Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ezek futballisták, tényleg?Jaj hagyjuk már az álszenteskedést. Nyilván túl lőtt a gőz, adjanak neki eltiltást vagy büntetést, de ettől miért ne lenne focista?
“ Stefan Savic lefejelte Raheem Sterlinget, megrángatta Jack Grealish haját, Sime Vrsaljko az alagútban átköpött a City játékosaihoz, csak a rendőrök tudták megfékezni a magukról megfeledkezett Atlético-játékosokat. Ritkán látható jelenetek a Wanda Metropolitano játékoskijárójában.”
Hagyjuk inkább. Szánalom…
#JC6
City játékosai annyit fetrengtek, hogy már fájt. 1 perc alatt végeztek el egy szabadot, kint szerelt játékos beforgott a pályára csak, hogy álljon a játék. Mindenki esett kell, dobta magát mintha pontoznák és ez lenne a verseny. Az Atleti pirost se értem, hogyha szabályos volt a szerelés mire kapott 2.sárgát.
Őszintén nem csodálom, hogy elszállt az agyuk. Persze nem kéne és jogos ha büntetik, de amit a City csinált az sokkal nagyobb gáz volt mint az Atleti.
több mint 3 éve
Eközben:Eh, rip 😕
telex.hu/sport/2022/04/14/meghalt-a-84-szeres-kolumbiai-valogatott-futballista-freddy-rincon
R.I.P 😕
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/04/13/callum-styles-magyar-valogatott-barnsley-anglia/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ok, kb. soha 😀Khömmm.Nem volt ott vlm lökés a végén a 16 belül?Az Atletinél az ilyet soha nem fújják be ha támadnak, csak ha védekeznek.
ozibozi
zacknorb
www.youtube.com/watch?v=dGAgomiHJjc
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Eközben:telex.hu/sport/2022/04/14/meghalt-a-84-szeres-kolumbiai-valogatott-futballista-freddy-rincon
R.I.P 😕
több mint 3 éve
Ezek futballisták, tényleg?Van tűz! 😀
“ Stefan Savic lefejelte Raheem Sterlinget, megrángatta Jack Grealish haját, Sime Vrsaljko az alagútban átköpött a City játékosaihoz, csak a rendőrök tudták megfékezni a magukról megfeledkezett Atlético-játékosokat. Ritkán látható jelenetek a Wanda Metropolitano játékoskijárójában.”
#JC6
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Fel vagytok haborodva.Itt ver sem volt. Mi van ha a trashtalkot nem birtak benne van.city jatekosok angyalok ?
Amugy 96 november porto milan csoportmeccs.
Ver is folyt.csekk a veget.
youtu.be/uO4kz6OWZWk
több mint 3 éve
Ezek futballisták, tényleg?“ Stefan Savic lefejelte Raheem Sterlinget, megrángatta Jack Grealish haját, Sime Vrsaljko az alagútban átköpött a City játékosaihoz, csak a rendőrök tudták megfékezni a magukról megfeledkezett Atlético-játékosokat. Ritkán látható jelenetek a Wanda Metropolitano játékoskijárójában.”
több mint 3 éve
Pontosan, keményen bekkelni lehet alattomosság nélkül is.Szerintem nincs gusztustalanabb stílusú csapat az Atletico-nál. Átvették teljesen a bunkó, cigányparaszt, köpködős, mutogató, gerinctelen edzőjük stílusát és azt nyomják 90 percen keresztül egy náluk magasabban jegyzett csapat ellen. Amúgy meg vérszegény gárda, rengetegszer szenvednek és nem szép egyáltalán a focijuk. Rakkolós, hajtós stílusnak tetszik, csak bunkó parasztok, mint a mesterük. Egy képmutató, álszent, mocskos csávó, aki semmitől sem riad meg... lehet férfias focinak nevezni, kár, hogy nem az. Egy alattomos, sunyi, undorító okádék. Ez nem foci.Teljesen komolyan írtam. Imádom ezt a rakkolós, erőtől duzzadó, a manapság teljesen egyedi férfias focit, amit Simeone kihoz ebből a csapatból. Hihetlen hőfokon ég a faszi, egy zseni! A sok kis díszbuzi tucatcsapat nem tud lenyügözni, de ez az Atletico egy kuriózum!Ezt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
Szokol
slowmotion
Szokol
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Khömmm.Nem volt ott vlm lökés a végén a 16 belül?Az Atletinél az ilyet soha nem fújják be ha támadnak, csak ha védekeznek.
ozibozi
zacknorb
www.youtube.com/watch?v=dGAgomiHJjc

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ehhez annyit tennék hozzá, hogy ha megy játékból is, akkor nem ezt csinálják, de ha nem, akkor jöhet a ketrecharc.Szerintem nincs gusztustalanabb stílusú csapat az Atletico-nál. Átvették teljesen a bunkó, cigányparaszt, köpködős, mutogató, gerinctelen edzőjük stílusát és azt nyomják 90 percen keresztül egy náluk magasabban jegyzett csapat ellen. Amúgy meg vérszegény gárda, rengetegszer szenvednek és nem szép egyáltalán a focijuk. Rakkolós, hajtós stílusnak tetszik, csak bunkó parasztok, mint a mesterük. Egy képmutató, álszent, mocskos csávó, aki semmitől sem riad meg... lehet férfias focinak nevezni, kár, hogy nem az. Egy alattomos, sunyi, undorító okádék. Ez nem foci.Teljesen komolyan írtam. Imádom ezt a rakkolós, erőtől duzzadó, a manapság teljesen egyedi férfias focit, amit Simeone kihoz ebből a csapatból. Hihetlen hőfokon ég a faszi, egy zseni! A sok kis díszbuzi tucatcsapat nem tud lenyügözni, de ez az Atletico egy kuriózum!Ezt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
Szokol
slowmotion
Szokol
#JC6
több mint 3 éve
Szerintem nincs gusztustalanabb stílusú csapat az Atletico-nál. Átvették teljesen a bunkó, cigányparaszt, köpködős, mutogató, gerinctelen edzőjük stílusát és azt nyomják 90 percen keresztül egy náluk magasabban jegyzett csapat ellen. Amúgy meg vérszegény gárda, rengetegszer szenvednek és nem szép egyáltalán a focijuk. Rakkolós, hajtós stílusnak tetszik, csak bunkó parasztok, mint a mesterük. Egy képmutató, álszent, mocskos csávó, aki semmitől sem riad meg... lehet férfias focinak nevezni, kár, hogy nem az. Egy alattomos, sunyi, undorító okádék. Ez nem foci.Teljesen komolyan írtam. Imádom ezt a rakkolós, erőtől duzzadó, a manapság teljesen egyedi férfias focit, amit Simeone kihoz ebből a csapatból. Hihetlen hőfokon ég a faszi, egy zseni! A sok kis díszbuzi tucatcsapat nem tud lenyügözni, de ez az Atletico egy kuriózum!Ezt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
Szokol
slowmotion
Szokol
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Teljesen komolyan írtam. Imádom ezt a rakkolós, erőtől duzzadó, a manapság teljesen egyedi férfias focit, amit Simeone kihoz ebből a csapatból. Hihetlen hőfokon ég a faszi, egy zseni! A sok kis díszbuzi tucatcsapat nem tud lenyügözni, de ez az Atletico egy kuriózum!Ezt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
Szokol
slowmotion
több mint 3 éve
eleinte én se rühelltem őket, de azóta túl gyakran játszottak valami teljesen más sportágat ahhoz, hogy ne legyenek már szimpatikusak.Én se tudomEzt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
Szokol
slowmotion
De én coming outolok, engem közel 10 éve teljesen elvarazsol a Simeone magic
zacknorb
több mint 3 éve
Én se tudomEzt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
Szokol
slowmotion
De én coming outolok, engem közel 10 éve teljesen elvarazsol a Simeone magic
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ezt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!ezt most nem tudom, vajon komolyan írtad-e, vagy csak nem jött át az irónia (nem néztem a meccset, nem tudok mire vonatkoztatni)
Szokol
több mint 3 éve
Ezt az Atleticot nem lehet nem szeretni! Edzőtől, játékstílustól, közönségtől kezdve tökéletes! Hát mekkorát játszottak ma is! Savic minden idők legalulértékeltebb védője, évek óta top3 a posztján!Ez a City meg.. A turbánfejű a végén három sárgát kaphatott volna, de megúszta eggyel.. Szinte még ifi, de a pályára visszafetrengeni azt nagyon tud!
több mint 3 éve
Nem értem, hogy a tiszta játékidőt miért fájna annyira bevezetni legalább a meccsek utolsó 15 percére...legyen tisztán 60 perc és akkor nyugodtan lehetne VARozni meg minden szar
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A ket cigány csapatbol egy legalabb kiesett.Hosszabbításban azért az a még 4-5 piros Epic lett volna 😊
Kibaszott city, amugy lefogadom hogy a real ellen meg mindent berugnak majd, azert adtam volna egy atleti golt valahogy.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
A ket cigány csapatbol egy legalabb kiesett.Kibaszott city, amugy lefogadom hogy a real ellen meg mindent berugnak majd, azert adtam volna egy atleti golt valahogy.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nem értem, hogy a tiszta játékidőt miért fájna annyira bevezetni legalább a meccsek utolsó 15 percére...
több mint 3 éve
Nem volt ott vlm lökés a végén a 16 belül?Az Atletinél az ilyet soha nem fújják be ha támadnak, csak ha védekeznek.
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nem volt ott vlm lökés a végén a 16 belül?Ha volt is, abból általában egy tripla leszúrt Rittberger lesz, mert nem tudnak nem rájátszani
ozibozi
több mint 3 éve
Nem volt ott vlm lökés a végén a 16 belül?
több mint 3 éve
a 88. percben színészkedett egy nagyot a city játékos, aztán gurult be a pályára...muszáj volt hosszabbítani, aztán a sok fasz nem bírta a feszültséget...már rég le kellett volna fújnia a faszba sztemvilág szégyene amit megtehetnek a játékosok az Atleti-City meccsenmit kellene csinálnia a bírónak? nincs semmi extra, csak túlfűtött érzelmek...
NB2
Klaci79
Negritis