Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Őrült nagy hajtás van, utoljára ilyet a Fáy utcában láttam.
több mint 3 éve
A Frankfurt 1980-ban az Uefa-kupát, a Rangers pedig 1972-ben a KEK-et nyerte meg, nemzetközi színen azóta semmi. Valamelyik hosszú várakozás megszakad 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Semmire nem tartom az el-t, de ebbe a meccsbe érdemes lesz belenézni - végre normális focihangulat van a sok-sok színházi előadás helyettHajrá jó meccs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Van hangulat 😊
több mint 3 éve
Let's go Rangers!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Valaki túl sokat fm-ezett mostanában 😀 ez az interjú is egy gyönyszemMinden esetlegesen nevetséges megszólalása ellenére, amit az utóbbi években tett, szerintem Révész még így is inkább rajtja tartja a kezét a modern, nemzetközi futball ütőerén, mint a mennyeiben élősködők 90%-a.
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kisvarda-az-ezustermes-csapat-titka-250-futballistat-figyeltek-2892787
"Az adatelemző rendszereink rávilágítottak arra, hogy a három legjobb játékosunk leszállóágban lesz a következő évadban..."
r.baggio
Már csak abból kiindulva, hogy elemző rendszerekkel dolgozik, nemzetközi kapcsolatokat épít és használ, tanul is belőlük.
Lehet bármilyen bizarr jelensége a Kisvárda a jelenlegi mennyeinek, hozzá hasonló klubvezetők hamarabb fognak egy nemzetközileg releváns klubot építeni, mint azok, akik mondjuk a Honvéd, az MTK vagy akár a Felcsút élén állnak.
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-van-esely-ra-hogy-megis-otthon-jatszhat-a-kecskemet-2892797

több mint 3 éve
Valaki túl sokat fm-ezett mostanában 😀 ez az interjú is egy gyönyszemm.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kisvarda-az-ezustermes-csapat-titka-250-futballistat-figyeltek-2892787
"Az adatelemző rendszereink rávilágítottak arra, hogy a három legjobb játékosunk leszállóágban lesz a következő évadban..."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
mondjuk olyat lehetne hogy:abban egyébként mi a ráció, hogy az EL-döntőt a hét közepén rendezik meg?én ezt már több éve szóvá teszem, nyilván én egy senki vagyok 😊
jó, spanyolba' még nincs vége a szezonnak, de akkor is...
vagy ennyire a kutyát se érdekelné a meccs?
slowmotion
ha tényleg nem akarsz balhézni, hanem csak meccset nézni, akkor is 2 napod ugrik, még egy BL döntő ami hétvégén van tök jó program hétvégére
ellenoldal: durva lenne, hogy hétvégén EL/KL/BL döntő, gyakorlatilag 3 hétvégi forduló ugrott/vagy addig fejezd be a bajnokságod
NB2
szombat EL, szerda KL, szombat BL döntő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
abban egyébként mi a ráció, hogy az EL-döntőt a hét közepén rendezik meg?én ezt már több éve szóvá teszem, nyilván én egy senki vagyok 😊
jó, spanyolba' még nincs vége a szezonnak, de akkor is...
slowmotion
ha tényleg nem akarsz balhézni, hanem csak meccset nézni, akkor is 2 napod ugrik, még egy BL döntő ami hétvégén van tök jó program hétvégére
ellenoldal: durva lenne, hogy hétvégén EL/KL/BL döntő, gyakorlatilag 3 hétvégi forduló ugrott/vagy addig fejezd be a bajnokságod
több mint 3 éve
abban egyébként mi a ráció, hogy az EL-döntőt a hét közepén rendezik meg?jó, spanyolba' még nincs vége a szezonnak, de akkor is...
több mint 3 éve
Nekem közben ezt dobta fel 😊 A Fly Better mezfelirat különösen vicces ebben a kontextusban.Büntetők...rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/05/18/tiz-perc-alatt-ket-tizenegyest-is-ugyanugy-lottek-kapu-melle-az-osztalyozos-meccsen/
warr_b
empty taxi
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/05/11/marcelo-olympique-lyon-fing/
több mint 3 éve
Büntetők...rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/05/18/tiz-perc-alatt-ket-tizenegyest-is-ugyanugy-lottek-kapu-melle-az-osztalyozos-meccsen/
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A Newcastle meg Murinnyót akarja 😂Okos, nagyon okos.
warr_b
Howe egész ottlétét projektálva a hatodik-hetedik helyre lenne elég a teljesítmény, ha a téli igazolási ablak utáni teljesítményt vetítem ki, akkor a harmadik-ötödikre. Erre akarnak hozni egy olyan edzőt, aki három év alatt földbe állítja őket.
Okos, nagyon okos.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
A Newcastle meg Murinnyót akarja 😂

több mint 3 éve
Zeténél ha igaz a pletyka amit olvastam, akkor tényleg Moniz az új edző, Dragoner a klubigazgató 🤣

több mint 3 éve
Ott lesz még a döntő is 😊Örülnek is 🤪 a legènyek 🎉🥳🥳És nem 😂mindjárt kezdődik a Nottingham playoff meccsének a hosszabbítása, nézzétek helyettem is!Csak elkúrják megint 🤣
Löfli
warr_b
Na majd a döntőt, úgy lesz igazán fájó...
warr_b
Nottingham Forest fans celebrate dramatic win with pitch invasion 🌳
www.thescore.com/s/21808615
dande
Drukkolok nekik, utoljára a '98-'99-es szezonban voltak első osztályúak...

több mint 3 éve
Örülnek is 🤪 a legènyek 🎉🥳🥳És nem 😂mindjárt kezdődik a Nottingham playoff meccsének a hosszabbítása, nézzétek helyettem is!Csak elkúrják megint 🤣
Löfli
warr_b
warr_b
Nottingham Forest fans celebrate dramatic win with pitch invasion 🌳
www.thescore.com/s/21808615
több mint 3 éve
És nem 😂mindjárt kezdődik a Nottingham playoff meccsének a hosszabbítása, nézzétek helyettem is!Csak elkúrják megint 🤣
Löfli
warr_b

több mint 3 éve
Büntetők...

több mint 3 éve
mindjárt kezdődik a Nottingham playoff meccsének a hosszabbítása, nézzétek helyettem is!Csak elkúrják megint 🤣
Löfli

több mint 3 éve
mindjárt kezdődik a Nottingham playoff meccsének a hosszabbítása, nézzétek helyettem is!
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Sorsszerű lenne, ha a Liverpool B venné el az esélyt a Liverpooltól, hogy bajnok lehessen 😀nem 1 tavaszi meccsen megy/nt el a bajnoki cím
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sorsszerű lenne, ha a Liverpool B venné el az esélyt a Liverpooltól, hogy bajnok lehessen 😀ha nem ők, majd Ratkinson
Kenny
több mint 3 éve
Sorsszerű lenne, ha a Liverpool B venné el az esélyt a Liverpooltól, hogy bajnok lehessen 😀