Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez sárga bazzeg
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Ez mé nem piros Ondó?
több mint 3 éve
Meg a 100. Mennyei meccsét játszó legendáról (már a Nemzeti Sport szerint).Dzsudzsi akkora fék hogy nem igaz.Héló kisapám, mutass már némi tiszteletet, a válogatott rekorderről nem beszélhetsz így
Nemes samu09
slowmotion
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Dzsudzsi akkora fék hogy nem igaz.Héló kisapám, mutass már némi tiszteletet, a válogatott rekorderről nem beszélhetsz így
Nemes samu09
több mint 3 éve
Dzsudzsi akkora fék hogy nem igaz.
több mint 3 éve
Most már én is azt mondom hogy Pottert ki kell rúgni, ezt semmi értelme folytatni.Nyilván ő is probléma, de szerintem a nagyobb az, hogy full középszer játékosokat vásároltak meg vagyonokért akikről azt hitték sztárok, és egyből elérnek valamit.
davemayer

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Most már én is azt mondom hogy Pottert ki kell rúgni, ezt semmi értelme folytatni.szezon végéig tartsák csak, hogy ez az összevásárolt fostartály banda ne induljon tutira sehol
davemayer
több mint 3 éve
Óriásiak, nem csinálnak semmi különöset, “csak” élvezik a focit. Kurvára drukkolok nekik 😍Annyira élvezem minden meccsüket, ha szarul is játszanak, hogy hihetetlen.KECSKEMÉTTTTTTTCsodás feel good story az övék. Csak legyen egy normális stadionjuk.
jobbágy#JC6
iktriad
Egy NERmentes csapat, tele szívvel-lélekkel játszó játékosokkal, stadion nélkül, szinte nulla büdzsével, egy végtelenül szimpatikus tanárral a kispadon, valami fantasztikus. Kispasszos a játék, csúsznak-másznak, küzdenek, lelkesek, akarnak, plusz 90%-ban magyarok.. ezt kellene megfilmesíteni Rákay-nak, nem egy olyan sztorit, ami több száz évvel ezelőtt volt és a fele sem igaz…
Kecskemét ❤️
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
ha ma így marad a Chelsea meccs eredménye, akkor 7 meccs alatt 1 gól jött össze nekik. Na ennyi ér 100M-ért Mudryk, meg 40M-ért Madueke és Enzo-nak is nagy hatása van a játékra a maga 120M-val... Komolytalan egy csapat.
több mint 3 éve
Most már én is azt mondom hogy Pottert ki kell rúgni, ezt semmi értelme folytatni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
legalja, igazi katasztrófaturizmus minden meccs, amit nézek 😀én nem si szivesen nézek már semmit
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
legalja, igazi katasztrófaturizmus minden meccs, amit nézek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Amíg Potter az edző simán lehet tenni a Chelsea ellen. Súlytalan a csapat. Gólt se bírnak szerezni, cserébe hátul is szarok.
több mint 3 éve
Romero-nak free pass-t adott mára a bíró, nézzük eltöri e valakinek a lábát...
több mint 3 éve
Annyira élvezem minden meccsüket, ha szarul is játszanak, hogy hihetetlen.KECSKEMÉTTTTTTTCsodás feel good story az övék. Csak legyen egy normális stadionjuk.
jobbágy#JC6
iktriad
Egy NERmentes csapat, tele szívvel-lélekkel játszó játékosokkal, stadion nélkül, szinte nulla büdzsével, egy végtelenül szimpatikus tanárral a kispadon, valami fantasztikus. Kispasszos a játék, csúsznak-másznak, küzdenek, lelkesek, akarnak, plusz 90%-ban magyarok.. ezt kellene megfilmesíteni Rákay-nak, nem egy olyan sztorit, ami több száz évvel ezelőtt volt és a fele sem igaz…
Kecskemét ❤️
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
A bíró az kajak a wc re szaladt ki a hátsóját fogva a Chelsea meccsen?😁

több mint 3 éve
Fú de gyenge ez a a Chelsea.Okés hogy ilyen költések után nem azonnal alakul ki a tökéletes összhang,de itt olyan mintha meccsről meccsre rosszabbak lennének

több mint 3 éve
érdekesebb bajnokságokban is folyik a küzdelem...pl kikapott a DVTK Barcikán
több mint 3 éve
KECSKEMÉTTTTTTTCsodás feel good story az övék. Csak legyen egy normális stadionjuk.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Az Újpest majdnem meglógott a kiesőzónában.
több mint 3 éve
KECSKEMÉTTTTTTT
több mint 3 éve
120 millióért felszabadítani középre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
NiceElőre látom, hogy a Chelsea pont ellenünk fogja összeszedni magát.mivel a full tehetségtelen Skipp játszik, nincs sok reményem
Sixo
Klaci79
több mint 3 éve
ja nem, amúgy ez nálam is piros 😀 de én jól jártam ezzel a döntéssel, én csak élvezem a roncsderbit 😀Ez igaz, de akkor kicsit ütni lehet, csak nagyot nem? Tudtam, hogy ez lesz a rákfenéje az egésznek, hogy nem lehet majd egyértelműen tudni melyik ütés piros, melyik sárga…Ez a spori a spurs meccsen egy vicc. Casemirot kiallitottak var alapjan multkor, mert nyakon fogta az egyiket. Most meg ziyech lebasz egy jobb horgost royalnak es var alapjan visszavonjak neki a pirosat... 😀azért az nem volt jobb horgos, inkább csak egy csicskalángos 😀
Duff
Löfli
Klaci79

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ha jól láttam Langlé is kiosztott neki egy ugyanolyat, de ha nem is ő volt, Ziyech is kapott a nyakára egyetEz a spori a spurs meccsen egy vicc. Casemirot kiallitottak var alapjan multkor, mert nyakon fogta az egyiket. Most meg ziyech lebasz egy jobb horgost royalnak es var alapjan visszavonjak neki a pirosat... 😀azért az nem volt jobb horgos, inkább csak egy csicskalángos 😀
Duff
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz