NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Hol írjam alá?🚨Mazraoui has been proposed in recent weeks to Juve and other clubs. He can be an idea, more than valid, for that area of the field.
— Bianconeri Zone (@BianconeriZone) May 8, 2023
Bayern value the player at €20/25mln. #Juventus
[@_Morik92_] pic.twitter.com/LYAX4tQmO0
több mint 2 éve
Lassan jobb bajnokság lesz, mint a Borsodi Liga🚨 Leo Messi has ACCEPTED Al-Hilal's massive proposal! 💣
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 8, 2023
The Argentine is expected to be joined at the Saudi Arabian club by Sergio Busquets and Jordi Alba. 🇸🇦
✍️ @elchiringuitotv pic.twitter.com/E1vPb3yJ9Z
több mint 2 éve
amugy allitom, hogy jelenleg, ha vmeik csapat komolyan invesztalni analyticsbe, es csinalna egy komoly moneyballt akkor kb 2-3 even belul bajnoki aspirans lehetne. csak hat amikor a mennyei egy belso NER-es hattrick liga (ezt meg FMnek sem neveznem, ami otthon megy) addig nincs is erre szukseg. mki tudja a helyet, es a szerepet.Hát nálunk max annyi a koncepció, hogy Nagy Miklós élőben játszhat FM-et... csak szegény nagyon noob és még ostoba is.en latok tudatosaggot sztem.Fradinál van?nyilvan szarul mutat, de nem ezen mulik szvsz. inkabb azon lenne erdemes elgondolkodni a tobbi csapatnak, hogy megint 70 pont korul nyerjuk meg a bajnoksagot mikozben a 17/18as Fradi masodik hely ota egyik csapat sem jart a magyar elvonalban 65 pont felett. sztem az nem egy olyan nagy keres, mert ha a picipest is annyival lett bajnok. egyszeruen egy ilyen evben, amikor megint voltak a bajnoksagnak olyan pillanatai, amikor a fradi szarnak tunt a hazai porondon, sem igazan volt ketseg. a papiron masodik legjobb kerettel levo csapat, a legnagyobb kihivo eppen azert kuzd, hogy jovore ne eppen Szentlorincen kelljen jatszania. nem a biroknak koszonhetoen lett megint iden bajnok a fradi hanem azert, mert konkretan egyetlen masik csapatnal sincsen egy minimalis koncepcio sem. nulla jatekos atigazolasi politika, nulla csapat filozofia. megsuvegelendo ez a Kecso meg minden, de nekik eppen kieses ellen kellene kuzdeniuk.kicsit ilyen fílingem volt. a picipesti gól előtt is szerintem szabálytalanság volt.Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey
warr_b
de legalább Krézijenci el tudta mondani 5 percenként hogy bajnok lehet a fagyi
petey
Krezijenci meg nyilvan ez lesz. legalabb most is belekezdett a Kubatov felnyalo odakba?
csebi
warr_b
pl ha megnezed a 20/21es atigazolast:
Uzuni (duplan eladtak egy ev mulva)
Zubkov (ot is tobbert adtuk el kesobb)
Wingo bevalt
Laiduoni (sokszoros penzert adtuk el)
Sammy Mmaee bevalt
Kovacic bevalt ingyen jott
Bogdan bevalt, amire hoztuk ingyen jott
akik nem valtak be
Kharaishvili, Baturina (bar mindketto kolcsonben van meg) illetve Gera
Katona lejaro elvileg, nem tudom, hogy hosszabitunk-e, a posztjan vekonyak vagyunk, de nem veletlen, hogy a Kecsoban sem jatszik, vele is 4 kapufa jutott 7 bevalt igazolasra.
na most nezzuk a vidit pl abbol a szezonbol
Evandro srac azota 800 percet nem jatszott osszesen a vidiben, bukoval adtak tul rajta
Bourard buko, ingyen ment oda vissza, ahonnan megvettek
Zivzivadze vidiben megbukott, anyagilag is buktak rajta
Alef o ugy tunt, hogy bevalt, de iden ebbe a hullagyenge vidiben sem alapember szoval buko szinten
Rockov, o mar cserekapus, csak a kulonbseg mondjuk Bogdannal, hogy ok penzt fizettek erte, nekem ez inkabb buko
kicsiPali, sztem o bevalt foleg h ingyen jott
Pinto ingyen jott, igy odateszem a bevaltak koze
tobbi ingyen jott meg nem tenyezo, ha megnezem 4-5 buko es 2-3 pozitiv atigazolas.
