NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
266
35
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Majd nemsokara amikor megint bejelentenek valakit😃Denes full ideg.Bassza szájba Hajnalt
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Mondjuk 1 éve várom ezt z új rendszert, hogy jó lesz, BL sorsolás alapján tényleg az leszTessék, nagyon egyszerű. Csak lóvé legyen.Ezt nem értem. Tudom hogy valamit változtattak, de lusta vagyok. Miért 8 és hogy jön ki?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ez 3, de kell még 5
deyell
zacknorb
- JC6
telex.hu/sport/2024/08/29/futball-bajnokok-ligaja-uj-csoportkor-lebonyolitas
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Tessék, nagyon egyszerű. Csak lóvé legyen.Ezt nem értem. Tudom hogy valamit változtattak, de lusta vagyok. Miért 8 és hogy jön ki?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ez 3, de kell még 5
deyell
zacknorb
- JC6
telex.hu/sport/2024/08/29/futball-bajnokok-ligaja-uj-csoportkor-lebonyolitas
3 hónapja
ja, ők a mostohagyerekKonfettiben csak 6 meccs lesz?
zacknorb
Heisman nádor
3 hazai 3 idegen random, minden kalapból 1 ellen
3 hónapja
- JC6
6 996
Tudom. Idegenbe is megyek, ha bejönIstenem kérlek, RANGERS és SPURS!!! Konyorgom!!de csak az egyik lesz hazai
- JC6
zacknorb
3 hónapja
Denes full ideg.Bassza szájba Hajnalt
Kenny
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Konfettiben csak 6 meccs lesz?
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Istenem kérlek, RANGERS és SPURS!!! Konyorgom!!de csak az egyik lesz hazai
- JC6
3 hónapja
- JC6
6 996
Istenem kérlek, RANGERS és SPURS!!! Konyorgom!!
3 hónapja
4 kalap, mindegyikből kapsz kettőt (a sajátodból is). Az egyikkel otthon, a másikkal idegenben. Számítógép sorsolja az egészet.Ezt nem értem. Tudom hogy valamit változtattak, de lusta vagyok. Miért 8 és hogy jön ki?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ez 3, de kell még 5
deyell
zacknorb
- JC6
3 hónapja
Ligarendszer.Ezt nem értem. Tudom hogy valamit változtattak, de lusta vagyok. Miért 8 és hogy jön ki?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ez 3, de kell még 5
deyell
zacknorb
- JC6
BL és EL mindenki kap 8 ellenfelet, 2 minden kalapból 1 otthon 1 idegen.
Nagy tábla 1-8 bye week 9-24 wild card, onnantól playoff
3 hónapja
3 hónapja
Azt már most látom, hogy egy kukkot se fogok érteni az új lebonyolítási rendszerből.
3 hónapja
- JC6
6 996
Ezt nem értem. Tudom hogy valamit változtattak, de lusta vagyok. Miért 8 és hogy jön ki?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ez 3, de kell még 5
deyell
zacknorb
3 hónapja
ez vmi szilveszteri különkiadás volt?youtu.be/MK6TXMsvgQg?si=uB1igkNaIdePjWbF
petey
Draft
3 hónapja
jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ez 3, de kell még 5
deyell
3 hónapja
Ferencvárosi Trágyahordó Korporésön 😁😁😁😁Miért, az FTC micsoda?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ők nem EL?
csak nehogy a Mütyürland jöjjön megint.
deyell
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Draft
3 hónapja
azt ftc egy vicc 😀Miért, az FTC micsoda?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ők nem EL?
deyell
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
De, azért jöhetnek.mondjuk én se panaszkodhatok, vmiért aszittem konfetti
Bálesz
megyek is aludni kicsit rottyon vagyok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
- JC6
6 996
Menj aludni 😃jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ők nem EL?
deyell
Negritis, a vajda
3 hónapja
3 hónapja
A nemzet csapataMiért, az FTC micsoda?jó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ők nem EL?
deyell
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Fradi nyert EL, ha kiesik konferenciajó lenne egy Lazio, Galatasaray, Steaua csoport.ők nem EL?
deyell
Negritis, a vajda
Puskás eleve utóbbiban volt, onnan kiesett vége nekik
3 hónapja
Klaci79
22 221
Azért herrera az mtk-s korszakhoz hűen rögtön az elsőt fölébaszta🤣🤣vazzeg tényleg most nézem, ez az a Herrera 😀
eaglesmcnabb
egy ideig mennyire jó volt a srác, aztán őt is sikerült lezülleszteni, mint Miovskit...le is cserélték ma őt