Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 447 — Cowboys fan
Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó is
r.baggio
St. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
warr_b
Franciáknák hosszabbítás.
warr_b
Az Auxerre örülhetett 😁
warr_b
Regen voltak mo-n osztalyozok.en csiptem oket.sajna mar nincsenek.
YoungZeeZee
Lehetnének, csak akkor nem két csapat esne ki egyből
slowmotion
Osztályozhatna a 10. az MB 2 harmadikjával.
KoporShow
tizenkét cspatból azért sok a potenciális három kieső élvonalban.
ahol tizenkét csapat van, ott általában az a rendszer, hogy a tizenegyedik osztályoz, a tizenkettedik kiesik.
de eleve olyan nem nagyon van, hogy az élvonalban csak tizenkét csapat legyen, a másodosztályban húsz, harmadosztályban pedig 3x20.

ez így nagyon elcseszett rendszer.
több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
r.baggio
warr_b
warr_b
Az Auxerre örülhetett 😁
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
Osztályozhatna a 10. az MB 2 harmadikjával.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 730 — "Montoya por favor!"
FP3-ban egy tizeddel gyorsabb az egyenesben Hamilton alatt a Merci Verstappenhez képest. Az korrekt 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 988
r.baggio
idegenben kell ezt kiharcolni...
több mint 3 éve
r.baggio
warr_b
warr_b
Az Auxerre örülhetett 😁
warr_b
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
r.baggio
warr_b
warr_b
Az Auxerre örülhetett 😁
warr_b
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
r.baggio
warr_b
warr_b
Az Auxerre örülhetett 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
r.baggio
warr_b

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Origi elv -> Milan
#Legenda

Liverpool Fc
több mint 3 éve
r.baggio

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 989 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
@petey
Igazak a pletyik Kuttorról?
Kenny
Nincs nekünk olyan szerencsénk 😆

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
@petey
Igazak a pletyik Kuttorról?

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
 media1.hu/2022/05/19/milan-inter-donto-a-sport-tv-tobb-platformon-es-korkapcsolassal-kozvetiti/?fbclid=IwAR0K1jPSNePub14-HMPDI49Bi1i4bSn7KYZT973PUi33o0GsA2-sLTj2zsE
NB2
A nézőbarát aréna4 biztos megoldaná ezt is fizetősen, a nézők érdekében természetesen.
Bazzani
Azért a szokásos, csak a mindenre kötekedésed, puffogásod mellett ne felejtsük el, hogy már ők is elkezdték ezt a nagyon gyenge minőségű AMC Mikro appot, amit orrba szájba promóznak röhögcsélve hogy most MÉG ingyenesen nézhető, és már raktak ők is oda pár dolgot ami csak ott volt magyarul nézhető, ment is a pampogás akkor is arra. Gondolom az is fizetős lesz hamarosan és lesz majd amit csak azon lehet nézni.
zavi27
Tények.
AMC mikro ingyenes. Sport TV van Digin.
Arena4+ fizetős. Arena4 nincs Digin.
Tudom minden más hibája, meg minden is a nézőkért van.
Bazzani
Most éppen ez van, meglátjuk szeptembertől mi lesz pl.
zavi27
én is így vagyok vele, megvárom a szeptembert mi lesz, úgy is most emelt árat a digi, aztán lehet lemondom a tv-t mert már egy éve nem is néztem
NB2
Az arena bevasarol ahogy latom es ami nem fer be egy csatornaba az megy a +-ra.minden mas sportnak van ket csatornaja ami kvazi ingyen van.de az arenanak a +.ha ez a jovo legyen.maradok a streameknel.
Az amc mikro meg ingyenes.ha nem lesz az akkor ennyi.nem fogok a kardomba dolni.nem hasznalom mindennap.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
 media1.hu/2022/05/19/milan-inter-donto-a-sport-tv-tobb-platformon-es-korkapcsolassal-kozvetiti/?fbclid=IwAR0K1jPSNePub14-HMPDI49Bi1i4bSn7KYZT973PUi33o0GsA2-sLTj2zsE
NB2
A nézőbarát aréna4 biztos megoldaná ezt is fizetősen, a nézők érdekében természetesen.
Bazzani
Azért a szokásos, csak a mindenre kötekedésed, puffogásod mellett ne felejtsük el, hogy már ők is elkezdték ezt a nagyon gyenge minőségű AMC Mikro appot, amit orrba szájba promóznak röhögcsélve hogy most MÉG ingyenesen nézhető, és már raktak ők is oda pár dolgot ami csak ott volt magyarul nézhető, ment is a pampogás akkor is arra. Gondolom az is fizetős lesz hamarosan és lesz majd amit csak azon lehet nézni.
zavi27
Tények.
Bazzani
zavi27
én is így vagyok vele, megvárom a szeptembert mi lesz, úgy is most emelt árat a digi, aztán lehet lemondom a tv-t mert már egy éve nem is néztem
NB2
Jól teszed. A fasza médiaklikken jó lesz kézi-foci eb-t, vb-t stb nézni...
peach
a digit😊
vodam is van
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 822 — a new hope (again)
NB2
Bazzani
zavi27
Tények.
Bazzani
zavi27
NB2
Jól teszed. A fasza médiaklikken jó lesz kézi-foci eb-t, vb-t stb nézni...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Amúgy ezek a szolgáltatós tv előfizetések hanyatlásnak vannak ítélve. A jövő a stream szolgáltatóé. Igazból én is csak a sport miatt fizetek még elő "kábeles" TV-re.

Btw valaki nem használ/ismer bármi olyan szolgáltatót, ahol a PL-re lehet előfizetni? Kicsit unom már, hogy az aréna/digi osztás miatt a meccsek felét még ugyan úgy kalóz streameken nézem mint 12 évesen... A kényelemért inkább fizetnék már amolyan game pass szerű hozzáférésért csak nem tudom milyen opciók vannak.
alatriste
Én ezt találtam hirtelen, de nem tudom, hogy Mo-on működik-e, én magam nem próbáltam.

becleverwithyourcash.com/cheapest-way-to-watch-sky-sports/
több mint 3 éve
mi a faszt csinált már ez a halom korlátolt képességű barom a Goodisonban, teljesen szánalmas
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 325 — nabege2@yahoo.com
NB2
Bazzani
zavi27
Tények.
Bazzani
zavi27
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 988
Volt téma a Vancsa behívás ugye, aki egy gólt rúgott a mennyeiben miután az UTE védelem mindent megtett érte, de a Genkben aki csereként gólokat rúg Németh András az nem elég jó. Pont most feljött a körünkben megint ez. Köszönjük MLSZ, nekünk az kell aki belga 2-es szintű 😀
Heisman
pedig karanténkasztban kapott 1 perces felszopást
Negritis
Ezzel tényleg az a baj, hogy az utolsó szünetben Németh rúgott gólokat az u21-ben is. És ilyen korban hacsak az ember nem egy Pedri vagy Bellingham minden év számít a fejlődésben. Ez tényleg magyar focis pillanat, és rácsodálkozik az ember hogy hol tartunk...
És tényleg Németh a Genkbe hiába kap pár percet azt teljesen kihasználja, mégsem ér vele semmit.
Heisman
Vancsa védelmében...egészen minimális szerepet kapott az MTK-ban az elmúlt idényben, amikor játszott, akkor pedig jó volt. A fiatalok BL-jében is megmutatta magát, valami 4-5 góllal. Egyébként ez nyilván inkább a jövőnek szól, mert nagy tehetség ugyan a srác, de nyilván nem egy felnőtt húzóember. De azért 5 millió eurót nem kap magyar játékosért minden átigazolási időszakban egy csapat.
Klaci79
Az az 5 millió legyen 3.
Én úgy vagyok ezzel a pénzzel, hogy hiszem, ha látom. Nyilván nem fogom, de mintha nagyban nem menne a stikli, minden egyes átigazolásnál (ügynökök, stb.). 3 millió euró, lehet annyi került a papírra, de csak 1 ment jó helyre, a többi meg zsebbe...
Szerintem Vancsának brutálisan jó hátszele van, ahogy apucinak brutálisan sok pénze és iszonyatosan jó kapcsolatai. Már 12-13 éves korában tudvalevő volt, hogy apa mindent elkövet majd annak érdekében, hogy külföldre mehessen a gyerek.
Amit láttunk belőle, akár UP - meccsen, akár felnőtt MTK-s meccsen, azzal senkit nem győzött meg. Jó a kezdősebessége, barátságban van a labdával is, de semmi extra. Kíváncsi leszek rá, cáfoljon rám.
#JC6
Én 5-ről tudok...igaz ebből jelentős lesz apuka pénze, ahogy ez jó magyar szokás szerint szokott lenni. Múltkor is valami fiatal srác kiszerződött Salzburgba 1 millió az ára, fele a családé...furcsa ez a magyar rendszer, de igaz a külföldit sem ismerem.
