NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 107
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerinted gyengébb ez a reál keret? Hát nekem nem úgy tűnik. Lehet 1-1 játékos az, de összességében legalább annyi jó focista van, ha nem több, max öregebb kiadásban. De lassan kb bealszom ezen a City játékon. És értem en mit akar a reál, csak ez általában nem lesz szép.,..mondjuk most meg épp kifejezetten szórakoztató focit jatszanak….erre tessék.Hat de mit vársz egy vagy lehet két qualityvel gyengébb kerettől? Menjenek és hagyjak hogy nyerjen a City?De ez most hogy jön ide? A reál bevallottan kontrázni, minden meccsen ahol tud. Ennek nem sok köze van hozzám és a barcához. Vagy csak úgy mondani akartál valamit, ez esetben remekül látod…Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
több mint 2 éve
Hajdúbé kicsit Real pártinak tűnik...
több mint 2 éve
Spori nincs a helyzet magaslatán.Kezezest is elmagyarazhatna nekem vki lassan bonyoliltabb mint a catch szabaly
Toca
több mint 2 éve
Spori nincs a helyzet magaslatán.
több mint 2 éve
Hat de mit vársz egy vagy lehet két qualityvel gyengébb kerettől? Menjenek és hagyjak hogy nyerjen a City?De ez most hogy jön ide? A reál bevallottan kontrázni, minden meccsen ahol tud. Ennek nem sok köze van hozzám és a barcához. Vagy csak úgy mondani akartál valamit, ez esetben remekül látod…Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
több mint 2 éve
Rudy Tomjanovich idézete ez egyébként, amit Bazska rendre előhúz.Bazska szokta mondani NBA kapcsan hogy a bajnok szive. Itt inkabb a bajnok esze es tapasztalata.Az, de ez a real keret klasszisokkal gyengebb mint a city. Vallecanokat, Sociedadokat sem sikerult ledominalni semennyire sem, nem valoszínű, hogy a city ellen kellene vitezkedniuk. Pont azt jatsza a real amit kell, a city meg azt amit nem kéne. Ettol meg persze simán fordithat a city, mert mar sokkal jobb a keret, de hogy attol fuggetlenul magukat szopatja Pep ezzel a taktikával az tuti.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
eaglesmcnabb
Iszonyu sokat szamit a Real tapsztalata. Spanyol kiscsapatok ellen ez nem sokat er.
Blevi
több mint 2 éve
Két penalti
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Grealisht le kellene hoznia a kopasznak. De ugy erzem, ha holnapig jatszanak se ledz gol.
több mint 2 éve
Ehhez nekik elég volt minden évben 1 PO meccset lehozni.2011 után éreztem ezt a Patsnél, hogy rutinból mindig röhögve elmentek AFC döntőig.Bazska szokta mondani NBA kapcsan hogy a bajnok szive. Itt inkabb a bajnok esze es tapasztalata.Az, de ez a real keret klasszisokkal gyengebb mint a city. Vallecanokat, Sociedadokat sem sikerult ledominalni semennyire sem, nem valoszínű, hogy a city ellen kellene vitezkedniuk. Pont azt jatsza a real amit kell, a city meg azt amit nem kéne. Ettol meg persze simán fordithat a city, mert mar sokkal jobb a keret, de hogy attol fuggetlenul magukat szopatja Pep ezzel a taktikával az tuti.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
eaglesmcnabb
Iszonyu sokat szamit a Real tapsztalata. Spanyol kiscsapatok ellen ez nem sokat er.
