Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Na, most vagy soha, mer a tiziket tuti bukjuk
több mint 3 éve
Felso sarokbol kifejeli és kirúgás 🤣Az volt a jó, hogy 2 védő is beleért.
#JC6
több mint 3 éve
mekkora védés, geccccakkor 1 percet késik az online telekom tvgo? 😀
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Felso sarokbol kifejeli és kirúgás 🤣
több mint 3 éve
Bammeg Kent, meccslabda
több mint 3 éve
Istenem…
több mint 3 éve
mekkora védés, gecccc
több mint 3 éve
Mint Milano meleg fele, a fekete-kekek?Hat ritka rossz meccs lett ez egyebkent. Az agressziv Frankfurttol nem ezt vartam.Gyengék mint a Milan
Stez
#JC6
több mint 3 éve
én is oda rúgnámLesz minimum 2 ilyen.800 éves Gregi alig bír felkelni a földről, hogy fog ez tiziket védeni?Hátha valaki középre rúgja
#JC6
slowmotion
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
És nyilván a balhátvéd helyére sem Roofe jönÉs akkor még mindig a két legjobb csatár pályára sem lépett a GersbenNem is értem miért várt ennyit
slowmotion
#JC6
Szerk: de igen, tizennyolcra lapot húz
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Lesz minimum 2 ilyen.800 éves Gregi alig bír felkelni a földről, hogy fog ez tiziket védeni?Hátha valaki középre rúgja
#JC6
slowmotion
több mint 3 éve
Reméljük minimum hárman800 éves Gregi alig bír felkelni a földről, hogy fog ez tiziket védeni?Hátha valaki középre rúgja
#JC6
slowmotion
több mint 3 éve
És akkor még mindig a két legjobb csatár pályára sem lépett a GersbenNem is értem miért várt ennyit
slowmotion
több mint 3 éve
800 éves Gregi alig bír felkelni a földről, hogy fog ez tiziket védeni?Hátha valaki középre rúgja
#JC6
több mint 3 éve
Klasszikus: szívem, a hosszabbítás is érdekel?Tőlem meg lehetett volna kérdezni, fájdalom nélkül kinyomtam
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
És akkor még mindig a két legjobb csatár pályára sem lépett a Gersben
több mint 3 éve
800 éves Gregi alig bír felkelni a földről, hogy fog ez tiziket védeni?
több mint 3 éve
Hat ritka rossz meccs lett ez egyebkent. Az agressziv Frankfurttol nem ezt vartam.Gyengék mint a Milan
Stez
több mint 3 éve
Hát még ha a skótok függetlenednének is, azért a Gers a protestáns klub, a Celtic meg a katolikus.Szégyen. Le is takartam a tv-t csak a pálya maradtSzar tizikre játszani de utalom.Milyen skótok ezek ennyi union jack-kel? 😳🙁
#JC6
warr_b
#JC6
több mint 3 éve
Hat ritka rossz meccs lett ez egyebkent. Az agressziv Frankfurttol nem ezt vartam.
több mint 3 éve
Szégyen. Le is takartam a tv-t csak a pálya maradtSzar tizikre játszani de utalom.Milyen skótok ezek ennyi union jack-kel? 😳🙁
#JC6
warr_b
több mint 3 éve
Három éve a Rangers legjobbja, itt most döntőznek a haccíntéren. En még várom, hogy a semmiből összecselez egy gólt.Kíváncsi vagyok, Kentet ki és mikor viszi el.Volt egy év FIFAba amikor ő volt a legnagyobb király 😀
Én a Villát tippelném a nyáron.
slowmotion
Heisman
A Gers a lehető legjobb döntés volt neki, mert a Poolban nem tudott volna fejlődni Mané mögött.
több mint 3 éve
unionistákSzar tizikre játszani de utalom.Milyen skótok ezek ennyi union jack-kel? 😳🙁
#JC6
warr_b
több mint 3 éve
Ha a frankfurti csoki passzol, most bajban lennénk