Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Tipikus Dyche foci, nyomjuk ki a szemét! 😤
több mint 3 éve
Most nézem csak, Sampdoria 9 pont?! Azt meg hogy?Bazzani nekik szurkol
r.baggio

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Neuer TheAthletices interjúja nagyon negatív hangulatóra sikeredett. Úgy fogalmazott, hogy úgy érzete mintha a szívét tépték volna ki amikor elküldték Tapalovicot, a kapus edzőjét. Sokan már azt pedzegetik, hogy Bayern mézbe nem fogjuk látni.kora és a sérülés milyensége miatt lehet vissza kéne vonulnia
Sixo
de a teljesítménye meg nem indokolta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Neuer TheAthletices interjúja nagyon negatív hangulatóra sikeredett. Úgy fogalmazott, hogy úgy érzete mintha a szívét tépték volna ki amikor elküldték Tapalovicot, a kapus edzőjét. Sokan már azt pedzegetik, hogy Bayern mézbe nem fogjuk látni.
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Nincs vele semmi bajom. Sok általam viccesnek vélt tweetet látok róla.Csak Ronaldo meg ne tudja.Nem akarok flame-t és/vagy hozzászólás cunamit generálni, de mit tett Veled CR, hogy ennyire nem tudsz leszakadni róla? Tényleg érdekel 😀
Sixo
bogec7
több mint 3 éve
Most nézem csak, Sampdoria 9 pont?! Azt meg hogy?Sajnos elképesztő nagy gondok vannak.
r.baggio
Tavalyi fizetések nincsenek kifizetve, alighanem csak a liga segítségével tudjuk a szezont végigjátszani.
Mindenkit eladtak akiben pénz volt, javarészt áron alul.
Nagy esélye van, hogy a 4.ligába sorolnak majd vissza.
Lett volna egy befektetőcsoport, de a tulajok (Ferreroék) szabotálták az egészet.
Az ultrák már többször megfenyegették életveszélyesen, állítólag nagyon kimozdulni sem mer a városban.
A VB-t megjárt és gólt is szerző marokkói Sabirit 2millióért adtuk el úgy, hogy fél évet ittmarad kölcsönben. 2milla az még kb magyar szinten is kevés... Nem gyanús ugye?
Szerkesztette: Bazzani
több mint 3 éve
Most nézem csak, Sampdoria 9 pont?! Azt meg hogy?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tekintve a kozepszeru keretet, a jatekosok hozzaallasat, ha jon meg egy nagyobb pontlevonas, ez a Juve kiesik fixen.Igen lenne esély bent maradni, de akkor 3 ponttal állna a csapat, az utolsó még bent maradó meg 18al. Amit azért egy nem világverő csapattal nehéz behozni, de lehetséges, ezért írtam, hogy valószínűleg.Ha ezt megtörténik, akkor valószínűleg kiesik a Juve.Tavaly 39 pontra voltak a még nem kieső helytől szóval … 😀
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-nincs-vege-a-dramanak-meg-20-pontot-vonnanak-le-a-klubtol-sajtohir-2938239
Sixo
Toca
Sixo
több mint 3 éve
Igen lenne esély bent maradni, de akkor 3 ponttal állna a csapat, az utolsó még bent maradó meg 18al. Amit azért egy nem világverő csapattal nehéz behozni, de lehetséges, ezért írtam, hogy valószínűleg.Ha ezt megtörténik, akkor valószínűleg kiesik a Juve.Tavaly 39 pontra voltak a még nem kieső helytől szóval … 😀
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-nincs-vege-a-dramanak-meg-20-pontot-vonnanak-le-a-klubtol-sajtohir-2938239
Sixo
Toca
több mint 3 éve
Talán vissza tudnánk hozni, de ha ki is esünk ès visszajutunk ès jön megint 9 bajnoki cím, ám legyen😊Ha ezt megtörténik, akkor valószínűleg kiesik a Juve.Tavaly 39 pontra voltak a még nem kieső helytől szóval … 😀
Sixo
Toca
több mint 3 éve
Ha ezt megtörténik, akkor valószínűleg kiesik a Juve.Tavaly 39 pontra voltak a még nem kieső helytől szóval … 😀
Sixo
több mint 3 éve
Csak Ronaldo meg ne tudja.🎙️ Sergio Ramos: "There was suffering for several years playing against Messi. I am now enjoying him. He is the best player football has ever produced." pic.twitter.com/tbWwunyh3p
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) February 4, 2023
több mint 3 éve
ha igen akkor bocs, sajnos nem úgy jöttek ki a hétvégéim hogy beleférjenBaszki, lehet ezért állunk sorba a lófaszért idén?!idén még nem láttam pool meccset, holnap se fogokHavertz kb. 3-at rúghatott volna félidőbenminek nézek még chelsea meccset tényleg
0-0 az állás
zacknorb
Löfli
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 3 éve
Baszki, lehet ezért állunk sorba a lófaszért idén?!idén még nem láttam pool meccset, holnap se fogokHavertz kb. 3-at rúghatott volna félidőbenminek nézek még chelsea meccset tényleg
0-0 az állás
zacknorb
Löfli
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
idén még nem láttam pool meccset, holnap se fogokHavertz kb. 3-at rúghatott volna félidőbenminek nézek még chelsea meccset tényleg
0-0 az állás
zacknorb
Löfli
több mint 3 éve
Havertz kb. 3-at rúghatott volna félidőbenminek nézek még chelsea meccset tényleg
0-0 az állás
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Felcsút-Vasas és Niger-Madagaszkár bronzmeccs egyidőben, francbaRazafindrakoto mekkora clutch!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Havertz kb. 3-at rúghatott volna félidőben0-0 az állás
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Felcsút-Vasas és Niger-Madagaszkár bronzmeccs egyidőben, francbaFeleségem kifejezetten örül a felcsúti gólnak. Dühömben gyorsan kitakarítottam a WC-t.
warr_b
több mint 3 éve
Felcsút-Vasas és Niger-Madagaszkár bronzmeccs egyidőben, francba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ha ezt megtörténik, akkor valószínűleg kiesik a Juve.www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-nincs-vege-a-dramanak-meg-20-pontot-vonnanak-le-a-klubtol-sajtohir-2938239
több mint 3 éve
Meki kedvenc török játékosa visszavonultElég nagy spíler volt, kb egy Messi light alázat, szteroidok és autizmus nélkül.
BREAKING: Mesut Ozil has reportedly quit football. pic.twitter.com/gG2g8fE83s
— SPORTbible (@sportbible) February 3, 2023
Sixo
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 3 éve
Könnyen lehet, hogy a vasárnapi City elleni meccsen sem lesz ott.Akkor még az is lehet hogy nyerünk!
Antonio Conte recently became unwell with severe abdominal pain.
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) February 1, 2023
Following a diagnosis of cholecystitis, he will be undergoing surgery to remove his gallbladder today and will return following a period of recuperation.
Everyone at the Club wishes him well 💙 pic.twitter.com/h91LfV8lD9
Sixo
több mint 3 éve
Meki kedvenc török játékosa visszavonultBREAKING: Mesut Ozil has reportedly quit football. pic.twitter.com/gG2g8fE83s
— SPORTbible (@sportbible) February 3, 2023