Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Kevert fajúak ide vagy oda, de csak behúzta a csapat!
több mint 3 éve
Fuh vajon mi lesz a holnapi NSO címlap? 😂Slovan - bosszú 92-ért vagy csodát tesz a Puskás ma este?
Nehéz ügy Gyuri 😃
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 927
Múlthét után 3-1-et tippeltem oda....Vagy a szurkolok kurtak meg oket😀
De elnézve ezt a játékot.... A kopasz vagy nagyon megkúrta őket vagy magukba néztek nem tudom....
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Chercesov pedig eléggé barátian beszél németül. Nem hadar, egyszerű kifejezéseket használ érthető dialektusban. A válaszai a tolmácsnak viszonylag jól fedik azt, amit Chercesov mond, a riporteri kérdéseket viszont sokszor leröviditi vagy konkrétan nem is azt kérdezi.
több mint 3 éve
Németül nem értek, de ha egy alany beszél 1 percet, majd a tolmács 20 másodpercben "összefoglalja" azt, ott érzek némi torzítást 😀Nyomorult tolmács faszvalaki aki brekeg németül innen, meg tudná mondani tényleg ekkora 0 németből a csákó?
Egy ostoba rokon lehet
Kb interurban ha beszél a fasszopó
ozibozi
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
Nyomorult tolmács faszvalaki aki brekeg németül innen, meg tudná mondani tényleg ekkora 0 németből a csákó?
Egy ostoba rokon lehet
Kb interurban ha beszél a fasszopó
ozibozi
több mint 3 éve
Múlthét után 3-1-et tippeltem oda....De elnézve ezt a játékot.... A kopasz vagy nagyon megkúrta őket vagy magukba néztek nem tudom....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
nem szimpatizálok a Fradival, nem tetszik, hogy állami csapat, de azért egy szlovák csapat ellen világgá mennék ha nem nekik szurkolnékÍgy igaz. Minden szavad igaz.
szép volt, jobbak voltak egyértelműen, az első meccs volt egy picit fura, ott mákjuk volt a szlovákoknak
NB2
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
nem szimpatizálok a Fradival, nem tetszik, hogy állami csapat, de azért egy szlovák csapat ellen világgá mennék ha nem nekik szurkolnékszép volt, jobbak voltak egyértelműen, az első meccs volt egy picit fura, ott mákjuk volt a szlovákoknak
több mint 3 éve
Pénz beszél, a tót meg kussol. Ez az élet rendje.
A cigány is megmondta😉
több mint 3 éve
Azeri csapat aztán jöhet a csoportkörben a City 😂most beszéltük, hogy még két forduló a BL-ig
Toca
több mint 3 éve
Csercseszov kettőt cserélt egész meccaen, ebből egy időhúzó volt, itt a nyerő taktika 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A Puskás! Na, az kemény lesz!
több mint 3 éve
Megkövetem magam az előző meccs után azért ez a Fradi erősen jobb mint ezek a szlovcsikMa jók voltunk. Így el lehetett volna dönteni otthon is
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ja, 4 nyert párharc kell a csoportkörhözkomoly?na kiváncsi leszek arra az azeri csapatra...micsoda világ, hogy vagy azeri vagy magyar csapat lesz a BL-ben 😀Utána lesz még egy kör
Klaci79
r.baggio
ennyi meccset basszus...
szerencse, hogy addigra már lesz rendes football is 😊
Klaci79

több mint 3 éve
Baszki már nemcsak Knezy hozza a napiKubatovot???
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Megkövetem magam az előző meccs után azért ez a Fradi erősen jobb mint ezek a szlovcsik
több mint 3 éve
Román- szlovàk csapat lehet ami gázabb mint a fagyi, nehéz ls volt hazaárulóként hányni egyet. Reméljük jövő héten kiszopnak. 😕
több mint 3 éve
Vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz