Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Inkább legyen az, mint hogy az ilyen MTK vagy Honvéd-féle káoszprojektek tök nyugodtan alibizhessék meg bundázhassák végig az egész szezont a 10-11. helyen.Lehet, de ha a management oldaláról közelíted meg akkor ez nagyon kiszámíthatatlan.Pont ezért nem lehetséges csapatot építeni, fiatalokkal kísérletezni,A 16 csapatos bajnokságban sem volt csapatépítés meg fiatalokkal kísérletezés. Helyette volt:
Mert 33 meccs alatt kb 2-3 győzelem, vagy vereség dönti el hogy a nemzetközi indulásért mész, vagy kiesel, ahonnan nehezebb visszajutni, mint bent maradni légiósok nélkül pl.
ozibozi
"jó a döntetlen, úgysem esünk ki",
"beleszarhatunk, úgysem esünk ki"
"nem baj, hogy a játékospolitikánk kimerül a kukázásban, az edzőinket meg félévente váltogatjuk, úgyis lesz nálunk két bénább"
Kampman
davemayer
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
En hallottam olyat h tobb szazezres utikoktseget fizetnek tiniknek.fizu nem lehet szoval ilyen neven megy.Én már csak azt akarom megtudni h ki volt az a hatalmas magyar tehetség akiért 1.7-1.8 millió eurt kértek mikor a Fradi le akarta igazolni …Én anno Szekeres Adriánnál tudtam, hogy Moniz vitte volna a fradiba, de inkább hagyták a vidiben Juhász Roland mögött padozni, és valami hasonlóan irreálisan magas árat kértek érte, szóval biztos nem egyedi eset
csebi
Viszont annál nevetségesebb, nemcsak hogy belterjes sz@r az egész, de kicsinyes egomániás tolvajok játszótere is egyben
de kubatov nemrég lenyilatkozta, hogy a kinizsinél minden flottul megy, még az up-nevelés is, biztos kopogtatnak tucatjával a felnőtt keret ajtaján az új csiszolatlan gyémántok
r.baggio
több mint 3 éve
Én már csak azt akarom megtudni h ki volt az a hatalmas magyar tehetség akiért 1.7-1.8 millió eurt kértek mikor a Fradi le akarta igazolni …Én anno Szekeres Adriánnál tudtam, hogy Moniz vitte volna a fradiba, de inkább hagyták a vidiben Juhász Roland mögött padozni, és valami hasonlóan irreálisan magas árat kértek érte, szóval biztos nem egyedi eset
csebi
Viszont annál nevetségesebb, nemcsak hogy belterjes sz@r az egész, de kicsinyes egomániás tolvajok játszótere is egyben
de kubatov nemrég lenyilatkozta, hogy a kinizsinél minden flottul megy, még az up-nevelés is, biztos kopogtatnak tucatjával a felnőtt keret ajtaján az új csiszolatlan gyémántok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
kb mint a PL-n belüli igazolások hogy instant 30-50% ha angol nevelés valakiÉn már csak azt akarom megtudni h ki volt az a hatalmas magyar tehetség akiért 1.7-1.8 millió eurt kértek mikor a Fradi le akarta igazolni …Nem is kell hogy valami hatalmas tehetség legyen, elég hogy tudják hogy a fradinak van pénze és duplázzák az eredeti árat.
csebi
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
A már kiesett Genoa meccsén olyan hangulat van mintha bajnokok lettek volna. Rühellem őket de ez nagyon becsülendő.Nyugat euban az olaszok meg mindig jol toljak a szurkolast.
Bazzani
több mint 3 éve
Én már csak azt akarom megtudni h ki volt az a hatalmas magyar tehetség akiért 1.7-1.8 millió eurt kértek mikor a Fradi le akarta igazolni …Nem is kell hogy valami hatalmas tehetség legyen, elég hogy tudják hogy a fradinak van pénze és duplázzák az eredeti árat.
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én már csak azt akarom megtudni h ki volt az a hatalmas magyar tehetség akiért 1.7-1.8 millió eurt kértek mikor a Fradi le akarta igazolni …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
A már kiesett Genoa meccsén olyan hangulat van mintha bajnokok lettek volna. Rühellem őket de ez nagyon becsülendő.
több mint 3 éve
A legalja hogy ezt megtehetik.Legalja. Az ember es a PSG is.Azt nyilatkozta a muter, hogy a pénz a két oldalról hasonló volt. Azt pletykálják, hogy az döntött, hogy beleszólást kapott az átigazolásokba a PSG-nél.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
Ha jönni akar jöjjön, ha nem akkor ne. A szappanoperát, tartsa meg az Anyával otthon magának.
KeyG
Es o az, akirol nem hittem, hogy annyira penzehez, hogy a brutal es az elmebeteg kozul utobbit valasztja, mert a Madridnal is annyi penzt vagnanak hozza, hogy csak na. Raadasul az alma a Real.
Ha a csavo ezek utan marad moneylandben, a troger francia bajnoksagban, ott le is irja magat. Fuggetlenul attol, hogy biztosra veszem, max keteves szerzodest irna ala, hogy 25-26 evesen szabadulhasson onnan.
Ettol fuggetlenul alja lenne, mar akkor is, ha akarcsak a fele igaz annak, amit a Madrid ajanlott neki.
Stez
több pénz mint amiért Lölő évtizedekig galoppolt, de akor is csessze meg. A kedvenc nem realos játékosom, örültem volna neki nagyon, de ahogy reyes mondta anno, a Madrid csak egyszer hív. Tuti majd eljön az is 30 évesen mikor lesz benne max 2 jó szezon.
eaglesmcnabb
Sixo
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lehet, de ha a management oldaláról közelíted meg akkor ez nagyon kiszámíthatatlan.Pont ezért nem lehetséges csapatot építeni, fiatalokkal kísérletezni,A 16 csapatos bajnokságban sem volt csapatépítés meg fiatalokkal kísérletezés. Helyette volt:
Mert 33 meccs alatt kb 2-3 győzelem, vagy vereség dönti el hogy a nemzetközi indulásért mész, vagy kiesel, ahonnan nehezebb visszajutni, mint bent maradni légiósok nélkül pl.
ozibozi
"nem baj, hogy a játékospolitikánk kimerül a kukázásban, az edzőinket meg félévente váltogatjuk, úgyis lesz nálunk két bénább"
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
És kibaszás a csapatokkal is, hiszen nem lehet a keretekkel normálisan építkezni ha allandóan ott a kiesés szele. Simán 16 csapatosnak kellene lennie, normálisabb lenne, ez így hogy lefelé kell néznie kb még a negyediknek is ez nevetséges.tizenkét cspatból azért sok a potenciális három kieső élvonalban.Osztályozhatna a 10. az MB 2 harmadikjával.Lehetnének, csak akkor nem két csapat esne ki egybőlRegen voltak mo-n osztalyozok.en csiptem oket.sajna mar nincsenek.Az Auxerre örülhetett 😁Franciáknák hosszabbítás.Most játszik a Kaiserslautern a bundesliga2-ért, bár lesz még visszavágó isSt. Johnstone-Inverness meg Auxerre-Sochaux is megy.
r.baggio
warr_b
warr_b
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
KoporShow
ahol tizenkét csapat van, ott általában az a rendszer, hogy a tizenegyedik osztályoz, a tizenkettedik kiesik.
de eleve olyan nem nagyon van, hogy az élvonalban csak tizenkét csapat legyen, a másodosztályban húsz, harmadosztályban pedig 3x20.
ez így nagyon elcseszett rendszer.
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Romano szerint Pochettino és Leonardo is távozik a PSGtől. GM Mbappe első döntései. 😀Ez mar elotte is nyilt titok volt mondjuk. Viszont ha Mbappe valoban marad, akkor Messi jovore tuti off.
Beki
Ettol fuggetlenul az ember full vicc, ha a tavalyi hisztije es tavozasi kerelme utan most hosszabbit.
több mint 3 éve
Kizártnak tartom, hogy a Real ajánlott neki hasonlókat, mint a PSG. A pénz döntött, de nem lesz bátorsága lenyilatkozni.Legalja. Az ember es a PSG is.Azt nyilatkozta a muter, hogy a pénz a két oldalról hasonló volt. Azt pletykálják, hogy az döntött, hogy beleszólást kapott az átigazolásokba a PSG-nél.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
Ha jönni akar jöjjön, ha nem akkor ne. A szappanoperát, tartsa meg az Anyával otthon magának.
KeyG
Es o az, akirol nem hittem, hogy annyira penzehez, hogy a brutal es az elmebeteg kozul utobbit valasztja, mert a Madridnal is annyi penzt vagnanak hozza, hogy csak na. Raadasul az alma a Real.
Ha a csavo ezek utan marad moneylandben, a troger francia bajnoksagban, ott le is irja magat. Fuggetlenul attol, hogy biztosra veszem, max keteves szerzodest irna ala, hogy 25-26 evesen szabadulhasson onnan.
Ettol fuggetlenul alja lenne, mar akkor is, ha akarcsak a fele igaz annak, amit a Madrid ajanlott neki.
Stez
több pénz mint amiért Lölő évtizedekig galoppolt, de akor is csessze meg. A kedvenc nem realos játékosom, örültem volna neki nagyon, de ahogy reyes mondta anno, a Madrid csak egyszer hív. Tuti majd eljön az is 30 évesen mikor lesz benne max 2 jó szezon.
eaglesmcnabb
Sixo
Stez
Perez nem hülye, hogy ilyen pénzeket osztogasson csak így, viszont ilyenkor hol a FIFA vagy UEFA vagy bármi, hogy egy PSG honnan tud kitermelni ennyi pénzt, fizetésre játékosoknak ha nem a tulajdonosi pénzből.
HA igaz a hír, én remélem Mbappé nem lesz Real játékos, egy vicc amit csinál.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Romano szerint Pochettino és Leonardo is távozik a PSGtől. GM Mbappe első döntései. 😀
több mint 3 éve
Esti nemet kupa dontore majd tudna valaki streamet kuldeni?redi1.soccerstreams.net/event/sc-freiburg-rb-leipzig-live-stream/870408
yooker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Esti nemet kupa dontore majd tudna valaki streamet kuldeni?
több mint 3 éve
Legalja. Az ember es a PSG is.Azt nyilatkozta a muter, hogy a pénz a két oldalról hasonló volt. Azt pletykálják, hogy az döntött, hogy beleszólást kapott az átigazolásokba a PSG-nél.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
Stez
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 3 éve
Ez embertelen penz.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
Stez
eaglesmcnabb
Meg az nfl fizetesi sapkabol is elvinne jo reszet.

több mint 3 éve
Azt nyilatkozta a muter, hogy a pénz a két oldalról hasonló volt. Azt pletykálják, hogy az döntött, hogy beleszólást kapott az átigazolásokba a PSG-nél.A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
Stez
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
A 23 éves támadó a hírek szerint 300 millió eurós aláírási pénzt és idényenkénti 100 millió eurós fizetést kap"Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált.Kedvelem Mbappet.
KeyG
több mint 3 éve
Mbappé elvileg marad Párizsban, remélem Perez becsukja végleg előtte az ajtót, nekem már sok amit eddig is csinált, nem csinált. Ha jönni akar jöjjön, ha nem akkor ne. A szappanoperát, tartsa meg az Anyával otthon magának.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Akkor legyen 14 😊
több mint 3 éve
Pont ezért nem lehetséges csapatot építeni, fiatalokkal kísérletezni,A 16 csapatos bajnokságban sem volt csapatépítés meg fiatalokkal kísérletezés. Helyette volt:
ozibozi