Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Valóban nem ugyanaz a kettő.Fura kerdes.meg van a joga nem szeretni a dolgokat mint jc6nak is de gyulolettel lenezoen beszelnie sem kell.itt nem tette, csak nem vette fel a mezt.a szervezet egy klub elvarhat ilyet?fekete de utálja a melegeket, most légy okos liberális 😀 😀 😀444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosaKeblemre testvér!
empty taxi
#JC6
NB2
Kanoute annak idejen a sevilla 888 es szerencsejatekos mezeben nem lepett palyara mert a vallasa tiltja a szerencsejatekot.megsem rugtak ki bar tudom nem az a ketto
YoungZeeZee
Kanoute egy szenvedélybetegséget kihasználó(?), propagáló cég ellenében cselekedett, foglalt állást, ez a pöcs meg simán homofób. Egy fekete (kínai, latino, akárki) is lehet agyhalott vagy faszfej, pont ez mutatja, hogy nem a bőrszín számít.
Szerintem nem fura kérdés, hanem elég egyertelmű.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
As romanak respect az uj tulajok drasztikusan csokkentettek az arakat.azert vannak ennyien.ritka az ilyen
több mint 3 éve
444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosaTavaly is ez volt. Az extra hogy a neve fonetikusan az angolban gay 😀
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Salloi elso goljanal a kommentator the hungarian assassin😅Itt a meccs recapje: youtu.be/WDf36Mt7OXU
A meccs vegen nem mondta mikor ugy odarugott a jatekosnak h pirosat kapott ehybol
YoungZeeZee

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Fura kerdes.meg van a joga nem szeretni a dolgokat mint jc6nak is de gyulolettel lenezoen beszelnie sem kell.itt nem tette, csak nem vette fel a mezt.a szervezet egy klub elvarhat ilyet?fekete de utálja a melegeket, most légy okos liberális 😀 😀 😀444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosaKeblemre testvér!
empty taxi
#JC6
NB2
Kanoute annak idejen a sevilla 888 es szerencsejatekos mezeben nem lepett palyara mert a vallasa tiltja a szerencsejatekot.megsem rugtak ki bar tudom nem az a ketto
több mint 3 éve
fekete de utálja a melegeket, most légy okos liberális 😀 😀 😀444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosaKeblemre testvér!
empty taxi
#JC6
több mint 3 éve
Salloi elso goljanal a kommentator the hungarian assassin😅Megnéztem az összefoglalót, bohócbajnokság az egész liga.
A meccs vegen nem mondta mikor ugy odarugott a jatekosnak h pirosat kapott ehybol
YoungZeeZee
A piros nagyon csúnya volt, elé kellett volna csak állni, nem aláverni mint valami megye 3-as paraszt..
több mint 3 éve
444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosaKeblemre testvér!
empty taxi
több mint 3 éve
444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Salloi elso goljanal a kommentator the hungarian assassin😅A meccs vegen nem mondta mikor ugy odarugott a jatekosnak h pirosat kapott ehybol
több mint 3 éve
Kicsit korábbira 😊Az a frankfurti csapat volt nagyon ígéretes amelyikben Yeboah volt gólkirály vagy 30 éve, ősszel agyonverték mindenkit, tavasszal meg csak tántorogtak. Okocha volt a spanja. 😊A dombi fele csapatra gondolsz?😀
ozibozi
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Az a frankfurti csapat volt nagyon ígéretes amelyikben Yeboah volt gólkirály vagy 30 éve, ősszel agyonverték mindenkit, tavasszal meg csak tántorogtak. Okocha volt a spanja. 😊A dombi fele csapatra gondolsz?😀
ozibozi
több mint 3 éve
Az a frankfurti csapat volt nagyon ígéretes amelyikben Yeboah volt gólkirály vagy 30 éve, ősszel agyonverték mindenkit, tavasszal meg csak tántorogtak. Okocha volt a spanja. 😊
több mint 3 éve
Szerintem nem jó edző, szóval innentől lejtmenetet várok, ha a vezetőség nem erősíti meg a keretet, hiszen sok a kölcsön játékosunk is..Kettőből egy helyzetett beszerencsétlenkedett Aribo, a végen meg Trapp átment Dudekbe.Egész meccshez közünk nem volt, az a csoda hogy tizikig kihúztuk.Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekNégy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
#JC6
slowmotion
#JC6
Nem kell jobban játszani, elég megnyerni a meccset.