Blevi
NB2
több mint 2 éve
Lényegében ez is történt.2011 után éreztem ezt a Patsnél, hogy rutinból mindig röhögve elmentek AFC döntőig.Bazska szokta mondani NBA kapcsan hogy a bajnok szive. Itt inkabb a bajnok esze es tapasztalata.Az, de ez a real keret klasszisokkal gyengebb mint a city. Vallecanokat, Sociedadokat sem sikerult ledominalni semennyire sem, nem valoszínű, hogy a city ellen kellene vitezkedniuk. Pont azt jatsza a real amit kell, a city meg azt amit nem kéne. Ettol meg persze simán fordithat a city, mert mar sokkal jobb a keret, de hogy attol fuggetlenul magukat szopatja Pep ezzel a taktikával az tuti.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
NB2
több mint 2 éve
2011 után éreztem ezt a Patsnél, hogy rutinból mindig röhögve elmentek AFC döntőig.Bazska szokta mondani NBA kapcsan hogy a bajnok szive. Itt inkabb a bajnok esze es tapasztalata.Az, de ez a real keret klasszisokkal gyengebb mint a city. Vallecanokat, Sociedadokat sem sikerult ledominalni semennyire sem, nem valoszínű, hogy a city ellen kellene vitezkedniuk. Pont azt jatsza a real amit kell, a city meg azt amit nem kéne. Ettol meg persze simán fordithat a city, mert mar sokkal jobb a keret, de hogy attol fuggetlenul magukat szopatja Pep ezzel a taktikával az tuti.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
több mint 2 éve
Ez is biztos, jó taktika oda-visszavágóra.És ennyit nyerni se. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Jughead
több mint 2 éve
Bazska szokta mondani NBA kapcsan hogy a bajnok szive. Itt inkabb a bajnok esze es tapasztalata.Az, de ez a real keret klasszisokkal gyengebb mint a city. Vallecanokat, Sociedadokat sem sikerult ledominalni semennyire sem, nem valoszínű, hogy a city ellen kellene vitezkedniuk. Pont azt jatsza a real amit kell, a city meg azt amit nem kéne. Ettol meg persze simán fordithat a city, mert mar sokkal jobb a keret, de hogy attol fuggetlenul magukat szopatja Pep ezzel a taktikával az tuti.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
De ez most hogy jön ide? A reál bevallottan kontrázni, minden meccsen ahol tud. Ennek nem sok köze van hozzám és a barcához. Vagy csak úgy mondani akartál valamit, ez esetben remekül látod…Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
több mint 2 éve
És ennyit nyerni se. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
több mint 2 éve
Mert nem tud mást játszatni. És amikor szarban a haza, akkor is nagyon ritkán tud úgy belenyúlni a meccsbe, hogy az működjön. Ezért nem tartom top edzőnek. Van egy filozófiája, ami tud működni, de ha az nem működik egy adott meccsen, akkor off!Az, de ez a real keret klasszisokkal gyengebb mint a city. Vallecanokat, Sociedadokat sem sikerult ledominalni semennyire sem, nem valoszínű, hogy a city ellen kellene vitezkedniuk. Pont azt jatsza a real amit kell, a city meg azt amit nem kéne. Ettol meg persze simán fordithat a city, mert mar sokkal jobb a keret, de hogy attol fuggetlenul magukat szopatja Pep ezzel a taktikával az tuti.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Ez a grincs gyerek kurvagyenge…nem is értem mit akarnak vele elérni…Szerintem a city pint azt jatssza eddig amit nagyon nem kéne, mint pl. a brazilok a horvatok ellen. Ott is ha nekirontottak volna az ellenfelnek siman ketto harom kozte.Pont azért állnak vissza, mert meg lehetne futni őket, na de 30 m-en belül, csak ha nagy védelmi hiba van. Az meg nincs egyelőre.Áh, ezt a realt simán szét lehetne futni, pl. egy top bayern simán menne hárommal félidőben ez ellen a nyugger Madrid ellen.Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Az, de ez a real keret klasszisokkal gyengebb mint a city. Vallecanokat, Sociedadokat sem sikerult ledominalni semennyire sem, nem valoszínű, hogy a city ellen kellene vitezkedniuk. Pont azt jatsza a real amit kell, a city meg azt amit nem kéne. Ettol meg persze simán fordithat a city, mert mar sokkal jobb a keret, de hogy attol fuggetlenul magukat szopatja Pep ezzel a taktikával az tuti.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Azert a Pep fele Barca az foci volt. A galaktikus real foci volt.Mi a spanyol foci? Mert az utóbbi idők Spanyol focija az amit Pep csinál.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
Toca
több mint 2 éve
Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
több mint 2 éve
Eletveszely Vinicius sebessege. Szetkontraznak oketSzerintem a city pint azt jatssza eddig amit nagyon nem kéne, mint pl. a brazilok a horvatok ellen. Ott is ha nekirontottak volna az ellenfelnek siman ketto harom kozte.Pont azért állnak vissza, mert meg lehetne futni őket, na de 30 m-en belül, csak ha nagy védelmi hiba van. Az meg nincs egyelőre.Áh, ezt a realt simán szét lehetne futni, pl. egy top bayern simán menne hárommal félidőben ez ellen a nyugger Madrid ellen.Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Mi a spanyol foci? Mert az utóbbi idők Spanyol focija az amit Pep csinál.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi
több mint 2 éve
spanyol foci 😀 már kb 6-7 éve számomra nézhetetlen. A PL tartotta magát sokáig, de ma már az sem érdekel. Nagy ritkán még megnézek 1-1 meccset, és annyi. Ez a sport számomra már szinte teljesen élvezhetetlenné vált.Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
Blevi