Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/jatekossors-visszavonult-giorgio-chiellini-sajtohir-2993635
zacknorb
A valahol volt legnagyobb védő !
Sixo
Az Sárosi László.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/jatekossors-visszavonult-giorgio-chiellini-sajtohir-2993635
zacknorb
A valahol volt legnagyobb védő !

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 871 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 495 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/azsiai-bl-adam-martin-duplazott-az-ulszan-tovabbjutott-a-legjobb-16-koze-2993613
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Spanyol kupában a két negyedosztályút kapta a Barca és a Real
Érdekesebb meccsek:
Malaga-Real Sociedad
Elche-Girona
Burgos-Mallorca
Tenerife-Las Palmas derby!!!
Espanol-Getafe
Huesca-Rayo
Eibar-Bilbao
Alaves-Betis
zacknorb
nem biztos, hogy sokkal nehezebb dolga lett volna a Madridnak, ha a Cadizt kapja, nem?
slowmotion
Roger a csatárotok… ha idén nem esik ki a Cádiz, akkor soha, elmúlt 2 évben ahol kezdte a szezont az mehetett a Segundába. Ilyen ember hogy lehet évek óta kezdő a Taligában sosem értem meg 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 614 — Cowboys fan
Érdekesebb meccsek:
Malaga-Real Sociedad
Elche-Girona
Burgos-Mallorca
Espanol-Getafe
Huesca-Rayo
Eibar-Bilbao
Alaves-Betis
zacknorb
nem biztos, hogy sokkal nehezebb dolga lett volna a Madridnak, ha a Cadizt kapja, nem?
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 871 — Kinek mit intézett a kormánya
Érdekesebb meccsek:
Malaga-Real Sociedad
Elche-Girona
Burgos-Mallorca
Espanol-Getafe
Huesca-Rayo
Eibar-Bilbao
Alaves-Betis

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
az igen 😀 ilyet eddig csak megye 3ba láttam
 www.reuters.com/sports/soccer/turkish-club-president-punches-referee-face-after-super-lig-game-2023-12-11/
 www.youtube.com/watch?v=YZf74cNUxJ8
Negritis, a vajda
Koca ugyancsak közleményben reagált a történtekre, szerinte a játékvezető provokatív viselkedése vezetett a történtekhez, a kommüniké megfogalmazása szerint pedig csupán 5–10 másodperccel „a pofon” után „vetette magát földre” a spori, akit éppen csak „arcon csapott” a sportvezető. Koca megjegyezte, semmi egyéb említésre méltó incidens nem történt a találkozó után, mint hogy rosszul lett, és szívbetegsége miatt kórházba kellett szállítani…

Fogalmazzunk úgy, a felvételek nem épp a klubelnök szavait támasztják alá.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
az igen 😀 ilyet eddig csak megye 3ba láttam
 www.reuters.com/sports/soccer/turkish-club-president-punches-referee-face-after-super-lig-game-2023-12-11/

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
vegre a mai napon elindul a maltai kupa sorozat erdemlegesebb resze a Kirkop es Lija meccsel..

ebben a forduloban meg az elso osztalyu csapatok nem kapcsolodnak be, de lesz 1-2 erdekes parositas. pl a Tarxin - Zebbug parositas, ahol mindket csapat masodosztalyu, vagy a St. George's Fc es Swieqi.

Kulon erdekes lesz, hogy a Nadur csapata Gozorol meddig jut el, nagyon szurkolok nekik, hogy sokaig menjenek, jo lenne egy gozoi csapatot latni a vegjatekban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ma lesz az NCAA soccer torna döntője egy footballban jól csengő párosítással

Clemson vs Notre Dame
zacknorb
 youtu.be/FJPNA_JAePI?si=v7XhvY9zkdhOYV_d

Csütörtök-vasárnap női röplabda final four, na az must see

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 715 — Saturday Night Lights

Clemson vs Notre Dame
zacknorb
Innen hoztuk a hibátlan kickerünket, szóval lehet scoutolni!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve

Clemson vs Notre Dame

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
Megyünk oszt meggallyazzuk az összeset.
Sixo
modnjuk tegnap a Stick eléggé megégett 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Azért fél év alatt két NYILVÁNVALÓ edzőbuktatás az kb új rekord, nem? Legalábbis ami az európai porondot illeti, banánköztársaságokban biztos előfordult már, a lényeg itt úgy is csak az, hogy mindenki a (köz) pénzénél legyen
r.baggio
Ez nem edzőbuktatás, dehogyis. Csontra van járatva 8-9 ember, ki vannak égve, ezt így nem lehet. Kubiék meg lenyilatkozzák, hogy minden posztra van 2-3 ember, a nagy lószart..
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Itt a videó, ne ülj fel az NS hergelésének:  www.youtube.com/watch?v=xwaMP351G2k

Az első sárga műesés, a másodiknál fejbe rúgta a védőt.
Szokol
Igen, azóta olvastam más kontextusban 😄
Nem értem az ns-t sem, mi értelme...
warr_b
Sixo
Benne vagyok!

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
warr_b
Itt a videó, ne ülj fel az NS hergelésének:  www.youtube.com/watch?v=xwaMP351G2k

Szokol
warr_b

több mint 2 éve
warr_b

Szokol

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
warr_b

Szerkesztette: Szokol
több mint 2 éve
Azért fél év alatt két NYILVÁNVALÓ edzőbuktatás az kb új rekord, nem? Legalábbis ami az európai porondot illeti, banánköztársaságokban biztos előfordult már, a lényeg itt úgy is csak az, hogy mindenki a (köz) pénzénél legyen
r.baggio
ne mentsuk fel a keretet. eleg konnyen lehet, hogy ennyi van a sracokban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
fú bazmeg, ha nem jutunk tovább akkor kemény tele lesz a szerbnek.
Kenny
Ha kiesünk csütörtökön, akkor szerintem már valahol máshol telel. Hetek óta egy nb1 középcsapat benyomását keltjük, ami ennyi pénzből gusztustalan nagy szégyen.
Bálesz
epp osszeszedtek, hogyan nezett ki a kirugott edzok utolso 10 meccse a fradinal. Stoger, Csercse stb kb dupla annyi pontot szedett ossze az utolso 10 meccsen mint Stankovics megis menniuk kellett. nagyon konnyen lehet, hogy ujra edzobuktatas van.
csebi
szappanopera közpénzből😀
peach
ha mar kenyerre nem jut akkor legalabb cirkuszra legyen.

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
fú bazmeg, ha nem jutunk tovább akkor kemény tele lesz a szerbnek.
Kenny
Ha kiesünk csütörtökön, akkor szerintem már valahol máshol telel. Hetek óta egy nb1 középcsapat benyomását keltjük, ami ennyi pénzből gusztustalan nagy szégyen.
Bálesz
epp osszeszedtek, hogyan nezett ki a kirugott edzok utolso 10 meccse a fradinal. Stoger, Csercse stb kb dupla annyi pontot szedett ossze az utolso 10 meccsen mint Stankovics megis menniuk kellett. nagyon konnyen lehet, hogy ujra edzobuktatas van.
csebi
szappanopera közpénzből😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Persze meg is nyerte a Nyíregy, szarjanak sünt
warr_b
Újabb gála! Jöhet a jól megérdemelt téli pihi.
Szokol
Ha feljuttok akkor meg lecserélitek a keret kétharmadát, különben jöttök egyből vissza. Vaaagy, a kieső Várdàból átmennek a légiósok 😄
warr_b
Hát ez minden NB2-es csapatra igaz, ha bent akar maradni. A magyar játékosok szerepeltetése mintegy 350 millát hoz évente, ez az nb2-ben jelentős összeg. Egyben ugye lépéshátrány a leendő feljutónak.

De egyelőre még nem nézem a feljutást, inkább csak gyönyörködök a tabellában, lesz itt még tavasszal hullámvölgy.
több mint 2 éve
össze lehetne rakni Andó Szabó fos ítéleteiből egy compilationt, botrány tévedések ide-oda.
Lisztest agyon talpalják semmi lap, Kinyik tiszta szerelés sárga.
Vicc.
Kenny
Én aztán nem szeretem a Fradit, Lisztest is túlértékeltnek tartom, de ez akkora piros lap volt, mint a ház. Gondoljatok bele, ha ez a mezőnybe történik, az egyik játékos becsúszva elrúgja a labdát, a másik meg nyújtott lábbal térden talpalja. Érthetetlen, hogy a VAR még csak meg sem nézte.