Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
eddig a mai kurva gyenge megint 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bappè menni Margithoz ☺️?23 éves korára már többször vált csapatot, mint más egy 20 éves karrier alatt. 😀
dande
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nuno Tavares kezd, annyi a BL álmoknak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A tavalyi kieséskor is volt nagy fogadkozás, "ha kiestek, mind meghaltok" és egyéb, aztán nagyobb volt a füstje, mint a lángja.diók meccsén lesz vajon balhé?😊majd az utolsó hazain. mezlevétel tuti.
NB2
Kenny
több mint 3 éve
diók meccsén lesz vajon balhé?😊majd az utolsó hazain. mezlevétel tuti.
NB2
több mint 3 éve
diók meccsén lesz vajon balhé?😊
több mint 3 éve
Top klub, mert top a multja. Es ennyi. Es itt most ez a lenyeg, hogy ezt a Manchestert ugy szetbasztak, hogy egesz egyszeruen ugy kell ujjaepiteni, hogy az elorelepeshez elobb kettot hatra kellene lepni. Szepen kitakaritani a problemas eseteket, minden gocpontot, aztan a semmibol szepen felepiteni a csapat gerincet.Igazad van, de itt még mindig top klubról beszélünk, kutyát nem kéne érdekelje, hogy a játékos lelki világát megtori ha kap egy posztriválist vagy a világ legjobbja játszik mellette. Azért kap akkora pénzt, hogy a nyomást elviselje. Akinek ez nem megy mehet az Evertonba kiralykodni.Egy csapat nem azt nem birja el, hogy nem dolgozik elegge, hanem azt, hogy nem jatszhatja az eltervezett jatekot, mert passzolni kell a szupersztarnak, aki varja a labdat. Rengeteg fiatal emiatt gorcsosse valik, olyan helyzetekben keresi CR-t, amikben nem az lenne a megfelelo megoldas.Ha egy csapat nem bírja el, hogy a csúcsék nem rohangál 12km-t meccsenként akkor ott nem nagycsapatról beszélünk hanem ujgazdag futottak még középcsapatrólTen Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.En tovabbra is ugy gondolom, hogy CR-rel a rosteren Ten Hag sem fog az egvilagon semmilyen csodat sem tenni. A Manchesternek csapatra, egysegre van most szuksege, nem egyenisegekre, akik a klub fole emelkednek.
dugo93
Nincsen olyan taktika, ami igazan utos lehet a jelenlegi, lelassult, kevesebbet dolgozo Ronaldoval. Ha o a palyan van, kapnia kell a labdat, o lesz a kozeppont, ami abszolut nem tesz jot egy fiatal, ujjalakulo csapatnak.
De mint kiderult, a kezdeti pletykak, miszerint Ten Hagnak lesz toke es megmondja Ronaldonak, hogy nem tudja stabil kezdokent nyomatni, nem voltak igazak, a holland rogton be is nyalt CR-nek a megerkezese utan. 😊
Stez
FLZOLI
Ha egy keret mentalisan ennyire fugg valakitol, az ritkan lesz pozitiv. A Barca is addig volt jo, amig Messi mellett volt legalabb ot sztar, a Real anno fuggott CR-tol, de ott is azert megvolt az eleg eros kisegitoszemelyzet.
De egy fiatal, ujjaepites kozepen levo Manchester, ahova velhetoen erkezni fog jo par uj jatekos, szerintem baromira nem a megfelelo CR-rel. Es ez egyebkent Ronaldonak sem lesz jo, meg a csapatnak es Ten Hagnak sem. Csak szvsz egyik nem meri mondani a masiknak, hogy ezt ne eroltessuk - Ten Hag nem akarja/meri kikezdeni az ikont, Ronaldo meg szerintem a megitelese miatt nem akar elmenni egy ev utan, mert az azert sokat rombolna az o szobran, ha a Juventus utan az MU-t is „romokban” hagyna el.
Stez
PSG Ronaldo házasság szerintem nagyot szólna, szakmailag és hype szempontból is lenne értelme. Nincs annyi éve hátra profikent, hogy egy angol középcsapatban tengesse amíg lassú víz partot mos alapon felepul ott valami
FLZOLI
De egyreszt Ronaldonak nincs ertelme egy ilyen csapatban, masreszt Ten Hagnak sincs ertelme, hogy egy CR elvegye a jatekperceket valamelyik igeretes kiszemeltjetol, vagy alapbol az MU azert ne is hozza el a Ten Hag altal kiszemelt csatart, mert hogy CR miatt ezt nem lehet egyelore. Egesz egyszeruen ez egy lose-lose kapcsolat lesz mindket felnek az en meglatasom szerint, hogyha Ronaldo marad az MU-ban.
