NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
47
23
Soccer
Engem is érdekelne az állásA csirkéknél is szeretne galambozni
Tite is interested in becoming the Chelsea manager. (@MiguelDelaney @Independentpic.twitter.com/Qox7dfMZn5
— Pys (@CFCPys) April 4, 2023
Sixo
Tite is interested in becoming the Chelsea manager. (@MiguelDelaney @Independentpic.twitter.com/Qox7dfMZn5
— Pys (@CFCPys) April 4, 2023
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) April 4, 2023
Aleksandar Mitrović has been banned for 8 matches following the incident with the referee during the FA cup game with Manchester United. pic.twitter.com/zlBpQcnnIU
Istenem, mint művelt ezzel a csapattal/kerettel Paratici és Conte. A Kane-Son duón kívül kb. az összes egy falábú verőember, 0 kreativitás van mindenkiben. Hol van ez a középpálya pl. a Dembele-Alli-Eriksenhez képest... Atyaég... 😥Szerintem Kane így is úgy is menni fog. Az ideig Sonért meg nem kár, max azért lehet, mert klub legenda.
Ha nem lesz meg a top4, akkor el kell adni Kanet es Sont es full rebuild.
Duff
Ha nem lesz meg a top4, akkor el kell adni Kanet es Sont es full rebuild.
Szerkesztette: Duff
This finish from Alisha Lehmann in Aston Villa training. 😮💨😮💨 pic.twitter.com/HJoDDfhbDA
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) April 3, 2023
mondjuk ezzel a fizetessel en is ellennek a breaken ... elkepeszto osszeget kap.BREAKING: Graham Potter has rejected an approach from Leicester.
— talkSPORT (@talkSPORT) April 3, 2023
Potter is set to take a break after being fired by Chelsea.
- talkSPORT sources understand
📲 Listen ☞ https://t.co/VJgUHnqdM1 pic.twitter.com/o5OWO2brbd
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Tegnap azt olvastam, de akkor rosszul írták, vagy nem tudom.Nem tudom volt-e említve, de immár Klopp a legrégebb óta a jelenlegi csapatánál dolgozó menedzser. Ez több szempontból is nagyon durva.De miért immár? 2022 áprilisa óta ő az a PL-ben.
Mikey
Jughead
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Elvesztette az öltözőt, onnan már nem tudsz visszajönni,Volt ilyen edzőnk ès most is èpp állátst keres, el se kellett volna küldeni 😡Csilliókat kifizetni edzőknek és sikerül ilyen játékoskeretet összerakni, hogy Sanchezt meg Skippet kell nézni...nem szívesen mond ilyet az ember, de frankón a wc-n szebbet csinálok, mint amilyen játékot ezek letesznek az asztalra. Ez a teljes védelem kuka, plusz persze kellene 1-2 olyan középpályás, aki szóba jöhet ha hasonló módon a kezdő játékosok lesérülnek. És ezen felül ez a Moura valami vicc...én csak remélni tudom, hogy ezt a Paratici nevű gyökeret a közelébe nem engedik még egyszer ennek a csapatnak.Ami gáz, hogy ez nem Paratici első csapata amit szétbaszott...
Klaci79
Ami pedig a nagyobb gond nektek, hogy olyan fanatikus hülyét mint Arteta nehéz találni. Egy high profile edző pedig nem hiszem hogy szívesen beülne. Na meg Artetának is kellett másfél év mire egyeltalán nézhető lett a játék.
