Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Dominik posztolt ma?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Skorupski sokáig bírta, ki más ellen jöjjön a 17 éves Pessina ha nem a bajnok ellen?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Aki latta TVben, kez volt az MTK 3. golja?Hozzáért a kezéhez az biztos. Mondjuk természetes testhelyzetben volt, lökték is hátulról. A mai világban az ember pont annyira nem csodálkozik azon, ha az ilyet megadják, mintha nem…
beltazor
2 hónapja
Ezzel az Átrok gyerekkel is jól jártunk úgy tűnik. Köszönjük a Honvédnak.
2 hónapja
Csak nálam pocsék a stream? A játékosok időnként csíkot húznak (nem úgy), katasztrófa.Anyámnak is kiemeltem hogy nem a legjobb a budafoki internet.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem, tegnap programom volt vidéken, a meccs után megyek haza anyámtól.Ez eddig remek teljesítmény, amit Budafokon tudnak hozni.A kettő is simán nyert a Martfű ellen.
zacknorb
Kint vagy?
warr_b
Poloska vagyok.
2 hónapja
Sztojka lőtt egy hatalmas kapufát, Tóth Milán kihagyott két ordítóan nagy gólhelyzetet, és így is 3-0 ide. Nem rossz.
2 hónapja
Csak nálam pocsék a stream? A játékosok időnként csíkot húznak (nem úgy), katasztrófa.
2 hónapja
Ez eddig remek teljesítmény, amit Budafokon tudnak hozni.A kettő is simán nyert a Martfű ellen.
zacknorb
Kint vagy?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Ez eddig remek teljesítmény, amit Budafokon tudnak hozni.
Poloska vagyok.
2 hónapja
2 hónapja
Őszintén szólva Lothar többet árt szakkomentarkent mint amennyit edzőként artana …Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a BundesligaAkkora rivális a RBL a bőrnacisoknak, h hattal küldték haza őket.
ozibozi
Szerintem Lothar Matthaus-szal is bajnok lenne a München.
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Kis gol is gol…🚨🇨🇴 WHAT A GOAL FROM LUIS DIAZ WITH BAYERN MUNICH! 🤯pic.twitter.com/juyxiKScJs
— Tekkers Foot (@tekkersfoot) November 8, 2025
Sixo
2 hónapja
This happened in the 96th minute of the biggest women's football game of the year in the Netherlands, with the scores tied.pic.twitter.com/maK5T0BqFf
— Troll Football Media (@Troll__Footbal) November 8, 2025
2 hónapja
felnőttcsapatuk is 10. már a világranglistánalig várom, hogy felnőjön ez a generáció és ledominálja a női focit 😀3-0, ez eléggé eldőlőben vanEz lett a vége
Kampman
Kampman
Löfli
2 hónapja
alig várom, hogy felnőjön ez a generáció és ledominálja a női focit 😀3-0, ez eléggé eldőlőben vanEz lett a vége
Kampman
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
valaki dob nekem egy chelsea streamet pls, amiket találtam, mindegyik laggol mint állatplayer.telekomtvgo.hu/player/live?channelNumber=51
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
valaki dob nekem egy chelsea streamet pls, amiket találtam, mindegyik laggol mint állat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Jó eséllyel ez leszJajj, szegény Laci, megint csak egy ikszre volt jó ☺️Kéz a kézben felmehetünk Szkanderbégekkel
warr_b
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Árnyèkra vetődött 😀
2 hónapja
Na faszom, élete gólja ennek a sutának