Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hajrá Roma!Ja mi csak holnap játszunk! 😅
több mint 3 éve
de fontos gól volt ez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
6x szorzó volt a matracosok továbbjutására
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Következö ket meccs kemeny lesz a pool-nak. Megertem teljesen a rotalast. Iden minden a Pool-City körül forog. Figyeljetek meg ök ketten lesznek a döntöben is.Igen a 2 legjobban védkező játékos nincs, ez talán ami legjobban "zavar", de persze mikor pihentessen Klopp ha nem 3-1ről várva egy visszavágót az Anfield Roadon.Félig cseresor. Persze szerencsére már nem 2018-19 van amikor a cseresorban főleg korosztályos srácok vannak.LIVERPOOL: Alisson – Gomez, Konaté, Matip, Tsimikas – Keita, J. Milner, Henderson – Jota, Firmino, Luis Díaz. Menedzser: Jürgen Klopp
van Dijk viszont nincs... 😕 Az még visszaüthet mert Matip remek idén tavasszal de inkább egy jó másodhegedüs. Ha megindul majd a labdával ahogy szokott Konaté egyedül hátul....
Valszeg ezért is van rajta kívül full cseresor a védelemben és elöttük is Hendo&Millner
Azt, hogy a Mané&Salah duo pados nem bánom.
alatriste
sztem ez egy a védelmet kivéve egy teljesen jó kezdő
az 5 támadóból kb mind1 melyik 3 kezd számomra
fabinho talán jobb lenne vvd nélkül, de azért az sem tragédia
a szélső védők meg kevésbé fogják segíteni a támadásokatr
Negritis
Gomez biztos nem lesz annyira aggresszív mint TAA, sőt tisztán védekezésben vélhetően jobb is (mégiscsak CB eredetileg). Tsimikas szerintem nagyon hasonló mint Robinson, azon az oldalon nem várok kevesebbet, sőt elsősorban bal oldalt fogunk nyitni sztem a göröggel meg Diazzal. Beadási nincsenek azon a szinten mint Robbonak.
Nyilván magabiztosnak kell lenni, ez se egy kutya 11, de engem picit meglepett, hogy rotálunk és, hogy ekkora mértékben.
A támadósor nem érdekel, ott abban sem vagyok biztos, hogy ez a trió most nem jobb-e mint a kicsit fásult Salah.
((((Nálam most talán a legjobb támadótrióban nincs benne az egyiptomi, de persze a sebessége meg villanásai neki a legjobb még ha nincs is épp top-top formájában))))
alatriste
több mint 3 éve
Igen a 2 legjobban védkező játékos nincs, ez talán ami legjobban "zavar", de persze mikor pihentessen Klopp ha nem 3-1ről várva egy visszavágót az Anfield Roadon.Félig cseresor. Persze szerencsére már nem 2018-19 van amikor a cseresorban főleg korosztályos srácok vannak.LIVERPOOL: Alisson – Gomez, Konaté, Matip, Tsimikas – Keita, J. Milner, Henderson – Jota, Firmino, Luis Díaz. Menedzser: Jürgen Klopp
van Dijk viszont nincs... 😕 Az még visszaüthet mert Matip remek idén tavasszal de inkább egy jó másodhegedüs. Ha megindul majd a labdával ahogy szokott Konaté egyedül hátul....
Valszeg ezért is van rajta kívül full cseresor a védelemben és elöttük is Hendo&Millner
alatriste
Negritis
Gomez biztos nem lesz annyira aggresszív mint TAA, sőt tisztán védekezésben vélhetően jobb is (mégiscsak CB eredetileg). Tsimikas szerintem nagyon hasonló mint Robinson, azon az oldalon nem várok kevesebbet, sőt elsősorban bal oldalt fogunk nyitni sztem a göröggel meg Diazzal. Beadási nincsenek azon a szinten mint Robbonak.
