátralévő összes meccsét, sőt.
Sixo
3 pont vesztett pontokban, majd jön az egymáselleni és vége. megint szétesett a csapat áprilisra. szomorú hogy megint csak szégyenkezhetni lehet Arsenal szurkolóként.
Heisman nádor
nekem nem tetszik az Arsenal "focija". Tegnap Declan Rice után, David Raya passzolta a legtöbbet... No comment. Arteta-nak egyértelműen mennie kell. Helyetekben elhoznám Fabregast, Pazt és mondjuk Rogers-t. Egyből szintet lépnétek
Toto21
Nem mondom hogy Arteta hibátlan, sőt. De amikor két éve minden támadó folyamatosan elérhető volt, és 3-6 gólokat rúgtunk szinte végig, akkor ez nem volt baj.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
2 ‘legendás’ középpályással való felállással sikerült hazai pályán a 60. Percben elérni hogy ne az ellenfél birtokolja többet a labdát.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 738 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Helyetekben elhoznám Fabregast, Pazt és mondjuk Rogers-t. Egyből szintet lépnétek
Toto21
Ilyen inkább 10es mint szélsőkből van elég ember, már tavaly is valami echte fasza balszélső kellett volna oda (Rodrygo, Lookman)
2 hónapja
Heisman nádor
Toto21
Heisman nádor
Sixo
Heisman nádor
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 502 — #NoStress
Baumgart repült Berlinből. Sajnálom, mert jól indult a dolog, de január óta egyszerűen minősíthetetlen volt a játék. Ma is full simán kaptak ki a tok utolsó Heidenheim-tol, pedig pont ezeket a meccseket kellene hozni.

Kar érte, de sok sikert neki a következő csapatánál.

Szerk: közben meg is van az utód, nyárig Marie-Louise Eta lesz a HC, aki évekkel ezelőtt volt már masodedzo az Unionnal, nyártól pedig a női csapat edzője lesz, de elvállalta a beugrast. Ezzel szerintem ő lesz a Bundesliga történetének első női edzője, de ez csak tipp, nem néztem utána. Bár meglepne, ha nem így lenne.
rob3r7o
A németek Szabó Tónija.

2 hónapja
Amit Tilos Viniciusnak azt szabad Olisenek  www.reddit.com/r/Bundesliga/s/FAwgMOHptS