Heisman nádor
dande2
Jaj...csak Pocsettino ne!! Felejtsük már el végre azt a szenvedést...ez a védelem ráadásul még neki is köszönhető.Volt ilyen edzőnk ès most is èpp állátst keres, el se kellett volna küldeni 😡Csilliókat kifizetni edzőknek és sikerül ilyen játékoskeretet összerakni, hogy Sanchezt meg Skippet kell nézni...nem szívesen mond ilyet az ember, de frankón a wc-n szebbet csinálok, mint amilyen játékot ezek letesznek az asztalra. Ez a teljes védelem kuka, plusz persze kellene 1-2 olyan középpályás, aki szóba jöhet ha hasonló módon a kezdő játékosok lesérülnek. És ezen felül ez a Moura valami vicc...én csak remélni tudom, hogy ezt a Paratici nevű gyökeret a közelébe nem engedik még egyszer ennek a csapatnak.Ami gáz, hogy ez nem Paratici első csapata amit szétbaszott...
Klaci79
Ami pedig a nagyobb gond nektek, hogy olyan fanatikus hülyét mint Arteta nehéz találni. Egy high profile edző pedig nem hiszem hogy szívesen beülne. Na meg Artetának is kellett másfél év mire egyeltalán nézhető lett a játék.
Heisman nádor
dande2
Volt ilyen edzőnk ès most is èpp állátst keres, el se kellett volna küldeni 😡Csilliókat kifizetni edzőknek és sikerül ilyen játékoskeretet összerakni, hogy Sanchezt meg Skippet kell nézni...nem szívesen mond ilyet az ember, de frankón a wc-n szebbet csinálok, mint amilyen játékot ezek letesznek az asztalra. Ez a teljes védelem kuka, plusz persze kellene 1-2 olyan középpályás, aki szóba jöhet ha hasonló módon a kezdő játékosok lesérülnek. És ezen felül ez a Moura valami vicc...én csak remélni tudom, hogy ezt a Paratici nevű gyökeret a közelébe nem engedik még egyszer ennek a csapatnak.Ami gáz, hogy ez nem Paratici első csapata amit szétbaszott...
Klaci79
Heisman nádor
Csilliókat kifizetni edzőknek és sikerül ilyen játékoskeretet összerakni, hogy Sanchezt meg Skippet kell nézni...nem szívesen mond ilyet az ember, de frankón a wc-n szebbet csinálok, mint amilyen játékot ezek letesznek az asztalra. Ez a teljes védelem kuka, plusz persze kellene 1-2 olyan középpályás, aki szóba jöhet ha hasonló módon a kezdő játékosok lesérülnek. És ezen felül ez a Moura valami vicc...én csak remélni tudom, hogy ezt a Paratici nevű gyökeret a közelébe nem engedik még egyszer ennek a csapatnak.Ami gáz, hogy ez nem Paratici első csapata amit szétbaszott...
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Nem tudom volt-e említve, de immár Klopp a legrégebb óta a jelenlegi csapatánál dolgozó menedzser. Ez több szempontból is nagyon durva.De miért immár? 2022 áprilisa óta ő az a PL-ben.
Mikey
Gáz, főleg hogy okosan megetette az evertonit
39 évesen elhunyt Mario Bozic, a Fehérvár és az Újpest korábbi focistája. Agydaganattal küzdött.Nagyon szerettem az Újpestben, ha nem történik ez a tragédia, de valaki megkérdi tőlem, nálam akkor is top 3 idegenlégiós az utóbbi 15 évben a liláknál. Pedig megfordult pár ember, és akkor csak finoman fogalmaztam.
Sixo
Isten nyugosztalja!
Mekkora csörte volt az MTK-Nyíregyborzalom volt...közben megy a Spurs meccs, és mintha más sport lenne...
jobbágy#JC6
Nem tudom volt-e említve, de immár Klopp a legrégebb óta a jelenlegi csapatánál dolgozó menedzser. Ez több szempontból is nagyon durva.Nem durva.
Mikey
Én legalábbis azon nőttem fel, hogy pl. Wenger és Ferguson is örökös, állandó edzők, akiket egy esetleges trófea nélküli szezon sem buktathat meg. Ehhez képest a mostani mamutklubok évente vagy kétévente történő edzőváltásai nagyon nem szimpatikusak.