forditott az arany, mint a fradinal. nyilvan, ertem, hogy mibol gazdalkodik a fradi, es azt is ertem, hogy ha kell bmikor ker penzt Kubi a Varga Mihalytol, de sztem jobban kialakult a koncepcio nalunk. ha az atigazolasi politikat nezzuk akkor nem nagyon latok mas koncepciot a contendereknel (Vidi meg Felcsut). mondjuk a Kecsonal meg az UTEnel latok (naluk a tulajdonos miatt egyertelmu a koncepcio, minden evben kiprobalnak kb 40 labdarugot, es ha mar 2-t el tudnak adni kulfoldre akkor jol jottek ki ebbol). a Vasanal is van koncepcio, de hat az meg nem tul sikeres. a tobbi csapat meg csak tulel minden egyes evben. h meglegyen a 10. hely. mert lehet iden 10. hely, de jovore konnyen lehet abbol 3-4. hely is.
csebi
Az önmagában nem koncepció szerintem, hogy csak magyar játékosok lehetnek. Gondolj bele, mondjuk a PL-ben egy Aston Villánál vagy Chelsea-nél (csak sorba állítottam megnyert bajnoki címek szerint hogy kb meglegyen a szint) kikötnék, hogy csak angol játékosaik lehetnének. Szerinted mire mennének?
Tudom, Paks meg Kecskemét...
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Hát nálunk max annyi a koncepció, hogy Nagy Miklós élőben játszhat FM-et... csak szegény nagyon noob és még ostoba is.en latok tudatosaggot sztem.Fradinál van?nyilvan szarul mutat, de nem ezen mulik szvsz. inkabb azon lenne erdemes elgondolkodni a tobbi csapatnak, hogy megint 70 pont korul nyerjuk meg a bajnoksagot mikozben a 17/18as Fradi masodik hely ota egyik csapat sem jart a magyar elvonalban 65 pont felett. sztem az nem egy olyan nagy keres, mert ha a picipest is annyival lett bajnok. egyszeruen egy ilyen evben, amikor megint voltak a bajnoksagnak olyan pillanatai, amikor a fradi szarnak tunt a hazai porondon, sem igazan volt ketseg. a papiron masodik legjobb kerettel levo csapat, a legnagyobb kihivo eppen azert kuzd, hogy jovore ne eppen Szentlorincen kelljen jatszania. nem a biroknak koszonhetoen lett megint iden bajnok a fradi hanem azert, mert konkretan egyetlen masik csapatnal sincsen egy minimalis koncepcio sem. nulla jatekos atigazolasi politika, nulla csapat filozofia. megsuvegelendo ez a Kecso meg minden, de nekik eppen kieses ellen kellene kuzdeniuk.kicsit ilyen fílingem volt. a picipesti gól előtt is szerintem szabálytalanság volt.Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey
warr_b
petey
Krezijenci meg nyilvan ez lesz. legalabb most is belekezdett a Kubatov felnyalo odakba?
csebi
warr_b
Wingo bevalt
Sammy Mmaee bevalt
akik nem valtak be
Katona lejaro elvileg, nem tudom, hogy hosszabitunk-e, a posztjan vekonyak vagyunk, de nem veletlen, hogy a Kecsoban sem jatszik, vele is 4 kapufa jutott 7 bevalt igazolasra.
Evandro srac azota 800 percet nem jatszott osszesen a vidiben, bukoval adtak tul rajta
Alef o ugy tunt, hogy bevalt, de iden ebbe a hullagyenge vidiben sem alapember szoval buko szinten
Rockov, o mar cserekapus, csak a kulonbseg mondjuk Bogdannal, hogy ok penzt fizettek erte, nekem ez inkabb buko
tobbi ingyen jott meg nem tenyezo, ha megnezem 4-5 buko es 2-3 pozitiv atigazolas.
