Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
A Leeds is micsoda ívet rajzol az égre, ahogy eljutunk Marcelo Bilesától Sam Allardyce-ig. 😀😀😀"Sam Allardyce will receive a base salary of £500,000 and a bonus of £2.5m if he keeps Leeds United in the Premier League. "
A sorsolásuk:
ManCity idegenben
Newcastle otthon
WHU idegenben
Tottenham otthon.
több mint 3 éve
Boehli felhívja Gregg Williams, h elvállalja-e a DC posztot
több mint 3 éve
Na buktassunk mint a Castle Stellinit
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jesus strikes again
több mint 3 éve
Na most kell odafigyelni, legveszélyesebb eredmény 😀Kicsi a tét,
Heisman nádor
több mint 3 éve
Na most kell odafigyelni, legveszélyesebb eredmény 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Odegaard Haalandra itta magát
több mint 3 éve
BS call volt ez
több mint 3 éve
És végül a Barca is nyertCsóri Ossasunát sajnálom, itt lesz a hétvégén az életük meccse, erre ma kidolgozták a a semmiért a belüket.
zacknorb
több mint 3 éve
Áhhh ez csak a Cicinek tizi
több mint 3 éve
Henc vót spori
több mint 3 éve
Közben a Lipcse oktatja a FreiburgotElfoglalták a várat, így már frei a burg.
zacknorb
több mint 3 éve
És végül a Barca is nyert
több mint 3 éve
Ha Zombori taktikus Sándor lennék, azért megkérdezném Lampardot, hogy Ön mire bazíroz?
több mint 3 éve
Közben a Lipcse oktatja a Freiburgot
több mint 3 éve
Megjegyzem, h Mudryk is jobban járt volna, ha Kisvárdára igazol. Pont ugyanennyi impactje lenne az európai focira mint most.
több mint 3 éve
Odegaard találkozott Bekúrékkal
több mint 3 éve
Jól látom, hogy a Barca 80. percben még 0-0? Mindezt úgy, hogy emberelönyben tolják a 27. perc óta? Az Osasuna ellen! Ezt hogy?most lőttek egy lesgólt, és eléggé jól zár a pamplonai retesz
Toto21
több mint 3 éve
Jól látom, hogy a Barca 80. percben még 0-0? Mindezt úgy, hogy emberelönyben tolják a 27. perc óta? Az Osasuna ellen! Ezt hogy?
több mint 3 éve
Sohasem kedveltem a Chelsea 5 védőzését, de ma még meg is értettem volna, erre 1-1tetik Azpilit és T Silvát a támadóinkkal.(Torssard a kezdőben, én ott éreztem elől a megborulást, amikor kivették őt és bekerült a Shrekből a mézeskalács emberke.)
több mint 3 éve
Végre Kiwior a kezdőben, ebben reménykedtem, meg kell nézni a következő fordulókban hogy mennyire lehet hasznos jövőre, ha még nem tart ott, mehet egy évre kölcsön, hogy fejlődjön.Foghassa Aubameyangot
Tony Adams

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Végre Kiwior a kezdőben, ebben reménykedtem, meg kell nézni a következő fordulókban hogy mennyire lehet hasznos jövőre, ha még nem tart ott, mehet egy évre kölcsön, hogy fejlődjön.Volt ma egy érzésem hogy ő kezd, de úgy voltam vele hogy ő bal lábas, ezért nem direkt cseréje Holdingnak. Kiváncsi leszek rá.
Tony Adams
több mint 3 éve
Végre Kiwior a kezdőben, ebben reménykedtem, meg kell nézni a következő fordulókban hogy mennyire lehet hasznos jövőre, ha még nem tart ott, mehet egy évre kölcsön, hogy fejlődjön.
több mint 3 éve
Kár hogy így is kikaptak 😀😀Scenes from yesterday in Copenhagen 🤩
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) May 1, 2023
The first Capo of Section 12 and the main Capo went to the pitch after getting the microphone from the stadium speaker, before the players entered the stadium, so they could get all 35.000 FC København fans at Parken ready for the tifo ahead… pic.twitter.com/BA2jUarAKK
Tony Adams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Scenes from yesterday in Copenhagen 🤩
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) May 1, 2023
The first Capo of Section 12 and the main Capo went to the pitch after getting the microphone from the stadium speaker, before the players entered the stadium, so they could get all 35.000 FC København fans at Parken ready for the tifo ahead… pic.twitter.com/BA2jUarAKK