Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 925 — Lucas Scott
Remélem nem Zivzivadzéra vadászik a Bayern.
Bazzani
amilyen spúr Kahn meg Salihamidzic, én jelenleg semmit sem zárok ki. sztem ha játszana még Tököli Attila neve is felmerülne.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-pinter-attila-lehet-a-iii-keruleti-tve-vezetoedzoje-ns-info-2886627 (ki is nevezték)

www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

Mindig jövőre
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Nem igazán érdemeltük meg, de megvan basszus
Gergőbácsi
Csúnya lehet majd a city ellen, lehet jobb lett volna most kiesni 😅
eaglesmcnabb
Mani iz mani. Kaptatok még egy kis zsetont, jól jöhet még az.
slowmotion
Villarreal megfirkálja őket
Willie Parker
hogy mi? a Villarreal a Liverpool-Benfica továbbjutójával játszik, a Realra viszont a Sziti-Atletico győztese vár.
slowmotion
Igen, kiverik a Poolt-, majd a döntőben elpicsázzák a City-t.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 442 — Cowboys fan
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
slowmotion
Willie Parker
hogy mi? a Villarreal a Liverpool-Benfica továbbjutójával játszik, a Realra viszont a Sziti-Atletico győztese vár.
több mint 3 éve
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 3 éve
Na igen. Nem kell Nagelsmann Manchesterbe. Nagy a pofaja, de teljesitmeny mogotte semmi
Toto21
Unitedbe amúgy ten Hag megy, vagy vótmá?
Löfli
Pontosabban vele megegyeztek, van der Sar-ral még nem.
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 982 — no es importante
 rangado.24.hu/magyar_foci/2022/04/12/cimervita-ute-ujpest-fc-vegrehajtas/

Hát ez a balga belga nem ért semmiből, pedig már csak a lófejet nem kapta meg az ágyába.
De szeptembette bekerül az Alkotmányba a Zalaptörvénybe, hogy fodballcsapatot csak magyar természetes vagy jogi személy birtokolhat, aztán jogszerűen lesz elrekvirálva a klub.
slowmotion
Nekem az egész szitu furcsa.
A klubot már a hírek szerint átvette az új tulaj, azt mondták már az új játékosokat ők hozták, a szurkolók ezért tértek vissza, most meg az UTE az elméletileg régi tulajt perli.
Bazzani
Tehát az mb1-ben van egy csapat, amit már az új tulaj irányít, de még a régi nevén van a klub, míg az mb2-ben egy tréner úgy ül le a kispadra, hogy papíron még a rivális edzője.

Csak egy átlagos hét magyar fociförmedvényben, nyilván minden a legnagyobb rendben.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 053 — The Mathematician
Beszarok.
Angol BL döntő lesz.
Coolearie
aztán láthatunk majd egy spanyolt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Beszarok.
Angol BL döntő lesz.
több mint 3 éve
de igen, ha elmegy Lewa akkor nem tudom mi lesz, ráadásul neveket sem nagyon hallani, hogyan szándékozzuk pótolni pedig sztem év végén eligazol. az egészben az lesz a vicces, ha a Barcaba megy több fizetésért, amit nem tudom, hogy engedhet meg magának a katalán klub, de hát ennyit a pénzügyi fair playről ...
csebi
Lewa már csak ilyen, ahonnan elmegy, ott szatba kerül a csapat. Senki sem pótolhatatlan, de azért vannak kivételek.

ami a katalánokat illeti, azért Messi meg Griezmann kikerülése a sapka alól iszonyat módon tolta a fenntarthatóság felé a csapatot, plusz ugye a tévépénz nagy részét is ők kapják, és megint van jegybevétel.

az mondjuk érdekelne, hogy hogyan akarják beépíteni a csapatba, ő is kb annyira tipikus Barca-alkatú játékos, mint Zlatan volt.

Aztán persze tévedhetek is.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 419 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kis magyar abszurd 😀 Aka. valaki már megint hazudik

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-van-egy-nagyon-furcsa-dolog-az-edzovaltasban-kapic-2886673

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley

Hát ez a balga belga nem ért semmiből, pedig már csak a lófejet nem kapta meg az ágyába.
De szeptembette bekerül az Alkotmányba a Zalaptörvénybe, hogy fodballcsapatot csak magyar természetes vagy jogi személy birtokolhat, aztán jogszerűen lesz elrekvirálva a klub.
slowmotion
Nekem az egész szitu furcsa.
A klubot már a hírek szerint átvette az új tulaj, azt mondták már az új játékosokat ők hozták, a szurkolók ezért tértek vissza, most meg az UTE az elméletileg régi tulajt perli.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Remélem nem Zivzivadzéra vadászik a Bayern.

több mint 3 éve
Gratulálok a pool/citynek a bl győzelemhez (is), broáf
davemayer
Ez van, nagyon jobb csapat jó edzővel nincs nagyon más
Heisman
Bayernben reménykedtem idén, bár őket sem szeretem.
davemayer
én látva a csapat eredményeit, játékait, láttam, hogy most vmi nem okés a csapatnál. nyilván legegyszerűbb Nagelsmannt szidni, de azért nézzük meg, hogy neki kik voltak a padon (Gnabryt leszámítva) meg anno 2020ban Flicknek. nyilván ő felelőssége volt a 3 védős rendszer meg, hogy az utolsó 5 percre hozza be Daviest Hernandez helyett (amire abban a pillanatban sem tudtam ész érvet felhozni, azóta meg még kevésbé).

