Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Csak előre ne kelljen játszaniHá csípem a futómennyiségét meg a fordításait. Amúgy is perverz módon a hatos poszt a gyengém.Sanyikam, most kene tenni azt a ketezret a bolgarokra. Itt vagy?Most váltja az eurot
Kenny
Azt hogyan kell? 😀Na ez nem jött be, mert én Nagy Ádi párti vagyok! 😀Sejted melyiket 🤣Az tuti, hogy a masodik felidoben meg kell rugni azt a tetves 2.golt, es nem belekenyelmesedni az emberelonybe...Nagy, Styles duóból egyet le kell kapni emberelőnyben.
Zsellér de Vrij
Szokol
davemayer
Szokol
Gergőbácsi
Szokol
Ott vaaan a helyzet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Csak engem idegesít rohadtul hogy valaki nyomkod valamit folyton és behallatszik a követítésbeÉn a szirénákat hiányolom..
Heisman nádor
több mint 2 éve
Miert esünk-kelünk minden sza.ron? Nem volt ránk ez eddig jellemző!Fürdőskurvák lettünk
Stoki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Csak engem idegesít rohadtul hogy valaki nyomkod valamit folyton és behallatszik a követítésbe
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Lehet az a gyengéd, de akkor arra ott van RodriHá csípem a futómennyiségét meg a fordításait. Amúgy is perverz módon a hatos poszt a gyengém.Sanyikam, most kene tenni azt a ketezret a bolgarokra. Itt vagy?Most váltja az eurot
Kenny
Azt hogyan kell? 😀Na ez nem jött be, mert én Nagy Ádi párti vagyok! 😀Sejted melyiket 🤣Az tuti, hogy a masodik felidoben meg kell rugni azt a tetves 2.golt, es nem belekenyelmesedni az emberelonybe...Nagy, Styles duóból egyet le kell kapni emberelőnyben.
Zsellér de Vrij
Szokol
davemayer
Szokol
Gergőbácsi
Szokol
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Há csípem a futómennyiségét meg a fordításait. Amúgy is perverz módon a hatos poszt a gyengém.Sanyikam, most kene tenni azt a ketezret a bolgarokra. Itt vagy?Most váltja az eurot
Kenny
Zsellér de Vrij
Szokol
davemayer
Szokol
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Sanyikam, most kene tenni azt a ketezret a bolgarokra. Itt vagy?Most váltja az eurot
Kenny
Zsellér de Vrij
Szokol
davemayer
Szokol
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Botka hova az anyjába szalad be a gólnál???
több mint 2 éve
Kurva gyenge első félidő megint
több mint 2 éve
Na ez nem jött be, mert én Nagy Ádi párti vagyok! 😀Sejted melyiket 🤣Az tuti, hogy a masodik felidoben meg kell rugni azt a tetves 2.golt, es nem belekenyelmesedni az emberelonybe...Nagy, Styles duóból egyet le kell kapni emberelőnyben.
Zsellér de Vrij
Szokol
davemayer
több mint 2 éve
Sejted melyiket 🤣Az tuti, hogy a masodik felidoben meg kell rugni azt a tetves 2.golt, es nem belekenyelmesedni az emberelonybe...Nagy, Styles duóból egyet le kell kapni emberelőnyben.
Zsellér de Vrij
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Némethet mindenképp behoznám, ennel rosszabb nem lehet. Jó lenne ezt most megnyerni, és nem megoldhatatlan feladat még ennyi játékos hiányában sem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Az tuti, hogy a masodik felidoben meg kell rugni azt a tetves 2.golt, es nem belekenyelmesedni az emberelonybe...Nagy, Styles duóból egyet le kell kapni emberelőnyben.
Zsellér de Vrij
több mint 2 éve
Sanyikam, most kene tenni azt a ketezret a bolgarokra. Itt vagy?
több mint 2 éve
Gyenge félidő, unszimpatikus játék a kiállítás után. Mindegy, célnak megfelel..
több mint 2 éve
Az tuti, hogy a masodik felidoben meg kell rugni azt a tetves 2.golt, es nem belekenyelmesedni az emberelonybe...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
No ez még a másik jogos felvetésEzt nem értem. Mehetett volna a kapuig, erre Jászai Mari-díj úgy, hogy van var...ez korrekt döntés volt viszont, bármennyire is mi basztunk ráDe mire gondolt Botka? Ahelyett hogy vitte volna a labdát kapura belerúg az ellenfélbe.
petey
Matthew99
Bálesz
több mint 2 éve
Nem, kezdeményzte a kontaktot, de ez már történelemHa egy üzlet beindul...Várta a kontaktot, és megérkezett
Azért nüanszon múlt, Botka okosan akasztotta be a lábát
Gergőbácsi
davemayer
több mint 2 éve
Mi lenne ha fociznánk és nem dobálnánk magunkat?
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
VAR korszakban dobálni magad nagy ötlet a 16os belül.
több mint 2 éve
Ezt nem értem. Mehetett volna a kapuig, erre Jászai Mari-díj úgy, hogy van var...ez korrekt döntés volt viszont, bármennyire is mi basztunk ráDe mire gondolt Botka? Ahelyett hogy vitte volna a labdát kapura belerúg az ellenfélbe.
petey
Matthew99

több mint 2 éve
Ez is mire sárga? Ne adjon 11est de megüti az arcat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mit dobáljuk magunkat bassza meg?