forditott az arany, mint a fradinal. nyilvan, ertem, hogy mibol gazdalkodik a fradi, es azt is ertem, hogy ha kell bmikor ker penzt Kubi a Varga Mihalytol, de sztem jobban kialakult a koncepcio nalunk. ha az atigazolasi politikat nezzuk akkor nem nagyon latok mas koncepciot a contendereknel (Vidi meg Felcsut). mondjuk a Kecsonal meg az UTEnel latok (naluk a tulajdonos miatt egyertelmu a koncepcio, minden evben kiprobalnak kb 40 labdarugot, es ha mar 2-t el tudnak adni kulfoldre akkor jol jottek ki ebbol). a Vasanal is van koncepcio, de hat az meg nem tul sikeres. a tobbi csapat meg csak tulel minden egyes evben. h meglegyen a 10. hely. mert lehet iden 10. hely, de jovore konnyen lehet abbol 3-4. hely is.
csebi
Az önmagában nem koncepció szerintem, hogy csak magyar játékosok lehetnek. Gondolj bele, mondjuk a PL-ben egy Aston Villánál vagy Chelsea-nél (csak sorba állítottam megnyert bajnoki címek szerint hogy kb meglegyen a szint) kikötnék, hogy csak angol játékosaik lehetnének. Szerinted mire mennének?
Tudom, Paks meg Kecskemét...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
en latok tudatosaggot sztem.Fradinál van?nyilvan szarul mutat, de nem ezen mulik szvsz. inkabb azon lenne erdemes elgondolkodni a tobbi csapatnak, hogy megint 70 pont korul nyerjuk meg a bajnoksagot mikozben a 17/18as Fradi masodik hely ota egyik csapat sem jart a magyar elvonalban 65 pont felett. sztem az nem egy olyan nagy keres, mert ha a picipest is annyival lett bajnok. egyszeruen egy ilyen evben, amikor megint voltak a bajnoksagnak olyan pillanatai, amikor a fradi szarnak tunt a hazai porondon, sem igazan volt ketseg. a papiron masodik legjobb kerettel levo csapat, a legnagyobb kihivo eppen azert kuzd, hogy jovore ne eppen Szentlorincen kelljen jatszania. nem a biroknak koszonhetoen lett megint iden bajnok a fradi hanem azert, mert konkretan egyetlen masik csapatnal sincsen egy minimalis koncepcio sem. nulla jatekos atigazolasi politika, nulla csapat filozofia. megsuvegelendo ez a Kecso meg minden, de nekik eppen kieses ellen kellene kuzdeniuk.kicsit ilyen fílingem volt. a picipesti gól előtt is szerintem szabálytalanság volt.Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey
warr_b
petey
csebi
warr_b
Wingo bevalt
Sammy Mmaee bevalt
akik nem valtak be
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Fradinál van?nyilvan szarul mutat, de nem ezen mulik szvsz. inkabb azon lenne erdemes elgondolkodni a tobbi csapatnak, hogy megint 70 pont korul nyerjuk meg a bajnoksagot mikozben a 17/18as Fradi masodik hely ota egyik csapat sem jart a magyar elvonalban 65 pont felett. sztem az nem egy olyan nagy keres, mert ha a picipest is annyival lett bajnok. egyszeruen egy ilyen evben, amikor megint voltak a bajnoksagnak olyan pillanatai, amikor a fradi szarnak tunt a hazai porondon, sem igazan volt ketseg. a papiron masodik legjobb kerettel levo csapat, a legnagyobb kihivo eppen azert kuzd, hogy jovore ne eppen Szentlorincen kelljen jatszania. nem a biroknak koszonhetoen lett megint iden bajnok a fradi hanem azert, mert konkretan egyetlen masik csapatnal sincsen egy minimalis koncepcio sem. nulla jatekos atigazolasi politika, nulla csapat filozofia. megsuvegelendo ez a Kecso meg minden, de nekik eppen kieses ellen kellene kuzdeniuk.kicsit ilyen fílingem volt. a picipesti gól előtt is szerintem szabálytalanság volt.Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey
warr_b
petey
csebi

több mint 2 éve
nyilvan szarul mutat, de nem ezen mulik szvsz. inkabb azon lenne erdemes elgondolkodni a tobbi csapatnak, hogy megint 70 pont korul nyerjuk meg a bajnoksagot mikozben a 17/18as Fradi masodik hely ota egyik csapat sem jart a magyar elvonalban 65 pont felett. sztem az nem egy olyan nagy keres, mert ha a picipest is annyival lett bajnok. egyszeruen egy ilyen evben, amikor megint voltak a bajnoksagnak olyan pillanatai, amikor a fradi szarnak tunt a hazai porondon, sem igazan volt ketseg. a papiron masodik legjobb kerettel levo csapat, a legnagyobb kihivo eppen azert kuzd, hogy jovore ne eppen Szentlorincen kelljen jatszania. nem a biroknak koszonhetoen lett megint iden bajnok a fradi hanem azert, mert konkretan egyetlen masik csapatnal sincsen egy minimalis koncepcio sem. nulla jatekos atigazolasi politika, nulla csapat filozofia. megsuvegelendo ez a Kecso meg minden, de nekik eppen kieses ellen kellene kuzdeniuk.kicsit ilyen fílingem volt. a picipesti gól előtt is szerintem szabálytalanság volt.Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey
warr_b
petey
Szerkesztette: csebi
több mint 2 éve
végülis eddig belőtte Kodró mindig. ezek a csicskák tuti direkt csinálják már.gondoltam hogy a 4 meccse folyamatosan szopó kövesdet csak elveritek már, mert azért csak bent szeretnétek maradni, aztán ez egy jó alkalom rá, tévedtem, jó hülye voltam na 😀
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
végülis eddig belőtte Kodró mindig. ezek a csicskák tuti direkt csinálják már.