Nyilván magabiztosnak kell lenni, ez se egy kutya 11, de engem picit meglepett, hogy rotálunk és, hogy ekkora mértékben.
A támadósor nem érdekel, ott abban sem vagyok biztos, hogy ez a trió most nem jobb-e mint a kicsit fásult Salah.
((((Nálam most talán a legjobb támadótrióban nincs benne az egyiptomi, de persze a sebessége meg villanásai neki a legjobb még ha nincs is épp top-top formájában))))

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Aztán nehogy jöjjön egy brainfart este és legyen egy fasza Villareal - Benfica elődöntőhát azért 2 góllal csak nem kaptok már ki otthon!
Már nekem volt idegesítő, hogy egész nap azt látni mindenhol mennyire könnyű lett így az út a Poolnak (az kétségtelen) de előbb azért foglalkozzunk szépen csak az esti Anfield meccsel, aztán a spanyolokkal.
alatriste
több mint 3 éve
Félig cseresor. Persze szerencsére már nem 2018-19 van amikor a cseresorban főleg korosztályos srácok vannak.LIVERPOOL: Alisson – Gomez, Konaté, Matip, Tsimikas – Keita, J. Milner, Henderson – Jota, Firmino, Luis Díaz. Menedzser: Jürgen Klopp
alatriste
több mint 3 éve
Félig cseresor. Persze szerencsére már nem 2018-19 van amikor a cseresorban főleg korosztályos srácok vannak.van Dijk viszont nincs... 😕 Az még visszaüthet mert Matip remek idén tavasszal de inkább egy jó másodhegedüs. Ha megindul majd a labdával ahogy szokott Konaté egyedül hátul....

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Aztán nehogy jöjjön egy brainfart este és legyen egy fasza Villareal - Benfica elődöntőAtleti-Villareal döntő lesz, kicsit továbbgondolva 😀
Már nekem volt idegesítő, hogy egész nap azt látni mindenhol mennyire könnyű lett így az út a Poolnak (az kétségtelen) de előbb azért foglalkozzunk szépen csak az esti Anfield meccsel, aztán a spanyolokkal.
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Aztán nehogy jöjjön egy brainfart este és legyen egy fasza Villareal - Benfica elődöntőMár nekem volt idegesítő, hogy egész nap azt látni mindenhol mennyire könnyű lett így az út a Poolnak (az kétségtelen) de előbb azért foglalkozzunk szépen csak az esti Anfield meccsel, aztán a spanyolokkal.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Örök kérdés, szepen meghalni vagy csúnyán nyerniAmúgy a csúnya eredmények után a real is szokott kivaszni siker edzőt
több mint 3 éve
Pl itt, de elég sok helyen fent van már:Xavi: “Real Madrid didn’t play well and qualified? We at Barcelona, look after the history of the team. When Cruyff came in he laid down certain basics, like playing well. I don’t know about Real Madrid but for us, we always have to play well.”??????? Már megint mit követett el, vki a Barcától, hogy merte nyitni a száját illetve honnan sikerült ezt kiszedni? Gugli fordítóval csak valami nagyon felemás dolgot ad ki.
Mennyire kell ehhez pitiánernek lenni? 😊
Látom simalábú csakatutipassz edzőként se tudja levetkőzni a kisebbségi komplexusait
FLZOLI
dande
www.90min.com/posts/xavi-aims-dig-at-real-madrid-after-champions-league-semi-final-qualification
több mint 3 éve
Xavi: “Real Madrid didn’t play well and qualified? We at Barcelona, look after the history of the team. When Cruyff came in he laid down certain basics, like playing well. I don’t know about Real Madrid but for us, we always have to play well.”??????? Már megint mit követett el, vki a Barcától, hogy merte nyitni a száját illetve honnan sikerült ezt kiszedni? Gugli fordítóval csak valami nagyon felemás dolgot ad ki.
