Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Na, jött a GM meg NERberger válasza, zseni kommentekkel alatta.Hamberger nagy Kubatov ellenes volt. Aztán hirtelen kapott egy vállalkozást meg ki tudja mit.
Öreg NERberger is kitesz magáért
zacknorb
Egyből nem vokt Kubatov takarodj, meg szurkolói bojkott.
Vamzer spicli gyerek. Meg is érdemli amit kap.
2 hónapja
régi nagy kedvencem a Nantes sajnos kiesik az első osztályból
2 hónapja
Vargáék nagy lépést tettek a görög bajnoki cím felé
2 hónapja
Pár percet késtem a meccsről, Inter gól a 2. percben. A 45. percben kimentem kaját csinálni, mondom itt már nem lesz gól, hosszabbításban újabb Inter gól. A második félidő elején kimentem egy gyors WC-re még1 Inter gól. A 4. volt az első Inter gól amit élőben láttam pedig majdnem végig itt ültem előtte.Nemcsak Iktriadnak vannak padawanjai hanem Löflinek is. Mèghogy a fórum formula ne lenne hatással ès kihalt lenne, mèg ilyet 😄😉 (kivève Sobrit aki csak az erkèlyen üldögèl)...
Sixo
2 hónapja
Pár percet késtem a meccsről, Inter gól a 2. percben. A 45. percben kimentem kaját csinálni, mondom itt már nem lesz gól, hosszabbításban újabb Inter gól. A második félidő elején kimentem egy gyors WC-re még1 Inter gól. A 4. volt az első Inter gól amit élőben láttam pedig majdnem végig itt ültem előtte.
2 hónapja
Tökéletes, köszönjük 😁Itt a húsvét, zöld a rét, Szeged-Vasas nulla-négy.Főleg hogy Szeged-Vasas, de bánja a fene 😆Itt a húsvét, itt a nyúl, Vasas-Szeged 3-0!Kár ezért a negyedikért, így nem jön ki.🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
warr_b
szaba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Itt a húsvét, zöld a rét, Szeged-Vasas nulla-négy.Főleg hogy Szeged-Vasas, de bánja a fene 😆Itt a húsvét, itt a nyúl, Vasas-Szeged 3-0!Kár ezért a negyedikért, így nem jön ki.🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
warr_b
2 hónapja
Na, jött a GM meg NERberger válasza, zseni kommentekkel alatta.Öreg NERberger is kitesz magáért
2 hónapja
Főleg hogy Szeged-Vasas, de bánja a fene 😆Itt a húsvét, itt a nyúl, Vasas-Szeged 3-0!Kár ezért a negyedikért, így nem jön ki.🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok

2 hónapja
Itt a húsvét, itt a nyúl, Vasas-Szeged 3-0!Kár ezért a negyedikért, így nem jön ki.🙂
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Itt a húsvét, itt a nyúl, Vasas-Szeged 3-0!You mean 4
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Hoppá!Tőlem a Tiszakécske-Honvéd is maradhat így, ahogyan van.Még jobb lett
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
2 hónapja
Tőlem a Tiszakécske-Honvéd is maradhat így, ahogyan van.Még jobb lett
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Itt a húsvét, itt a nyúl, Vasas-Szeged 3-0!Na, a szpíker olvassa a topikot...
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Itt a húsvét, itt a nyúl, Vasas-Szeged 3-0!
2 hónapja
Tőlem a Tiszakécske-Honvéd is maradhat így, ahogyan van.
2 hónapja
Azt az állítást már a Vidi 2 gólos előnyénél írtamJa hogy te ilyen kis mindentudó vagy 😁
zacknorb

2 hónapja
Azt az állítást már a Vidi 2 gólos előnyénél írtam
2 hónapja
Pont akartam írni0-2, vége.Kövesd-Parmalat hogy áll? Ha nyer a kavics, kell még egy meccsHú de mákos 3szor flipperes Vasas gólHa minden így alakul, nyerni kell Szentlőrincen és 420 BVSC ellen már fix lenne a feljutás győzelem esetén
zacknorb
zacknorb
warr_b
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
0-2, vége.Kövesd-Parmalat hogy áll? Ha nyer a kavics, kell még egy meccsHú de mákos 3szor flipperes Vasas gólHa minden így alakul, nyerni kell Szentlőrincen és 420 BVSC ellen már fix lenne a feljutás győzelem esetén
zacknorb
zacknorb
warr_b
2 hónapja
CSVKövesd-Parmalat hogy áll? Ha nyer a kavics, kell még egy meccsHú de mákos 3szor flipperes Vasas gólHa minden így alakul, nyerni kell Szentlőrincen és 420 BVSC ellen már fix lenne a feljutás győzelem esetén
zacknorb
zacknorb
warr_b
2 hónapja
Kövesd-Parmalat hogy áll? Ha nyer a kavics, kell még egy meccsHú de mákos 3szor flipperes Vasas gólHa minden így alakul, nyerni kell Szentlőrincen és 420 BVSC ellen már fix lenne a feljutás győzelem esetén
zacknorb
zacknorb

2 hónapja
Hú de mákos 3szor flipperes Vasas gólInkább trükkösnek mondanám.🙂
zacknorb
2 hónapja
Hú de mákos 3szor flipperes Vasas gól