Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 877 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na bezzeg most gyorsan megvan a vezetès pedig örülnèk ha a Leeds bent maradna de nem fog 😏
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
PL-hez van esetleg valakinek körkapcsolásos streamje?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 924 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
A Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.
Kampman
ott is van, lol 😀
Löfli
Regensburg így ki is esik
Heisman nádor
ők a győzelemmel is kiestek volna elvileg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 469 — nabege2@yahoo.com
A Hamburg nyert, de a Heidenheimnek van még egy 11 perces hosszabbítása, ahol már ki is egyenlítettek. De kell még egy gólt rúgniuk.
Kampman
ott is van, lol 😀
Löfli
Heisman nádor
szerintem amúgy is kiestek volna
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Kampman
ott is van, lol 😀
Löfli

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 924 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kampman
ott is van, lol 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
ilyen nincs vazze
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 087
Hamburgi drukkerek a pálya közepén, már csak a másik végeredményt várják. Kemény a security körülöttük, egy jó kis lovasrohamos-kardlapozós verekedés még benne van a történetben.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Amúgy engem meglepett, hogy a Bayern ennyire gyors és határozott döntést hozott. Szó se róla, nagyon érett már, de számomra elég pozitív, ahogy ezt intéztek.

Bár azt továbbra sem értem, kinek jutott eszébe ezt a párost (főleg Kahnt, aki már játékosként is egy agresszív primitív állat volt) ilyen pozícióba tenni. De legalább korrigálták.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Hamburgnak lehet végre szerencséje lesz???
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
De Zerbi után Thiago Motta tökéletes jelölt lesz a BHA-nál.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Uhh... 😕  www.nemzetisport.hu/francia_labdarugas/psg-lovas-balesetet-szenvedett-intenziv-osztalyon-apoljak-a-klub-kapusat-2959421
több mint 2 éve
Ezt mondta tegnap Rőzse a meccs után:

“Tegnap a végén elmondtam a játékosoknak, hogy itt nincs mez levétel, ez nem újpest. Ebben a mezben születtünk, ebben halunk meg. Ebben esünk el és ebben állunk fel. Nyáron össze kell pakolnia annak, aki nem akar itt maradni. Aki pedig itt marad, az ha belepusztul is de visszajuttatja a Kispestet, oda, ahonnan most kiesett vele. Instagramon, fészbukon nem akarok jövő héten dubai fotókat látni, szépen kussol mindenki a mocskában, amit összehozott. Mindenkinek megvan a felelősége ebben, nektek is. Végeztem, elmehettek.”

forrás: KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB - SZURKOLÓI CSOPORT
warr_b
Szegény kicsit összekeveri magát a játékosok munkáltatóival.

több mint 2 éve
több mint 2 éve

Sixo
Kizártnak tartom. De jön a döntő, már megint magára vonja a figyelmet, vele foglalkozzanak, ne a játékosokkal.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 401 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 401 — LIGHTS OUT!
de balfasz a Hellas...
deyell
Hát azzal a 2 ponttal szerintem bent maradtak volna. Így most a Milantól kéne a San Siroban pontot csórni.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 784 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ezt mondta tegnap Rőzse a meccs után:

“Tegnap a végén elmondtam a játékosoknak, hogy itt nincs mez levétel, ez nem újpest. Ebben a mezben születtünk, ebben halunk meg. Ebben esünk el és ebben állunk fel. Nyáron össze kell pakolnia annak, aki nem akar itt maradni. Aki pedig itt marad, az ha belepusztul is de visszajuttatja a Kispestet, oda, ahonnan most kiesett vele. Instagramon, fészbukon nem akarok jövő héten dubai fotókat látni, szépen kussol mindenki a mocskában, amit összehozott. Mindenkinek megvan a felelősége ebben, nektek is. Végeztem, elmehettek.”

forrás: KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB - SZURKOLÓI CSOPORT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 626 — Sworn to the Dark
de balfasz a Hellas...

built for this shit

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 626 — Sworn to the Dark
Carlisle United - Stockport County meccs a harmadosztályba való feljutásért kezdődik mindjárt a match4-en.

built for this shit

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 550
Hogy lehet ekkora faszságokat összehordani, de tényleg...

Tudom, én vagyok a fasz hogy egyáltalán még néztem az adást, de sikerül megállapítaniuk, hogy az utolsó fordulóban, a már fixen kiesett ellenfél ellen is csak X-re képes Vidinek intő jel lehet a Honvéd példája...

😀 bruh
Borbinho
A Vidi edzonek sikerult felulmulnia:
 www.hatharom.com/2023/05/28/ha-ma-is-akarsz-szanalmas-nyilatkozatot-olvasni-az-nb-i-bol-jo-helyen-jarsz
Borbinho
Sírok!
Mindig van lejjebb.
Megnyugtató mert volt vészforgatókönyve! Elit edző, mindenre gondolt!
Toca
Ez annyira szürreális, hogy arra szavak sincsenek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 504 — Vikings fan

Tudom, én vagyok a fasz hogy egyáltalán még néztem az adást, de sikerül megállapítaniuk, hogy az utolsó fordulóban, a már fixen kiesett ellenfél ellen is csak X-re képes Vidinek intő jel lehet a Honvéd példája...

😀 bruh
Borbinho
 www.hatharom.com/2023/05/28/ha-ma-is-akarsz-szanalmas-nyilatkozatot-olvasni-az-nb-i-bol-jo-helyen-jarsz
Borbinho
Sírok!
Mindig van lejjebb.
Megnyugtató mert volt vészforgatókönyve! Elit edző, mindenre gondolt!
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

😀 bruh
Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 590 — Cowboys fan

Sixo
Soha nem jutottak volna el eddig, ha nem viszik el a Lokiból Kulibalit.
Ez a siker a mienk is!!4!4!