több mint 2 éve
csicska kodró bazdmeg, kellett volna a mixemhez.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Skenderbeu szépen vissza is jutott az első osztályba, ahogy az kell 😊Csórik amióta kaptak egy SMU szintű death penaltyt, azóta elengedtem őket
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lyon-Montpellier se volt gyenge meccs1-0, 1-4, 5-4, úgy, hogy a bíró a 97-ben fújt be egy tizit (+5 volt az eredeti ráadás) és azzal nyert a Lyon
több mint 2 éve
elég kemény volt a vége a dac - slovannak, szerintem tuti lesz balhé. amúgy jobb volt a slovan, bár egy tizi kalmár felrúgásáért elmaradt ( meg se nézték ), meg volt egy véleményes kezezés is ami végül semmi nem lett...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
este háromnegyed kilenckor Queen's Park-Dundee FC, a skót másodosztály utolsó fordulójára maradt, hogy a két élen álló csapat lemeccselje a bajnoki címet, és ezzel az azonnali feljutást a SPL-be.hát nem lett meg a bajnoki cím, sőt még a playoff final sem, lehet két meccsel többet játszani a Partick ellen.
slowmotion
mondjuk ha a Queen's Parknak csak a nehezebb úton megy, nekem az is jó. nagyon sokat köszönhet nekik a skót foci, egészen konkrétan a válogatott csapatkapitányát...
több mint 2 éve
Skenderbeu szépen vissza is jutott az első osztályba, ahogy az kell 😊

több mint 2 éve
Alig kapcsoltam be, már vezet a Margit
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
nem volt szép győzelem, de győzelem volt.mondjuk talán egyszer kellett volna nyújtóznia Alissonnak, az is les volt.
több mint 2 éve
3 percet láttam ebből a Leeds meccsből, 1 jó passzt nem tudtak megcsinálni a bentmaradásért.Nahát, Big Sam nem csinált csodát?
Heisman nádor
Ráadásul hétfőn Forest-Soton, ha jön a papírforma máris kieső helyen leszünk.

több mint 2 éve
3 percet láttam ebből a Leeds meccsből, 1 jó passzt nem tudtak megcsinálni a bentmaradásért.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
úristen vezet a Chelsea!Paliék meg nyertek, utolsó szalmaszál, még egy kicsi esélyük van
több mint 2 éve
🚨❗️ Giuntoli: meeting with De Laurentiis in the next few hours.
— Juventus News Live (@juvenewslive) May 6, 2023
A three-year contract is ready for Juventus. [DAZN via @MatthijsPog] #Juventus
több mint 2 éve
A Sportitalia információja szerint, a Juve megállapodott Cristiano Guintolival, a Napoli sportigazgatójával.
több mint 2 éve
kicsit ilyen fílingem volt. a picipesti gól előtt is szerintem szabálytalanság volt.Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey
warr_b
több mint 2 éve
Mert a fradikának jár a bajnoki cím, nehogy egy picit is küzdeniük kelljen érte, vagy minimálisan is veszélybe kerüljönPfff, a Kispest megnyerte a Fradinak a bajnoki címet...de az hogy nem volt tizi a kecsónak nem értem
warr_b
petey