NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Blevi 9 058 — Lions & Cowboys fan
Olyan ez Real mint egy oreg boxolo sokszoros bajnok tudja hogy kell nyerni de mar eljart felette az ido. A jobb boxolokat hiaba fiatalok mennek daralnak az oreg csak parat ut de azt pontosan. Nagyon durvan bennuk van az egyenes kiesesben valo jatek ezt el kell ismerni. Ha kell tordelik a jatekot otthon is, de sikeresek.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem azért de itt elviekben a világ legjobb csapata épp szétveri a mázlistát. Legalább is az angol fogyatékos pudingok szerint

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 238 — WHO DAT!!!!
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?
Blevi
Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀

több mint 2 éve
Kroos is szep 😀 a feher balett
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 985
Blevi
lefejelni a bírót. Akkor is csak azért kapna sárgát, ha szólnak a bírónak hogy na, mostmár jó lenne szakcionálni
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 249
Blevi
Hat ez egy rohadt jo kerdes.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 816 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyomorèkok hogy nem bírtok kilèpni elè....😡
dande2
Látom megy a Real gyűlölet 😁
kapitnono
A nyomorèkok jelző nem a Realnak szólt...🤪
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 238 — WHO DAT!!!!
dande2
Látom megy a Real gyűlölet 😁

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 608 — Csodabogár
Kicsi Vini. Helyezhette volna

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 880 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vini ezt beverte mint ló a lónak

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Vagja a fat a real nyilvan beakad az elso lovesuk. 😀
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 816 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 459 — nabege2@yahoo.com
kis gól is gól 😊
több mint 2 éve
így legyen 5-ösöm a lottón 😀 mondtam itthon, hogy fogadjunk, hogy az 1. real kapuralövésből gól lesz 😀
több mint 2 éve
Érdekes játék megszakítás
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy
Puhány szarok ezek. Kisebb ütésektől is fetrengenek percekig. Most nem konkrétan erre az esetre gondolok, mert éppen lehetett nagyobb ütés is, de látszatra ez is olyan volt, hogy - bazd meg heeeeeeeeeee 😀
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 880 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 589 — Bla, bla, bla
"A VAR szobában ülök olaszok."
Ez senkinek sem jó hír, sem Nekünk, sem a csapatoknak...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.

Én támogatom az ötletet, az biztos. ⚽😎
ulpianus
Sok sebből vérzik a stadionjuk, úgyhogy azt a Championshipben is meg kéne csinálni.
Kampman
Az biztos. Egyelõre ezt ígérte. Ez is több mint eddig.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 058
Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.

ulpianus
Sok sebből vérzik a stadionjuk, úgyhogy azt a Championshipben is meg kéne csinálni.

több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 687 — Poloska confirmed
Nem azért, de ez a Hisztikezes annyira gyerekes. Elhiszem, hogy valaki nem bírja vagy nem szimpi neki, de nehéz lenne leírni normálisan a nevet? Azért akármit is gondolunk róla, elég sokmindent letett az asztalra szerintem, hogy legalább a nevet leírjuk normálisan.

Ahogy a másik oldalról sem értettem soha a kerti törpezest meg hasonlókat. Ez nekem nagyon Facebook szint.
roberto23
Na de kérlek, ez a soccer topic, kár ezeken fennakadni.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 980
Nem azért, de ez a Hisztikezes annyira gyerekes. Elhiszem, hogy valaki nem bírja vagy nem szimpi neki, de nehéz lenne leírni normálisan a nevet? Azért akármit is gondolunk róla, elég sokmindent letett az asztalra szerintem, hogy legalább a nevet leírjuk normálisan.

Ahogy a másik oldalról sem értettem soha a kerti törpezest meg hasonlókat. Ez nekem nagyon Facebook szint.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 775 — #NoStress
Érdekesek lesznek a reakciók Messi szaúdi kalandjához, hiszen mikor Ronaldo a télen, 2 évvel öregebben elment levezetni, akkor mindenhonnan folyt a sav.
Jughead
A kérdés a köret
Hisztike úgy adta elő hogy ő elit és kell mindenhová
Meg hogy ez is elit bajnokság

Messi esetén meglátjuk mi a mondás
Negritis, a vajda
És Messi tényleg elit bajnokságba igazol.
Ott van C. Ronaldo.

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 386
Messi a VB győzelem után már kb azt csinál amit akar, nem lesz az gyengébb mint Pele Cosmosa vagy Diego kövér vergődése a végén.
Más meg nem volt ezen a szinten a modern világban és szóba sem kerülhet.