NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 143
80
19-től, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Ekitike gólpasszpaszt adott
2 hónapja
Fu ez az eddigi legszarabb liverpooli 37 perc iden az biztos.
2 hónapja
Bognar egy eleg gyenge biro ebben a posvanyban ami itthon van. Tuti Spanyol biroktol tanulnak
2 hónapja
Kerkezt csúnyát leszopatta a csokibiztos Gakpo hibája volt ez is
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Telen el kene kolteni meg 150-200M-ot a Poolnal. Egy rendes vedo, jobb szelso es Baleba kene meg ide. Akkor lenne eselyuk a szezon masodik feleben.
2 hónapja
Kayode-val vettek egy 10+ gólpasszos védőt 18 milláért.
2 hónapja
mi a fasz történik edzésen hogy ezeket a rögzített szitus gólokat kapjuk nonstop
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Én amúgy ezt meloban sem szoktam elfogadni. Csak azért nem lesz vmi jó szokásjog mit ha egyszer úgy volt de amúgy szar volt.ott voltam a bukaresti vonaton, ez ahhoz kepest kutya fasza volt, de bezzeg amikor kozapor zudult a vonatra akkor a csendorok sehol nem voltak, meg a cikkek.Csak halkan kérdezem h mikor volt az utolsó ilyen vonat túra a válogatottnak? Gondolom nem Portugália, Írország sem, Azerbajdzsán sem. Ahigy visszamegyek mondjuk egy éve Zenica lehetett de ne vegyük alapul h ami a balkáni szint az ugyanaz mint Ausztria.Igen, pont ezért vicces. Amikor a válogatott meccsre indul így a nép, akkor napokig attól zeng a net, hogy micsoda fantasztikus hangulatban indultak el a szurkolók, parádé. Most meg legalja csürhe, mert Fradi. 😀Mondjuk nem csodalom, ha ebbol valaki nem ker.ilyen egy túra, a válogatott vonatos túrái pont ugyanilyenek.
www.facebook.com/share/r/17Fy2FVtGo/
Stez
Kenny
(Azt pedig rohadt halkan teszem csak hozzá, hogy állítólag semmi baja nem lett a vonatnak, de sebaj)
Bálesz
Azért olyan rengeteg vonat túra nem lehetett válogatottnak így ránézésre kb 2023 óta max 3-4 összesen és akkor jóindulatú vagyok. Ráadásul meglepődnek ha ennyi fo ment volna akkor egyszerre külön vonaton.
csebi
amugy a tegnapi vezeto allitolag egy regi Fradista csoport tagja volt es O tovabbvitte volna a vonatot, de ugye bar leszoltak Becsbol, hogy nem.
Kenny
Mint látható videokon ez a pirozas nem csak a budapesti pályaudvaron volt hanem útközben is. Innentol kezdve én el tudom fogadni h ez balesetveszélyes. Ahogy a rongalas eseten is inkább látom vszinunek h történhetett mint nem, személyes tapasztalatból is tudva h milyen ez a társaság.
Továbbra is kérdem: miért vagyunk felháborodva h az osztrákoknál van egy szint amit elvárnak és ezt pár Fradi ultra kedvéért nem hajlandóak lentebb vinni a balkáni-román szintre?
Kőzáport sem értem h jön ide: attól mert 10 éve romaniaban mi történt egy válogatott meccsre történő utazasnal miért releváns ma egy klub meccs kapcsán ami egy másik országban van? Ettől még igen a k anyját a csendőröknek h nem védtek meg titeket de jelen témában sztem több okból kifolyólag sem releváns
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Azert az MTK es a Barcika sokat köszönhetnek a nagyszeru magyar biraskodasnak ma
2 hónapja
Zsinórban 3 győzés milyen rég volt ilyen ennek is örülni kell. 3 pont a lényeg de ma jól is fociztunk.végén még levághatja a srác a haját 😀 😀
manuszka86
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Zsinórban 3 győzés milyen rég volt ilyen ennek is örülni kell. 3 pont a lényeg de ma jól is fociztunk.
2 hónapja
Az látszik,hogy Casemiro után kicsit lyukas volt a középpálya. Idén támadósorba jöttek jövőre tényleg kell a minőségi 6-os mint egy falat kenyér kbMbeumo jó vétel. Pont.Az egész támadótrió patika. És Lammens is nagyon biztató.
bogjosi
A mait rohadt jó volt nézni. Legalábbis addig amíg nem jöttek a cserék.
dugo93
2 hónapja
Mbeumo jó vétel. Pont.Az egész támadótrió patika. És Lammens is nagyon biztató.
bogjosi
A mait rohadt jó volt nézni. Legalábbis addig amíg nem jöttek a cserék.
2 hónapja
Na azért 3-0-ról is van izgulni ezek szerint. Cserék nem villognak maradjunk annyiban
2 hónapja
ez hogy nem volt Dorgu piros?Nem birtokolta a labdát a brightoni - ezért nem volt pitos a brentfordi esetünk. Nálam mondjuk ezek azok, nem értem minek bonyolították meg
update: Welbeck beb.szta 😮
bogjosi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/10/25/nevetseges-az-mlsz-tol-kert-telefonos-segitseget-a-puskas-kispadja-meccs-kozben/?fbclid=IwdGRjcANp4axjbGNrA2nhZGV4dG4DYWVtAjExAAEew1hNwfiFdTPETL9-hiSNUiO4M5fj7lgoh1jshUJr0TVqrqnPbseD3YGmkbc_aem_Kah091y7cB1S_mzLWa019QTelefonos segitseg. Edzo kollega. Szakadok.
Kibaszott zseniális.
zacknorb
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Badár sose az eszéről volt híres 😀"„Hívtuk az MLSZ-t, nem tudom, hogy Csányi urat vagy egy alattasát, mondták: a kiállított játékosnak érvényes a 90 perce. Ezek milyen szabályok? Ki hozta ezeket? Hát aki öt percet játszik, az nem 90. Egy edzőt olyan helyzetbe hoznak, hogy meccs közben kell telefonálgatni, hát ez nevetséges! Persze én nem nevetek ezen, mert az edzőkollégák biztosan értik, miről beszélek. Remélem, ez el lesz magyarázva a kluboknak, hihetetlen, hogy mindezt telefonon kell elintézni”Lehet esetleg kevesbe kene hulyenek lenni es alairni mindent, amit eled raknak. A fiatalszabaly ugyanis tovabbra is meg lett beszelve a klubokkal, csak a sok buta gyoker azt hitte, ez ugyanaz a szabaly meg mindig, ami eddig is volt. Hiaba lettek tajekoztatva, hogy ez nem az, szo nelkul alairta az osszes. Pontosan ebbol is tudni, hogy senkinek sem volt nagyjabol annyi agya, hogy elolvassa, mit ir ala.
zseniális a Badár. akkor lehet mégis elmaradt a tájékoztatás ? 😀
Kenny
Imadom, hogy kiakadt a fel NB I valamin, amit Szalai SZEMELYESEN beszelt meg mindenkivel, a tobbseg meg legyintett, hogy jol van, ugyanaz a szitu, mint eddig.
Hulye vagy es meg hirdeted is, hogy hulye vagy.
Stez
2 hónapja
"„Hívtuk az MLSZ-t, nem tudom, hogy Csányi urat vagy egy alattasát, mondták: a kiállított játékosnak érvényes a 90 perce. Ezek milyen szabályok? Ki hozta ezeket? Hát aki öt percet játszik, az nem 90. Egy edzőt olyan helyzetbe hoznak, hogy meccs közben kell telefonálgatni, hát ez nevetséges! Persze én nem nevetek ezen, mert az edzőkollégák biztosan értik, miről beszélek. Remélem, ez el lesz magyarázva a kluboknak, hihetetlen, hogy mindezt telefonon kell elintézni”Lehet esetleg kevesbe kene hulyenek lenni es alairni mindent, amit eled raknak. A fiatalszabaly ugyanis tovabbra is meg lett beszelve a klubokkal, csak a sok buta gyoker azt hitte, ez ugyanaz a szabaly meg mindig, ami eddig is volt. Hiaba lettek tajekoztatva, hogy ez nem az, szo nelkul alairta az osszes. Pontosan ebbol is tudni, hogy senkinek sem volt nagyjabol annyi agya, hogy elolvassa, mit ir ala.
zseniális a Badár. akkor lehet mégis elmaradt a tájékoztatás ? 😀
Kenny
Imadom, hogy kiakadt a fel NB I valamin, amit Szalai SZEMELYESEN beszelt meg mindenkivel, a tobbseg meg legyintett, hogy jol van, ugyanaz a szitu, mint eddig.
Hulye vagy es meg hirdeted is, hogy hulye vagy.
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
Igen és most a letámadás is igen jól megy,lehet valami tényleg elindultMbuemo mekkora igazolás volt😎Lassan kezd összeallni az egesz. Remeljuk meg sem allunk szezon vegeig! 😊
Imádtam Brentfordban is nagyon patika játékos
manuszka86
Toto21
2 hónapja
Mbuemo mekkora igazolás volt😎Lassan kezd összeallni az egesz. Remeljuk meg sem allunk szezon vegeig! 😊
Imádtam Brentfordban is nagyon patika játékos
manuszka86