Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
Ennek is a húsvét az oka, az ünnepi kaláccsal baszakodok. Az élesztő nem akart felfutni...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Simaláb végre megmutathatja tényleg jó edző e vagy csak repíti a katalán hypeKezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
több mint 3 éve
Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
több mint 3 éve
Ezeknek minden összejön...innen lehetetlen.....😡😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?
több mint 3 éve
Kis gól is gól

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ott vannnnn
több mint 3 éve
Ezt a nyomorèkságot ...Garcia 😡😡😡😡
több mint 3 éve
Szegény Bodo mekkora verést fog ma kapni! Ha nem a meccsen, akkor a meccsen kívűl 😂
több mint 3 éve
Ez vicc…mondjuk én se adtam volna 11-est, de az előzőért se sárgát meg új szabadrúgást.
több mint 3 éve
Ez a bíró nagyon hülye, már bocsánat
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Semmi konkrétum, de így szokott működni ez. Dominik amikor játszik, akkor jó, nincs oka hogy ne jatszassákKonkrétumról én nem tudok, lehet hogy te ezek szerint igenMost akarjak majd eladni, mert van utánpótlás…Sérült volt Olmo, jó játékos nagyon bde nem hiszem hogy ezután az éve után vinné el valaki.Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
Az ég kék, a fű zöld, Nkunku gól.
zacknorb
Amúgy kár hogy megint nem kezd Szoboszlai, ha tényleg Olmoval akarja rotálni és úgy hogy a spanyol a favorit akkor rosszul tette hogy ideigazolt anno.
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 3 éve
Konkrétumról én nem tudok, lehet hogy te ezek szerint igenMost akarjak majd eladni, mert van utánpótlás…Sérült volt Olmo, jó játékos nagyon bde nem hiszem hogy ezután az éve után vinné el valaki.Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
Amúgy kár hogy megint nem kezd Szoboszlai, ha tényleg Olmoval akarja rotálni és úgy hogy a spanyol a favorit akkor rosszul tette hogy ideigazolt anno.
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Most akarjak majd eladni, mert van utánpótlás…Sérült volt Olmo, jó játékos nagyon bde nem hiszem hogy ezután az éve után vinné el valaki.Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 3 éve
Sérült volt Olmo, jó játékos nagyon de nem hiszem hogy ezután az éve után vinné el valaki. 2 év múlva ilyenkor meg már Dominiknak is kinézhetne egy top csapat, nem csak a spanyolnak.Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
davemayer
Klaci79
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Olmo jövőre elmegy csilliókért és szabad a pálya Szoboszlainak…Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
davemayer
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Ui az edzo egy ideje..igy beszopiztaViszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
davemayer
több mint 3 éve
Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Werner szagot érzek vele kapcsolatban is, elviszi majd vki és minimum harmadára esik majd a góljainak a száma.
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Frankfurtiak ellepték BarkelónátSehol egy rendor?!😀
twitter.com/i/status/1514614463554461703
NB2
több mint 3 éve
Viszont elkezdve a mai EL-EKL napot:Az ég kék, a fű zöld, Nkunku gól.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Az itt leírtakkal Atleti szurkolóként is teljesen egyetértek.Én tökéletesen egyetértek, nem Athleti szurkolóként. Néhányan röhejes véleményen vannak, mint általában.Ezek futballisták, tényleg?Jaj hagyjuk már az álszenteskedést. Nyilván túl lőtt a gőz, adjanak neki eltiltást vagy büntetést, de ettől miért ne lenne focista?
“ Stefan Savic lefejelte Raheem Sterlinget, megrángatta Jack Grealish haját, Sime Vrsaljko az alagútban átköpött a City játékosaihoz, csak a rendőrök tudták megfékezni a magukról megfeledkezett Atlético-játékosokat. Ritkán látható jelenetek a Wanda Metropolitano játékoskijárójában.”
Hagyjuk inkább. Szánalom…
#JC6
City játékosai annyit fetrengtek, hogy már fájt. 1 perc alatt végeztek el egy szabadot, kint szerelt játékos beforgott a pályára csak, hogy álljon a játék. Mindenki esett kell, dobta magát mintha pontoznák és ez lenne a verseny. Az Atleti pirost se értem, hogyha szabályos volt a szerelés mire kapott 2.sárgát.
Őszintén nem csodálom, hogy elszállt az agyuk. Persze nem kéne és jogos ha büntetik, de amit a City csinált az sokkal nagyobb gáz volt mint az Atleti.