több mint 3 éve
Igazad van, de itt még mindig top klubról beszélünk, kutyát nem kéne érdekelje, hogy a játékos lelki világát megtori ha kap egy posztriválist vagy a világ legjobbja játszik mellette. Azért kap akkora pénzt, hogy a nyomást elviselje. Akinek ez nem megy mehet az Evertonba kiralykodni.Egy csapat nem azt nem birja el, hogy nem dolgozik elegge, hanem azt, hogy nem jatszhatja az eltervezett jatekot, mert passzolni kell a szupersztarnak, aki varja a labdat. Rengeteg fiatal emiatt gorcsosse valik, olyan helyzetekben keresi CR-t, amikben nem az lenne a megfelelo megoldas.Ha egy csapat nem bírja el, hogy a csúcsék nem rohangál 12km-t meccsenként akkor ott nem nagycsapatról beszélünk hanem ujgazdag futottak még középcsapatrólTen Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.En tovabbra is ugy gondolom, hogy CR-rel a rosteren Ten Hag sem fog az egvilagon semmilyen csodat sem tenni. A Manchesternek csapatra, egysegre van most szuksege, nem egyenisegekre, akik a klub fole emelkednek.
dugo93
Nincsen olyan taktika, ami igazan utos lehet a jelenlegi, lelassult, kevesebbet dolgozo Ronaldoval. Ha o a palyan van, kapnia kell a labdat, o lesz a kozeppont, ami abszolut nem tesz jot egy fiatal, ujjalakulo csapatnak.
De mint kiderult, a kezdeti pletykak, miszerint Ten Hagnak lesz toke es megmondja Ronaldonak, hogy nem tudja stabil kezdokent nyomatni, nem voltak igazak, a holland rogton be is nyalt CR-nek a megerkezese utan. 😊
Stez
FLZOLI
Ha egy keret mentalisan ennyire fugg valakitol, az ritkan lesz pozitiv. A Barca is addig volt jo, amig Messi mellett volt legalabb ot sztar, a Real anno fuggott CR-tol, de ott is azert megvolt az eleg eros kisegitoszemelyzet.
De egy fiatal, ujjaepites kozepen levo Manchester, ahova velhetoen erkezni fog jo par uj jatekos, szerintem baromira nem a megfelelo CR-rel. Es ez egyebkent Ronaldonak sem lesz jo, meg a csapatnak es Ten Hagnak sem. Csak szvsz egyik nem meri mondani a masiknak, hogy ezt ne eroltessuk - Ten Hag nem akarja/meri kikezdeni az ikont, Ronaldo meg szerintem a megitelese miatt nem akar elmenni egy ev utan, mert az azert sokat rombolna az o szobran, ha a Juventus utan az MU-t is „romokban” hagyna el.
Stez
PSG Ronaldo házasság szerintem nagyot szólna, szakmailag és hype szempontból is lenne értelme. Nincs annyi éve hátra profikent, hogy egy angol középcsapatban tengesse amíg lassú víz partot mos alapon felepul ott valami
több mint 3 éve
Egy csapat nem azt nem birja el, hogy nem dolgozik elegge, hanem azt, hogy nem jatszhatja az eltervezett jatekot, mert passzolni kell a szupersztarnak, aki varja a labdat. Rengeteg fiatal emiatt gorcsosse valik, olyan helyzetekben keresi CR-t, amikben nem az lenne a megfelelo megoldas.Ha egy csapat nem bírja el, hogy a csúcsék nem rohangál 12km-t meccsenként akkor ott nem nagycsapatról beszélünk hanem ujgazdag futottak még középcsapatrólTen Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.En tovabbra is ugy gondolom, hogy CR-rel a rosteren Ten Hag sem fog az egvilagon semmilyen csodat sem tenni. A Manchesternek csapatra, egysegre van most szuksege, nem egyenisegekre, akik a klub fole emelkednek.
dugo93
Stez
FLZOLI
több mint 3 éve
Ha egy csapat nem bírja el, hogy a csúcsék nem rohangál 12km-t meccsenként akkor ott nem nagycsapatról beszélünk hanem ujgazdag futottak még középcsapatrólTen Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.En tovabbra is ugy gondolom, hogy CR-rel a rosteren Ten Hag sem fog az egvilagon semmilyen csodat sem tenni. A Manchesternek csapatra, egysegre van most szuksege, nem egyenisegekre, akik a klub fole emelkednek.
