NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 116
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen de egy challange rendszer kellene meg több magyarázat.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
több mint 2 éve
a futsal pont ilyen 😀 Persze a színészkedés még bőven játszik ott is.Legyen 2x30 perc de tiszta jatekido azt annyit fekszenek amennyit akarnak.Az az utóbbi 2 pont a legfőbb ok, amiért már nem nagyon nézek meccseket.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
A Newcastle-Liverpool meccs volt az, ami betette a kaput. Newcastle megszerezte a vezetést valahol a 20 perc után, és onnan elkezdték húzni az időt, meg fetrengeni. Végül kikaptak a nyomorultak, de rohadtul megérdemelték.
shagi0206
Sosem tortenik meg
Blevi
Szerkesztette: shagi0206
több mint 2 éve
Legyen 2x30 perc de tiszta jatekido azt annyit fekszenek amennyit akarnak.Az az utóbbi 2 pont a legfőbb ok, amiért már nem nagyon nézek meccseket.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
A Newcastle-Liverpool meccs volt az, ami betette a kaput. Newcastle megszerezte a vezetést valahol a 20 perc után, és onnan elkezdték húzni az időt, meg fetrengeni. Végül kikaptak a nyomorultak, de rohadtul megérdemelték.
shagi0206
Sosem tortenik meg
több mint 2 éve
*38. percbenAz az utóbbi 2 pont a legfőbb ok, amiért már nem nagyon nézek meccseket.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
shagi0206
több mint 2 éve
Az az utóbbi 2 pont a legfőbb ok, amiért már nem nagyon nézek meccseket.Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Kampman
több mint 2 éve
Vini Cr Messi szint lehetne ha lenne esze a focihoz.Azért más komoly játékos is van. Vini, Rodrigo, Benzema. Nem rossz ez a reál, csak nincs csereOregebb a Real. Modric es Kroos top de mar nem 90 perces hajtasra es behozni sincs kit.Szerinted gyengébb ez a reál keret? Hát nekem nem úgy tűnik. Lehet 1-1 játékos az, de összességében legalább annyi jó focista van, ha nem több, max öregebb kiadásban. De lassan kb bealszom ezen a City játékon. És értem en mit akar a reál, csak ez általában nem lesz szép.,..mondjuk most meg épp kifejezetten szórakoztató focit jatszanak….erre tessék.Hat de mit vársz egy vagy lehet két qualityvel gyengébb kerettől? Menjenek és hagyjak hogy nyerjen a City?De ez most hogy jön ide? A reál bevallottan kontrázni, minden meccsen ahol tud. Ennek nem sok köze van hozzám és a barcához. Vagy csak úgy mondani akartál valamit, ez esetben remekül látod…Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Blevi
Klaci79
több mint 2 éve
Amúgy Rüdiger nagyot dolgozik…szinte hiba nélkül. Nem lehet egyszerű.
több mint 2 éve
Az egyik legjobb dolog, ami a soccerrel történt. Még az időhúzást/fetrengést kellene valahogy kiiktatni.már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
több mint 2 éve
Nyilván visszanézték, csak nem kellett elemezni. Test mellett volt a kéz, a seggébe nem dughatja, valahol tartania kell…Kezgyanut sem neztek vissza.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
több mint 2 éve
Vicc ez a VAR....vagy nézzenek vissza mindent vagy hagyjuk a faszba az egészetKezgyanut sem neztek vissza.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Egyiket se 🤷♂️Kezgyanut sem neztek vissza.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
De mindegy kell még találni egy gólt.
több mint 2 éve
Kellett dicserni camavingat 😀Hát ott jól elpasszolta magát....
eaglesmcnabb
Draft

több mint 2 éve
Kezgyanut sem neztek vissza.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
De ezt miért nem nézték vissza?
Draft

több mint 2 éve
már rég mehet. Egy legális csalás lett ebből. Jobb volt nélküle.Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Azért más komoly játékos is van. Vini, Rodrigo, Benzema. Nem rossz ez a reál, csak nincs csereOregebb a Real. Modric es Kroos top de mar nem 90 perces hajtasra es behozni sincs kit.Szerinted gyengébb ez a reál keret? Hát nekem nem úgy tűnik. Lehet 1-1 játékos az, de összességében legalább annyi jó focista van, ha nem több, max öregebb kiadásban. De lassan kb bealszom ezen a City játékon. És értem en mit akar a reál, csak ez általában nem lesz szép.,..mondjuk most meg épp kifejezetten szórakoztató focit jatszanak….erre tessék.Hat de mit vársz egy vagy lehet két qualityvel gyengébb kerettől? Menjenek és hagyjak hogy nyerjen a City?De ez most hogy jön ide? A reál bevallottan kontrázni, minden meccsen ahol tud. Ennek nem sok köze van hozzám és a barcához. Vagy csak úgy mondani akartál valamit, ez esetben remekül látod…Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Blevi
több mint 2 éve
Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.Pontosan ezt reklamálják és szerintem vissza kellene nézni....mert tuti kikockázzák a Reálnál és ha igazuk lesz na akkor a VAR mehet a halál faszára
Toca
Draft

több mint 2 éve
Kellett dicserni camavingat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Oregebb a Real. Modric es Kroos top de mar nem 90 perces hajtasra es behozni sincs kit.Szerinted gyengébb ez a reál keret? Hát nekem nem úgy tűnik. Lehet 1-1 játékos az, de összességében legalább annyi jó focista van, ha nem több, max öregebb kiadásban. De lassan kb bealszom ezen a City játékon. És értem en mit akar a reál, csak ez általában nem lesz szép.,..mondjuk most meg épp kifejezetten szórakoztató focit jatszanak….erre tessék.Hat de mit vársz egy vagy lehet két qualityvel gyengébb kerettől? Menjenek és hagyjak hogy nyerjen a City?De ez most hogy jön ide? A reál bevallottan kontrázni, minden meccsen ahol tud. Ennek nem sok köze van hozzám és a barcához. Vagy csak úgy mondani akartál valamit, ez esetben remekül látod…Le se tagadhatod hogy Barcas vagy. 😀Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
Toca
Klaci79
több mint 2 éve
Megnézném, hogy kint volt-e a labda de gondolom ezt már nem var-ozzák.
több mint 2 éve
Hát itt esélye nem volt Curtoisnak
több mint 2 éve
Bazmeg kamunigga
Draft

több mint 2 éve
Éreztem hogy ez lesz, egyszer valaki ellövi és nem passzol.
több mint 2 éve
Ez is nagy gól
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Na itt is itt van a kis gól 😀