NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 133
43
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A kutyat nem erdekli ez a bl meccs🤣Ez? Válogatott meccs, vb, eb, mellett már csak a bl po felétől nézem a focsit, de még egy ilyen szar meccs és egy életre lejövök erről a sportról
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 578
A kutyat nem erdekli ez a bl meccs🤣
több mint 2 éve
Bate-Nyeman elődöntőn tizik 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Inter hülye amúgy, mert már röhögve vezethetne 4-0-ra, tuti elkúrják és legalább lesz 2-2
több mint 2 éve
AC Milan without Rafa Leao pic.twitter.com/xDk6GIWIMw
— Troll Football (@TrollFootball) May 10, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ezt a bírót az inter támogatja? gyalázatos szinvonalon tolja eddig...szegény csak spanyol
clbass
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ezt a bírót az inter támogatja? gyalázatos szinvonalon tolja eddig...
több mint 2 éve
Oké, esélyesebbnek tartottam az Intert. Kicsit. Nem ennyivel.De 2-0 van, ne feledjük, EZ VESZÉLYES
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Vezet is a Sinterkettővel
Heisman nádor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Vezet is a Sinter
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Na jöjjön egy jó kis derbi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ronaldóék bajnokságában is nagy a dráma, a tökutolsó Al Batin fél óra után 0-3-ra égett, végül egy 101. perces tizivel nyertek 4-3-ra 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Oké, bocs 😊Pont ez az.De ebben mi a meglepő? 2014 óta mindig ők a bajnokok.Komolytalankodtok itt ezekkel a ligákkal, amikor a tadzsik bajnokságban, a rangadón, az Istiqlol Dushanbe 5:0-ra agyonvágta a Khatlont, Panshanbe mesterhármasával.Belarusz kupa elődöntő visszavágó, senki?albán kupában meg kiesett a címvédő Vllaznia, az is kisebb upset
warr_b
Löfli
Na ehhez viszonyulj.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Ha jön a papírforma, akkor már nem is törödünk velük?!
Mindig csak a szenzáció, a kuriózum, a hatásvadászat?
Ejnye, no.
Őszentsége Sobri Jóska
Sajnos nem tudom, milyen lehet egy sikeres csapatnak drukkolni 😕

több mint 2 éve
Pont ez az.De ebben mi a meglepő? 2014 óta mindig ők a bajnokok.Komolytalankodtok itt ezekkel a ligákkal, amikor a tadzsik bajnokságban, a rangadón, az Istiqlol Dushanbe 5:0-ra agyonvágta a Khatlont, Panshanbe mesterhármasával.Belarusz kupa elődöntő visszavágó, senki?albán kupában meg kiesett a címvédő Vllaznia, az is kisebb upset
warr_b
Löfli
Na ehhez viszonyulj.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Ha jön a papírforma, akkor már nem is törödünk velük?!
Mindig csak a szenzáció, a kuriózum, a hatásvadászat?
Ejnye, no.
több mint 2 éve
De ebben mi a meglepő? 2014 óta mindig ők a bajnokok.Komolytalankodtok itt ezekkel a ligákkal, amikor a tadzsik bajnokságban, a rangadón, az Istiqlol Dushanbe 5:0-ra agyonvágta a Khatlont, Panshanbe mesterhármasával.Belarusz kupa elődöntő visszavágó, senki?albán kupában meg kiesett a címvédő Vllaznia, az is kisebb upset
warr_b
Löfli
Na ehhez viszonyulj.
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 2 éve
Ja és nem is mondtam h a Hibs cserekapusa a jól ismert Julian Haber. Így kell Kone teljesítményét nézni …ahogy látom, főleg kapusposzton remekelt a két csapatna eddig vartam a beszamoloval, azt hittem, hogy raknak fel osszefoglalot a csapat yt csatornajara, de sajnos nem.nyilvan baszki megvartak a hsz-emet es utana tettek fel:
szoval Hibernians-Balzan playin meccs azert, hogy ki induljon nyaron a konfetti liga selejtezojeben. a Hibernians igazi powerhouse, tavalyi bajnok, de csalodast kelto szezonnal a hata mogott. Balzan meg az idei nagy meglepetes, tavaly es ket eve is majdnem kiestek, eppen, hogy elcsiptek az utolso bennmarado helyet mindketszer.