dugo93
Stez
több mint 3 éve
Ten Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.En tovabbra is ugy gondolom, hogy CR-rel a rosteren Ten Hag sem fog az egvilagon semmilyen csodat sem tenni. A Manchesternek csapatra, egysegre van most szuksege, nem egyenisegekre, akik a klub fole emelkednek.
dugo93
több mint 3 éve
Ten Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.ha az Ajaxnál megcsinálta, megcsinálhatja Angliában is😊
dugo93
több mint 3 éve
Ten Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.
több mint 3 éve
Queen's Park (nem a QPR, hanem Robbo régi klubja, Skócia legrégebbi csapata) osztályozón feljutott a skót Csampóba.Elköltöztek a Hampden Parkból, egyből léptek két szintet (na jó, feladták az amatőr státuszt is)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Nah akkó marad az utolsó forduló...Megy a jinx, Lykogiannis szétszakítja a hálót, 1-2 😀
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nah akkó marad az utolsó forduló...

Madden hates me.
több mint 3 éve
Luis Suarez az Atletitől megkapta, amit a Barca nem adott meg se neki, se Messinek. Teltház előtt elbúcsúztatják, és díszsorfalat áll neki a csapat, ott a család is.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nyilván a júdás Darmian talál be...

Madden hates me.
több mint 3 éve
Ha jól hallottam MTK stadionban játszák majd a hazait...Persze, csak az a meleg, hogy végig ilyen 4-5.helyen voltak (talán pár hétig az elején 2.), aztán mindenki a Dió-Szeged fight-ra koncentrált, ezek meg stadion nélkül beelőztek a surranón😃én nagyon örülök nekik, remélem vállalják, tetszik a focijuk, ki is megyek majd meccsekreBeszarok, feljutott a Kecskemét 🤣Egyszer mintha már lett volna nb1-ben...talán a Fradi előtt került fel, ha jól emlékszem...persze azok más idők voltak...amúgy megérdemelték.
#JC6
Klaci79
#JC6
több mint 3 éve
Beszarok, feljutott a Kecskemét 🤣X-el egyet az Inter és életem legszebb napja: feljut a Kecskemét és bajnok a Milan.
#JC6
Életem soccer idénye.

Madden hates me.
több mint 3 éve
azt amit az angol/olasz/német bajnokságban szeretnek mások, a top 4-5 csapatot.Érett a Cadiznak 😊Én nem értem ezt s Spanyol focit.
warr_b
Figueresben vagyok, laliga tv megy a bárban, miért ne. Multikamerában.
De olyan unalmas számomra hogy legszívesebben elnyomnám.
Aki szereti! Mit kedveltetek meg benne?
Coolearie
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A Dio mondjuk kilotte magat csodalatosan a versenybol, hala az edzovaltasnak. Nem tudom, ki okoskodta meg azt a huzast, kinek az otlete volt, de szerintem odafer az all time gyokerkedesek listajara a magyar labdarugason belul. Konkretan a feljutast, es ezzel egy szep zsiros, sokmillios penzjutalmat (plusz tamogatast, szponzort) baszott el.Persze, csak az a meleg, hogy végig ilyen 4-5.helyen voltak (talán pár hétig az elején 2.), aztán mindenki a Dió-Szeged fight-ra koncentrált, ezek meg stadion nélkül beelőztek a surranón😃én nagyon örülök nekik, remélem vállalják, tetszik a focijuk, ki is megyek majd meccsekreBeszarok, feljutott a Kecskemét 🤣Egyszer mintha már lett volna nb1-ben...talán a Fradi előtt került fel, ha jól emlékszem...persze azok más idők voltak...amúgy megérdemelték.
#JC6
Klaci79
#JC6
több mint 3 éve
Kupát is nyertek, a 2015-ös tisztogatáskor rakták ki őket.Beszarok, feljutott a Kecskemét 🤣Egyszer mintha már lett volna nb1-ben...talán a Fradi előtt került fel, ha jól emlékszem...persze azok más idők voltak...amúgy megérdemelték.
#JC6
Klaci79
több mint 3 éve
Persze, csak az a meleg, hogy végig ilyen 4-5.helyen voltak (talán pár hétig az elején 2.), aztán mindenki a Dió-Szeged fight-ra koncentrált, ezek meg stadion nélkül beelőztek a surranón😃én nagyon örülök nekik, remélem vállalják, tetszik a focijuk, ki is megyek majd meccsekreBeszarok, feljutott a Kecskemét 🤣Egyszer mintha már lett volna nb1-ben...talán a Fradi előtt került fel, ha jól emlékszem...persze azok más idők voltak...amúgy megérdemelték.
#JC6
Klaci79