Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Első negyedóra 1 kapott gól, sóhaj 🤷
2 hónapja
Isak-kal mivan? Ez az Etitikémiké is elég súlytalanHugo teljesen jó, Isak sérült
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
most nézem Pool: utolsó 5 meccsből 4 vereségteljesen
Slot kispadja mennyire stabil?
NB2
2 hónapja
Vannak jelöltekSalahnal senkit nem tudok mondani aki rosszabb formaban van Europaban. Es ez mar nem forma, ezt tudja.Gakpot? Szegény rosszabb formában van, mint Salaheleve ott kéne kezdetni Wirtzet és Gakpot a másik oldalonKi jöjjön be a padról? Chiesa máshova jött be, Rio még a baloldalon sem nőtt bele a mezbe, Pingpong sérült.Kegyetlen szar ez a SalahPalyan tarthatatlan nem ertem miert nem latja Slot.
JC6 (Mr. Miele)
JéBé
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
JéBé
Sesko - 11 meccs, 2 gól, 600+ perc
Openda- 8 meccs, 0 gól, 300+ perc
Nico Williams - 7 meccs, 1 gól + 2 gp, közel 500 perc
Jonathan David - 10 meccs, 1 gól, 400+ perc
Dovbyk - 14 meccsen 2 gól, 600p
Moise Kean - 10 meccs, 2 gól, közel 900 perc
2 hónapja
Salahnal senkit nem tudok mondani aki rosszabb formaban van Europaban. Es ez mar nem forma, ezt tudja.Gakpot? Szegény rosszabb formában van, mint Salaheleve ott kéne kezdetni Wirtzet és Gakpot a másik oldalonKi jöjjön be a padról? Chiesa máshova jött be, Rio még a baloldalon sem nőtt bele a mezbe, Pingpong sérült.Kegyetlen szar ez a SalahPalyan tarthatatlan nem ertem miert nem latja Slot.
JC6 (Mr. Miele)
JéBé
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
2 hónapja
most nézem Pool: utolsó 5 meccsből 4 vereségHa Salaht elkergetik a télen az arabokhoz, akkor kihúzza év végéig. Bár ha nem lesz bl hely tök mindegy mit csinált tavaly, úgy kirakjak hogy csak porzik a kopasz feje majd
Slot kispadja mennyire stabil?
NB2
2 hónapja
most nézem Pool: utolsó 5 meccsből 4 vereségSlot kispadja mennyire stabil?
2 hónapja
Isak-kal mivan? Ez az Etitikémiké is elég súlytalan
2 hónapja
szerintem nincs és mind passzjátékban mind visszazárásban hasznosabb lenneGakpot? Szegény rosszabb formában van, mint Salaheleve ott kéne kezdetni Wirtzet és Gakpot a másik oldalonKi jöjjön be a padról? Chiesa máshova jött be, Rio még a baloldalon sem nőtt bele a mezbe, Pingpong sérült.Kegyetlen szar ez a SalahPalyan tarthatatlan nem ertem miert nem latja Slot.
JC6 (Mr. Miele)
JéBé
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
2 hónapja
Gakpot? Szegény rosszabb formában van, mint Salaheleve ott kéne kezdetni Wirtzet és Gakpot a másik oldalonKi jöjjön be a padról? Chiesa máshova jött be, Rio még a baloldalon sem nőtt bele a mezbe, Pingpong sérült.Kegyetlen szar ez a SalahPalyan tarthatatlan nem ertem miert nem latja Slot.
JC6 (Mr. Miele)
JéBé
slowmotion
Negritis, a vajda
2 hónapja
eleve ott kéne kezdetni Wirtzet és Gakpot a másik oldalonKi jöjjön be a padról? Chiesa máshova jött be, Rio még a baloldalon sem nőtt bele a mezbe, Pingpong sérült.Kegyetlen szar ez a SalahPalyan tarthatatlan nem ertem miert nem latja Slot.
JC6 (Mr. Miele)
JéBé
slowmotion
2 hónapja
Roma-nál végre valaki berúgott egy büntetőt🙏
2 hónapja
első félidőben a semmire 7 perc3:0-nál minek legyen 8 perc? 4:0 legyen?
a másodikban ugyanarra 3
ok 😊
Negritis, a vajda
2 hónapja
Egyébként én megértem a Pool drukkerek frusztráltságát. A tavalyi bajnok még erősödött is, végre kb. a Liverpool a világ legjobb játékosállományú csapata, és egyelőre a tabella közepén ergyáskodnak -ettől még simán meg lesz a BL a végére-, ráadásul egy csomó idegesítő történés is baszhatja az agyukat.Ez a biankó év a kipipált bajnoki cím után, újjáépülés van, a szűrőpáros még néha-néha kihagy, a védelem gyártja a highlightokat a szilveszteri Watts-hoz. Fáj nézni, de majd jó lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
De biztosan latja, de nem meri leultetni a padra. Szalah meg annyira kurva rossz mostmar konstansan hetrol hetre, hogy szerintem Slot igazabol ki akarja varni, hogy a vezetoseg meg szurkolok is egyontetuen azon legyenek, hogy lejart Szalah ideje, onnantol mar nyugodtan meghozhat egy ilyen dontest es senki sem fogja kritizalni.Kegyetlen szar ez a SalahPalyan tarthatatlan nem ertem miert nem latja Slot.
JC6 (Mr. Miele)
JéBé
2 hónapja
Ki jöjjön be a padról? Chiesa máshova jött be, Rio még a baloldalon sem nőtt bele a mezbe, Pingpong sérült.Kegyetlen szar ez a SalahPalyan tarthatatlan nem ertem miert nem latja Slot.
JC6 (Mr. Miele)
JéBé
2 hónapja
Egyébként én megértem a Pool drukkerek frusztráltságát. A tavalyi bajnok még erősödött is, végre kb. a Liverpool a világ legjobb játékosállományú csapata, és egyelőre a tabella közepén ergyáskodnak -ettől még simán meg lesz a BL a végére-, ráadásul egy csomó idegesítő történés is baszhatja az agyukat.
2 hónapja
remélem nem csúszunk vissza teljesen a gödörbe, ez elég ergya teljesítmény voltMásodik félidő elején volt egy ígéretes pár perc, gól bácsi nem jött, onnantól tényleg vége volt
főleg a támadó oldalon
Negritis, a vajda
2 hónapja
első félidőben a semmire 7 percVolt két var az elsőben
a másodikban ugyanarra 3
ok 😊
Negritis, a vajda
2 hónapja
remélem nem csúszunk vissza teljesen a gödörbe, ez elég ergya teljesítmény voltfőleg a támadó oldalon
2 hónapja
első félidőben a semmire 7 perca másodikban ugyanarra 3
ok 😊
2 hónapja
Kegyetlen szar ez a SalahPalyan tarthatatlan nem ertem miert nem latja Slot.
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Nem Kerkez fejelte a “gólpasszt” salah elé?
2 hónapja
és itt volt a lehetőség, de ez is kimaradtez egy ilyen év sajnos
2 hónapja
Kegyetlen szar ez a Salahaz a baj hogy igen és a city ellen nem fér bele ez a ballaszt
JC6 (Mr. Miele)