Látom simalábú csakatutipassz edzőként se tudja levetkőzni a kisebbségi komplexusait
FLZOLI
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Xavi: “Real Madrid didn’t play well and qualified? We at Barcelona, look after the history of the team. When Cruyff came in he laid down certain basics, like playing well. I don’t know about Real Madrid but for us, we always have to play well.”Olyan mint a kreten Piké. Az is állandóan a Real-al foglalkozik.
FLZOLI
Szar lehet ennyi gyűlölettel élni.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Xavi: “Real Madrid didn’t play well and qualified? We at Barcelona, look after the history of the team. When Cruyff came in he laid down certain basics, like playing well. I don’t know about Real Madrid but for us, we always have to play well.”Mennyire kell ehhez pitiánernek lenni? 😊
több mint 3 éve
most miért, ebben az idényben még nem is lepkézettReal 10 emberrel állna ki csak hogy fair legyen 😛Real nem állna ki ellenünk, arra hivatkoznának, hogy Karius két kapusnak számít a mérete miattJó lenne egy Pool-Real döntő lehet meg is néznemKariusszal mi? 😊
Toca
csebi
slowmotion
Toca
több mint 3 éve
Real 10 emberrel állna ki csak hogy fair legyen 😛Real nem állna ki ellenünk, arra hivatkoznának, hogy Karius két kapusnak számít a mérete miattJó lenne egy Pool-Real döntő lehet meg is néznemKariusszal mi? 😊
Toca
csebi
slowmotion
több mint 3 éve
Real nem állna ki ellenünk, arra hivatkoznának, hogy Karius két kapusnak számít a mérete miattJó lenne egy Pool-Real döntő lehet meg is néznemKariusszal mi? 😊
Toca
csebi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
A vének ezt is megcsinálták hihetetlen. Modric valami mini Lebron szerű testben van, vasember kb. Vinicius egy vicc, a molylepkének több esze van de amikor épp ad a gép akkor jön a gól vagy gólpassz.Vini ha nem ennyire fos már rég nem lett volna meccsben a Chelsea.
Király lenne egy Mbappe Haaland pakk a nyáron de a szélső védő poszt nagyon hitvány. Carvajal egy roncs, Mendy suta, nagyon nagy boost lenne két értelmes arcot oda találni. Enélkül meg tök mindegy ki lesz elől megy majd a szenvedés
FLZOLI
Haaland és Mbappe együtt kétlem hogy jön.
több mint 3 éve
A vének ezt is megcsinálták hihetetlen. Modric valami mini Lebron szerű testben van, vasember kb. Vinicius egy vicc, a molylepkének több esze van de amikor épp ad a gép akkor jön a gól vagy gólpassz.Király lenne egy Mbappe Haaland pakk a nyáron de a szélső védő poszt nagyon hitvány. Carvajal egy roncs, Mendy suta, nagyon nagy boost lenne két értelmes arcot oda találni. Enélkül meg tök mindegy ki lesz elől megy majd a szenvedés
több mint 3 éve
Pool a második kedvenc csapatom ,szerintem jobban érdemelne győzelmet mint ez a Real szóval túlélem ha ők nyernek. 😀Jó lenne egy Pool-Real döntő lehet meg is néznemKariusszal mi? 😊
Toca
csebi
Csak a City neeee 😀
több mint 3 éve
Jó lenne egy Pool-Real döntő lehet meg is néznemKariusszal mi? 😊
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Jó lenne egy Pool-Real döntő lehet meg is néznem
több mint 3 éve
jahogy. hát, végülis ennek is van esélye.Igen, kiverik a Poolt-, majd a döntőben elpicsázzák a City-t.hogy mi? a Villarreal a Liverpool-Benfica továbbjutójával játszik, a Realra viszont a Sziti-Atletico győztese vár.Villarreal megfirkálja őketMani iz mani. Kaptatok még egy kis zsetont, jól jöhet még az.Nem igazán érdemeltük meg, de megvan basszusCsúnya lehet majd a city ellen, lehet jobb lett volna most kiesni 😅
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Willie Parker