NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 103
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Olyan ez Real mint egy oreg boxolo sokszoros bajnok tudja hogy kell nyerni de mar eljart felette az ido. A jobb boxolokat hiaba fiatalok mennek daralnak az oreg csak parat ut de azt pontosan. Nagyon durvan bennuk van az egyenes kiesesben valo jatek ezt el kell ismerni. Ha kell tordelik a jatekot otthon is, de sikeresek.
több mint 2 éve
Nem azért de itt elviekben a világ legjobb csapata épp szétveri a mázlistát. Legalább is az angol fogyatékos pudingok szerint
több mint 2 éve
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Gondolom pont ugyanazt mint Grealishnek 😀
Blevi

több mint 2 éve
Kroos is szep 😀 a feher balett
több mint 2 éve
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?lefejelni a bírót. Akkor is csak azért kapna sárgát, ha szólnak a bírónak hogy na, mostmár jó lenne szakcionálni
Blevi
több mint 2 éve
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?Hat ez egy rohadt jo kerdes.
Blevi
több mint 2 éve
Carvahalnak mit kell tennie egy sargaert?
több mint 2 éve
A nyomorèkok jelző nem a Realnak szólt...🤪Nyomorèkok hogy nem bírtok kilèpni elè....😡Látom megy a Real gyűlölet 😁
dande2
kapitnono
több mint 2 éve
Nyomorèkok hogy nem bírtok kilèpni elè....😡Látom megy a Real gyűlölet 😁
dande2

több mint 2 éve
Vini ezt beverte mint ló a lónak
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Vagja a fat a real nyilvan beakad az elso lovesuk. 😀
több mint 2 éve
Nyomorèkok hogy nem bírtok kilèpni elè....😡
több mint 2 éve
kis gól is gól 😊
több mint 2 éve
így legyen 5-ösöm a lottón 😀 mondtam itthon, hogy fogadjunk, hogy az 1. real kapuralövésből gól lesz 😀
több mint 2 éve
Érdekes játék megszakítás
ThundersNFL a Jobbágy
Érdekes játék megszakításPuhány szarok ezek. Kisebb ütésektől is fetrengenek percekig. Most nem konkrétan erre az esetre gondolok, mert éppen lehetett nagyobb ütés is, de látszatra ez is olyan volt, hogy - bazd meg heeeeeeeeeee 😀
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Érdekes játék megszakítás
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
"A VAR szobában ülök olaszok."Ez senkinek sem jó hír, sem Nekünk, sem a csapatoknak...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Az biztos. Egyelõre ezt ígérte. Ez is több mint eddig.Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.Sok sebből vérzik a stadionjuk, úgyhogy azt a Championshipben is meg kéne csinálni.
Én támogatom az ötletet, az biztos. ⚽😎
ulpianus
Kampman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.Sok sebből vérzik a stadionjuk, úgyhogy azt a Championshipben is meg kéne csinálni.
Én támogatom az ötletet, az biztos. ⚽😎
ulpianus
több mint 2 éve
Azt mondta a Luton FC elnöke, ha feljutnak a PLbe, befektetnek a stadion felújításába 8-10 milló fontot. Új kameraállások, médiarészleg mellett a szurkolói bejáratot alakítják át, többek közt. Asszongya, nem félek errõl beszélni, pedig még nem jutottunk fel.Én támogatom az ötletet, az biztos. ⚽😎
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Nem azért, de ez a Hisztikezes annyira gyerekes. Elhiszem, hogy valaki nem bírja vagy nem szimpi neki, de nehéz lenne leírni normálisan a nevet? Azért akármit is gondolunk róla, elég sokmindent letett az asztalra szerintem, hogy legalább a nevet leírjuk normálisan.Na de kérlek, ez a soccer topic, kár ezeken fennakadni.
Ahogy a másik oldalról sem értettem soha a kerti törpezest meg hasonlókat. Ez nekem nagyon Facebook szint.
roberto23
több mint 2 éve
Nem azért, de ez a Hisztikezes annyira gyerekes. Elhiszem, hogy valaki nem bírja vagy nem szimpi neki, de nehéz lenne leírni normálisan a nevet? Azért akármit is gondolunk róla, elég sokmindent letett az asztalra szerintem, hogy legalább a nevet leírjuk normálisan. Ahogy a másik oldalról sem értettem soha a kerti törpezest meg hasonlókat. Ez nekem nagyon Facebook szint.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
És Messi tényleg elit bajnokságba igazol.Érdekesek lesznek a reakciók Messi szaúdi kalandjához, hiszen mikor Ronaldo a télen, 2 évvel öregebben elment levezetni, akkor mindenhonnan folyt a sav.A kérdés a köret
Jughead
Hisztike úgy adta elő hogy ő elit és kell mindenhová
Meg hogy ez is elit bajnokság
Messi esetén meglátjuk mi a mondás
Negritis, a vajda
Ott van C. Ronaldo.
több mint 2 éve
Messi a VB győzelem után már kb azt csinál amit akar, nem lesz az gyengébb mint Pele Cosmosa vagy Diego kövér vergődése a végén.Más meg nem volt ezen a szinten a modern világban és szóba sem kerülhet.