NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
551
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
KeyG
9 533
A karma meg az, hogy azóta a Bordeaux-nak edzőpályája sincs. 😀Előttem van az olaszok feje, amikor mentek a stadionba:Van az a klasszikus anekdota, amikor a 2001-es Loki-Bordeaux UEFA-kupa meccs előtt állítólag megdicsérték a franciák a Lokit, hogy milyen jó kis edzőpályájuk van, aztán rájöttek, hogy ott lesz a meccs is.
"Okéoké, itt a pálya, de hol van itt a város?"
Vitézlő Titoknok tomz
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 hónapja
A Puskás hetek óta marha szórakoztató meccseket játszikEz a Fradi meccs vmi gyötrelemmert van aki nem a Puskást nézi? Szerintem az egy jó meccs, csak a gól hiányzik
csebi
Toto21
3 hónapja
ozibozi
17 218
A Real szépen bekezdett 5 perc alatt
3 hónapja
Toto21
5 965
Ez a Fradi meccs vmi gyötrelemmert van aki nem a Puskást nézi? Szerintem az egy jó meccs, csak a gól hiányzik
csebi
3 hónapja
Kampman
28 359
Előttem van az olaszok feje, amikor mentek a stadionba:Van az a klasszikus anekdota, amikor a 2001-es Loki-Bordeaux UEFA-kupa meccs előtt állítólag megdicsérték a franciák a Lokit, hogy milyen jó kis edzőpályájuk van, aztán rájöttek, hogy ott lesz a meccs is.
"Okéoké, itt a pálya, de hol van itt a város?"
Vitézlő Titoknok tomz
3 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Előttem van az olaszok feje, amikor mentek a stadionba:"Okéoké, itt a pálya, de hol van itt a város?"
3 hónapja
Ez a Fradi meccs vmi gyötrelem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
ozibozi
17 218
Miért vannak melegítőben a játékosok a Kánári Szigeteken a kivonulásnál??
3 hónapja
A Felcsút eddig nagyon korrekt
3 hónapja
Nem mondom hogy bunda, de nagyon nem szakadtak meg és az vendég odds sem volt rossz.De annyira nem volt jó ez az odds:
Win-win.
- JC6
2.5-3.6.-2.66. Nyomtak volna egy győzelmet akkor az a minimális különbség behozta volt a premium
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Wales, TNS, Konfetti, first time ever
3 hónapja
Nem tudom h volt-e de a Klavsik majdnem idén is megcsinálta a csoportkört. Konkrétan a 90. Percben bejutásra álltak és kaptak kettőt amivel elbuktak …
3 hónapja
Toto21
5 965
Még nem zárult le az átigazolási időszak, valami tapasztalt egyiptomi kapus jöhet mégFradi kezdő 11-ben nincs két azonos nemzetiségű. SzépAz akkor lenne szép ha magyar sem lenne 😀
Toto21
Nomac
3 hónapja
Fradi kezdő 11-ben nincs két azonos nemzetiségű. SzépAz akkor lenne szép ha magyar sem lenne 😀
Toto21
3 hónapja
Toto21
5 965
Fradi kezdő 11-ben nincs két azonos nemzetiségű. Szép
3 hónapja
Gondolom kva nehéz lehet kibírni azt az 1 percet kussban. Szép volt.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
Palyan kivul is komoly meccs varhato.Pedig három konzul is segít
Meccs elott volt egy kis dobalozas, de ha kiesnek a bosnyakok akkor itt meg baj is lehet az utcan.
Kenny
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
3 hónapja
Palyan kivul is komoly meccs varhato.Meccs elott volt egy kis dobalozas, de ha kiesnek a bosnyakok akkor itt meg baj is lehet az utcan.
3 hónapja
Azt mondja Bozsik, hogy három félidőben jók voltak...
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
3 hónapja
- JC6
6 999
Nem mondom hogy bunda, de nagyon nem szakadtak meg és az vendég odds sem volt rossz. Win-win.
3 hónapja
Kar érte, mert mostanában nem fognak megint idáig eljutni. Ettől függetlenül nem volt rossz nyár, de azért jó lett vna Tolnába vinni a csoportkört. 😊
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
Hajrá cseh futball
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal