Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Naaaaaa.Most nézem csak, Sampdoria 9 pont?! Azt meg hogy?Bazzani nekik szurkol
r.baggio
ulpianus
Velük éltem át sikereket.
Igaz a legnagyobbaknál még kicsi voltam.
több mint 3 éve
Szerintem csak irónia volt nyugi 😉pedig annyira jó volt, hogy iktriad nem írt ebbe a topikbaTe mégis kinek képzeled magad?
Sixo
ulpianus
több mint 3 éve
Minden tiszteletem azé az 1197 emberé, aki most ott fagyoskodik azon az NB3-as meccsen a stadionban 🤣
több mint 3 éve
pedig annyira jó volt, hogy iktriad nem írt ebbe a topikbaTe mégis kinek képzeled magad?
Sixo

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Furán hangzik, hogy megvannak, de az tény, hogy Cancelo nem megfelelően játszatva használhatatlan, lásd Juvés korszaka.Real Madrid were offered the chance to sign João Cancelo but they decided not to proceed, as they are happy with the current squad ⚪️🇵🇹 #RealMadrid
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 4, 2023
Bayern, 100% sure on Cancelo, Madrid wanted to keep same squad + trust Vinicius Tobias for the future.
🎥 https://t.co/JEfShFLPVX pic.twitter.com/CHn2qgIkPd
több mint 3 éve
pedig annyira jó volt, hogy iktriad nem írt ebbe a topikbaEgy gólvágó center nagyon kellene, mert középen nincs edge a játékunkbanNincs, mert az edzs a széle, nem a közepe!!44! 🤓
Willie Parker
ulpianus
több mint 3 éve
Egy gólvágó center nagyon kellene, mert középen nincs edge a játékunkbanNincs, mert az edzs a széle, nem a közepe!!44! 🤓
Willie Parker

több mint 3 éve
Ez a Maupay egy patkányelment az egyik cigó, jön helyette a másik. csak Ricsarliszon gólokat is szerzett közben.
Willie Parker
több mint 3 éve
Egy gólvágó center nagyon kellene, mert középen nincs edge a játékunkban
több mint 3 éve
Maupay mekkora egy gyökér.
több mint 3 éve
Ez a Maupay egy patkány
több mint 3 éve
Mért Zinchenko lő szöglet után amikor kurvara nem tud. Mindegy grat a City bajnoki címéhez, bejott a jinx dandetól 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
It’s the hope that kills youVárhattak volna egy fordulót a Dyche kinevezéssel. Konkrétan vérszemet kaptak.
Heisman nádor
több mint 3 éve
It’s the hope that kills you
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
OFF Bocsánat, próbáltam a legpörgősebb topikba betenni.Ha valaki bp-i és véletlenül a Rákóczi tér környékén mozog: a csarnokban nagy könyvkiárusítás van, de csak ma, du. 5-ig. Az árak jellemzően 300 és 1000 HUF között mozognak, kivéve pl. a Brady-könyv (A TB 12 módszer), ami 4 ezerbe kerül.
több mint 3 éve
hát ja, Dycheball. alig várom a jövő hetet.
több mint 3 éve
és Sean Dyche megmenti ez Evertont a kieséstől episode 1Mágusmester!
zacknorb
Teasüti effekt igazából. Bár remélem megmenti tényleg.

több mint 3 éve
és Sean Dyche megmenti ez Evertont a kieséstől episode 1
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ennyi lett volna Lampard dolga is.Dyche azért egy hét alatt beárazta Lamps munkásságát.😬Hozta a Burnley stílust. Rengeteg beadás, s az Evertonban meg van elől a fizikalitas és a magasság. Nagyszamok törvénye alapján jött is a gól.
Tony Adams
tüsi91
több mint 3 éve
Dyche azért egy hét alatt beárazta Lamps munkásságát.😬Hozta a Burnley stílust. Rengeteg beadás, s az Evertonban meg van elől a fizikalitas és a magasság. Nagyszamok törvénye alapján jött is a gól.
Tony Adams
több mint 3 éve
Ki más ha nem Tarkowski. 😂
több mint 3 éve
Dyche azért egy hét alatt beárazta Lamps munkásságát.😬és gól 😀
Tony Adams
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Dyche azért egy hét alatt beárazta Lamps munkásságát.😬
több mint 3 éve
Meg a fizetése: évi 21 Milla.Neuer TheAthletices interjúja nagyon negatív hangulatóra sikeredett. Úgy fogalmazott, hogy úgy érzete mintha a szívét tépték volna ki amikor elküldték Tapalovicot, a kapus edzőjét. Sokan már azt pedzegetik, hogy Bayern mézbe nem fogjuk látni.kora és a sérülés milyensége miatt lehet vissza kéne vonulnia
Sixo
de a teljesítménye meg nem indokolta
Negritis, a vajda
Ráadásul volt egy kitétel a szerződésében h a klub nem csak 6 hétig állja a fizujat nem foci sérülés esten hanem asszem 3 hónapig ami szinte kb 3 plusz Milla kiadás a klubnak. Ezek után jött az interjú amiről tájékoztatta előzetesen a vezetést de ennek ellenére nem gondoltak h ennyire szókimondó. Csapat kapitányként. Sztem nem fog ő mar védeni a BMnel.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
🚨 Erik Ten Hag is planning a summer clear-out at Manchester United to raise funds for new signings:
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) February 4, 2023
❌ Harry Maguire
❌ Scott McTominay
❌ Anthony Martial
❌ Donny van de Beek
❌ Eric Bailly
❌ Alex Telles
(Source: @sbates_peoplepic.twitter.com/8t3Nwn0uvq