Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem lennének teljesen agyhalott sporik akkor nem cseszné fel magát az ember. Évről évre csökken a színvonal legfőképpen ezeknek a vakegereknek köszönhetően. Rajtuk nevet a fél világ évek óta, mégsincs soha szankció. Felesleges azzal jönni Angliába is mennyi hülye van, mert itt minden meccsen nagyobbnál nagyobb hülyeségeket fújnak le, ha egyet értünk az említett szituban, ha nem.Hogy mi? 😀Mert teljesen normális hogy ebben a ligában fogalmatlan bírók vannak ugye? Ne röhögtesd már ki magad.Igen, sikerült.Örülök hogy sikerül a lényeget megragadni.Ha ennyire fostalicska liga minek nézed? Vmi perverzio?Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
rob3r7o
garincsa
De mindig nevetségesnek gondoltam ezt, h nézek vmit, de kommenteken keresztül rinyalok azon, h mennyire szar.
rob3r7o
garincsa
Legyszi mutasd már meg, h ezt hol írtam. Köszi.
rob3r7o
több mint 2 éve
Nem tudom, ilyenkor reflexből mute gombFúj bazdmeg szőllősiMit varázsolt már megint az a bohóc?
zacknorb
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Fúj bazdmeg szőllősiMit varázsolt már megint az a bohóc?
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
De mindig nevetségesnek gondoltam ezt, h nézek vmit, de kommenteken keresztül rinyalok azon, h mennyire szar.ó pedig rengeteg oka lehet
rob3r7o
-"sunk cost fallacy" mikor túl régóta nézed és már csak megszokás, de ha ráhagynád akkor úgyéreznéd hogy az elmúlt 1-5-10-15 év pazarlás volt
-guilty pleasure, hogy tudod hogy szar de élvezed valamiért
-szimplán mazo/hülye vagy
-main character szindróma mikor azt hiszed mindenki csak a te véleményedre kíváncsi
...
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hogy mi? 😀Mert teljesen normális hogy ebben a ligában fogalmatlan bírók vannak ugye? Ne röhögtesd már ki magad.Igen, sikerült.Örülök hogy sikerül a lényeget megragadni.Ha ennyire fostalicska liga minek nézed? Vmi perverzio?Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
rob3r7o
garincsa
De mindig nevetségesnek gondoltam ezt, h nézek vmit, de kommenteken keresztül rinyalok azon, h mennyire szar.
rob3r7o
garincsa
Legyszi mutasd már meg, h ezt hol írtam. Köszi.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Here is the full World Cup 2026 Match Schedule pic.twitter.com/NkRwcUQQdJ
— We Global Football (@We_Global) February 4, 2024
A Metlifeban lesz a vb döntő
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jólvan haver😃 majd nézd meg az ismétléstNeked már lejött úgy látom mert max a sittes ligában vagy az őskorban szabályos a hasonló szerelés...Utána? Jó isten gyere le🤣Igen páros lábbal felrúgta, utána rúgta el a labdát, ez mindenhol szabálytalan és sárga lap bárhol láttam hasonlót. De biztos én nem néztem elég meccset ha ez szabályos....Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
kapitnono
garincsa
kapitnono
több mint 2 éve
Fúj bazdmeg szőllősi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mert teljesen normális hogy ebben a ligában fogalmatlan bírók vannak ugye? Ne röhögtesd már ki magad.Igen, sikerült.Örülök hogy sikerül a lényeget megragadni.Ha ennyire fostalicska liga minek nézed? Vmi perverzio?Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
rob3r7o
garincsa
rob3r7o
több mint 2 éve
Igen, sikerült.Örülök hogy sikerül a lényeget megragadni.Ha ennyire fostalicska liga minek nézed? Vmi perverzio?Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
rob3r7o
garincsa
több mint 2 éve
Neked már lejött úgy látom mert max a sittes ligában vagy az őskorban szabályos a hasonló szerelés...Utána? Jó isten gyere le🤣Igen páros lábbal felrúgta, utána rúgta el a labdát, ez mindenhol szabálytalan és sárga lap bárhol láttam hasonlót. De biztos én nem néztem elég meccset ha ez szabályos....Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
kapitnono
garincsa

több mint 2 éve
Utána? Jó isten gyere le🤣Igen páros lábbal felrúgta, utána rúgta el a labdát, ez mindenhol szabálytalan és sárga lap bárhol láttam hasonlót. De biztos én nem néztem elég meccset ha ez szabályos....Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
kapitnono
több mint 2 éve
Igen páros lábbal felrúgta, utána rúgta el a labdát, ez mindenhol szabálytalan és sárga lap bárhol láttam hasonlót. De biztos én nem néztem elég meccset ha ez szabályos....Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa

több mint 2 éve
Örülök hogy sikerül a lényeget megragadni.Ha ennyire fostalicska liga minek nézed? Vmi perverzio?Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
rob3r7o
több mint 2 éve
Ha ennyire fostalicska liga minek nézed? Vmi perverzio?Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
garincsa
több mint 2 éve
Páros lábbal? Egyik lábbal elrúgja a labdát a másikkal utána eltalálja, ami be van hajlítva, hogy kellene becsúszni? Ne szórakozzunk már. meccsenként 20 ilyen van és sehol nem fújják le csak ebbe a fostalicska ligábaSaul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa
kapitnono
Szerkesztette: garincsa
több mint 2 éve
Saul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mondjuk a szerelés mintapéldajánál nem kellene páros lábbal elrúgni az ellenfél támaszkodó lábat, még ha a labdát tényleg el is rúgta
garincsa

több mint 2 éve
Saul a becsúszó szerelés minta példája de Spanyolországban ez fault és sárga 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 2 éve
A formáját nem tudom, nem követem, de ha ránézek a fejére akkor nem az ápolt jelző jut eszembe először...Griezmann is jól elhagyta magát, ezzel a fizimiskával leginkább egy Blaha aluljáróban lévő csövesre emlekeztet😁Végülis a vb óta topformában van, nagyon elhagyta magát
kapitnono
zacknorb

több mint 2 éve
Mi köze a kettőnek egymáshoz?Griezmann is jól elhagyta magát, ezzel a fizimiskával leginkább egy Blaha aluljáróban lévő csövesre emlekeztet😁Végülis a vb óta topformában van, nagyon elhagyta magát
kapitnono
zacknorb
több mint 2 éve
Griezmann is jól elhagyta magát, ezzel a fizimiskával leginkább egy Blaha aluljáróban lévő csövesre emlekeztet😁Végülis a vb óta topformában van, nagyon elhagyta magát
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Griezmann is jól elhagyta magát, ezzel a fizimiskával leginkább egy Blaha aluljáróban lévő csövesre emlekeztet😁

több mint 2 éve
Én nem is szeretem. Elég ehhez az is, hogy francia 😀ettől még nem kell szeretni 😊nem szeretem Giroud-t de jó látni hogy eljön 1-1 ilyen meccsrePedig igazi nagybetűs Csapat Ember és 38 éves létére még mindíg lő gólokat, ad gól passzokat, konkrétan a Serie A második legjobbja G+A-ban...
Negritis, a vajda
nagir
Negritis, a vajda