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
NB2
Bazzani
zavi27
Tények.
Bazzani
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 067 — The Mathematician
Volt már nem 1 kapus, aki saját tervezésű mezben védett...
empty taxi
azt mondjuk jóvá kell hagyatni a csapattal, nem?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
 444.hu/foci/2022/05/18/nem-volt-hajlando-palyara-lepni-a-szivarvanyos-mezszam-miatt-a-psg-szenegali-jatekosa
empty taxi
Keblemre testvér!
#JC6
fekete de utálja a melegeket, most légy okos liberális 😀 😀 😀
NB2
Fura kerdes.meg van a joga nem szeretni a dolgokat mint jc6nak is de gyulolettel lenezoen beszelnie sem kell.itt nem tette, csak nem vette fel a mezt.a szervezet egy klub elvarhat ilyet?
Kanoute annak idejen a sevilla 888 es szerencsejatekos mezeben nem lepett palyara mert a vallasa tiltja a szerencsejatekot.megsem rugtak ki bar tudom nem az a ketto
YoungZeeZee
Valóban nem ugyanaz a kettő.
Kanoute egy szenvedélybetegséget kihasználó(?), propagáló cég ellenében cselekedett, foglalt állást, ez a pöcs meg simán homofób. Egy fekete (kínai, latino, akárki) is lehet agyhalott vagy faszfej, pont ez mutatja, hogy nem a bőrszín számít.
Szerintem nem fura kérdés, hanem elég egyertelmű.
Sobri Jóska
Nem az vitatom h baromsag mast nem kedvelni mert fekete vagy sarga vagy meleg.en sem ertem az ilyen dolgot de jelenleg ot felelossegre vonjak mikor annyi a bune h nem akarra fel venni mezt.jelenleg nem tudom h verte meleget.posztolt e csunya dolgokat melegekrol.csak annyit h nem ert egyett ezzel es kesz..
YoungZeeZee
Vagyis homofób.
Sobri Jóska
Oké, de nyugodtan lehet homofób ha jól tudom, semmi nem tiltja.
Toca
Valóban.
De a munkáltató nehezményezheti.
Vagyis az eredeti kérdésre visszatérve: a klubja elvárhatja, hogy felvegye a mezt.
Sobri Jóska
kérdés az hogy mi van a szerződésében
Negritis
Igen, de szerintem téged is meglepne ha meghatarozhatná egy játékos a munkaruhája kinezetét. Vagy azt, hogy ki legyen a mezszponzor vagy milyen szinű legyen rajta a felirat.
Sobri Jóska
Volt már nem 1 kapus, aki saját tervezésű mezben védett...

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
Lehalt az MLSZ jegyvásárlás 😀
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Amúgy ezek a szolgáltatós tv előfizetések hanyatlásnak vannak ítélve. A jövő a stream szolgáltatóé. Igazból én is csak a sport miatt fizetek még elő "kábeles" TV-re.

Btw valaki nem használ/ismer bármi olyan szolgáltatót, ahol a PL-re lehet előfizetni? Kicsit unom már, hogy az aréna/digi osztás miatt a meccsek felét még ugyan úgy kalóz streameken nézem mint 12 évesen... A kényelemért inkább fizetnék már amolyan game pass szerű hozzáférésért csak nem tudom milyen opciók vannak.

Liverpool Fc