NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
11
9
Soccer
Poloska vagyok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
A Szűcs Lajos is az lett ott 😉De bundas bajnok😀SzomoruNem baj, 2004-05-ben már Matthäus segédjeként asszisztálhatott a még az NB1-ben is alig játszó senkik beválogatásához, majd a menedzser haverokon keresztüli eladásához a ciprusi másodosztályba, meg persze az Antigua és Barbuda elleni pénzmosó barátságos meccsekhez floridai kampuszok hátsó udvarain.
Hrutka rudi a sport1en elmondta h a romanoknak lott golja utan teljesen leult.nem erdekelte a foci mar annyira.kipipalta a listat amit kb felallitott maganak.
24 eves volt🤣
YoungZeeZee
Hiába ezerszer kulturáltabb, mint a magyar foci utóbbi 40 évének legtöbb résztvevője, nálam az egyik leghiteltelenebb alak, fradista múltjával együtt is.
Kampman
YoungZeeZee
De bundas bajnok😀SzomoruNem baj, 2004-05-ben már Matthäus segédjeként asszisztálhatott a még az NB1-ben is alig játszó senkik beválogatásához, majd a menedzser haverokon keresztüli eladásához a ciprusi másodosztályba, meg persze az Antigua és Barbuda elleni pénzmosó barátságos meccsekhez floridai kampuszok hátsó udvarain.
Hrutka rudi a sport1en elmondta h a romanoknak lott golja utan teljesen leult.nem erdekelte a foci mar annyira.kipipalta a listat amit kb felallitott maganak.
24 eves volt🤣
YoungZeeZee
Hiába ezerszer kulturáltabb, mint a magyar foci utóbbi 40 évének legtöbb résztvevője, nálam az egyik leghiteltelenebb alak, fradista múltjával együtt is.
Kampman
Kapós lesz lassan ő is.
Ugyanitt: Trossard: 😍
Hja... valami miatt úgy rémlett, hogy már tavaly tél óta nálunk kummant.Valakivel kevered, szeptember 1.én adtuk kölcsön a Poolnak.Artur 22/23as szezonjának legemlékezetesebb megmozdulása a mai City-Poolról.Legyen inkább az elmúlt egy évé, már tavaly január óta itt van, azóta volt kb 30 perce a BL-ben. Játszottunk vagy hatvan meccset.
Guardiola casually shaking Arthur's hand after City's equaliser! 😂🤣pic.twitter.com/Z5oVCkEtG1
— EuroFoot (@eurofootcom) April 1, 2023
Sixo
slowmotion
Sixo
Csak akkor nem a téli középpályás-hiány miatt hoztuk, hanem amikor Csulanéni nem jött, és nyár végén nem voltunk ki darabszámra, akkor sikerült őt leakasztani.
My bad.
3 hónap alatt megbukik.🚨🚨| BREAKING: Mauricio Pochettino is now the clear favorite to become Real Madrid's new coach after Ancelotti. He's Florentino Perez's choice. @TyCSports #rmalive pic.twitter.com/FMn5QU6vGY
— Madrid Zone (@theMadridZone) April 1, 2023
Sixo
Valakivel kevered, szeptember 1.én adtuk kölcsön a Poolnak.Artur 22/23as szezonjának legemlékezetesebb megmozdulása a mai City-Poolról.Legyen inkább az elmúlt egy évé, már tavaly január óta itt van, azóta volt kb 30 perce a BL-ben. Játszottunk vagy hatvan meccset.
Guardiola casually shaking Arthur's hand after City's equaliser! 😂🤣pic.twitter.com/Z5oVCkEtG1
Sixo
slowmotion
Artur 22/23as szezonjának legemlékezetesebb megmozdulása a mai City-Poolról.Legyen inkább az elmúlt egy évé, már tavaly január óta itt van, azóta volt kb 30 perce a BL-ben. Játszottunk vagy hatvan meccset.
Sixo
Novemberig. Aztán jön Raul.🚨🚨| BREAKING: Mauricio Pochettino is now the clear favorite to become Real Madrid's new coach after Ancelotti. He's Florentino Perez's choice. @TyCSports #rmalive pic.twitter.com/FMn5QU6vGY
Sixo
🚨🚨| BREAKING: Mauricio Pochettino is now the clear favorite to become Real Madrid's new coach after Ancelotti. He's Florentino Perez's choice. @TyCSports #rmalive pic.twitter.com/FMn5QU6vGY
Igazából az első félidőben is ez volt, de Alisson védett párat, meg en block balfaszok voltak a Sziti támadói.Elkezdtem nézni a meccset, vezetést is szerzett a manciti. Szuper.És már kettővel mennek, tudtam én hogy nem kéne bekapcsolódnom.
Mikey
Mikey
Sok minden nem történt, csak egyből kihasználták az adódó helyzetüket.
Elkezdtem nézni a meccset, vezetést is szerzett a manciti. Szuper.És már kettővel mennek, tudtam én hogy nem kéne bekapcsolódnom.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Gianni mekkorát megy már megint. Legújabb ötlete, ami már a szabályalkotóknál van, hogy a kapusok az ellenfél 16osán belül is érhessenek kézzel labdába, sőt a 11eseket is elvégezhessék kézzel 😀április 1.
Sixo
Nincs Haalandnem is kell
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
SzomoruNem baj, 2004-05-ben már Matthäus segédjeként asszisztálhatott a még az NB1-ben is alig játszó senkik beválogatásához, majd a menedzser haverokon keresztüli eladásához a ciprusi másodosztályba, meg persze az Antigua és Barbuda elleni pénzmosó barátságos meccsekhez floridai kampuszok hátsó udvarain.
24 eves volt🤣
YoungZeeZee
Szerkesztette: Kampman