Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 352 — Vikings fan
Ezek futballisták, tényleg?

“ Stefan Savic lefejelte Raheem Sterlinget, megrángatta Jack Grealish haját, Sime Vrsaljko az alagútban átköpött a City játékosaihoz, csak a rendőrök tudták megfékezni a magukról megfeledkezett Atlético-játékosokat. Ritkán látható jelenetek a Wanda Metropolitano játékoskijárójában.”

Hagyjuk inkább. Szánalom…
#JC6
Jaj hagyjuk már az álszenteskedést. Nyilván túl lőtt a gőz, adjanak neki eltiltást vagy büntetést, de ettől miért ne lenne focista?
City játékosai annyit fetrengtek, hogy már fájt. 1 perc alatt végeztek el egy szabadot, kint szerelt játékos beforgott a pályára csak, hogy álljon a játék. Mindenki esett kell, dobta magát mintha pontoznák és ez lenne a verseny. Az Atleti pirost se értem, hogyha szabályos volt a szerelés mire kapott 2.sárgát.
Őszintén nem csodálom, hogy elszállt az agyuk. Persze nem kéne és jogos ha büntetik, de amit a City csinált az sokkal nagyobb gáz volt mint az Atleti.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 424 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Eközben:

telex.hu/sport/2022/04/14/meghalt-a-84-szeres-kolumbiai-valogatott-futballista-freddy-rincon

R.I.P 😕
dande
Eh, rip 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 266 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/magyar_foci/2022/04/13/callum-styles-magyar-valogatott-barnsley-anglia/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 077 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem volt ott vlm lökés a végén a 16 belül?
ozibozi
Az Atletinél az ilyet soha nem fújják be ha támadnak, csak ha védekeznek.
zacknorb
Khömmm.
 www.youtube.com/watch?v=dGAgomiHJjc
empty taxi
Ok, kb. soha 😀

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 525 — Így remélem megfelelek nektek.....
Eközben:

telex.hu/sport/2022/04/14/meghalt-a-84-szeres-kolumbiai-valogatott-futballista-freddy-rincon

R.I.P 😕
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan

“ Stefan Savic lefejelte Raheem Sterlinget, megrángatta Jack Grealish haját, Sime Vrsaljko az alagútban átköpött a City játékosaihoz, csak a rendőrök tudták megfékezni a magukról megfeledkezett Atlético-játékosokat. Ritkán látható jelenetek a Wanda Metropolitano játékoskijárójában.”

#JC6
Van tűz! 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
Fel vagytok haborodva.
Itt ver sem volt. Mi van ha a trashtalkot nem birtak benne van.city jatekosok angyalok ?
Amugy 96 november porto milan csoportmeccs.
Ver is folyt.csekk a veget.
 youtu.be/uO4kz6OWZWk
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 034

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 196 — je suis poloska
Ezt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!
Szokol
ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
slowmotion
Teljesen komolyan írtam. Imádom ezt a rakkolós, erőtől duzzadó, a manapság teljesen egyedi férfias focit, amit Simeone kihoz ebből a csapatból. Hihetlen hőfokon ég a faszi, egy zseni! A sok kis díszbuzi tucatcsapat nem tud lenyügözni, de ez az Atletico egy kuriózum!
Szokol
Szerintem nincs gusztustalanabb stílusú csapat az Atletico-nál. Átvették teljesen a bunkó, cigányparaszt, köpködős, mutogató, gerinctelen edzőjük stílusát és azt nyomják 90 percen keresztül egy náluk magasabban jegyzett csapat ellen. Amúgy meg vérszegény gárda, rengetegszer szenvednek és nem szép egyáltalán a focijuk. Rakkolós, hajtós stílusnak tetszik, csak bunkó parasztok, mint a mesterük. Egy képmutató, álszent, mocskos csávó, aki semmitől sem riad meg... lehet férfias focinak nevezni, kár, hogy nem az. Egy alattomos, sunyi, undorító okádék. Ez nem foci.
#JC6
Pontosan, keményen bekkelni lehet alattomosság nélkül is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 266 — NFL bracket champion '26
ozibozi
zacknorb
Khömmm.
 www.youtube.com/watch?v=dGAgomiHJjc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 442 — Cowboys fan
Ezt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!
Szokol
ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
slowmotion
Teljesen komolyan írtam. Imádom ezt a rakkolós, erőtől duzzadó, a manapság teljesen egyedi férfias focit, amit Simeone kihoz ebből a csapatból. Hihetlen hőfokon ég a faszi, egy zseni! A sok kis díszbuzi tucatcsapat nem tud lenyügözni, de ez az Atletico egy kuriózum!
Szokol
Szerintem nincs gusztustalanabb stílusú csapat az Atletico-nál. Átvették teljesen a bunkó, cigányparaszt, köpködős, mutogató, gerinctelen edzőjük stílusát és azt nyomják 90 percen keresztül egy náluk magasabban jegyzett csapat ellen. Amúgy meg vérszegény gárda, rengetegszer szenvednek és nem szép egyáltalán a focijuk. Rakkolós, hajtós stílusnak tetszik, csak bunkó parasztok, mint a mesterük. Egy képmutató, álszent, mocskos csávó, aki semmitől sem riad meg... lehet férfias focinak nevezni, kár, hogy nem az. Egy alattomos, sunyi, undorító okádék. Ez nem foci.
#JC6
ehhez annyit tennék hozzá, hogy ha megy játékból is, akkor nem ezt csinálják, de ha nem, akkor jöhet a ketrecharc.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 034
Szokol
slowmotion
Szokol

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Szokol
slowmotion
több mint 3 éve
Szokol
slowmotion
Én se tudom
De én coming outolok, engem közel 10 éve teljesen elvarazsol a Simeone magic
zacknorb
eleinte én se rühelltem őket, de azóta túl gyakran játszottak valami teljesen más sportágat ahhoz, hogy ne legyenek már szimpatikusak.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 077 — Kinek mit intézett a kormánya
Szokol
slowmotion
Én se tudom
De én coming outolok, engem közel 10 éve teljesen elvarazsol a Simeone magic

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szokol
több mint 3 éve

Ez a City meg.. A turbánfejű a végén három sárgát kaphatott volna, de megúszta eggyel.. Szinte még ifi, de a pályára visszafetrengeni azt nagyon tud!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 053 — The Mathematician
Nem értem, hogy a tiszta játékidőt miért fájna annyira bevezetni legalább a meccsek utolsó 15 percére...
Jughead
legyen tisztán 60 perc és akkor nyugodtan lehetne VARozni meg minden szar

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 161
A ket cigány csapatbol egy legalabb kiesett.
Kibaszott city, amugy lefogadom hogy a real ellen meg mindent berugnak majd, azert adtam volna egy atleti golt valahogy.
eaglesmcnabb
Hosszabbításban azért az a még 4-5 piros Epic lett volna 😊
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 196 — je suis poloska
A ket cigány csapatbol egy legalabb kiesett.
Kibaszott city, amugy lefogadom hogy a real ellen meg mindent berugnak majd, azert adtam volna egy atleti golt valahogy.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 417
Nem értem, hogy a tiszta játékidőt miért fájna annyira bevezetni legalább a meccsek utolsó 15 percére...
több mint 3 éve
ozibozi

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ozibozi
Ha volt is, abból általában egy tripla leszúrt Rittberger lesz, mert nem tudnak nem rájátszani
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 161
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 985
világ szégyene amit megtehetnek a játékosok az Atleti-City meccsen
NB2
mit kellene csinálnia a bírónak? nincs semmi extra, csak túlfűtött érzelmek...
Klaci79
már rég le kellett volna fújnia a faszba sztem
Negritis
a 88. percben színészkedett egy nagyot a city játékos, aztán gurult be a pályára...muszáj volt hosszabbítani, aztán a sok fasz nem bírta a feszültséget...