NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
86
18
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Őszintén remèlem hogy Mátè figyiszt mutat hajnalkáèknak....
3 hónapja
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésObijektívek ők:
Obszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
Éljen a továbbra is objektív mlsz
Stoki
Fagyi csinálta - felfuggesztett
Más - milliók
3 hónapja
I was alive when Wenger signed 5 players on deadline day.
— Nihilistic Gooner (@Wilsharma) August 30, 2024
Two of them run our club 😭
😀😀😀
Szerkesztette: Tony Adams
3 hónapja
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésPedig erről az ítéletről tényleg születhetne egy Origo cikk hogy nem tudjuk hogy, de egy CSODA történt.😀
Obszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
Stoki
3 hónapja
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésObszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
3 hónapja
wrexham
200
Ott is van minden hétre 2-3 nagy meccs, ami kiemelkedik, de nem konkrétan a párharcokra gondoltam, hanem a szerkezetére az egésznek. Jelentősége van ott is és majd itt is, hogy mennyi győzelmed van, hányadik helyen zársz, van e majd pihenőd vagy épp játszhatsz egy párharcot a 16 közé jutásért, ahelyett hogy kis szusszanáshoz jutnál. Nagy vonalakban ugyanaz.Sokkal több nagy meccs, végig tét mindenhol...Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
Kiemeltek, wild card kör..
wrexham
zacknorb
3 hónapja
Sokkal több nagy meccs, végig tét mindenhol...Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
wrexham
3 hónapja
wrexham
200
Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
3 hónapja
wrexham
200
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?szerintem igen.
Toca
Elég valószínű hogy pl. 5.helytől lefelé a gólkülönbség fog dönteni. Nem mindegy ebben az amúgy is már brutálisan zsúfolt menetrendben hogy erő nyerő vagy, vagy éppen lecsúszol a 9.helyre és jöhet +2 meccs, ami már úgy így is kettővel több mint eddig volt.
3 hónapja
Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
3 hónapja
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?Igen
Toca
3 hónapja
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker
Löfli
🚨 Conference League fixtures are set!
— Football Rankings (@FootRankings) August 30, 2024
🔷 Each of the 36 teams will play six league matches, three at home and three away.
📸 UEFA pic.twitter.com/YbdSJAI0SH
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?
3 hónapja
Chelsea's Conference League fixturesA Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker
Löfli
Chelsea vs Gent
Heidenheim vs Chelsea
Astana vs Chelsea
Chelsea vs Shamrock Rovers
Panathinaikos vs Chelsea
Chelsea vs Noah
*Fixture order and dates to be confirmed on Saturday 31 August
3 hónapja
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker
3 hónapja
Willie Parker
15 393
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.
Szerkesztette: Willie Parker
3 hónapja
Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfff
3 hónapja
wrexham
200
azok is erősebbek mint a Fradi, így inkább annak kell örülni, hogy nem Bilbaok jötteka 4. kalapból legalább négy könnyebb ellenfél jöhetett volna. a 3. kalapból szintén annyi, már a Dynamonál könnyebb.Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelekbármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
zacknorb
wrexham
deyell
3 hónapja
Boszniában sem maradt kint Gojak és Lonchar… 🥺Jansenhez jön az AZRemélem viszik is majd magukkal.
zacknorb
Bálesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Ha nem tudjatok mi a csoda, tessék:www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/08/ezt-mondta-dibusz-denes-a-fradi-csoda-utan
(Bocs, ha vótmá)
3 hónapja
Toto21
5 963
Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfeleksima 8 vereség ez!
zacknorb
3 hónapja
deyell
11 702
a 4. kalapból legalább négy könnyebb ellenfél jöhetett volna. a 3. kalapból szintén annyi, már a Dynamonál könnyebb.Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelekbármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
zacknorb
wrexham
choose life
3 hónapja
Jansenhez jön az AZRemélem viszik is majd magukkal.
zacknorb