Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Akit erdekel az Arzenyal. A 442 magazinban (angolul) most van egy hosszu cikk roluk, Wengertol napjainkig temaban.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Mar megtettek. Mas kerdes, hogy nem csak au UEFA furta meg, hanem a klubok sajat szurkoloi is. Ez volt az a pont, amikor kiderult, hogy a drukkerek szamara fontosabb egy Liverpool–Everton osrangado, mint egy Liverpool–Bayern Munchen. Kevesbe erdeklik oket a sztarok, a nagy nevek, mint a hagyomanyok.Kéne itt is egy olyan bajnokság mint a hokiban az osztrák liga, hogy más nemzetiségű csapatok is részt vesznek benne. Végre lenne néző is tán. De nyilván a focit megmento arabok és a végbélnyílásuknál lévő UEFA vezetők ezt élből furnák.Ezen nincs semmi meglepo.Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isEzek a kisebb klubok
EKL: elődöntős a Feyenoord, Marseille, Leicester, Roma négyes
Szééép
r.baggio
davemayer
Kene egy kelet-europai kupa.oszt annyi.
Es a vegen a nyugati konferancia nyertese jatszana a kelti konf gyoztesevel
YoungZeeZee
FLZOLI
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Haat ha a nemzeeket nezzuk egyedul a silkeborg volt kicsit a tobbi francia,nemer,olasz,spanyol angol portugal.Vissza az Intertoto kupát!Ezen nincs semmi meglepo.Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isEzek a kisebb klubok
Szééép
r.baggio
davemayer
YoungZeeZee
warr_b
Jo lenne😀
több mint 3 éve
Kéne itt is egy olyan bajnokság mint a hokiban az osztrák liga, hogy más nemzetiségű csapatok is részt vesznek benne. Végre lenne néző is tán. De nyilván a focit megmento arabok és a végbélnyílásuknál lévő UEFA vezetők ezt élből furnák.Ezen nincs semmi meglepo.Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isEzek a kisebb klubok
Szééép
r.baggio
davemayer
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Vissza az Intertoto kupát!Ezen nincs semmi meglepo.Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isEzek a kisebb klubok
Szééép
r.baggio
davemayer
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Ezen nincs semmi meglepo.Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isEzek a kisebb klubok
Szééép
r.baggio
davemayer
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Ettől csak jobb lehet 😃Édes Istenem, de jó lesz a mennyei a Gyirmót nélkül..Szerintem pont ugyanolyan szar lesz 😛
#JC6
Toca
több mint 3 éve
nemtom hogy bármelyik feljutó mivel adna többet hozzá 😀Édes Istenem, de jó lesz a mennyei a Gyirmót nélkül..Szerintem pont ugyanolyan szar lesz 😛
#JC6
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Édes Istenem, de jó lesz a mennyei a Gyirmót nélkül..Szerintem pont ugyanolyan szar lesz 😛
#JC6
több mint 3 éve
Édes Istenem, de jó lesz a mennyei a Gyirmót nélkül..
több mint 3 éve
Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isEzek a kisebb klubok
Szééép
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isA 2010-es évek második felétől már az EL is a nagyok játszótere lett.
Szééép
r.baggio
Lehet, hogy lesz még néhány meglepetés döntős, de az olló egyértelműen nyílik, nem zárul.
több mint 3 éve
Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isKisebb klubok mint a Bayern / Real / City / Pool 😊
Szééép
r.baggio
több mint 3 éve
Minden benne van amiért évek óta nem nézek klub focit szinte semmilyen szintenEzek futballisták, tényleg?Jaj hagyjuk már az álszenteskedést. Nyilván túl lőtt a gőz, adjanak neki eltiltást vagy büntetést, de ettől miért ne lenne focista?
“ Stefan Savic lefejelte Raheem Sterlinget, megrángatta Jack Grealish haját, Sime Vrsaljko az alagútban átköpött a City játékosaihoz, csak a rendőrök tudták megfékezni a magukról megfeledkezett Atlético-játékosokat. Ritkán látható jelenetek a Wanda Metropolitano játékoskijárójában.”
Hagyjuk inkább. Szánalom…
#JC6
City játékosai annyit fetrengtek, hogy már fájt. 1 perc alatt végeztek el egy szabadot, kint szerelt játékos beforgott a pályára csak, hogy álljon a játék. Mindenki esett kell, dobta magát mintha pontoznák és ez lenne a verseny. Az Atleti pirost se értem, hogyha szabályos volt a szerelés mire kapott 2.sárgát.
Őszintén nem csodálom, hogy elszállt az agyuk. Persze nem kéne és jogos ha büntetik, de amit a City csinált az sokkal nagyobb gáz volt mint az Atleti.