Kíváncsi vagyok, van Bronckhorst merre alakítja Sztivi keretét.
slowmotion
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Trap vedese azert volt nagy mert a kapusok mikor igy jon keresztbe a labda kb leseggelnek vagy tesznek egy teszetosza mozdulatot, trap is kb mar beleallt de vegul fogta magat es kovette labdat es kirakta a labat.ennyiKettőből egy helyzetett beszerencsétlenkedett Aribo, a végen meg Trapp átment Dudekbe.Egész meccshez közünk nem volt, az a csoda hogy tizikig kihúztuk.Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekNégy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
#JC6
slowmotion
#JC6
Nem kell jobban játszani, elég megnyerni a meccset.
Kíváncsi vagyok, van Bronckhorst merre alakítja Sztivi keretét.
slowmotion
több mint 3 éve
én igen 😊ugyanígy, DNB 1-et raktam, nem pedig ki nyeri a trófeát, pechemre 😀A rendes játékidőben el nem tudtam képzelni, hogy ne a Frankfurt nyerjen, a hosszabbításban viszont a Rangers győzelmét vártam.Egész meccshez közünk nem volt, az a csoda hogy tizikig kihúztuk.Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekNégy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
#JC6
slowmotion
#JC6
Nem sokon múlt.
slowmotion
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ugyanígy, DNB 1-et raktam, nem pedig ki nyeri a trófeát, pechemre 😀A rendes játékidőben el nem tudtam képzelni, hogy ne a Frankfurt nyerjen, a hosszabbításban viszont a Rangers győzelmét vártam.Egész meccshez közünk nem volt, az a csoda hogy tizikig kihúztuk.Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekNégy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
#JC6
slowmotion
#JC6
Nem sokon múlt.
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A rendes játékidőben el nem tudtam képzelni, hogy ne a Frankfurt nyerjen, a hosszabbításban viszont a Rangers győzelmét vártam.Egész meccshez közünk nem volt, az a csoda hogy tizikig kihúztuk.Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitekNégy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
#JC6
slowmotion
#JC6
Nem sokon múlt.
több mint 3 éve
Ez mar Southgate-nek is remekul bejott, hogy kulon a tizire cserel be valakit az edzo. Zsenialis edzoi huzas.A hollabdoknak a vb-n bejött, igaz ők kapust cseréltek 😁
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Csak a panyenka 😂Ja. Meg a felsőbe gurítva esélye sincs elérni, csak nehéz pont azt eltalálni. Shearer mondjuk tudta, de ő klasszis volt.én profi kapusnak magasan középre lőném, úgyis elvetődik.FB futásból sem lesz soha interception, ez tény.Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Mint 3. és 18.-ra saját térfélén FB futást hívni.
Kampman
eaglesmcnabb
Kampman
amúgy pedig laposan sarokra a legbiztosabb, mert oda teszi a lehosszabb utat a kapus keze, csak ebbe meg az van benne hogy mellémegy, ezért nem rizikóznám meg 😀 .
eaglesmcnabb
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ez mar Southgate-nek is remekul bejott, hogy kulon a tizire cserel be valakit az edzo. Zsenialis edzoi huzas.
több mint 3 éve
Csak azért fura ez, mert egy normális játékszituációban, ahol a pillanat tört része alatt kell dönteni (pl. hirtelen kitörésből mehet a csatár kapu felé, vele szemben a kapus, pont lefedve a kapu közepét), sosem hozná a lövő azt a döntést, hogy pont oda rúgja a labdát, ahol a kapus áll. Hanem megpróbálná valamerre elhelyezni, mert mégis több esély van a gólra.én profi kapusnak magasan középre lőném, úgyis elvetődik.FB futásból sem lesz soha interception, ez tény.Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Kampman
eaglesmcnabb
Kampman
amúgy pedig laposan sarokra a legbiztosabb, mert oda teszi a lehosszabb utat a kapus keze, csak ebbe meg az van benne hogy mellémegy, ezért nem rizikóznám meg 😀 .
eaglesmcnabb
Nem sokban különbözik ettől egy büntető sem, csak erre rágörcsölnek vagy túlgondolják.
több mint 3 éve
Vízilabdáztam, kapus voltam. Fej fölé védhetetlen, de azt a legkönnyebb elhibázni. Gondolom, gurulósban is hasonló.én profi kapusnak magasan középre lőném, úgyis elvetődik.FB futásból sem lesz soha interception, ez tény.Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Kampman
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Ja. Meg a felsőbe gurítva esélye sincs elérni, csak nehéz pont azt eltalálni. Shearer mondjuk tudta, de ő klasszis volt.én profi kapusnak magasan középre lőném, úgyis elvetődik.FB futásból sem lesz soha interception, ez tény.Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
Kampman
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb