Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez is sárga, Samu, nem?Egyértelmű labda volt. Nem tudom hol volt a var😃
😃
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Ferenczi háromból semmi retorzió
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Tudtommal egy francia cégcsoport a loki tulajdonosa. Az önkormányzat miatt mindig lesz kötődése a kormányhoz a csapatnak és jelenleg a legnagyobb jele a ner jelenlétének a csapatnál Zsuzsi érthetetlen kerettagsága. Ettol függetlenül szívesebben küldeném a villany szamlam összeget a lokinak mint a fradinak.Basszus ez szép volt. Mivel a lokira jót nem lehet mondani csak annyit írok NERTCBájos, amikor kósalali csapatának szurkolói NER-eznek, de felfogom ezt is poénnak, ahogy a korábbiakat...
Nemes samu09
Bálesz
több mint 3 éve
Ez se volt semmi 😃
több mint 3 éve
most kellene lefújni a meccset, mielőtt mégvalaki megsérül.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
mikiegér kupa is gyorsan eldőlni látszik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Nincs kérdés. Fogalmatlan Újvári szerint elkésett. Ez a fasz minden sporthoz hülye.De szerinte csak 86 ütemet késett. 87-nél már biztos jogos lett volna a piros.
csipkelli

több mint 3 éve
NERTC😃Tehát ha jól játszik a loki akkor legitim a NERTC állítás? Így értetted?
Biztos Ondó rúgatta be ezt a gólt is.
Biztos a NER miatt nem volt 80 perc alatt egy debreceni helyzet sem…
😂😂😂😂
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Basszus ez szép volt. Mivel a lokira jót nem lehet mondani csak annyit írok NERTCBájos, amikor kósalali csapatának szurkolói NER-eznek, de felfogom ezt is poénnak, ahogy a korábbiakat...
Nemes samu09

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Nincs kérdés. Fogalmatlan Újvári szerint elkésett. Ez a fasz minden sporthoz hülye.
több mint 3 éve
Jogos piros
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
NERTC😃Biztos Ondó rúgatta be ezt a gólt is.
Biztos a NER miatt nem volt 80 perc alatt egy debreceni helyzet sem…
😂😂😂😂
több mint 3 éve
Ugye hogy ner
több mint 3 éve
Basszus ez szép volt. Mivel a lokira jót nem lehet mondani csak annyit írok NERTC
több mint 3 éve
De szép tekerés!
több mint 3 éve
Sziasztok
több mint 3 éve
Nem kell vitatkozni, inkább nézzetek Kariust a Toon kapujában
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
A mennyei daráló. 53-as keret kell jövőre.
több mint 3 éve
És természetesen Kósa Lajosnak is...
több mint 3 éve
Az első huszonegynéhány perc után pont arra gondoltam, milyen sportszerű meccs.
több mint 3 éve
Debreceniként nyilván nem sokba nézem a fradit, plane a jelenlegi rendszerben. Szóval nem bánom ha aprítják őket, ettől függetlenül egyiknek sem akarok sérülést mert ez a munkájuk, ebből élnek.Ezt még akár lehet viccnek is felfogni, de a kondázás már sértegetés, és erre az az indok, hogy a meccsen mi történik, vagy hogy a debreceni szurkolótábor hogy szurkol. Mindezt egy fórumon.Nem védve JC-t, de ez aztán színvonal:Egyetek kondaLátom az értelmi szint megint az egekben nálad.
jobbágy#JC6
ervinator
"Mondjuk Babunskinál enyhítő körülmény hogy fradist rúgott fel"
A kultúra itt is kibaszta, amit még ki lehetett...
Bálesz
ervinator
több mint 3 éve
A mondat amit idéztél azt lehet viccesen is mondani és lehet tahón is. Mivel írásban kommunikálunk mindenki úgy interpretálja, ami a "hitrendszere". Az egyetek kondát nem lehet másképp interpretálni, csak úgy, hogy sértegetés a cél.Igen, egy sérülés nagyon vicces tud lenni. De persze, tudom: ha valaki a Fradira fröcsög, az csak vicc és mindenki hülye, aki nem úgy fogja fel. A másik irányba ez már vérig sertés és az anyánkat egytől egyig. Értem én.Ezt még akár lehet viccnek is felfogni, de a kondázás már sértegetés, és erre az az indok, hogy a meccsen mi történik, vagy hogy a debreceni szurkolótábor hogy szurkol. Mindezt egy fórumon.Nem védve JC-t, de ez aztán színvonal:Egyetek kondaLátom az értelmi szint megint az egekben nálad.
jobbágy#JC6
ervinator
Bálesz
ervinator
Bálesz
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Igen, egy sérülés nagyon vicces tud lenni. De persze, tudom: ha valaki a Fradira fröcsög, az csak vicc és mindenki hülye, aki nem úgy fogja fel. A másik irányba ez már vérig sertés és az anyánkat egytől egyig. Értem én.Ezt még akár lehet viccnek is felfogni, de a kondázás már sértegetés, és erre az az indok, hogy a meccsen mi történik, vagy hogy a debreceni szurkolótábor hogy szurkol. Mindezt egy fórumon.Nem védve JC-t, de ez aztán színvonal:Egyetek kondaLátom az értelmi szint megint az egekben nálad.
jobbágy#JC6
ervinator
Bálesz
ervinator