Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
persze. én azt nem értem, hogyha valaki tudja magáról hogy ideggyenge akkor minek vállalja el, voltak ott még rajta kívül páran. mikor ilyen 9-10. körben ront valaki akkor azt mondom oké, nem akarta rúgni csak muszáj volt, de ha tippelni kellett volna hogy ki bassza el, szerintem itt mindenki eltalálta volna hogy ramsey, mi a fasznak vállalta el?De akkor legalább adják bele minden erejüket, hogy a kapust berántsa a kapuba.Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Mint 3. és 18.-ra saját térfélén FB futást hívni.
Kampman
eaglesmcnabb
Öt perce volt a pályán kb, el nem fáradhatott.
slowmotion
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
De akkor legalább adják bele minden erejüket, hogy a kapust berántsa a kapuba.Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Kampman
eaglesmcnabb
Öt perce volt a pályán kb, el nem fáradhatott.
több mint 3 éve
én profi kapusnak magasan középre lőném, úgyis elvetődik.FB futásból sem lesz soha interception, ez tény.Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Kampman
eaglesmcnabb
Kampman
amúgy pedig laposan sarokra a legbiztosabb, mert oda teszi a lehosszabb utat a kapus keze, csak ebbe meg az van benne hogy mellémegy, ezért nem rizikóznám meg 😀 .
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Bunda vót.
több mint 3 éve
Tízből kilenc belőve, szokás szerint rémunalom tizenegyespárbaj.
több mint 3 éve
na mondom a Rangers így lecsúszott a BL-ről, erre most látom hogy a skót második is ott lehet a selejtezőben, ami azért no comment

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kettőből egy helyzetett beszerencsétlenkedett Aribo, a végen meg Trapp átment Dudekbe.Egész meccshez közünk nem volt, az a csoda hogy tizikig kihúztuk.Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekNégy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
#JC6
slowmotion
#JC6
Nem kell jobban játszani, elég megnyerni a meccset.
Kíváncsi vagyok, van Bronckhorst merre alakítja Sztivi keretét.
több mint 3 éve
FB futásból sem lesz soha interception, ez tény.Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
alsóhangon volt legalább 4 olyan tizenegyes, amit kb esélytelen volt kivédeni, olyan sarokra ment, hogy ihajgermánoknak szurkoltam, szerintem picit jobbak is voltak, de azért szar lehet tizikkel kikapni
több mint 3 éve
Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Kampman
több mint 3 éve
Arsenal akkor is choker amikor nem játszik 😀Bravó Aaron
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
el vót az helyezve kérem 😀ramseyn kívül és az első rugón kívül eddig mindenki kibaszott jól lőtte amúgykamadáé is necces volt
eaglesmcnabb
Negritis
Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekjó de ez itt már lutri, 10-ből 4szer minimum a rangers nyert volna, ez ilyen, betiltanám a tizipárbajt a faszba
#JC6
több mint 3 éve
Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.Mint 3. és 18.-ra saját térfélén FB futást hívni.
több mint 3 éve
Egész meccshez közünk nem volt, az a csoda hogy tizikig kihúztuk.Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekNégy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
#JC6
slowmotion
több mint 3 éve
Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekMiért, Benficának lenni jobb? 😄
#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mi volt az ok, amiért nyert a Frankfurt?
iktriad
Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans no longer always win. Previous version is confined to history.
— Gary Lineker 💙💛 (@GaryLineker) June 27, 2018
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekNégy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
#JC6
több mint 3 éve
nekem FMből Neil Mellor és John Welsh maradt meg 😀Lundstram pedig FM 2016-ban a feljutást jelentő gólt rúgta nálam.Ramsey, az örök lúzerFM2011-ben még jó volt 😊
slowmotion
warr_b
Kampman
több mint 3 éve
Mi volt az ok, amiért nyert a Frankfurt?
több mint 3 éve
Balfasz Rangers

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitek
több mint 3 éve
Lundstram pedig FM 2016-ban a feljutást jelentő gólt rúgta nálam.Ramsey, az örök lúzerFM2011-ben még jó volt 😊
slowmotion
warr_b
több mint 3 éve
ramseyn kívül és az első rugón kívül eddig mindenki kibaszott jól lőtte amúgykamadáé is necces volt
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Mondtam. Utalom az egész szart amit csinálnak. El kell donteni rendes játékidőben max a hosszabbításban, de ez a tizi.. rohadás. Tudtam hogy bukunk meg is mondtam
több mint 3 éve
ramseyn kívül és az első rugón kívül eddig mindenki kibaszott jól lőtte amúgy