NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 103
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintem a city pint azt jatssza eddig amit nagyon nem kéne, mint pl. a brazilok a horvatok ellen. Ott is ha nekirontottak volna az ellenfelnek siman ketto harom kozte.Pont azért állnak vissza, mert meg lehetne futni őket, na de 30 m-en belül, csak ha nagy védelmi hiba van. Az meg nincs egyelőre.Áh, ezt a realt simán szét lehetne futni, pl. egy top bayern simán menne hárommal félidőben ez ellen a nyugger Madrid ellen.Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Nyilvan celfoci, de bakker a spanyol foci nekem nem errol szol az idei Barcat is szenvedes nezniHát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
shagi0206
több mint 2 éve
Mondjuk úgy csináltok, mintha összesítésben 5-0 lenne a Realnak és a 2. meccs 89. percében járnánk 😊simán lehet, hogy nyes itt 2-t a City, aztán otthon meg lemenedzseli a párharcot.
több mint 2 éve
Meg is halna a foci…én top csapatot ennyit védekezni még nem láttam, mint a realt.Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
Toca
több mint 2 éve
Hát számomra sem. Célfutball.Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
Toca
több mint 2 éve
Miért fura ? Számra rohadtul nem furaDe ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
Blevi
több mint 2 éve
Ha viszonylag egyszerű akkor miért nem csinálja mindenki ? 😊Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
több mint 2 éve
De ez a meccs Madridban van. A real kontrara jatszik otthon. Ertem hogy ez a taktika es a City nagyobb jatekerot is kepvisel de fura azert.Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
kapitnono
több mint 2 éve
Pont azért állnak vissza, mert meg lehetne futni őket, na de 30 m-en belül, csak ha nagy védelmi hiba van. Az meg nincs egyelőre.Áh, ezt a realt simán szét lehetne futni, pl. egy top bayern simán menne hárommal félidőben ez ellen a nyugger Madrid ellen.Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Ilyen alapon a Liverpool már kiejthette volna őket, mert a sebesség ott is meglenne. Más kérdés, hogy az idei teljesítményük a szezon azon szakaszában még hagyott némi kívánnivalót maga után.Áh, ezt a realt simán szét lehetne futni, pl. egy top bayern simán menne hárommal félidőben ez ellen a nyugger Madrid ellen.Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Áh, ezt a realt simán szét lehetne futni, pl. egy top bayern simán menne hárommal félidőben ez ellen a nyugger Madrid ellen.Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
Klaci79
de hogy pozitív is legyek, Camavinga kurva jó, Vininek me végre jutott egy eset, amikor nem kellett gondolkodni 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Egyébiránt nekem amúgy jóformán teljesen mind1, hogy itt ki jut tovább (bár inkább a real, nem szeretem a korlátlan pénzcsapos csapatokat), nyerjen BL-t a másik ág döntőse. Az olaszoknak is járhat már egy kis siker 😊
több mint 2 éve
Egy értelmes edzővel már kettővel menne a city, szarrá lehetne szopatni carvajalt, csávó már 3 éve kiöregedett, erre ráküldöd grealisht? Túl keveset van nálunk a labda, szerencsére Haalandnal sincs sokat, de nem lesz ez mindig így. 1-0-ás félidő ide vagy oda, én már egy x-nek is örülnék, mert ez a játék sajnos siralmas.
több mint 2 éve
Azért azt ne mondd hogy attól, hogy a Citynél van a labda szerinted dominálják a játékot. Mert lehet szépen mutat a kapura lövések száma, de egyikben sem volt reális esély, hogy bemenjen, igazi helyzete nem volt a Citynek. Ráadásul a 15. perc után lövési kísérletük sem volt. Csak Guardiolásan megy a passzolgatás, aztán egyelőre ennyi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi

több mint 2 éve
Mondjuk viszonylag egyszerű visszaállni és kontrázni, főleg ha a világ egyik legjobb játékoskerete a tied. Képzeld el, ha az ellenfél is ezt csinálná, mindenki állna a 16 os körül és várná a másikat. Guardiola fociját mindig megöli a reál, mert 30m-en belül nem tudsz hatékonyan támadni, aztán 1-2 kontra mindig lesz.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
shagi0206
több mint 2 éve
Senki nem mondta de a ket csapt kozul nem a Real akar focizni abban azert megegyezhetunk.Ja, mert a City aztán dominalja. Volt egy húzós negyed órájuk, ahol tényleg irányítottak, de azóta kb semmi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
De felőlem lehet mindig kifogás miért nyer a Real, mert az azt jelenti, hogy nyernek. 😀 nekem ennyi elég.
roberto23
több mint 2 éve
4 volt neki egyébként.Az egész csapatnak alig volt annyi 😀Carvahalnak vagy 5 szabalytalansaga volt.Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀
Blevi
kapitnono
Blevi
Grealishnek meg azért az egyért minimum járt volna amikor a partvonalon kívül odaszúrt Carvajalnak, hogy miért lökte őt ki
kapitnono
több mint 2 éve
Az egész csapatnak alig volt annyi 😀Carvahalnak vagy 5 szabalytalansaga volt.Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀
Blevi
kapitnono
Blevi
Grealishnek meg azért az egyért minimum járt volna amikor a partvonalon kívül odaszúrt Carvajalnak, hogy miért lökte őt ki

több mint 2 éve
Basszus jogos. Ezeket hogy tudtam kihagyni. 😀Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Perez maffia, UEFA
roberto23
FLZOLI
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Perez maffia, UEFA
roberto23
több mint 2 éve
Ja, mert a City aztán dominalja. Volt egy húzós negyed órájuk, ahol tényleg irányítottak, de azóta kb semmi.Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
Blevi
De felőlem lehet mindig kifogás miért nyer a Real, mert az azt jelenti, hogy nyernek. 😀 nekem ennyi elég.
több mint 2 éve
Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Rém egyszerű pedig a képlet: egyszerűen tudják, hogy mit kell játszani, és kb mind1, hogy ki az ellenfél. Persze kell mák is, ahogy mindenkinek, hogy megnyerjen egy BL-t. Ugyanúgy, mint az NFL-nél. Mák nélkül nem lesz senki bajnok.
roberto23
több mint 2 éve
Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?Jaja dominaljatok a meccset es sir a labda a gyonyortol
roberto23
több mint 2 éve
Carvahalnak vagy 5 szabalytalansaga volt.Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀
Blevi
kapitnono
több mint 2 éve
Hat na. Mindig van valami ok, hogy éppen miért a Real vezet. Mázlistak, favagok, bíró velük van, VAR velük van. Kihagytam valamit?