Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ramsey, az örök lúzerFM2011-ben még jó volt 😊
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A másik hülye már ki is hagyta1 már van isLesz minimum 2 ilyen.800 éves Gregi alig bír felkelni a földről, hogy fog ez tiziket védeni?Hátha valaki középre rúgja
#JC6
slowmotion
Kampman
Kampman
több mint 3 éve
Ramsey, az örök lúzer
több mint 3 éve
na ezé lővi Bale a válogatottnál!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hehe

több mint 3 éve
Tudtam
több mint 3 éve
Davis a járókerettel megrúgta az elmúlt egy hét legjobb tizenegyesétBizonyítva, hogy a jó büntetőrúgás azért elsősorban mentális kérdés.
slowmotion
több mint 3 éve
Ezek a frankfurti kiugatások a szurkreknek csak nehogy visszaüssenek
több mint 3 éve
Egyébként Kent fogja kihagyni
több mint 3 éve
Davis a járókerettel megrúgta az elmúlt egy hét legjobb tizenegyesétAzt hittem kapufa
slowmotion
több mint 3 éve
O'an nincs tudtommal...A Mansfield kettős győzelemmel nyomta le a Northamptont a League Two playoffban. Remélem a Port Vale jut fel végül 😊Fehérorosz ligakupát nézed még?
warr_b
Kampman
A kupában Bate-Gomel döntő lesz.

több mint 3 éve
Davis a járókerettel megrúgta az elmúlt egy hét legjobb tizenegyesét
több mint 3 éve
1 már van isLesz minimum 2 ilyen.800 éves Gregi alig bír felkelni a földről, hogy fog ez tiziket védeni?Hátha valaki középre rúgja
#JC6
slowmotion
Kampman
több mint 3 éve
Balajti bebaszta, Balajti bebasztaaaJah, nem ide 😂

több mint 3 éve
Csak nekem tűnik túl közelinek az a 11-es pont? 😃
több mint 3 éve
hát a Celtic sem jobb 😊 emlékszem mikor még a BL-ben tolták, hát kínszenvedés voltak a meccseikúgy vártam ezt a meccset, de ez valami bűn gyenge voltA 3 döntő közül én ezt a legkevésbé.
NB2
A Rangers nekem mindig is egy nézhetetlen csapat volt, a Frankfurt meg totálisan semleges számomra.
Kampman
több mint 3 éve
A Mansfield kettős győzelemmel nyomta le a Northamptont a League Two playoffban. Remélem a Port Vale jut fel végül 😊Menj innen
warr_b
több mint 3 éve
A Mansfield kettős győzelemmel nyomta le a Northamptont a League Two playoffban. Remélem a Port Vale jut fel végül 😊Fehérorosz ligakupát nézed még?
warr_b
több mint 3 éve
A Mansfield kettős győzelemmel nyomta le a Northamptont a League Two playoffban. Remélem a Port Vale jut fel végül 😊

több mint 3 éve
úgy vártam ezt a meccset, de ez valami bűn gyenge voltA 3 döntő közül én ezt a legkevésbé.
NB2
A Rangers nekem mindig is egy nézhetetlen csapat volt, a Frankfurt meg totálisan semleges számomra.
több mint 3 éve
úgy vártam ezt a meccset, de ez valami bűn gyenge voltegyedül a hangulat kárpótolt valamennyire, de a meccs végére a szurkolók is elfáradtak
több mint 3 éve
Látszik, hogy idén nem néztem Gers meccset, nyilván Tav rúg minden pontrúgástKi rúgja be a szabit?majka?
slowmotion
Negritis
több mint 3 éve
Ki rúgja be a szabit?majka?
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ki rúgja be a szabit?