Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Szar tizikre játszani de utalom.Milyen skótok ezek ennyi union jack-kel? 😳🙁
#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok, Kentet ki és mikor viszi el.Volt egy év FIFAba amikor ő volt a legnagyobb király 😀
Én a Villát tippelném a nyáron.
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok, Kentet ki és mikor viszi el.Én a Villát tippelném a nyáron.
több mint 3 éve
Szar tizikre játszani de utalom.
több mint 3 éve
Székely Dávid csodálkozik, hogy 5000 néző hiányzik a teltházhoz.Na igen, lehet hogy nem a corporate csókosoknak kéne elosztogatni a jegyek felét, akik amúgy is leszarják.
több mint 3 éve
Nah én is hazaértem melóból a hosszabbításra, mindenképp megérdemlek némi fincsi Leffe Blondot 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
védelmek elég gólveszélyesek 😊
több mint 3 éve
plusz a meleg sem segít egyiken sem, főleg rajtuk nemmondjuk a skotoktol nem, ott azert nincsenek hozzaszokva a brutalis hajtashoz 120 percen at, szerintem egy Bundesligaban inkabb van az meg.Ráadásul a seggünkön vesszuk a levegőt ami egy brit csapattól elég melegGyerünk má bakker mi a francert kellene hosszabbításra jatszanimeccs összképe alapján azért a Frankfurt közelebb áll a győzelemhez
#JC6
NB2
#JC6
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Minimum rövidíteni kéne, ha nem lő senki gólt az első felében a második netto alibizés a 11esekre várvaMire kéne cserélni?várj ez nem tipp volt, inkább félelem, hogy két jó támadófocival bíró csapat meccsén se akar jönni a gól, de a nagy tét nem nyomta rá végérvényesen a bélyegét az eredményreEz a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza
de a hosszabbítás+büntetőrúgások szabályt mindenképp el kellene törölni
r.baggio
Lehet támadni 25 yardról 😀😀😀
Heisman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
mondjuk a skotoktol nem, ott azert nincsenek hozzaszokva a brutalis hajtashoz 120 percen at, szerintem egy Bundesligaban inkabb van az meg.Ráadásul a seggünkön vesszuk a levegőt ami egy brit csapattól elég melegGyerünk má bakker mi a francert kellene hosszabbításra jatszanimeccs összképe alapján azért a Frankfurt közelebb áll a győzelemhez
#JC6
NB2
#JC6
több mint 3 éve
Ráadásul a seggünkön vesszuk a levegőt ami egy brit csapattól elég melegGyerünk má bakker mi a francert kellene hosszabbításra jatszanimeccs összképe alapján azért a Frankfurt közelebb áll a győzelemhez
#JC6
NB2
több mint 3 éve
Klasszikus: szívem, a hosszabbítás is érdekel?15-re, de hat sportujsagirokent nem biztos, hogy orulnenek, ha felallnek a hosszabbitas elott, hogy na, akkor szevasztok 😀lehet este 8-ra ment 😊Jó kis munkahelyHosszabbitas lesz, mert dolgozom, aztan tul szep lett volna 23 korul vegezni.Ez a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza
Stez
#JC6
NB2
Stez
több mint 3 éve
Gyerünk má bakker mi a francert kellene hosszabbításra jatszanimeccs összképe alapján azért a Frankfurt közelebb áll a győzelemhez
#JC6
több mint 3 éve
Gyerünk má bakker mi a francert kellene hosszabbításra jatszani
több mint 3 éve
Mire kéne cserélni?várj ez nem tipp volt, inkább félelem, hogy két jó támadófocival bíró csapat meccsén se akar jönni a gól, de a nagy tét nem nyomta rá végérvényesen a bélyegét az eredményreEz a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza
r.baggio
Lehet támadni 25 yardról 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
exkollégáidra jellemző pedig, hogy előre megírják a cikket, aztán jön a dráma 😊15-re, de hat sportujsagirokent nem biztos, hogy orulnenek, ha felallnek a hosszabbitas elott, hogy na, akkor szevasztok 😀lehet este 8-ra ment 😊Jó kis munkahelyHosszabbitas lesz, mert dolgozom, aztan tul szep lett volna 23 korul vegezni.Ez a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza
Stez
#JC6
NB2
Stez
több mint 3 éve
15-re, de hat sportujsagirokent nem biztos, hogy orulnenek, ha felallnek a hosszabbitas elott, hogy na, akkor szevasztok 😀lehet este 8-ra ment 😊Jó kis munkahelyHosszabbitas lesz, mert dolgozom, aztan tul szep lett volna 23 korul vegezni.Ez a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza
Stez
#JC6
NB2
több mint 3 éve
lehet este 8-ra ment 😊Jó kis munkahelyHosszabbitas lesz, mert dolgozom, aztan tul szep lett volna 23 korul vegezni.Ez a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza
Stez
#JC6
több mint 3 éve
Jó kis munkahelyHosszabbitas lesz, mert dolgozom, aztan tul szep lett volna 23 korul vegezni.Ez a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza
Stez
több mint 3 éve
várj ez nem tipp volt, inkább félelem, hogy két jó támadófocival bíró csapat meccsén se akar jönni a gól, de a nagy tét nem nyomta rá végérvényesen a bélyegét az eredményreEz a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ez a Frankfurt is egy multikulti csapat, kb már csak egy abo hiányzik tőlük és le is fedik az egész világot 😊
több mint 3 éve
Hosszabbitas lesz, mert dolgozom, aztan tul szep lett volna 23 korul vegezni.Ez a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio
nagylaza
több mint 3 éve
Nem nézem de nekem app is azt írja hogy sérülés miatt jött leMondjuk szerintem a gyerek megserult, mert mar az elso felidoben mintha huzta volna a labat. vagy csak haborus hoskent eljatszotta a serulest, hogy legyen mire fognia. Mint Karius es az agyrazkodas esete.Szerencsetlen gyerek, elesett a sajat lababan utolso emberkent, golt is kaptak belole.Az edző is fasza gyerek, a rangers még a gólörömmel volt elfoglalta de már le is cserélte szetencsétlent. Pedig nem is ő volt a fő fasz, hanem aki szarul fejelte vissza
Stez
peach
Stez
több mint 3 éve
brazil ronaldo lőtt iyleneket, na még egyet!meg hamár szóba volt a milan akkor pippo 😀
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ez a meccs is gól nélküli döntetlen leszSzerintem se lesz gól, de kettő semmiképpen se.
r.baggio