eljenmajuselsejenek megfelelo meccs volt, hatalmas fordulopontokkal. Balzan vezetett ketszer is, de a Hibernians kiegyenlitett (90. percben raadasul). volt kihagyott tizenegyes a Balzan oldalan es piros lap a Hiberniansnal. aztan hosszabbitasban mar nem sikerult kiegyenliteni, igy a Balzan megy nyaron selejtezni, megjegyzem teljesen megerdemelten. a gyoztes Balzan golt mkepp ajanlom megnezni, kabare.
itt van egy cikk, videokkal a golokrol:
sportsdesk.com.mt/2023/05/01/watch-balzan-prevail-in-five-goal-thriller-to-seal-return-to-european-football/
nem tudom mi lesz a jovoben Hibernians-szal, mert eddig csak erzekeny vesztesegekrol olvastam: visszavonul a kapitany Agius, illetve Vella eligazol biztosan. mindket ember meghatarozo volt. a mag ugy tunik rajtuk kivul marad, de erosites kell, mert igy eselyunk nem lesz jovore a dobogora. mondjuk most sokat szamitott, hogy az egyik legjobb maltai jatekos Degabriele sokat volt serult tavasszal. jovore probalok tobb meccsre kimenni amugy, mert bejott a hangulat.
csebi
www.youtube.com/watch?v=StwAtRd5gsw
csebi
Gergőbácsi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Maradt 0-0, a Zogyino az egyik döntős.Belarusz kupa elődöntő visszavágó, senki?Hetente a tesókat
warr_b
Upgrade lenne ide sok playa
ozibozi

több mint 2 éve
ahogy látom, főleg kapusposzton remekelt a két csapatna eddig vartam a beszamoloval, azt hittem, hogy raknak fel osszefoglalot a csapat yt csatornajara, de sajnos nem.nyilvan baszki megvartak a hsz-emet es utana tettek fel:
szoval Hibernians-Balzan playin meccs azert, hogy ki induljon nyaron a konfetti liga selejtezojeben. a Hibernians igazi powerhouse, tavalyi bajnok, de csalodast kelto szezonnal a hata mogott. Balzan meg az idei nagy meglepetes, tavaly es ket eve is majdnem kiestek, eppen, hogy elcsiptek az utolso bennmarado helyet mindketszer.
eljenmajuselsejenek megfelelo meccs volt, hatalmas fordulopontokkal. Balzan vezetett ketszer is, de a Hibernians kiegyenlitett (90. percben raadasul). volt kihagyott tizenegyes a Balzan oldalan es piros lap a Hiberniansnal. aztan hosszabbitasban mar nem sikerult kiegyenliteni, igy a Balzan megy nyaron selejtezni, megjegyzem teljesen megerdemelten. a gyoztes Balzan golt mkepp ajanlom megnezni, kabare.
itt van egy cikk, videokkal a golokrol:
sportsdesk.com.mt/2023/05/01/watch-balzan-prevail-in-five-goal-thriller-to-seal-return-to-european-football/
nem tudom mi lesz a jovoben Hibernians-szal, mert eddig csak erzekeny vesztesegekrol olvastam: visszavonul a kapitany Agius, illetve Vella eligazol biztosan. mindket ember meghatarozo volt. a mag ugy tunik rajtuk kivul marad, de erosites kell, mert igy eselyunk nem lesz jovore a dobogora. mondjuk most sokat szamitott, hogy az egyik legjobb maltai jatekos Degabriele sokat volt serult tavasszal. jovore probalok tobb meccsre kimenni amugy, mert bejott a hangulat.
csebi
www.youtube.com/watch?v=StwAtRd5gsw
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Komolytalankodtok itt ezekkel a ligákkal, amikor a tadzsik bajnokságban, a rangadón, az Istiqlol Dushanbe 5:0-ra agyonvágta a Khatlont, Panshanbe mesterhármasával.Belarusz kupa elődöntő visszavágó, senki?albán kupában meg kiesett a címvédő Vllaznia, az is kisebb upset
warr_b
Löfli
Na ehhez viszonyulj.
több mint 2 éve
Belarusz kupa elődöntő visszavágó, senki?albán kupában meg kiesett a címvédő Vllaznia, az is kisebb upset
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Belarusz kupa elődöntő visszavágó, senki?