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Uefa: kreáljunk még egy kupát a kisebb kluboknak isEKL: elődöntős a Feyenoord, Marseille, Leicester, Roma négyes
Szééép

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
GERSSSSSSSSSS
több mint 3 éve
most már 9 ember ellen csak nem kaptok gólt 😀Most kapcsoltBeszarok, 10 embertől gólt kapunk otthon. Persze hogy hosszabbításbeírod, egyből 3-1 😀
#JC6
Löfli
A oda yeahhhhhh 🤣
#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Most kapcsoltBeszarok, 10 embertől gólt kapunk otthon. Persze hogy hosszabbításbeírod, egyből 3-1 😀
#JC6
Löfli
A oda yeahhhhhh 🤣
több mint 3 éve
Beszarok, 10 embertől gólt kapunk otthon. Persze hogy hosszabbításbeírod, egyből 3-1 😀
#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Beszarok, 10 embertől gólt kapunk otthon. Persze hogy hosszabbítás
több mint 3 éve
hú baszki, szerencsére az MTK nem baszogatott tavalyelőtt mikor bérletesként kb vagy 5 meccsre mentem ki a szezonban 😀Én idén 2 tavaly 3 vagy 4. Majd nb2-ben 🤣
eaglesmcnabb
Milyen szerencse, hogy mi nem kapunk ki ilyen EL 4 közé jutásért…kurva mérges lennék 😉
több mint 3 éve
akkor te egy arany, elegáns úri modorú gyerek vagy, én már csak ilyen suttyó 😉 😀😀 😀ó te rohadt nagy komoly felnőtt 😉 😛 mintha soha nem drukkoltál volna a KC az Oakland vagy a Chargers ellen...Raghatjuk meg ezt, el is fogadom, amit irsz, de számomra ez gyerekes.a rivalizárás márpedig ilyen, és ha a 2 csapat épp nincs egy szinten akkor mivel az eredményekben nem tudsz beszólni (mer ti se vagytok jobbak) marad a "játék képe"Ettől függetlenül szerintem ez szanalmas. Én egy csapatnak szurkolok, és nem egy másik ellen.reál szurkolók között is megvan az aki folyamatosan odaszól a barcánakAmúgy miért van az, hogy nektek barca szurkolóknak állandóan a Real-al kell példálozni meg foglalkozni?az a baj hogy az a szerencsétlen Garcia mozdulat amiből 11-s lett mindent meghatároz, innen elég egyszer jól kontrázniuk egy elsülő láb(ami persze bejött) és cszhetjük...nekünk majd lesz-e olyan mákunk hogy találunk egy olyan gólt mint tegnap vagy az odavágón a margit, meglátjuk Xavi megítélése nem zen múlik csak szólok 😉Jó, még csak 10 perce nézem, abból ez jött le.Kezd nagyon meleg lenni a pite a Barcának. Azt hitték, elég a mezt kiküldeni?Rohadtul nem....
nagylaza
dande
Ennek is a húsvét az oka, az ünnepi kaláccsal baszakodok. Az élesztő nem akart felfutni...
nagylaza
dande
Nyilván tudom ha a Real nyer vmit az csak és kizárólag a mák miatt lehet, de én ezt komolyan nem értem. Engem pl rohadtul nem érdekel, hogy nyer-e a barca vagy nem, és ha nyer, akkor hogyan, ha nem a Madriddal játszanak. De persze nem vagyunk egyformák…
roberto23
ahogy ugyanez megvan a mu-pool, fradi-ute(najó most vidi bár lassan az se) között is
Negritis
roberto23
Negritis
De kar erre több szót vesztegetni, csak ez kikivankozott belőlem. 😊
roberto23
egyébként meg épp tegnap sikerült egy Xavi nyilatkozatot beidézni amit szimplán fruszrációból lehetett úgy értelmezni, hogy az a Real lekicsinyléséről szólt és nem inkább arról, hogy a Barca felé van egy elvárás amit teljesíteni kell...
Az meg igenis bosszant (már ha megengedik hogy elgyeneke érzéseim 😉), hogy sorozatban 2x jut tovább úgy párharcból a Real, hogy vannak olyan szerencsés pillanatok, amik segítenek és igenis lehet mákosnak nevezni azokat. Nekünk meg nincsenek...Attól még a Reál továbbjutása nem ér kevesebbet...
Lásd itt ez a 11-s szitu, simán meg is adhatták volna....
Vállalom ha gyerekesnek tartanak ha nem 😉
dande
Bocsi, de ez a kiemelt rész elég viccesre sikeredett.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, sose szurkoltam se a KC, se a Raiders, se a Bolts ellen. Attól, hogy ők veszítenek se nekem nem lesz jobb, se a Denver játéka nem lesz élvezhetobb.
Lehet gúnyolódni, hogy mennyire felnőtt vagyok, de én ezt tényleg nem értem, mire jó. Mármint nyilván azzal nincs baj, h mákosnak gondolod a Real-t, mert valóban elég mákos volt a Chelsea elleni visszavágó, de a többi része nekem homály. De elfogadom, hogy te mashogy látod. 😊
roberto23
Egyébként meg sajnos van nagyobb probléma a világon 😕 a mi itteni kis cicaharcunknál....így hagyjuk...
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
hú baszki, szerencsére az MTK nem baszogatott tavalyelőtt mikor bérletesként kb vagy 5 meccsre mentem ki a szezonban 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
megvan mi volt a hiba, nem kapcsoltam ki korábban....😛