Soccer
Uzuni+Laiduni+Zubkov volt együtt 10ért eladva kbKözben Laidouni Union Berlin.Uzuni+Laidouni közel egy 10-es a kettő játékosért.
Transfermarkt szerint 4.1 millió euróért, aminek elv a max 15%-a megy a Voluntarinak
zacknorb
Felkeszul Traore.
Kenny
Poloska vagyok.
Közben Laidouni Union Berlin.Uzuni+Laidouni közel egy 10-es a kettő játékosért.
Transfermarkt szerint 4.1 millió euróért, aminek elv a max 15%-a megy a Voluntarinak
zacknorb
Felkeszul Traore.
Ennyit az MVM is bármikor ad, és még el sem viszi Laidounit.Persze, de most ki lehet állni, hogy mennyiért vettük, mennyiért adtuk el, hány euro hány cent jött a nemzetközi kupákból, és jól mutat az átlagmagyarnak.
ozibozi
Azzal mégsem állhatnak ki, hogy havi 200 forint a villanyszámládból, 200 a vízdíjból, 200 a fűtésből, 200 a tv/internetből, és 200 a szemétdíjjadból a Fradinak utaljuk, van e bármiféle gondod ezzel? 😀😀😀
Poloska vagyok.
Carvalho már 30 éves, szerintem ő csak akkor jöhetne ha Parteyt elmeszeli a police.Állítólag a Real Soci-s Zubeldiáért is kicsengettük a 60 millás átigazolási záradékot, de a játékos nem akart eljönni. Nagyon rá vagyunk feszülve a posztra, eddig nekem a pletykák közül a Betis-es William Carvalho tetszett legjobban.Arteta lenyugtatja majd. Xhakanak idén 3 sárgája van, 1 műesésért 😀Kezdek összezavarodni, most Xhaka upgradejét keressük, vagy a focistát, akit még Xhakánál is jobban gyűlölnek az angol bírók.Nagy vétel lenne egyébkéntEXCLUSIVE: Arsenal have submitted £60m bid to sign Moises Caicedo as new midfielder 🚨⚪️🔴 #AFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 27, 2023
Chelsea had £55m verbal proposal rejected this January as Brighton hope to keep the player — but Arsenal are now pushing.
Negotiations enter into key stages for Caicedo’s future. pic.twitter.com/WZp3RKRdbx
Beki
FLZOLI
A srác minden meccsén kap sárgát.😁
Tony Adams
Heisman nádor
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Állítólag a Real Soci-s Zubeldiáért is kicsengettük a 60 millás átigazolási záradékot, de a játékos nem akart eljönni. Nagyon rá vagyunk feszülve a posztra, eddig nekem a pletykák közül a Betis-es William Carvalho tetszett legjobban.Arteta lenyugtatja majd. Xhakanak idén 3 sárgája van, 1 műesésért 😀Kezdek összezavarodni, most Xhaka upgradejét keressük, vagy a focistát, akit még Xhakánál is jobban gyűlölnek az angol bírók.Nagy vétel lenne egyébkéntEXCLUSIVE: Arsenal have submitted £60m bid to sign Moises Caicedo as new midfielder 🚨⚪️🔴 #AFC
Chelsea had £55m verbal proposal rejected this January as Brighton hope to keep the player — but Arsenal are now pushing.
Negotiations enter into key stages for Caicedo’s future. pic.twitter.com/WZp3RKRdbx
Beki
FLZOLI
Tony Adams
Heisman nádor
Arteta lenyugtatja majd. Xhakanak idén 3 sárgája van, 1 műesésért 😀Kezdek összezavarodni, most Xhaka upgradejét keressük, vagy a focistát, akit még Xhakánál is jobban gyűlölnek az angol bírók.Nagy vétel lenne egyébkéntEXCLUSIVE: Arsenal have submitted £60m bid to sign Moises Caicedo as new midfielder 🚨⚪️🔴 #AFC
Beki
FLZOLI
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Dyche driving Tarky, Keane and McNeil to training this morning.#Everton #TwitterClarets pic.twitter.com/rUkqio1lPy
— The Burnley Way (@TheBurnleyWay) January 27, 2023
Kezdek összezavarodni, most Xhaka upgradejét keressük, vagy a focistát, akit még Xhakánál is jobban gyűlölnek az angol bírók.Nagy vétel lenne egyébkéntEXCLUSIVE: Arsenal have submitted £60m bid to sign Moises Caicedo as new midfielder 🚨⚪️🔴 #AFC
Beki
FLZOLI
Nagy vétel lenne egyébkéntEXCLUSIVE: Arsenal have submitted £60m bid to sign Moises Caicedo as new midfielder 🚨⚪️🔴 #AFC
Beki
EXCLUSIVE: Arsenal have submitted £60m bid to sign Moises Caicedo as new midfielder 🚨⚪️🔴 #AFC
Már be is mutatták. Ha bejátssza magát és feljutnak (jelenleg 2.-ok) akkor nagyon jól is elsülhet a dolog. .csak a Jagermeister FC ellen még ne játsszon lécci
iktriad
Nso, szó szerint idézem a teljes mondatot:KCR Genk confirm the agreement with Hamburg SV for András Németh ✅ https://t.co/cBbvQe66gA
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) January 27, 2023
Tony Adams
„András egy modern középcsatár, aki nemcsak kiváló befejező, hanem jól érti a játékot is. Már a nyáron kinéztük magunknak és azt gondoltuk, hogy a já”
😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
KCR Genk confirm the agreement with Hamburg SV for András Németh ✅ https://t.co/cBbvQe66gA
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) January 27, 2023
akkor rosszul tudom. pedig eskuszom, hogy itt is lattam beteve egy tweet-et errol ...Az van bejelentve, hogyha nincs top4, a vezetőség dönt a következő szezonról, ami az utolsó a kontraktjában.nem csak talan, mar bejelentettek, hogy szezon vegen kanyi. ezert irtam, hogy nagy kar, mert szebb bucsu lett volna. rengeteget koszonhetunk neki.na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕* talán utolsó Atlétis szezonjában
csebi
zacknorb
csebi
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Az van bejelentve, hogyha nincs top4, a vezetőség dönt a következő szezonról, ami az utolsó a kontraktjában.nem csak talan, mar bejelentettek, hogy szezon vegen kanyi. ezert irtam, hogy nagy kar, mert szebb bucsu lett volna. rengeteget koszonhetunk neki.na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕* talán utolsó Atlétis szezonjában
csebi
zacknorb
csebi
Poloska vagyok.
nem csak talan, mar bejelentettek, hogy szezon vegen kanyi. ezert irtam, hogy nagy kar, mert szebb bucsu lett volna. rengeteget koszonhetunk neki.na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕* talán utolsó Atlétis szezonjában
csebi
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕* talán utolsó Atlétis szezonjában
csebi
Poloska vagyok.
na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕Btw csodálatos gólt rúgtak..
csebi
LaLiga has rejected Barcelona's request to register Gavi as a first-team player with a new contract, sources have told @alexkirkland and @moillorens 😳 pic.twitter.com/CVpsdC91BP
— ESPN FC (@ESPNFC) January 26, 2023