Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 451 — #NoStress
 444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosa
empty taxi
Keblemre testvér!
#JC6
fekete de utálja a melegeket, most légy okos liberális 😀 😀 😀
NB2
Fura kerdes.meg van a joga nem szeretni a dolgokat mint jc6nak is de gyulolettel lenezoen beszelnie sem kell.itt nem tette, csak nem vette fel a mezt.a szervezet egy klub elvarhat ilyet?
Kanoute annak idejen a sevilla 888 es szerencsejatekos mezeben nem lepett palyara mert a vallasa tiltja a szerencsejatekot.megsem rugtak ki bar tudom nem az a ketto
YoungZeeZee
Valóban nem ugyanaz a kettő.
Kanoute egy szenvedélybetegséget kihasználó(?), propagáló cég ellenében cselekedett, foglalt állást, ez a pöcs meg simán homofób. Egy fekete (kínai, latino, akárki) is lehet agyhalott vagy faszfej, pont ez mutatja, hogy nem a bőrszín számít.
Szerintem nem fura kérdés, hanem elég egyertelmű.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
As romanak respect az uj tulajok drasztikusan csokkentettek az arakat.azert vannak ennyien.ritka az ilyen
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 730 — "Montoya por favor!"
 444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosa
empty taxi
Tavaly is ez volt. Az extra hogy a neve fonetikusan az angolban gay 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Salloi elso goljanal a kommentator the hungarian assassin😅
A meccs vegen nem mondta mikor ugy odarugott a jatekosnak h pirosat kapott ehybol
YoungZeeZee
Itt a meccs recapje:  youtu.be/WDf36Mt7OXU

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
empty taxi
Keblemre testvér!
#JC6
NB2
Fura kerdes.meg van a joga nem szeretni a dolgokat mint jc6nak is de gyulolettel lenezoen beszelnie sem kell.itt nem tette, csak nem vette fel a mezt.a szervezet egy klub elvarhat ilyet?
Kanoute annak idejen a sevilla 888 es szerencsejatekos mezeben nem lepett palyara mert a vallasa tiltja a szerencsejatekot.megsem rugtak ki bar tudom nem az a ketto
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
empty taxi
Keblemre testvér!
#JC6
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
A meccs vegen nem mondta mikor ugy odarugott a jatekosnak h pirosat kapott ehybol
YoungZeeZee
Megnéztem az összefoglalót, bohócbajnokság az egész liga.
A piros nagyon csúnya volt, elé kellett volna csak állni, nem aláverni mint valami megye 3-as paraszt..
több mint 3 éve
empty taxi
Keblemre testvér!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 164
Az a frankfurti csapat volt nagyon ígéretes amelyikben Yeboah volt gólkirály vagy 30 éve, ősszel agyonverték mindenkit, tavasszal meg csak tántorogtak. Okocha volt a spanja. 😊
ozibozi
A dombi fele csapatra gondolsz?😀
YoungZeeZee
Kicsit korábbira 😊
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
Az a frankfurti csapat volt nagyon ígéretes amelyikben Yeboah volt gólkirály vagy 30 éve, ősszel agyonverték mindenkit, tavasszal meg csak tántorogtak. Okocha volt a spanja. 😊
ozibozi
A dombi fele csapatra gondolsz?😀
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 164
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 426 — beers & Packers
Vótmá?
 www.youtube.com/watch?v=gdfDOyGxP2g
több mint 3 éve
Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitek
#JC6
Négy méterről el kell találni kapu üres rövid harmadát
slowmotion
Egész meccshez közünk nem volt, az a csoda hogy tizikig kihúztuk.
#JC6
Kettőből egy helyzetett beszerencsétlenkedett Aribo, a végen meg Trapp átment Dudekbe.
Nem kell jobban játszani, elég megnyerni a meccset.

Kíváncsi vagyok, van Bronckhorst merre alakítja Sztivi keretét.
slowmotion
Szerintem nem jó edző, szóval innentől lejtmenetet várok, ha a vezetőség nem erősíti meg a keretet, hiszen sok a kölcsön játékosunk is..
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
Soha az életben nem jutunk el többet európai kupa döntőbe az tuti. Meg is érdemlitek
#JC6
slowmotion
#JC6
Kettőből egy helyzetett beszerencsétlenkedett Aribo, a végen meg Trapp átment Dudekbe.
Nem kell jobban játszani, elég megnyerni a meccset.

Kíváncsi vagyok, van Bronckhorst merre alakítja Sztivi keretét.
slowmotion
Trap vedese azert volt nagy mert a kapusok mikor igy jon keresztbe a labda kb leseggelnek vagy tesznek egy teszetosza mozdulatot, trap is kb mar beleallt de vegul fogta magat es kovette labdat es kirakta a labat.ennyi
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
#JC6
slowmotion
#JC6
A rendes játékidőben el nem tudtam képzelni, hogy ne a Frankfurt nyerjen, a hosszabbításban viszont a Rangers győzelmét vártam.
Nem sokon múlt.
slowmotion
ugyanígy, DNB 1-et raktam, nem pedig ki nyeri a trófeát, pechemre 😀
eaglesmcnabb
én igen 😊

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 199 — je suis poloska
#JC6
slowmotion
#JC6
A rendes játékidőben el nem tudtam képzelni, hogy ne a Frankfurt nyerjen, a hosszabbításban viszont a Rangers győzelmét vártam.
Nem sokon múlt.
slowmotion
ugyanígy, DNB 1-et raktam, nem pedig ki nyeri a trófeát, pechemre 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 447 — Cowboys fan
#JC6
slowmotion
#JC6
Nem sokon múlt.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez mar Southgate-nek is remekul bejott, hogy kulon a tizire cserel be valakit az edzo. Zsenialis edzoi huzas.
Stez
A hollabdoknak a vb-n bejött, igaz ők kapust cseréltek 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.

Mint 3. és 18.-ra saját térfélén FB futást hívni.
Kampman
úgy vannak vele hogy így tuti nem megy se fölé se mellé
eaglesmcnabb
FB futásból sem lesz soha interception, ez tény.
Kampman
én profi kapusnak magasan középre lőném, úgyis elvetődik.
amúgy pedig laposan sarokra a legbiztosabb, mert oda teszi a lehosszabb utat a kapus keze, csak ebbe meg az van benne hogy mellémegy, ezért nem rizikóznám meg 😀 .
eaglesmcnabb
Ja. Meg a felsőbe gurítva esélye sincs elérni, csak nehéz pont azt eltalálni. Shearer mondjuk tudta, de ő klasszis volt.
slowmotion
Csak a panyenka 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 903 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez mar Southgate-nek is remekul bejott, hogy kulon a tizire cserel be valakit az edzo. Zsenialis edzoi huzas.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Sokadszor hozom ezt elő, de alacsonyan középre rúgni büntetőt számomra a teljes nonszensz.

Kampman
eaglesmcnabb
Kampman
amúgy pedig laposan sarokra a legbiztosabb, mert oda teszi a lehosszabb utat a kapus keze, csak ebbe meg az van benne hogy mellémegy, ezért nem rizikóznám meg 😀 .
eaglesmcnabb
Csak azért fura ez, mert egy normális játékszituációban, ahol a pillanat tört része alatt kell dönteni (pl. hirtelen kitörésből mehet a csatár kapu felé, vele szemben a kapus, pont lefedve a kapu közepét), sosem hozná a lövő azt a döntést, hogy pont oda rúgja a labdát, ahol a kapus áll. Hanem megpróbálná valamerre elhelyezni, mert mégis több esély van a gólra.

Nem sokban különbözik ettől egy büntető sem, csak erre rágörcsölnek vagy túlgondolják.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 426 — beers & Packers

Kampman
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
Vízilabdáztam, kapus voltam. Fej fölé védhetetlen, de azt a legkönnyebb elhibázni. Gondolom, gurulósban is hasonló.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 447 — Cowboys fan

Kampman
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
Ja. Meg a felsőbe gurítva esélye sincs elérni, csak nehéz pont azt eltalálni. Shearer mondjuk tudta, de ő klasszis volt.