Toca
A piros ezért az uránrúgásért volt, ami valójában nem érte el Fodent, de jogos volt.
Yeah, he would have rolled back if he wasn’t kicked. You leaving the fact that Felipe intentionally kicked his Achilles after the tackle and complains about foden rolls tells a lot about you already. ✌🏽 pic.twitter.com/7kfzUHnEUp
— Peace☮️ (@peaceforyhu) April 14, 2022
Foden utána látványosan behempergett a pályára, azért neki is járt volna a sárga.
Savic-ot azonnal ki lehetett volna állítani, amiért lehúzta a pályáról, ahogy egyébként több angolt is, amiért csereként bementek a pályára.
Szerintem szórakoztató meccs volt még így is...mondjuk lehet azért mert jött rajta a mixem 😊
Egyébként a city tényleg nagyon gáz volt, amit csináltak, a végén már a hazaiak is, de tényleg ilyenkor elgondolkodtató, hogy miért nem képesek 2-szer 30 perc tiszta játékidőt bevezetni...
Klaci79
Plusz végre a hathármasok is tudtak normális cikket írni az Atletiről: www.hatharom.com/2022/04/14/tajparaszt-atletico-csucsfutballt-jatszo-city?h3_refsite=fb_hatharom_80k&fbclid=IwAR2pMQn7ZAHsjUDvinNXZ_6-5DKcXV_zwhvvl3iXdKJzVSg7D_7ALGo_4dI
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Én tökéletesen egyetértek, nem Athleti szurkolóként. Néhányan röhejes véleményen vannak, mint általában.Ezek futballisták, tényleg?Jaj hagyjuk már az álszenteskedést. Nyilván túl lőtt a gőz, adjanak neki eltiltást vagy büntetést, de ettől miért ne lenne focista?
“ Stefan Savic lefejelte Raheem Sterlinget, megrángatta Jack Grealish haját, Sime Vrsaljko az alagútban átköpött a City játékosaihoz, csak a rendőrök tudták megfékezni a magukról megfeledkezett Atlético-játékosokat. Ritkán látható jelenetek a Wanda Metropolitano játékoskijárójában.”
#JC6
City játékosai annyit fetrengtek, hogy már fájt. 1 perc alatt végeztek el egy szabadot, kint szerelt játékos beforgott a pályára csak, hogy álljon a játék. Mindenki esett kell, dobta magát mintha pontoznák és ez lenne a verseny. Az Atleti pirost se értem, hogyha szabályos volt a szerelés mire kapott 2.sárgát.
Őszintén nem csodálom, hogy elszállt az agyuk. Persze nem kéne és jogos ha büntetik, de amit a City csinált az sokkal nagyobb gáz volt mint az Atleti.
Toca
A piros ezért az uránrúgásért volt, ami valójában nem érte el Fodent, de jogos volt.
Yeah, he would have rolled back if he wasn’t kicked. You leaving the fact that Felipe intentionally kicked his Achilles after the tackle and complains about foden rolls tells a lot about you already. ✌🏽 pic.twitter.com/7kfzUHnEUp
— Peace☮️ (@peaceforyhu) April 14, 2022
Foden utána látványosan behempergett a pályára, azért neki is járt volna a sárga.
Savic-ot azonnal ki lehetett volna állítani, amiért lehúzta a pályáról, ahogy egyébként több angolt is, amiért csereként bementek a pályára.
Szerintem szórakoztató meccs volt még így is...mondjuk lehet azért mert jött rajta a mixem 😊
Egyébként a city tényleg nagyon gáz volt, amit csináltak, a végén már a hazaiak is, de tényleg ilyenkor elgondolkodtató, hogy miért nem képesek 2-szer 30 perc tiszta játékidőt bevezetni...
több mint 3 éve
A szerelést követően utána rúgott Fodennek. Egyből pirosat kellett volna adni szabály szerint, de a 2. sárgának is ugyanaz a hatása, szóval nem oszt nem szoroz.Ezek futballisták, tényleg?Az Atleti pirost se értem, hogyha szabályos volt a szerelés mire kapott 2.sárgát.
#JC6
Toca
több mint 3 éve
Megint oda jutunk, hogy tiszta játékidő kéne aztán akkor Foden foroghatott volna, amíg kikopik a fű...Ezek futballisták, tényleg?Jaj hagyjuk már az álszenteskedést. Nyilván túl lőtt a gőz, adjanak neki eltiltást vagy büntetést, de ettől miért ne lenne focista?
#JC6
Toca

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.