sajnos, ha igaz, hogy kvázi közbülső csapat leszünk a kisebb klubok és a gigászok között akkor sztem jó ideig esélyünk sem lesz a 4-hez. most lett volna még.
csebi
Ha tenyleg elmegy Lewa őt nehéz lesz pótolni, Haaland kézenfekvő lenne de nektek nem adják el az tuti.
davemayer
nem is arról van szó, hogy nem adják el nekünk, de Kahnék behúzták a financiális féket, nem csak a 80 millával van a bajunk, hanem Haaland aláírás pénze is hatalmas, meg az ügynöki díjat sem akarjuk kifizetni.

amúgy a két Ajax igazolásnak örülök, végre lesz egy jobb oldali szárnyvédőnk is a három védős rendszerre, középső középpályára meg kell egy 3. ember, mert nem lehet az, hogy Kimmich és Goretzka végigtolja a szezont (Tolisso mikor egészséges is az ember azt kívánja bárcsak sérült lenne, és ezért nem játszana, Rocánál meg vmit nagyon benézett a scouting stáb, sajnos ő nem Bayern szint, de megkockáztatom, hogy még a Herthába sem férne be).

de igen, ha elmegy Lewa akkor nem tudom mi lesz, ráadásul neveket sem nagyon hallani, hogyan szándékozzuk pótolni pedig sztem év végén eligazol. az egészben az lesz a vicces, ha a Barcaba megy több fizetésért, amit nem tudom, hogy engedhet meg magának a katalán klub, de hát ennyit a pénzügyi fair playről ...

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
davemayer
Heisman
davemayer
én látva a csapat eredményeit, játékait, láttam, hogy most vmi nem okés a csapatnál. nyilván legegyszerűbb Nagelsmannt szidni, de azért nézzük meg, hogy neki kik voltak a padon (Gnabryt leszámítva) meg anno 2020ban Flicknek. nyilván ő felelőssége volt a 3 védős rendszer meg, hogy az utolsó 5 percre hozza be Daviest Hernandez helyett (amire abban a pillanatban sem tudtam ész érvet felhozni, azóta meg még kevésbé).

sajnos, ha igaz, hogy kvázi közbülső csapat leszünk a kisebb klubok és a gigászok között akkor sztem jó ideig esélyünk sem lesz a 4-hez. most lett volna még.
csebi
Ha tenyleg elmegy Lewa őt nehéz lesz pótolni, Haaland kézenfekvő lenne de nektek nem adják el az tuti.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
davemayer
Heisman
davemayer

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 896 — Whoops, looks like something went wrong.
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
Szerintem nem. A Citynek Aguero ota abszolut nincsen meg a municioja a tamadoszekcioba, feltuno, hogy honapok ota nagyjabol 80 szazalekban a kozeppalyasok meg a szelsok talaljak a golokat, de amugy meg gyakorta szenvedos a jatekuk. Hiaba van 20 lovesuk, olyan sok igazan nagy helyzetet nem tudnak kialakitani. Egyenieskednek, de nagyon feltuno, hogy lyuk van a kilences poszton. Szvsz ez sokba kerulhet Guardiolanak iden is, mert a City most pont az a csapat, ami ha nem szerez vezetest es netan hatranybol kell jatszania, akkor vert fog pisalni.

Ugyhogy itt szvsz a lenyeg az lesz, hogy sikerul-e az ellenfelnek elobb golt szerezni, mert onnantol mind Guardiola, mind pedig az egesz csapat gorcsosse valik. Pep evek ota ramutat a wtf huzasaival, hogy a nagy nyomas nincs ra jo hatassal, ebben a parharcban pedig szvsz csak es kizarolag a Cityn lesz nyomas, mint toronymagas eselyes, fuggetlenul attol, hogy a Real milyen csapatokon jutott keresztul.

Ha valaki, akkor szvsz Ancelotti az, aki oda tud porkolni egy ilyen parcharcban, meg ugy is, hogyha neki nincs sok municioja, vekony a pad, ugyhogy nyilvan nem fog tudni meglepot huzni a csereket illetoen. De kitalal valamit, o az unalmas ratyi felfogasa ellenere is egy zseni.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 978 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
@iktriad
Tényleg nem tudok a Bozsikba bemenni Fradi kártyával, csak Honvédossal?
#JC6
Halvány lilapiros-fekete fingom sincs. Ahogy se Honvédos, se Fradista kártyám se.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 034
@iktriad
Tényleg nem tudok a Bozsikba bemenni Fradi kártyával, csak Honvédossal?

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
davemayer
Heisman

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
davemayer

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Gergőbácsi
eaglesmcnabb
több mint 3 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 160
Ha most az arab nem kapja meg az aranylabdát az tényleg gáz.
Vénségére, miután kibekkelte a zseniket, simán megérdemli.
Nincs kérdés.

Szerkesztette: ozibozi