Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 372 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben Laidouni Union Berlin.
Transfermarkt szerint 4.1 millió euróért, aminek elv a max 15%-a megy a Voluntarinak
zacknorb
Uzuni+Laidouni közel egy 10-es a kettő játékosért.
Felkeszul Traore.
Kenny
Uzuni+Laiduni+Zubkov volt együtt 10ért eladva kb

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 591 — Omar's Coming Yo!
Transfermarkt szerint 4.1 millió euróért, aminek elv a max 15%-a megy a Voluntarinak
zacknorb
Uzuni+Laidouni közel egy 10-es a kettő játékosért.
Felkeszul Traore.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Ennyit az MVM is bármikor ad, és még el sem viszi Laidounit.
ozibozi
Persze, de most ki lehet állni, hogy mennyiért vettük, mennyiért adtuk el, hány euro hány cent jött a nemzetközi kupákból, és jól mutat az átlagmagyarnak.
Azzal mégsem állhatnak ki, hogy havi 200 forint a villanyszámládból, 200 a vízdíjból, 200 a fűtésből, 200 a tv/internetből, és 200 a szemétdíjjadból a Fradinak utaljuk, van e bármiféle gondod ezzel? 😀😀😀
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 327
Ennyit az MVM is bármikor ad, és még el sem viszi Laidounit.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 372 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szerintem Eduék látják hogy a Partey bomba a legnagyobb a klubbtól nem függő veszélyforrás az esetleges bajnoki címre, ezért akarnak most mindenáron Partey posztjára egy embert. És reális lehet a veszély, ha már 60 millákkal nézelődnek.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 543 — Cowboys fan
kicsit kezd ez az ablak MLB trade deadline-ra hajazni
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 800 — "Montoya por favor!"

Beki
Nagy vétel lenne egyébként
FLZOLI
Kezdek összezavarodni, most Xhaka upgradejét keressük, vagy a focistát, akit még Xhakánál is jobban gyűlölnek az angol bírók.
A srác minden meccsén kap sárgát.😁
Tony Adams
Arteta lenyugtatja majd. Xhakanak idén 3 sárgája van, 1 műesésért 😀
Heisman nádor
Állítólag a Real Soci-s Zubeldiáért is kicsengettük a 60 millás átigazolási záradékot, de a játékos nem akart eljönni. Nagyon rá vagyunk feszülve a posztra, eddig nekem a pletykák közül a Betis-es William Carvalho tetszett legjobban.
Tony Adams
Carvalho már 30 éves, szerintem ő csak akkor jöhetne ha Parteyt elmeszeli a police.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

Beki
FLZOLI
Kezdek összezavarodni, most Xhaka upgradejét keressük, vagy a focistát, akit még Xhakánál is jobban gyűlölnek az angol bírók.
Tony Adams
Heisman nádor
Állítólag a Real Soci-s Zubeldiáért is kicsengettük a 60 millás átigazolási záradékot, de a játékos nem akart eljönni. Nagyon rá vagyunk feszülve a posztra, eddig nekem a pletykák közül a Betis-es William Carvalho tetszett legjobban.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 800 — "Montoya por favor!"

Beki
FLZOLI
Tony Adams

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
több mint 3 éve

Beki
FLZOLI
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 685 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Beki

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 543 — Cowboys fan
Már be is mutatták. Ha bejátssza magát és feljutnak (jelenleg 2.-ok) akkor nagyon jól is elsülhet a dolog. .

iktriad
csak a Jagermeister FC ellen még ne játsszon lécci
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 164 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már be is mutatták. Ha bejátssza magát és feljutnak (jelenleg 2.-ok) akkor nagyon jól is elsülhet a dolog. .
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Tony Adams
Nso, szó szerint idézem a teljes mondatot:

„András egy modern középcsatár, aki nemcsak kiváló befejező, hanem jól érti a játékot is. Már a nyáron kinéztük magunknak és azt gondoltuk, hogy a já”

😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 260 — Lucas Scott
na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕
csebi
* talán utolsó Atlétis szezonjában
zacknorb
nem csak talan, mar bejelentettek, hogy szezon vegen kanyi. ezert irtam, hogy nagy kar, mert szebb bucsu lett volna. rengeteget koszonhetunk neki.
csebi
Az van bejelentve, hogyha nincs top4, a vezetőség dönt a következő szezonról, ami az utolsó a kontraktjában.
zacknorb
akkor rosszul tudom. pedig eskuszom, hogy itt is lattam beteve egy tweet-et errol ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕
csebi
zacknorb
nem csak talan, mar bejelentettek, hogy szezon vegen kanyi. ezert irtam, hogy nagy kar, mert szebb bucsu lett volna. rengeteget koszonhetunk neki.
csebi
Az van bejelentve, hogyha nincs top4, a vezetőség dönt a következő szezonról, ami az utolsó a kontraktjában.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
csebi
zacknorb

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 097
csebi
Btw csodálatos gólt rúgtak..
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!