NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
38
20
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Mekkora arc ez a Schweinteiger 😀“Today you won 4-2, so tomorrow we can go skiing?”
— Archie Rhind-Tutt (@archiert1) April 2, 2023
Thomas Müller: “No skiing!”
He joined @BSchweinsteiger, @arnefriedrich + I on @ESPNFC last night after Bayern’s win over Dortmund. His initial analysis plus credit to Mrs Müller for his goals. pic.twitter.com/gbhr2jyavj
több mint 3 éve
"Debrecen Jugend", bravó!
több mint 3 éve
Kar, de a mez vonala (ami tudom, elméleti) felett elvileg nem kéz. Bár kb hetente változik a kezezés szabálya, szóval erre nem tenném fel a házat 😊Nyújtott kar volt 😄Igen, mondták. Azok, akik visszanézték.Neki mondták, de abból az ábrából én nem láttam hogy tuti az. Nyilván Kodro a vállával fog gólt szerezni.Jó meccs volt, kár az elvett gólért dehát a nemzet kincse 😆Mondjuk Schön is épp azt mondta az előbb, hogy jól döntött a VAR, de hát a nemzet kincse, ugye.
Lisztesnek gratulálok, jó srác. Remélem nem fogja az orosz elfelejteni.
petey
Bálesz
Dehát az a Fradi kár ezen megsértődni
petey
Ennyi erővel Abena gólját is kockázgathatnánk, mert az a visszajátszások alapján inkább volt váll/felkar, mint kéz, az viszont nem szabálytalan.
Amúgy meg a 440 kapura lövésünkből ne kellett volna verni még párat és akkor nem lenne miről beszélni. De ez tavasszal nagyon nem megy...
Bálesz
Én is azt mondom ha a Fradi bever 4-et nincs vita. De így megint a Var..
petey

több mint 3 éve
Jól kezdődik a meccs, látszik, hogy az életünkért küzdünk. (Piha...)Nincs Vasas-tábor?
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Rövid élménybeszámoló, miután olasz haverom elvitt a Monza-Laziora az idegenbeli szektorba. Kurva jó volt!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nyújtott kar volt 😄Igen, mondták. Azok, akik visszanézték.Neki mondták, de abból az ábrából én nem láttam hogy tuti az. Nyilván Kodro a vállával fog gólt szerezni.Jó meccs volt, kár az elvett gólért dehát a nemzet kincse 😆Mondjuk Schön is épp azt mondta az előbb, hogy jól döntött a VAR, de hát a nemzet kincse, ugye.
petey
Bálesz
petey
Ennyi erővel Abena gólját is kockázgathatnánk, mert az a visszajátszások alapján inkább volt váll/felkar, mint kéz, az viszont nem szabálytalan.
Amúgy meg a 440 kapura lövésünkből ne kellett volna verni még párat és akkor nem lenne miről beszélni. De ez tavasszal nagyon nem megy...
Bálesz
Én is azt mondom ha a Fradi bever 4-et nincs vita. De így megint a Var..
több mint 3 éve
Igen, mondták. Azok, akik visszanézték.Neki mondták, de abból az ábrából én nem láttam hogy tuti az. Nyilván Kodro a vállával fog gólt szerezni.Jó meccs volt, kár az elvett gólért dehát a nemzet kincse 😆Mondjuk Schön is épp azt mondta az előbb, hogy jól döntött a VAR, de hát a nemzet kincse, ugye.
petey
Bálesz
petey

több mint 3 éve
Neki mondták, de abból az ábrából én nem láttam hogy tuti az. Nyilván Kodro a vállával fog gólt szerezni.Jó meccs volt, kár az elvett gólért dehát a nemzet kincse 😆Mondjuk Schön is épp azt mondta az előbb, hogy jól döntött a VAR, de hát a nemzet kincse, ugye.
petey
Bálesz
több mint 3 éve
Jó meccs volt, kár az elvett gólért dehát a nemzet kincse 😆Mondjuk Schön is épp azt mondta az előbb, hogy jól döntött a VAR, de hát a nemzet kincse, ugye.
petey

több mint 3 éve
Ez egy jo meccs volt, de ha klasszik kozepcsatar van elol, akkor sima win.Lehet, de mindket csapat szar volt úgyh igazságos az x
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jó meccs volt, kár az elvett gólért dehát a nemzet kincse 😆 Lisztesnek gratulálok, jó srác. Remélem nem fogja az orosz elfelejteni.
több mint 3 éve
Ez egy jo meccs volt, de ha klasszik kozepcsatar van elol, akkor sima win.
több mint 3 éve
De megpróbáltaMaradona a Fradi pályán......Annyira nem volt profi a mozdulat
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Maradona a Fradi pályán......Annyira nem volt profi a mozdulat
ThundersNFL a Jobbágy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Maradona a Fradi pályán......
Draft

több mint 3 éve
Ötösön belül minden beadás életveszély. Dibusz a gólvonalon élEzt mindenki tudja...
jobbágy#JC6
Draft

több mint 3 éve
Hiába nem tehetett róla, de egy kapusnak csont nélkül kötényt kapni fejesből az nagyon tud fájni.
több mint 3 éve
Ötösön belül minden beadás életveszély. Dibusz a gólvonalon él
több mint 3 éve
Te petey, ez a Kastrati valami botrányosan lassúPedig nem
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Newcastle már rég megalázhatta volna a Unitedet de helyette az égbe lőnek mindent

több mint 3 éve
jo hat na, magasan van a lec, Kevinke harmat guritott.Jé bazmeg beállítanak egy magyart és nem dől össze a világ, mik vannak...Rúg 2 gólt az egyik kiesőjelöltnek + 17 éves. Már 15 évesen is játszania kellett volna?
gabokocka
davemayer
több mint 3 éve
Jé bazmeg beállítanak egy magyart és nem dől össze a világ, mik vannak...Rúg 2 gólt az egyik kiesőjelöltnek + 17 éves. Már 15 évesen is játszania kellett volna?
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal